Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

öyle sıralamışsınki''akşama sendeyim '' okuycam sandım
gel anacım hayvanat bahçemiz beleşş

puahahahahahhahahahaa
ege onları görürse tossss der (Toz):)))

bak şimdi ya şu beğen butonu niden kalktı ben bunu beğenirdim şimcik

olsun sende alıntı yap altına beğendim yaz

amaaannnn nurciikkkk yaaa hediye alma en büyük hediye sensin zatiii
hadi silkelen saçını başını yaptır makyaj yap
hazıorla bişiler önem verdiği değer verdiğini anllasın mumları hazırla loş ortam yarat

yaaa inanmıyorum eşim pc ekranına evlilik yıldönümümüzü kutlamış ben bunu neden şimdi gördüm halbuki sabahtan beri açık bilgisayarımız

nurcikim evlilik yıldönümünü kutlamayı unuttum yafff

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canııımm
canısmınn sağol bacımm

evde mum yok ,şimdi mumlamı uğraşacam

bak ya çocuga hayvancıkları toz olarakmı öğretiyonn

yaaa inanmıyorum eşim pc ekranına evlilik yıldönümümüzü kutlamış ben bunu neden şimdi gördüm halbuki sabahtan beri açık bilgisayarımız

nice senelere kuzum sağlık huzur ve bol bebişle inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
::::)oyy şifa versin Rabim bütün meleklereee
evet aplam tıkalı maleseffaçılmadıı hırıltı devam ediyoo
çiğdemim canım atladım bende canım kusura bakmabaşınız sağolsun
bende görmedim çiğdemcim başınız saolsunn
onlar daha iyi olacaklar belki ama ya BİZ

geçmiş olsun canım şimdi nasıl

günaydın kızlar nabersiniz
datlımm böyle süreklibirbirlerini yemeleri trtışmaları sizi daha çoküzer ama hayırısı olsun
paşa iyi teyzesi uyuyo şimdi eşimle birazdan onu kaldıracamm kahvaltı hazırklıcamm
hoşbulduk durum iyi diyelim iyi olalım..bugün evlilik yıldönümüz güya ama bizimki arkadaşlarla pikniğe gittiler

tamam canım şen şakrak olsun muhabetimiz bugün :76:
oyyevlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllar inşalahh
inşalahh seneye evladınızla birlikte kutlarsınızz

smile yükleyemiyom yaffff çok sevindim quzu o da güsell

ne güsell

o zaman bende öyle kutluyayım netten bulduğum bir resim bulup arka palan olaraka ayarlıyım ohh ne güzel hem masrafsız hem hiç uğraşma

facede paylaşmışsın şarkıyı çok hoşuma gitti ruhumu okşadı resmen ,belki akşam ışıkları söndürür bu şarkı eşliğinde dans edebiliriz ama mumsuz olacakk pcnin ışığyla idare ederiz artık

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım benim sağol ...inşallah hepimiz bebelerimizlede kutladığımız günleride görürüz

sağol gardaşım teşekkür ettim ..

üzülme guzum bebeler bir hasta bir iyi büyüyüp gidiyorlar yunus paşada iyileşecek inşallah

sağol canım ya kötüye yormamamya çalışıyorummm

herkese merhaba....

slm yeter...pazartesi doktora gittim ve şükürler olsun ki kesyi gördüm...5 haftalık dedi doktor..bugün 5+2 olduk inşşş...aslında ikizmiş ama diğer kese sönmek üzere dediii...hayırlısı böyleyimiş....haber vereyim dedimmmm...sen nasılsın??ne durumdasın??

bak ya çocuga hayvancıkları toz olarakmı öğretiyonn

yok kızzz anneler toz yutmasın diye toz aaaa öööö falan diyolarya ordan biliyo ne bulursa ağzına atıyoda buna saçta dahil

hee faceede paylaştım çok hoşuma gittti aslında face açılmıyor müzikler şu sıralar bilgisayarlarda yüklemeler var açtılar herşeyi kapanana kadar dinlerim artık yuppii

sağol canım akşam üzeri çıkmaya karar verdik gelin hanıma hediye almaya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…