öyle sıralamışsınki''akşama sendeyim '' okuycam sandım
gel anacım hayvanat bahçemiz beleşş
bak şimdi ya şu beğen butonu niden kalktı ben bunu beğenirdim şimcik
wayyyyyy nurcik bugüne özel reçete hazırladınmıı evilik yıldönümünüz kutlu olsun canımm sağlıklı mutlu nice seneleree
sağol bebemmm ..yok kız reçete hazırlıyacak durum yok bende .hediye mediyede almadım zati
teşekkür ederim bacım .inşallah bu son olur diye umut ediyorum bende :97: evet bende farkettim şimdi takvimi fatoş yapmıştı yanlış tarihmi vermiştim acaba ,şifa gelsin düzeltiriz :86:
çıkmadan unuttuğumu sanma akşam bir yerlere gideriz dedi ama benim çıkacak takatim yok pöfff
yok duru bacım hiç hevesli değilim normal bir günmüş gibi geçirmeyi düşünüyorum elim varmıyor bişey yapmaya
yanılıyorsun benim kadar iştahlı biri yok şuan bile homini gırtlak yiyiorumm
canısmınn sağol bacımmnurcikim evlilik yıldönümünü kutlamayı unuttum yafff
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canııımm
evde mum yok ,şimdi mumlamı uğraşacamamaaannnn nurciikkkk yaaa hediye alma en büyük hediye sensin zatiii
hadi silkelen saçını başını yaptır makyaj yap
hazıorla bişiler önem verdiği değer verdiğini anllasın mumları hazırla loş ortam yarat
yaaa inanmıyorum eşim pc ekranına evlilik yıldönümümüzü kutlamış ben bunu neden şimdi gördüm halbuki sabahtan beri açık bilgisayarımız
puahahahahahhahahahaa
ege onları görürse tossss der (Toz):)))
olsun sende alıntı yap altına beğendim yaz
amaaannnn nurciikkkk yaaa hediye alma en büyük hediye sensin zatiii
hadi silkelen saçını başını yaptır makyaj yap
hazıorla bişiler önem verdiği değer verdiğini anllasın mumları hazırla loş ortam yarat
yaaa inanmıyorum eşim pc ekranına evlilik yıldönümümüzü kutlamış ben bunu neden şimdi gördüm halbuki sabahtan beri açık bilgisayarımız
canısmınn sağol bacımm
evde mum yok ,şimdi mumlamı uğraşacam
::::)oyy şifa versin Rabim bütün meleklereeeanacım siz bukadar alıntıyı nasıl yapıyosunuz hayret ediyorum valla:26::26::26:benim alıntılarımın yarısı gelmiyorrr
melikoşum sevindim kaan beyin iyi olmasınabu günlerde bütün bebeler hasta bizimkilerde toptan hastalar kuzularım hava değişiminden heralde
hadi gel sonra görşürüzz
evet aplam tıkalı maleseffaçılmadıı hırıltı devam ediyooyeteer kolay gelsin gelin hanıma hediye alcan demekki
melike burnumu tıkandı paşanın
sevom hayalet gibim dolaşıyon yaaff görünür ol bacım
çiğdem başınız sağolsun
laracım bugün patoniçelerin yok rahatsın sınavların ne oldu geçtinmi sınıfını
bende görmedim çiğdemcim başınız saolsunnçiğdemim canım atladım bende canım kusura bakmabaşınız sağolsun
datlımm böyle süreklibirbirlerini yemeleri trtışmaları sizi daha çoküzer ama hayırısı olsunonlar daha iyi olacaklar belki ama ya BİZ
geçmiş olsun canım şimdi nasıl
günaydın kızlar nabersiniz
paşa iyi teyzesi uyuyo şimdi eşimle birazdan onu kaldıracamm kahvaltı hazırklıcammaboww günahımı almışsınız kızlar daha şimcik girdim hayalet ben değildimm
herkese günaydınlarrr
