Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

onlar daha iyi olacaklar belki ama ya BİZ

geçmiş olsun canım şimdi nasıl

günaydın kızlar nabersiniz

Son düzenleme:

çok sevindim ne çalışkan bir öğrencisin sen maşallaaahhhhhh maşallaaahhhh

onlar daha iyi olacaklar belki ama BİZ

günaydın hoşgeldin nurcikim nasılsın bugn

onlar daha iyi olacaklar belki ama ya BİZ

günaydınnn bebemmmmmmmmmmmşışştttt bak bugün şen şakrakız taammmııı
çok sevindim ne çalışkan bir öğrencisin sen maşallaaahhhhhh maşallaaahhhh

sağol teşekkür ederim

aboww günahımı almışsınız kızlar daha şimcik girdim hayalet ben değildimm

herkese günaydınlarrr

yeterrr kötüye yorma canım inşallah sırf içinizi rahatlatmak için yapılan tetkiklerdir

çiğdem başınız sağolsun

melikem geçmiş olsun şimdi nasıl paşamız

laraa çalışkan hatunsun bu arada sen ne okuyosun üniversitemi lise mi canım

pınarcık daha iyisindir umarım bugün

durum sen nasılsınnn kilo durumların nasıl bakalımm

nurcik bacım sen napıyon

Son düzenleme:
hoşbulduk durum iyi diyelim iyi olalım..bugün evlilik yıldönümüz güya ama bizimki arkadaşlarla pikniğe gittiler
günaydınnn bebemmmmmmmmmmmşışştttt bak bugün şen şakrakız taammmııı

sağol teşekkür ederim

tamam canım şen şakrak olsun muhabetimiz bugün :76:

annammmm bizim büroda hayvanat bahçesi mübarekkafamda arılar uçuşuyor:18::18:dünde aşağıya kurbağa girmiştigelen misafire attırdımmmben atamadım:18::18::18:geçenlerdede kertenkele girmişti zor bela attımama yazık o kadar çok uğraştımki öldü hayvancağız

günaydın bacımm
sanırım o hayalet bendim

allahh allahhh bütün hayvanlar iş yerinize toplanmış sanki :))

günaydın bacımmyok anacım daha lise sondayım şimdilik. anammmmmmm yerimden fırlattırdı arı beni yaaaaaaaainşallah seneye üniversiteli olurumm
hoşbulduk durum iyi diyelim iyi olalım..bugün evlilik yıldönümüz güya ama bizimki arkadaşlarla pikniğe gittiler

sanırım o hayalet bendim [/QUOTE]

wayyyyyy nurcik bugüne özel reçete hazırladınmııevilik yıldönümünüz kutlu olsun canımmsağlıklı mutlu nice seneleree
günaydın bacımm

demek sendin nurcik hayalet evlik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah bu son başbaşa kutladığınız yıldönümü olur seneye bebelerinde olur yanınızda inşallahh..takvimin yanlışmı yıldönümün olduğunu anlamadım yaa :26: demek eş pikniğe gitti akşama plan yaparsınız daha güzel olur

laraa ne çok heyvanlar girmiş ölee

hoşgeldin sevom walla bende seni hayalet sandım
kilo durumunu heeeç sorma dertliyim

nurcikim sen şimdi akşama şöyle kek börek pasta felan hazırla mum koy masaya makyaj yap saçını fönle şık giyin haattta seksüde olabilüüü slov parçalar çal akşam geldiğinde utanır sen merak etme ama sakın kavga etme erkekler bizim gibi olmuyorlar unutuyorlar

hayvanat bahçesimi giriş kaç para

öyle sıralamışsınki''akşama sendeyim '' okuycam sandım
gel anacım hayvanat bahçemiz beleşş

günaydın bacımmyok anacım daha lise sondayım şimdilik. anammmmmmm yerimden fırlattırdı arı beni yaaaaaaaainşallah seneye üniversiteli olurumm

sanırım o hayalet bendim

wayyyyyy nurcik bugüne özel reçete hazırladınmııevilik yıldönümünüz kutlu olsun canımmsağlıklı mutlu nice seneleree
günaydın bacımm
sağol bebemmm ..yok kız reçete hazırlıyacak durum yok bende .hediye mediyede almadım zati

teşekkür ederim bacım .inşallah bu son olur diye umut ediyorum bende :97: evet bende farkettim şimdi takvimi fatoş yapmıştı yanlış tarihmi vermiştim acaba ,şifa gelsin düzeltiriz :86:
çıkmadan unuttuğumu sanma akşam bir yerlere gideriz dedi ama benim çıkacak takatim yok pöfff

yok duru bacım hiç hevesli değilim normal bir günmüş gibi geçirmeyi düşünüyorum elim varmıyor bişey yapmaya

Son düzenleme:

abowwww ne iştahsızsın bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…