ya bak bide adamın günahını alıyosun
sağol canım akşam üzeri çıkmayay karar verdik gelin hanıma hediye almaya
öle gardaşımm inşalalhhteşekkür ederim canım benim sağol ...inşallah hepimiz bebelerimizlede kutladığımız günleride görürüz
sağol gardaşım teşekkür ettim ..
üzülme guzum bebeler bir hasta bir iyi büyüyüp gidiyorlar yunus paşada iyileşecek inşallah
bir ara oturdum pcye faceye ve buraya baktım adamın gözü pcde bende anlamadım niye bakıyor bu adam sanki nerelere giriyorum dedim içimden ,demekki süprizi gördüğümde nasıl tepki vereceğimi beklemiş..sonra arkadaşları geldi çıktılar .az önce gördüm ve şaşırdım .birazda sevindim tabii
tebrikler...gözünüz aydın,ALLAH tamamınada erdirsin inşallahherkese merhaba....
slm yeter...pazartesi doktora gittim ve şükürler olsun ki kesyi gördüm...5 haftalık dedi doktor..bugün 5+2 olduk inşşş...aslında ikizmiş ama diğer kese sönmek üzere dediii...hayırlısı böyleyimiş....haber vereyim dedimmmm...sen nasılsın??ne durumdasın??
yok kızzz anneler toz yutmasın diye toz aaaa öööö falan diyolarya ordan biliyo ne bulursa ağzına atıyoda buna saçta dahil
hee faceede paylaştım çok hoşuma gittti aslında face açılmıyor müzikler şu sıralar bilgisayarlarda yüklemeler var açtılar herşeyi kapanana kadar dinlerim artık yuppii
çocuk böcekte görse atacak ağzına diyon yaniyok kızzz anneler toz yutmasın diye toz aaaa öööö falan diyolarya ordan biliyo ne bulursa ağzına atıyoda buna saçta dahil
hee faceede paylaştım çok hoşuma gittti aslında face açılmıyor müzikler şu sıralar bilgisayarlarda yüklemeler var açtılar herşeyi kapanana kadar dinlerim artık yuppii
bir ara oturdum pcye faceye ve buraya baktım adamın gözü pcde bende anlamadım niye bakıyor bu adam sanki nerelere giriyorum dedim içimden ,demekki süprizi gördüğümde nasıl tepki vereceğimi beklemiş..sonra arkadaşları geldi çıktılar .az önce gördüm ve şaşırdım .birazda sevindim tabii
benim eltiminde çocuğu geçenlerde(dün bizde olan bebe) hamam böceği almış eline önce ayaklarını koparmış tam ağzına atacakken annesi görmüş basmış çığlığı :))bu çocuklar alemm vallaçocuk böcekte görse atacak ağzına diyon yanine alemler bunlar yaaaaaaaaa
yazık kız adama üzldüm bak şimdisende ne dikkatsizsin, başka bişey olsa hemen farkederdinnn bunu akşama telafi et bencedee
tebrikler...gözünüz aydın,ALLAH tamamınada erdirsin inşallah
dinle bacım dinle bu şarkı çok hoşuma gitti 2 defa dinledim bu 3.dinleyişim şuanda
çocuk böcekte görse atacak ağzına diyon yanine alemler bunlar yaaaaaaaaa
yazık kız adama üzldüm bak şimdisende ne dikkatsizsin, başka bişey olsa hemen farkederdinnn bunu akşama telafi et bencedee
hani nirde yaw atında bende dinleyim kimseler yokken
tebrikler...gözünüz aydın,ALLAH tamamınada erdirsin inşallah
dinle bacım dinle bu şarkı çok hoşuma gitti 2 defa dinledim bu 3.dinleyişim şuanda
kolay gelsin afiyet olsun gardaşımmelike kahvaltı hazırlamaya giderr:)))
geçen gün karıncayı öldrüyodu sinekten korkuyooo ama
ayy çok dikkat etmek lazım çocuklara dediğin gibi durucum ne bulurlarsa ağzına atmaya çalışıyolar hele ki saçç ıyy...
benim yeğen yemek yerken hepsini ağzına dolduruyo yani gıdım gıdım atim ağzıma mantığı yok hepsini atıyo sonra yutamıyo çiğneyemi geri çıkarıyoçocuklar işte mantıkları çok gelişmediği için dikkatli olmak lazım
melike kolay gelsin canım
laracım nurcikin hiçbişey yapmaya niyeti yok pc ye oda ekler bişeyler okadar
güle güle canım sonra gellmelike kahvaltı hazırlamaya giderr:)))
benim eltiminde çocuğu geçenlerde(dün bizde olan bebe) hamam böceği almış eline önce ayaklarını koparmış tam ağzına atacakken annesi görmüş basmış çığlığı :))bu çocuklar alemm valla
face ve kka açık olduğu için masaüstüne bakmadım şimdi msnyi açayım dedimde öyle gördüm
kızlar eşime bir mesaj göndereyim diyorum ..benim kafam allak bulak olduğu için aklıma bişey gelmiyo sizden yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm istiyorumm
çok teşekkür ederimmmm.....rabbim isteyen herkese nasip etsin....
güle güle canım sonra gell
ayyy çok dikkat etmek lazım valla bu veletlereebenim amcanım oğluda bebekken kendi kakasını yemiştii ögggggg
pc ye eşinle senin güzel bir resminizi ekrana koy ve bu şarkıyı o kapıdan girerken başlattsonra elinden tut hiç birşey söylemeden ışıklar kapalı olan pc odasına götür ve dans edin
ayy çok dikkat etmek lazım çocuklara dediğin gibi durucum ne bulurlarsa ağzına atmaya çalışıyolar hele ki saçç ıyy...
benim yeğen yemek yerken hepsini ağzına dolduruyo yani gıdım gıdım atim ağzıma mantığı yok hepsini atıyo sonra yutamıyo çiğneyemi geri çıkarıyoçocuklar işte mantıkları çok gelişmediği için dikkatli olmak lazım
melike kolay gelsin canım
laracım nurcikin hiçbişey yapmaya niyeti yok pc ye oda ekler bişeyler okadar
benim eltiminde çocuğu geçenlerde(dün bizde olan bebe) hamam böceği almış eline önce ayaklarını koparmış tam ağzına atacakken annesi görmüş basmış çığlığı :))bu çocuklar alemm valla
face ve kka açık olduğu için masaüstüne bakmadım şimdi msnyi açayım dedimde öyle gördüm
kızlar eşime bir mesaj göndereyim diyorum ..benim kafam allak bulak olduğu için aklıma bişey gelmiyo sizden yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm istiyorumm
güzel fikir ama eşim akşam olmadan gelir ..yani hava kararmadan ışıkları nasıl söndürecemm
ben romantik bir mesaj göndermeyi düşünüyorum onun gibi pcden bulup göndermiyim ben barii:86::86:
ne yazayım sizce :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?