ayy nurciikkkkkk popomu yırttım başıma giydim yafffff hadi akşam oldu daha saç baş yapılacak abuuuuuuuuuuuuuuuu
laram güzel fikir verdikte nurcikin yapcağını sanmıyorum baksana saate
ayy nurciikkkkkk popomu yırttım başıma giydim yafffff hadi akşam oldu daha saç baş yapılacak abuuuuuuuuuuuuuuuu
laram güzel fikir verdikte nurcikin yapcağını sanmıyorum baksana saate
he valla bacım doğru diyosunhalbuki ne iyi gelir böyle bişey ikisinede
havaları değişir yav
kocası günlerce mutlu olur bunaaa
amaaaaaa yok bacım gel sen kalk gidelim şunları bir güzel dövüp gelelim biz hadi kalk
birazdan duşa girecem ..ama hepsi için çok erken adam ahkaşm üstü gelecek şimdiden hazırlanıp beklemiyim ..beklemekten nefret ederim çünkü:)) elim hafiftir bacım şipşak hazırlarım 1 saate
milföy yok canım ama yufka var cigara böreğimi yapsam ..meyva salatası iyi fikirkarpuz kavun şeftali var
aslında hiç bişey yapmıyım diyorum çünkü akşam bir yerlere gideriz dedi ..yemeğe götürür belkihiç uğraşmıyım en iyisi ama meyve salatası yapacam :87:
yok canım içmiyoz alkollü içecekler
günaydın kızlarrrrr nasılsınız16:
kızlar bu gün beni bekleyen işler var (ev kadını olup ta benim kadar koşturan kaç kadın var acba )kız kardeşimin 20 lik dişi ağrıyormuş (bıdığın anası )onu dr götüreceğim bıdıkla yalnız gidemezler sonra bu gün pazarımız var oraya gideceğimm erkek kardeşimin kız arkadaşı gelecekmiş ona hediye almaya çıkacağımmm bu günsüpürge üzerinde koşuşurturmakla geçecek sanırım
bilemedeimki quzu o insanlardan nefret ediyorumm
tamam gardaşım okurumhemen
ben bilmiyorum tubişim gelmedimi
saaol bidenemm
saol cxanım benim
kıs walla bu aralarda anlattığın gbii ortamm
saol datlımm çin çin varya quzum çingene mahellsei öe bi yer :))
oy quzum başlıyosun tedaVİYE HAYIRLISIYLA İNŞALAHH
OYY KIYAMAM YA CANIM BENİMM
DATLIM HAYIRLISI OLSUNN ÜZÜLME BELKİ DAHA İYİ OLACAKLARR BÖLE
APLAM GİTTİK BURNU TIKALIYMIŞ SERUMFİZYOLOJİ YAPTILAR(
OYYY CANIM YA BENİM SENİNDE MLEĞİN UYUCAK ÖLE YANINDA BİTECEK BU GÜNLERR
HOŞBULDUM LAROŞŞŞŞ GÜNAYDIN QUUZUMM
YANIMDA KABLOSÜNDÜRÜYO BEN KAÇIYIM GELİRİMMM
yeteer kolay gelsin gelin hanıma hediye alcan demekki
melike burnumu tıkandı paşanın
sevom hayalet gibim dolaşıyon yaaff görünür ol bacım
çiğdem başınız sağolsun
laracım bugün patoniçelerin yok rahatsın sınavların ne oldu geçtinmi sınıfını
çiğdemim canım atladım bende canım kusura bakmabaşınız sağolsun
çiğdem başınız sağolsun mekanı cennet olsunn ..
