Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy nurciikkkkkk popomu yırttım başıma giydim yafffff hadi akşam oldu daha saç baş yapılacak abuuuuuuuuuuuuuuuu

laram güzel fikir verdikte nurcikin yapcağını sanmıyorum baksana saate

he valla bacım doğru diyosun halbuki ne iyi gelir böyle bişey ikisinede
havaları değişir yav
kocası günlerce mutlu olur bunaaa
amaaaaaa yok bacım gel sen kalk gidelim şunları bir güzel dövüp gelelim biz hadi kalk

ayy nurciikkkkkk popomu yırttım başıma giydim yafffff hadi akşam oldu daha saç baş yapılacak abuuuuuuuuuuuuuuuu

laram güzel fikir verdikte nurcikin yapcağını sanmıyorum baksana saate

birazdan duşa girecem ..ama hepsi için çok erken adam ahkaşm üstü gelecek şimdiden hazırlanıp beklemiyim ..beklemekten nefret ederim çünkü:)) elim hafiftir bacım şipşak hazırlarım 1 saate

katılıyourm dövelim gelelim

daha da yazmıyom işteee hııııhhhhhhh

ama neyse eşi yemeğe götürecek oda güzel

kağıtlara ne yazacağımı düşünüyorum ha birde ne renkli kağıt var evde nede renkli boya kalemlerii düz kağıdın içine dolma kalemle yazsam (kocaman harflerle komik olmaz dimi :))

desene sabahtan beri yemeğe gidebiliriz diye
ama sana bişey diyimmi valla bu bizim fikirlerimiz dışarda yemeğe 1000 basar sana söyleyimmduru bacımmmm bizde içimizdeki cevherleri çıkarıyoz bu aradaaaa

kolay gelsin canım

melikecim korkutma beni kızzzz herşey gönlünüzce olsun inşallahhh

dostlar sağolsun ablacımm

çiğdemim canım atladım bende canım kusura bakmabaşınız sağolsun

ne kusuru canım dostlar sağolsun

çiğdem başınız sağolsun mekanı cennet olsunn ..

dostlar sağolsun canım

hoşbulduk durum iyi diyelim iyi olalım..bugün evlilik yıldönümüz güya ama bizimki arkadaşlarla pikniğe gittiler

tamam canım şen şakrak olsun muhabetimiz bugün :76:

canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun herşey ama herşey gönlünüzce olsun inşallahhhhhhh çoluklu çocuklu aile olun inşallahhh

yaaa inanmıyorum eşim pc ekranına evlilik yıldönümümüzü kutlamış ben bunu neden şimdi gördüm halbuki sabahtan beri açık bilgisayarımız

bak ne güzel başlangıç yapmış nurdanım gerisinide sen getirdee tamamla kızzz şu reçete var yaaaa duru ablacım çok güzel tavsiyeler vermiş bence uygula derimmm

dostlar sağolsun canımm

sende alemsin nurcanım valla ne diyeyimmm

kağıtlara ne yazacağımı düşünüyorum ha birde ne renkli kağıt var evde nede renkli boya kalemlerii düz kağıdın içine dolma kalemle yazsam (kocaman harflerle komik olmaz dimi :))

düz beyaz kağıtta olur komik olmaz sonuçta kocana yazıyon
bilgisayardan çıktı alabiliyormusun

girişe yere kapıda bişi yaz fortmantoya bak de sonra fortmantoya rujla bişi yaz bir yere yönlendir evin içinde turlasın acık

slm canlarım ben geldim sabah yazdım hemen çıkmak zorunda kaldım kardeşim iş görüşmesine gidecekmişti bana sende gel yanımda ol ablacım dedi kıyamadım hemen çıktım apar topar az önce geldim adamlar konuşabilen istediler kardeşimde işitme engelli olunca olmadı biraz üzüldü bende üzülme daha iyileri seni bekliyor kapıda dedim moral vermeye çalıştım ama inşallah yüzü güler yakındaaaa

öyle demeyin üzülürüm valla sabahtan beri benimle uğraşıyorsunuz güzel ve mantıklı fikirler ürettiniz hiç birni yapmaya niyetim yoktu ama aklıma soktunuz ..yapacaklarım şunlar

vestiyerin aynasına kırmızı rujla kalp yapacam seni seviyorum aşkım diye minik bir not düşecem :)
ciclerimi giyecem hafif bir makyaj güzel kokular sürecem
sonra kağıttaki notlar olacak(hala ne yazacağımı bilmiyorum)

sonra durunun bugün paylaştığı müzik çalacak (sesli bir şekilde)
eee daha ne olsunn ..sizin sayenizde olacak hepsii

aşkolsun yaaaa neden uğraşalım senle canım ne güzel fikir paylaşımı yapıyoz işte
bizde aynı şeyleri yapıyoz ne yapsam etsem soruyoz hep birbirimizeee
bizim olsa sen bize fikir vermicenmi

gayet güzel olmuş zaten onunda fikirleri vardır muhakkak

benimde aklıma geldi evlendikten sonraki zamanlarda ilk ayrılışımız olacak ben köye gideceğim.bende çekmeceye.yastığının üstüne,gardrobun içine hep küçük notlar yazmıştım Ozamanlar k.valideler bizle kaldığı için y.odasında sınırlı kalmıştım

yazıcımız yok canım ..el yazısı olacak artık ne yapalım ,hem daha samimi olur dimi yaptıklarımı resimliyecem size :82:

hoşgeldin balımm

ayyy kıyamam yaaa inşallah daha iyi işler bulacak üzülmesinnn

yazıcımız yok canım ..el yazısı olacak artık ne yapalım ,hem daha samimi olur dimi yaptıklarımı resimliyecem size :82:

hoşgeldin balımm

ayyy kıyamam yaaa inşallah daha iyi işler bulacak üzülmesinnn

çiğdemcim inşallah kardeşine uygun daha güzel işler bulur bu arada işkur a falan kayıt yaptırdınız mı onlar ona göre iş bulabilirler

çiğdemcim inşallah kardeşine uygun daha güzel işler bulur bu arada işkur a falan kayıt yaptırdınız mı onlar ona göre iş bulabilirler

hehhh şöyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…