ayy hamam böceğimiii :95: ayy iyiki görmüş anasııı onlar ölmede ölmüyo kolay kolay ayy düşünemiyorummmm
demek sinekten korkuyo Ege
netten araştır bakalım güzel sözler olarak nurcik
aaa bak bu güzel bir fikir vestiyerin aynasına rujla yazılmış bir iki kelime bişeyler yazabilirim..kapıyı açarmaz görür hemsevom aynı şeyleri yapıyo ekmeğin hepsini yemeğe kalkıyo sonra yutamıyo
ayy ne alemsin sen farklı bişi yap dedik şimdi beni aydıne getirtme nurciiikkk allah allah
mesela aynaya rujunla seni seviyorum yazabilrisin göreceği yerlere güzel sözler yazılmış kağıt yapıştır ikinizin resmini bul altın yaz bişiler özellikle süslen bak bu çok önemli birde yapıver bişiler ne bilim
sizde iş yok birde bana diyonuzzaman nurcikim saçmasapan şeyler var mesajlarda:26::26::26::26:bence sen durunun dediğini yap
netten bakabilirm herhaldeiyiki işimiz düştü size heee ,hiç yardımcı olmuyonuz hiçç
aaa bak bu güzel bir fikir vestiyerin aynasına rujla yazılmış bir iki kelime bişeyler yazabilirim..kapıyı açarmaz görür hem
sizde iş yok birde bana diyonuzz
içinden ne geliyosa onları yaz bence internette saçma şeyler klasik şeyler var
evet girişe yazabilirsin sonra banyoya gidip elini yıkayacaktır oraya bir şey yazabilirsin sonra üzerini değiştirecektir yatak odasına birşeyler yazabilirsin
bak aklıma ne geldi biz evelndik balayına çıktık oteldebilirisn yatağı süslerler neyse bilirisn günlük temizlik yaparlar temizlendi yazısı var girişte tuvalette falan sonra yatağın altından bir kağıt çıktı aynen şöle yazıyodu biz burayıda temizldik çok gülmüştük eşimle
sonra arkadaşlarımız evlencekti eşyayı eve attılar ama heryer her yerde bizede anahtar verdiler işte mobilya gelcek beklermisiniz diye bizde olur dedik gittik bari boş durmayalım kabaca yerleştirelim dedik benim aklıma oteldeki yazı geldi evden hazırladık burayı temizledik tabi resimiler var sonra banyo burayıda unutmadık vs. sonra arkadaşlar evlerine gelince kahkaha atmışlar çok hoşlarına gitmiş
evet durunun fikirleri hoşuma gitti ,laranın altından çıkıyor bişiler bakalımm :86:valla nurcik işler çok patron çok buraya zor yazıyom o yüzden pek ilgilenemiyorumama duru çok güzel fikirler vermiş
içinden ne geliyosa onları yaz bence internette saçma şeyler klasik şeyler var
evet girişe yazabilirsin sonra banyoya gidip elini yıkayacaktır oraya bir şey yazabilirsin sonra üzerini değiştirecektir yatak odasına birşeyler yazabilirsin
bak aklıma ne geldi biz evelndik balayına çıktık oteldebilirisn yatağı süslerler neyse bilirisn günlük temizlik yaparlar temizlendi yazısı var girişte tuvalette falan sonra yatağın altından bir kağıt çıktı aynen şöle yazıyodu biz burayıda temizldik çok gülmüştük eşimle
sonra arkadaşlarımız evlencekti eşyayı eve attılar ama heryer her yerde bizede anahtar verdiler işte mobilya gelcek beklermisiniz diye bizde olur dedik gittik bari boş durmayalım kabaca yerleştirelim dedik benim aklıma oteldeki yazı geldi evden hazırladık burayı temizledik tabi resimiler var sonra banyo burayıda unutmadık vs. sonra arkadaşlar evlerine gelince kahkaha atmışlar çok hoşlarına gitmiş
yok canım haberimbu arada kızlar tuğbişten habeir olan varmı uzun zamandır görmüyorum
ahh ahhh hepinizin telefon operatörleri farklı şöle arayıp doya doya konuşamıyom..bitek yaseminin ki tutuyodu sanırım bide ipeğin sanırım
sende yani güzel sofra hazırla diyoz sana yapmıyon bizi suçlamaaa nurcik
aynaya yaz ''aşkımmmm sen benim dünyamsın, iyiki varsın yanımdasın seni çok seviyorumm''
sonra koridordan geçerken duvara renkli bir kağıda ''oku takip et'' yaz
o ok yatak odasına çıksınn bir zahmet canım
ama bu arada sen müziği aç genedeevin her yerinden duyulsun hafif sesli olsun
sonra en son yatak odasının kapısına yaz bişeyler onada kendin karar ver artık ve git yatağa uzan
sende yani güzel sofra hazırla diyoz sana yapmıyon bizi suçlamaaa nurcik
aynaya yaz ''aşkımmmm sen benim dünyamsın, iyiki varsın yanımdasın seni çok seviyorumm''
sonra koridordan geçerken duvara renkli bir kağıda ''oku takip et'' yaz
o ok yatak odasına çıksınn bir zahmet canım
ama bu arada sen müziği aç genedeevin her yerinden duyulsun hafif sesli olsun
sonra en son yatak odasının kapısına yaz bişeyler onada kendin karar ver artık ve git yatağa uzan
anlaşılan yine guugl emimden yardım alacam
bu mesajlar hoşuma gitti bunlardan birni gönderebilrim
•Hayat denen bu yolu seninle paylaşıyor olmam ne büyük bir talih benim için, iyi günde ve kötü günde daha nice yıllara birlikte.
