Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ahh canım yaa kıyamam yunus paşama, nazaramı geldii kuzumm ( çok geçmiş olsun ..Allah beterindne korusun canım ..send eüzmem tatlı canını olur böyle şeyler

saol bidenem öle walla quzum kafayı kurtardım ama yüzü gitti paşamın buna şükür bende çok öptümm
ahh canım yaa kıyamam yunus paşama, nazaramı geldii kuzumm ( çok geçmiş olsun ..Allah beterindne korusun canım ..send eüzmem tatlı canını olur böyle şeyler
amin datlım amin bi daha yaşatmasın Rabbim çok zordu o saatler ya

geçmiş olsun balımmm
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee fıstıklar ne habersiniz nasıls gidiyor tatil

tatlım çok geçmi,ş olsun birdaha inşallah olmazz da eğer biryere çarpar yada düşer kafasını falan vurursa aklında olsun sıvı yağ sür ama inşallah bu bilgiye ihtiyacın olmas

hepinizi çok öptüm görüşürüz

geçmiş olsun balımmm
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee fıstıklar ne habersiniz nasıls gidiyor tatil
saol tatlımm biz evde oturuyos eşim işte(
saol canım tamam tatlım saol aklımda bulunsunnn

canlarım ben geldim sizi özlemek güzeldi kavuşmaksa süperrrrr :87::86:

merhabayınnn ..şifaa bacım hoşgeldin seni tekrar aramızda görmek ne güzel.:81:

ben dünyanın en gozel garısıyam :89: :89: :89:ben dünyanın en gozel garısıyamm :89: :89: :89: kendimden o kadar sıkılmıştımkii bugün kuaföre gittimm (bayramda topladığım bahşişlerle saçlarımı boyattım:86:)çok tarz oldum yaa bu yaşıma geldim ilk defa boyattım bakalım kociş eve gelince tanıyacakmı benii ilk etapta aynada görünce bu hatun kim dedimm umarım benim herifte beğenir ..çok gönüllü değildi saç boyasına ama dün sen bilirsind eyince fırsat bu fırsat dedim ..fikrini değiştirmeden boyattım hemen :))

yaaa bu arada beğen butonu yok olmuşşş nasıl beğenecez şimdi birbizmizi

Son düzenleme:
hoşgeldin geçmiş bayramın mübarek olsun ee neler yaptın anlat bakalım bu arada avatarına bayıldımm çook güzeeeeeel
canım sağolasın sizlerinde geçmiş bayramı mübarek olsun valla yaaa avatarım rütbem beğeni topluyor teşekkür ederim en güzelleri sizlerin olsun valla çok sıkıcı yaaa çokk sıkıldım bu bayramda senin nasıldı bayram

merhaba canım hoşbuldum sayende burdayım tatlım tekrar hakkını hela et canım arkadaşım ooooo yakışır tabi iyi yapmışsın imaj değişikliği süper oluyoooo güle güle kullan tatlım

merhaba canım hoşbuldum sayende burdayım tatlım tekrar hakkını hela et canım arkadaşım ooooo yakışır tabi iyi yapmışsın imaj değişikliği süper oluyoooo güle güle kullan tatlım

ne demek canım helali hoş olsun ne yaptımki ben ..
sağol tatlımm teşekkür ettimm :89:

çok geçmiş olsunn melikecimm(

çok geçmiş olsunn melikecimmm

güle güleee kullan yeni imajını

sagol laracım inşallah.hersey ruya gibi inşallah bi sorun çıkmadan alırım bebeğimi kucagıma...
darısı tüm isteyenlerin başına...
canım gözün aydın Rabbim sağlıklı ve hayırlı evladını sıkıntısızca kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah gözün aydın tebrikler

aahhhh ahhhhh biz şu kara listedekiler o kadarrrr çok istiyoruz ki bu listeye yerleşmeyi :97::97: eyyy Yüce Rabbim mucizelerinden bizlerde serp nasip et en kısa zamanda hiç birimizin kalbi kırık , gözlü yaşlı bırakma , gönlümüz buruk malesef , hep bi yanımız eksik , bizlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar ver tez zamanda yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…