Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya bak bide adamın günahını alıyosun

bir ara oturdum pcye faceye ve buraya baktım adamın gözü pcde bende anlamadım niye bakıyor bu adam sanki nerelere giriyorum dedim içimden ,demekki süprizi gördüğümde nasıl tepki vereceğimi beklemiş..sonra arkadaşları geldi çıktılar .az önce gördüm ve şaşırdım .birazda sevindim tabii

öle gardaşımm inşalalhh

şaşkınnnnnnnnnnn

tebrikler...gözünüz aydın,ALLAH tamamınada erdirsin inşallah

dinle bacım dinle bu şarkı çok hoşuma gitti 2 defa dinledim bu 3.dinleyişim şuanda

çocuk böcekte görse atacak ağzına diyon yanine alemler bunlar yaaaaaaaaa

yazık kız adama üzldüm bak şimdisende ne dikkatsizsin, başka bişey olsa hemen farkederdinnnbunu akşama telafi et bencedee

yazık kız adama üzldüm bak şimdisende ne dikkatsizsin, başka bişey olsa hemen farkederdinnnbunu akşama telafi et bencedee
benim eltiminde çocuğu geçenlerde(dün bizde olan bebe) hamam böceği almış eline önce ayaklarını koparmış tam ağzına atacakken annesi görmüş basmış çığlığı :))bu çocuklar alemm valla

face ve kka açık olduğu için masaüstüne bakmadım şimdi msnyi açayım dedimde öyle gördüm

kızlar eşime bir mesaj göndereyim diyorum ..benim kafam allak bulak olduğu için aklıma bişey gelmiyo sizden yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm istiyorumm

[video=youtube;R2UcrJFkv8I]http://www.youtube.com/watch?v=R2UcrJFkv8I&feature=player_embedded[/video]

tebrikler...gözünüz aydın,ALLAH tamamınada erdirsin inşallah

dinle bacım dinle bu şarkı çok hoşuma gitti 2 defa dinledim bu 3.dinleyişim şuanda

dinliyorum tatlım

geçen gün karıncayı öldrüyodu sinekten korkuyooo ama

hani nirde yaw atında bende dinleyim kimseler yokken

Pasarea Colibri - Frunza - YouTube

ayy çok dikkat etmek lazım çocuklara dediğin gibi durucum ne bulurlarsa ağzına atmaya çalışıyolar hele ki saçç ıyy...
benim yeğen yemek yerken hepsini ağzına dolduruyo yani gıdım gıdım atim ağzıma mantığı yok hepsini atıyo sonra yutamıyo çiğneyemi geri çıkarıyo çocuklar işte mantıkları çok gelişmediği için dikkatli olmak lazım

melike kolay gelsin canım

laracım nurcikin hiçbişey yapmaya niyeti yok pc ye oda ekler bişeyler okadar

geçen gün karıncayı öldrüyodu sinekten korkuyooo ama

oyyy yavrumm benimmm

melike kahvaltı hazırlamaya giderr:)))
güle güle canım sonra gell

ayyy çok dikkat etmek lazım valla bu veletleree benim amcanım oğluda bebekken kendi kakasını yemiştiiögggggg
pc ye eşinle senin güzel bir resminizi ekrana koy ve bu şarkıyı o kapıdan girerken başlatt sonra elinden tut hiç birşey söylemeden ışıklar kapalı olan pc odasına götür ve dans edin

ayy hamam böceğimiii :95: ayy iyiki görmüş anasııı onlar ölmede ölmüyo kolay kolay ayy düşünemiyorummmm

demek sinekten korkuyo Ege

netten araştır bakalım güzel sözler olarak nurcik

güzel fikir ama eşim akşam olmadan gelir ..yani hava kararmadan ışıkları nasıl söndürecemm
ben romantik bir mesaj göndermeyi düşünüyorum onun gibi pcden bulup göndermiyim ben barii:86::86:
ne yazayım sizce :97:

sevom aynı şeyleri yapıyo ekmeğin hepsini yemeğe kalkıyo sonra yutamıyo

ayy ne alemsin sen farklı bişi yap dedik şimdi beni aydıne getirtme nurciiikkk allah allah
mesela aynaya rujunla seni seviyorum yazabilrisin göreceği yerlere güzel sözler yazılmış kağıt yapıştır ikinizin resmini bul altın yaz bişiler özellikle süslen bak bu çok önemli birde yapıver bişiler ne bilim

şimdi ilhamım gelmiyor nurcik bacım ne biliyim bak evilik yıldönümü mesajlarına dur bakıyım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…