•Her günümüzü her an bitmeyecekmişcesine seninle yaşamak ve seninle ölmek istiyorum. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun Birtanem…
•Beni ben yapan senin varlığın canım! Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler… Seni seviyorum.
buda benim kendimce mesajım : (sakın gülmeyin ama, saçmalamış olabirimseni sevmek güzel,seninle evli olmak güzel ,acısıyla tatlısıyla senin olmam güzel ,bütün güzelikler seninle güzel ,seni seviyorum iyiki varsın iyiki seninleyim .birlikte yaşlanmamız dileği ile .evlilik yıldönümüz kutlu olsun aşkım
nasıl sizce ?benim mesajımı göndereyim ?yoksa guugl emimin söylediklerinimi göndereyim?
yok yok hiç karışık olmamış ne demek istediğini anladım ,,kolları sıvıyayım ozaman .beni gaza getirdiniz allamaaayukardaki yazıyı na kadar karışık yazmışım
nurcik dediğim gibi küçük notlar yazıp evde uğrayacağı her yere yapıştır hem eğlenceli olur hemde hoşuna gidecektir
girişte mesela hoşgeldin hayat arkadaşım
ayakkabılarını çıkardığı yere gelmeni sabırsılıkla bekledim çünkü hayatımıızın en anlamlı günü
falaln filan ayy nurcik düşün kız
birde kesinlikle mutfaktan bişiler hazırla
anlaşılan yine guugl emimden yardım alacam
bu mesajlar hoşuma gitti bunlardan birni gönderebilrim
•Hayat denen bu yolu seninle paylaşıyor olmam ne büyük bir talih benim için, iyi günde ve kötü günde daha nice yıllara birlikte.
•Her günümüzü her an bitmeyecekmişcesine seninle yaşamak ve seninle ölmek istiyorum. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun Birtanem…
•Beni ben yapan senin varlığın canım! Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler… Seni seviyorum.
buda benim kendimce mesajım : (sakın gülmeyin ama, saçmalamış olabirimseni sevmek güzel,seninle evli olmak güzel ,acısıyla tatlısıyla senin olmam güzel ,bütün güzelikler seninle güzel ,seni seviyorum iyiki varsın iyiki seninleyim .birlikte yaşlanmamız dileği ile .evlilik yıldönümüz kutlu olsun aşkım
nasıl sizce ?benim mesajımı göndereyim ?yoksa guugl emimin söylediklerinimi göndereyim?
tabi canım olurmu hiç aç aç ,hem ne demişler aç AYI oynamaz (bu ayı eşim oluyo)lara sende direk yatağa soktun yaniaç açına olurmu bee
hayatım içinden gelen sözler bence daha güzel saçma değilki
lara sende direk yatağa soktun yaniaç açına olurmu bee
hayatım içinden gelen sözler bence daha güzel saçma değilki
şu an mesaj felan yazma adama eve gelince sürpriz olsun
size bişiy dicem eşim biz 5-6 yıllık felan evliydik
antalya dışına çalışmaya gitti, ama ilk kez ayrılıyoruz 2 hafta felan gelmeyecek
tabi buna bavul hazırladımama ne bavul sanırsın havai ye tatile gidiyor adam inşaata gidiyor çalışacak ayol bavulun içine küçük notlar yazmıştım seni seviyorum, seni özlicem, bensiz geçen gecelerde rüyalarını süsleyim olurmu vs. gibi
süpersinn Durumm :128:puhahahahah nurciiikk çok güldüm tuvalete gider dedin orayada yaz bişi meselaaa şiiiişşşşttttt sesiz ol gibi
kağıtlar süper olcak eğlenceli heyecanlısen eşini tanırısın yap bişiler işte
duru güzel bir tepsi hazırlasın beraber yesinler yatakta
aperatif bişeyler olabilir
adam zaten pikniğe gitmiş aç gelmez ki
eee ne güzel iştee.adam görünce mutlu olmuştur, ama bensiz geçen gecelerde rüyalarını süslüyim demişsin ya ona çok güldümm
süpersinn Durumm :128:
eee ne güzel iştee.adam görünce mutlu olmuştur, ama bensiz geçen gecelerde rüyalarını süslüyim demişsin ya ona çok güldümm
süpersinn Durumm :128:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?