aboww günahımı almışsınız kızlar daha şimcik girdim hayalet ben değildimm
herkese günaydınlarrr
yeterrr kötüye yorma canım inşallah sırf içinizi rahatlatmak için yapılan tetkiklerdir
çiğdem başınız sağolsun
melikem geçmiş olsun şimdi nasıl paşamız
laraa çalışkan hatunsun bu arada sen ne okuyosun üniversitemi lise mi canım
pınarcık daha iyisindir umarım bugün
durum sen nasılsınnnkilo durumların nasıl bakalımm
nurcik bacım sen napıyon
hoşbulduk durum iyi diyelim iyi olalım..bugün evlilik yıldönümüz güya ama bizimki arkadaşlarla pikniğe gittiler
tamam canım şen şakrak olsun muhabetimiz bugün :76:
wayyyyyy nurcik bugüne özel reçete hazırladınmıı evilik yıldönümünüz kutlu olsun canımm sağlıklı mutlu nice seneleree
sağol bebemmm ..yok kız reçete hazırlıyacak durum yok bende .hediye mediyede almadım zati
teşekkür ederim bacım .inşallah bu son olur diye umut ediyorum bende :97: evet bende farkettim şimdi takvimi fatoş yapmıştı yanlış tarihmi vermiştim acaba ,şifa gelsin düzeltiriz :86:
çıkmadan unuttuğumu sanma akşam bir yerlere gideriz dedi ama benim çıkacak takatim yok pöfff
yok duru bacım hiç hevesli değilim normal bir günmüş gibi geçirmeyi düşünüyorum elim varmıyor bişey yapmaya
yaaa inanmıyorum eşim pc ekranına evlilik yıldönümümüzü kutlamış ben bunu neden şimdi gördüm halbuki sabahtan beri açık bilgisayarımız
bu resim var pcde Eki Görüntüle 252483
::::)oyy şifa versin Rabim bütün meleklereee
evet aplam tıkalı maleseffaçılmadıı hırıltı devam ediyoo
bende görmedim çiğdemcim başınız saolsunn
datlımm böyle süreklibirbirlerini yemeleri trtışmaları sizi daha çoküzer ama hayırısı olsun
paşa iyi teyzesi uyuyo şimdi eşimle birazdan onu kaldıracamm kahvaltı hazırklıcamm
oyyevlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllar inşalahh
inşalahh seneye evladınızla birlikte kutlarsınızz
smile yükleyemiyom yaffff çok sevindim quzu o da güsell
ne güsell
o zaman bende öyle kutluyayımnetten bulduğum bir resim bulup arka palan olaraka ayarlıyım ohh ne güzel hem masrafsız hem hiç uğraşma
facede paylaşmışsın şarkıyı çok hoşuma gitti ruhumu okşadı resmen ,belki akşam ışıkları söndürür bu şarkı eşliğinde dans edebilirizama mumsuz olacakk pcnin ışığyla idare ederiz artık
kağıtlara ne yazacağımı düşünüyorum ha birde ne renkli kağıt var evde nede renkli boya kalemlerii düz kağıdın içine dolma kalemle yazsam (kocaman harflerle komik olmaz dimi :))
teşekkür ederim çiğdemcim sağol varolcanım evlilik yıldönümüz kutlu olsun herşey ama herşey gönlünüzce olsun inşallahhhhhhh çoluklu çocuklu aile olun inşallahhh
öyle demeyin üzülürüm vallasabahtan beri benimle uğraşıyorsunuz güzel ve mantıklı fikirler ürettiniz hiç birni yapmaya niyetim yoktu ama aklıma soktunuz ..yapacaklarım şunlar
vestiyerin aynasına kırmızı rujla kalp yapacam seni seviyorum aşkım diye minik bir not düşecem :)
ciclerimi giyecem hafif bir makyaj güzel kokular sürecem
sonra kağıttaki notlar olacak(hala ne yazacağımı bilmiyorum)
sonra durunun bugün paylaştığı müzik çalacak (sesli bir şekilde)
eee daha ne olsunn ..sizin sayenizde olacak hepsii
öyle demeyin üzülürüm vallasabahtan beri benimle uğraşıyorsunuz güzel ve mantıklı fikirler ürettiniz hiç birni yapmaya niyetim yoktu ama aklıma soktunuz ..yapacaklarım şunlar
vestiyerin aynasına kırmızı rujla kalp yapacam seni seviyorum aşkım diye minik bir not düşecem :)
yazıcımız yok canım ..el yazısı olacak artık ne yapalım ,hem daha samimi olur dimidüz beyaz kağıtta olur komik olmaz sonuçta kocana yazıyon
bilgisayardan çıktı alabiliyormusun
girişe yere kapıda bişi yaz fortmantoya bak de sonra fortmantoya rujla bişi yaz bir yere yönlendir evin içinde turlasın acık
hoşgeldin balımmBendee geldimmm
slm canlarım ben geldim sabah yazdım hemen çıkmak zorunda kaldım kardeşim iş görüşmesine gidecekmişti bana sende gel yanımda ol ablacım dedi kıyamadım hemen çıktım apar topar az önce geldim adamlar konuşabilen istediler kardeşimde işitme engelli olunca olmadı biraz üzüldü bende üzülme daha iyileri seni bekliyor kapıda dedim moral vermeye çalıştım ama inşallah yüzü güler yakındaaaa
yazıcımız yok canım ..el yazısı olacak artık ne yapalım ,hem daha samimi olur dimidüz beyaz kağıtta olur komik olmaz sonuçta kocana yazıyon
bilgisayardan çıktı alabiliyormusun
girişe yere kapıda bişi yaz fortmantoya bak de sonra fortmantoya rujla bişi yaz bir yere yönlendir evin içinde turlasın acık
hoşgeldin balımmBendee geldimmm
slm canlarım ben geldim sabah yazdım hemen çıkmak zorunda kaldım kardeşim iş görüşmesine gidecekmişti bana sende gel yanımda ol ablacım dedi kıyamadım hemen çıktım apar topar az önce geldim adamlar konuşabilen istediler kardeşimde işitme engelli olunca olmadı biraz üzüldü bende üzülme daha iyileri seni bekliyor kapıda dedim moral vermeye çalıştım ama inşallah yüzü güler yakındaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?