DATLIM HAYIRLISI OLSUNN ÜZÜLME BELKİ DAHA İYİ OLACAKLARR BÖLE
APLAM GİTTİK BURNU TIKALIYMIŞ SERUMFİZYOLOJİ YAPTILAR(
OYYY CANIM YA BENİM SENİNDE MLEĞİN UYUCAK ÖLE YANINDA BİTECEK BU GÜNLERR
geçtim ablammmm 10da 10 bakalım 2,5 dönemin kaldı inşallah temmuzda mezun olacammmmmmmm
ama sıkı çalışmalıyımbu derslerinde hepsinden geçmem lazım yoksa dönemim uzayacak, bu ay kayıt yenilicem bidahaki sınavım ocakta
onlar daha iyi olacaklar belki ama BİZ
geçmiş olsun canım şimdi nasıl
günaydın kızlar nabersiniz
günaydınnn bebemmmmmmmmmmmonlar daha iyi olacaklar belki ama ya BİZ
geçmiş olsun canım şimdi nasıl
günaydın kızlar nabersiniz
çok sevindim ne çalışkan bir öğrencisin sen maşallaaahhhhhh maşallaaahhhh
günaydın hoşgeldin nurcikim nasılsın bugn
hoşbulduk durum iyi diyelim iyi olalım..bugün evlilik yıldönümüz güya ama bizimki arkadaşlarla pikniğe gittilergünaydın hoşgeldin nurcikim nasılsın bugn
günaydınnn bebemmmmmmmmmmmşışştttt bak bugün şen şakrakız taammmııı
sağol teşekkür ederim
aboww günahımı almışsınız kızlar daha şimcik girdim hayalet ben değildimm
herkese günaydınlarrr
yeterrr kötüye yorma canım inşallah sırf içinizi rahatlatmak için yapılan tetkiklerdir
çiğdem başınız sağolsun
melikem geçmiş olsun şimdi nasıl paşamız
laraa çalışkan hatunsun bu arada sen ne okuyosun üniversitemi lise mi canım
pınarcık daha iyisindir umarım bugün
durum sen nasılsınnnkilo durumların nasıl bakalımm
nurcik bacım sen napıyon
allahh allahhh bütün hayvanlar iş yerinize toplanmış sanki :))annammmm bizim büroda hayvanat bahçesi mübarekkafamda arılar uçuşuyor:18::18:dünde aşağıya kurbağa girmişti gelen misafire attırdımmm ben atamadım:18::18::18:geçenlerdede kertenkele girmişti zor bela attım ama yazık o kadar çok uğraştımki öldü hayvancağız
günaydın bacımmaboww günahımı almışsınız kızlar daha şimcik girdim hayalet ben değildimm
herkese günaydınlarrr
yeterrr kötüye yorma canım inşallah sırf içinizi rahatlatmak için yapılan tetkiklerdir
çiğdem başınız sağolsun
nurcik bacım sen napıyon
sanırım o hayalet bendimhoşbulduk durum iyi diyelim iyi olalım..bugün evlilik yıldönümüz güya ama bizimki arkadaşlarla pikniğe gittiler
tamam canım şen şakrak olsun muhabetimiz bugün :76:
günaydın bacımm
allahh allahhh bütün hayvanlar iş yerinize toplanmış sanki :))
aboww günahımı almışsınız kızlar daha şimcik girdim hayalet ben değildimm
herkese günaydınlarrr
çiğdem başınız sağolsun
nurcik bacım sen napıyon
hoşbulduk durum iyi diyelim iyi olalım..bugün evlilik yıldönümüz güya ama bizimki arkadaşlarla pikniğe gittiler
tamam canım şen şakrak olsun muhabetimiz bugün :76:
annammmm bizim büroda hayvanat bahçesi mübarekkafamda arılar uçuşuyor:18::18:dünde aşağıya kurbağa girmişti gelen misafire attırdımmm ben atamadım:18::18::18:geçenlerdede kertenkele girmişti zor bela attım ama yazık o kadar çok uğraştımki öldü hayvancağız
öyle sıralamışsınkihoşgeldin sevom walla bende seni hayalet sandım
kilo durumunu heeeç sorma dertliyim
nurcikim sen şimdi akşama şöyle kek börek pasta felan hazırla mum koy masaya makyaj yap saçını fönle şık giyin haattta seksüde olabilüüü slov parçalar çal akşam geldiğinde utanır sen merak etme ama sakın kavga etme erkekler bizim gibi olmuyorlar unutuyorlar
hayvanat bahçesimi giriş kaç para
nurcikim evlilik yıldönümünü kutlamayı unuttum yafff
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canııımm
günaydın bacımmyok anacım daha lise sondayım şimdilik. anammmmmmm yerimden fırlattırdı arı beni yaaaaaaaa inşallah seneye üniversiteli olurumm
sanırım o hayalet bendim
sağol bebemmm ..yok kız reçete hazırlıyacak durum yok bende .hediye mediyede almadım zatigünaydın bacımm
teşekkür ederim bacım .inşallah bu son olur diye umut ediyorum bende :97: evet bende farkettim şimdi takvimi fatoş yapmıştı yanlış tarihmi vermiştim acaba ,şifa gelsin düzeltiriz :86:demek sendin nurcik hayaletevlik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah bu son başbaşa kutladığınız yıldönümü olur seneye bebelerinde olur yanınızda inşallahh..takvimin yanlışmı yıldönümün olduğunu anlamadım yaa :26: demek eş pikniğe gitti akşama plan yaparsınız daha güzel olur
laraa ne çok heyvanlar girmiş ölee
hoşgeldin sevom walla bende seni hayalet sandım
kilo durumunu heeeç sorma dertliyim
nurcikim sen şimdi akşama şöyle kek börek pasta felan hazırla mum koy masaya makyaj yap saçını fönle şık giyin haattta seksüde olabilüüü slov parçalar çal akşam geldiğinde utanır sen merak etme ama sakın kavga etme erkekler bizim gibi olmuyorlar unutuyorlar
hayvanat bahçesimi giriş kaç para
wayyyyyy nurcik bugüne özel reçete hazırladınmıı evilik yıldönümünüz kutlu olsun canımm sağlıklı mutlu nice seneleree
sağol bebemmm ..yok kız reçete hazırlıyacak durum yok bende .hediye mediyede almadım zati
teşekkür ederim bacım .inşallah bu son olur diye umut ediyorum bende :97: evet bende farkettim şimdi takvimi fatoş yapmıştı yanlış tarihmi vermiştim acaba ,şifa gelsin düzeltiriz :86:
çıkmadan unuttuğumu sanma akşam bir yerlere gideriz dedi ama benim çıkacak takatim yok pöfff
yok duru bacım hiç hevesli değilim normal bir günmüş gibi geçirmeyi düşünüyorum elim varmıyor bişey yapmaya
abowwww ne iştahsızsın bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?