yeterrr kötüye yorma canım inşallah sırf içinizi rahatlatmak için yapılan tetkiklerdir
çiğdem başınız sağolsun
melikem geçmiş olsun şimdi nasıl paşamız
laraa çalışkan hatunsun bu arada sen ne okuyosun üniversitemi lise mi canım
pınarcık daha iyisindir umarım bugün
durum sen nasılsınnnkilo durumların nasıl bakalımm
nurcik bacım sen napıyon
oyyevlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllar inşalahhhoşbulduk durum iyi diyelim iyi olalım..bugün evlilik yıldönümüz güya ama bizimki arkadaşlarla pikniğe gittiler
tamam canım şen şakrak olsun muhabetimiz bugün :76:
annammmm bizim büroda hayvanat bahçesi mübarekkafamda arılar uçuşuyor:18::18:dünde aşağıya kurbağa girmişti gelen misafire attırdımmm ben atamadım:18::18::18:geçenlerdede kertenkele girmişti zor bela attım ama yazık o kadar çok uğraştımki öldü hayvancağız
smile yükleyemiyom yaffff çok sevindim quzu o da güsellyaaa inanmıyorum eşim pc ekranına evlilik yıldönümümüzü kutlamış ben bunu neden şimdi gördüm halbuki sabahtan beri açık bilgisayarımız
bu resim var pcde Eki Görüntüle 252483
teşekkür ederim canım benim sağol ...inşallah hepimiz bebelerimizlede kutladığımız günleride görürüz
nice senelere kuzum sağlık huzur ve bol bebişle inşşşşşşşşşşşşşşşşş
evet aplam tıkalı maleseffaçılmadıı hırıltı devam ediyoo
datlımm böyle süreklibirbirlerini yemeleri trtışmaları sizi daha çoküzer ama hayırısı olsun
oyyevlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllar inşalahh
inşalahh seneye evladınızla birlikte kutlarsınızz
smile yükleyemiyom yaffff çok sevindim quzu o da güsell
ne güsell
aboww günahımı almışsınız kızlar daha şimcik girdim hayalet ben değildimm
herkese günaydınlarrr
yeterrr kötüye yorma canım inşallah sırf içinizi rahatlatmak için yapılan tetkiklerdir
çiğdem başınız sağolsun
melikem geçmiş olsun şimdi nasıl paşamız
laraa çalışkan hatunsun bu arada sen ne okuyosun üniversitemi lise mi canım
pınarcık daha iyisindir umarım bugün
durum sen nasılsınnnkilo durumların nasıl bakalımm
nurcik bacım sen napıyon
ne kızıyonuz yahuu tamam bende daha şaşalı daha romantik bir resim bulup koyarımmbak nasılda düşünceli eşin sense takatim yok diyorsun
nice senelere kuzum sağlık huzur ve bol bebişle inşşşşşşşşşşşşşşşşş
bak ya çocuga hayvancıkları toz olarakmı öğretiyonn
o zaman bende öyle kutluyayımnetten bulduğum bir resim bulup arka palan olaraka ayarlıyım ohh ne güzel hem masrafsız hem hiç uğraşma
facede paylaşmışsın şarkıyı çok hoşuma gitti ruhumu okşadı resmen ,belki akşam ışıkları söndürür bu şarkı eşliğinde dans edebilirizama mumsuz olacakk pcnin ışığyla idare ederiz artık
yeteer kolay gelsin gelin hanıma hediye alcan demekki
melike burnumu tıkandı paşanın
sevom hayalet gibim dolaşıyon yaaff görünür ol bacım
çiğdem başınız sağolsun
laracım bugün patoniçelerin yok rahatsın sınavların ne oldu geçtinmi sınıfını
ne kızıyonuz yahuu tamam bende daha şaşalı daha romantik bir resim bulup koyarımmçok zor sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?