ahh canım yaa kıyamam yunus paşama, nazaramı geldii kuzummslm şekerler hayırlı bayramalrr kötü bi bayram sabahı oldu ama gerisi idare ederdi dün akşam geldik eve gezdikk eşim en üzülmeyim die bayram sabahı işten geldii hiçç uyumadıı bizi gezdirdi canım kocam benimm
yunusu yataktan düşürdümmm(( taşınacam die halı yoktu biliyosunuz kaFASINI kurtardım az bişey oda takkk etti ama buna şükür tutacam die yanağıı karyolanın kenarına geldii hemen morardı mor ve kırmızı gezdik hala da geçmedii (
saol bidenem öle walla quzum kafayı kurtardım ama yüzü gitti paşamın buna şükür bende çok öptümmcanımm geçmiş olsun inşallah çnemli bişeyi yoktur sende isteyerek dşürmein ya üzülme allah beterinden korusun şükürki kafasını kurtarmışsın kafa yere gelmemişi allah korumuş çok öpüyorum canım
amin datlım amin bi daha yaşatmasın Rabbim çok zordu o saatler yaahh canım yaa kıyamam yunus paşama, nazaramı geldii kuzumm( çok geçmiş olsun ..Allah beterindne korusun canım ..send eüzmem tatlı canını olur böyle şeyler
slm şekerler hayırlı bayramalrr kötü bi bayram sabahı oldu ama gerisi idare ederdi dün akşam geldik eve gezdikk eşim en üzülmeyim die bayram sabahı işten geldii hiçç uyumadıı bizi gezdirdi canım kocam benimm
yunusu yataktan düşürdümmm(( taşınacam die halı yoktu biliyosunuz kaFASINI kurtardım az bişey oda takkk etti ama buna şükür tutacam die yanağıı karyolanın kenarına geldii hemen morardı mor ve kırmızı gezdik hala da geçmedii (
geçmiş olsun balımmm
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee fıstıklar ne habersiniz nasıls gidiyor tatil
slm şekerler hayırlı bayramalrr kötü bi bayram sabahı oldu ama gerisi idare ederdi dün akşam geldik eve gezdikk eşim en üzülmeyim die bayram sabahı işten geldii hiçç uyumadıı bizi gezdirdi canım kocam benimm
saol tatlımm biz evde oturuyos eşim iştegeçmiş olsun balımmm
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee fıstıklar ne habersiniz nasıls gidiyor tatil
saol canım tamam tatlım saol aklımda bulunsunnntatlım çok geçmi,ş olsun birdaha inşallah olmazz da eğer biryere çarpar yada düşer kafasını falan vurursa aklında olsun sıvı yağ sür ama inşallah bu bilgiye ihtiyacın olmas
hepinizi çok öptüm görüşürüz
hoşgeldin geçmiş bayramın mübarek olsun ee neler yaptın anlat bakalım bu arada avatarına bayıldımm çook güzeeeeeelcanlarım ben geldimsizi özlemek güzeldi kavuşmaksa süperrrrr :87::86:
canım sağolasın sizlerinde geçmiş bayramı mübarek olsunhoşgeldin geçmiş bayramın mübarek olsun ee neler yaptın anlat bakalım bu arada avatarına bayıldımm çook güzeeeeeel
merhaba canım hoşbuldummerhabayınnn..şifaa bacım hoşgeldin seni tekrar aramızda görmek ne güzel.:81:
ben dünyanın en gozel garısıyam :89: :89: :89:ben dünyanın en gozel garısıyamm :89: :89: :89: kendimden o kadar sıkılmıştımkii bugün kuaföre gittimm (bayramda topladığım bahşişlerle saçlarımı boyattım:86:)çok tarz oldum yaa bu yaşıma geldim ilk defa boyattım bakalım kociş eve gelince tanıyacakmı beniiilk etapta aynada görünce bu hatun kim dedimm umarım benim herifte beğenir ..çok gönüllü değildi saç boyasına ama dün sen bilirsind eyince fırsat bu fırsat dedim ..fikrini değiştirmeden boyattım hemen :))
yaaa bu arada beğen butonu yok olmuşşşnasıl beğenecez şimdi birbizmizi
merhaba canım hoşbuldumsayende burdayım tatlım tekrar hakkını hela et canım arkadaşım ooooo yakışır tabi iyi yapmışsın imaj değişikliği süper oluyoooo güle güle kullan tatlım
aaa olurmu risk alıp uğraştın sırf benim içinne demek canım helali hoş olsun ne yaptımki ben ..
sağol tatlımm teşekkür ettimm :89:
merhabayınnn..şifaa bacım hoşgeldin seni tekrar aramızda görmek ne güzel.:81:
ben dünyanın en gozel garısıyam :89: :89: :89:ben dünyanın en gozel garısıyamm :89: :89: :89: kendimden o kadar sıkılmıştımkii bugün kuaföre gittimm (bayramda topladığım bahşişlerle saçlarımı boyattım:86:)çok tarz oldum yaa bu yaşıma geldim ilk defa boyattım bakalım kociş eve gelince tanıyacakmı beniiilk etapta aynada görünce bu hatun kim dedimm umarım benim herifte beğenir ..çok gönüllü değildi saç boyasına ama dün sen bilirsind eyince fırsat bu fırsat dedim ..fikrini değiştirmeden boyattım hemen :))
yaaa bu arada beğen butonu yok olmuşşşnasıl beğenecez şimdi birbizmizi
sude32 cim hayırlı olsun va allah tamamına erdirsin canımkucağına sağlıcakla al bebişini canım
canım gözün aydın Rabbim sağlıklı ve hayırlı evladını sıkıntısızca kucağınıza almayıda nasip etsin inşallahsagol laracım inşallah.hersey ruya gibi inşallah bi sorun çıkmadan alırım bebeğimi kucagıma...
darısı tüm isteyenlerin başına...
sırf benim içinde ne demek aşk olsun dostlarıma canım fedaaaaa olurmu risk alıp uğraştın sırf benim için
teşekkür ettimmmmgüle güleee kullan yeni imajını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?