benide hesaplıyorsun dimi gerçi az bi sayı ama . bende başlıycam yakında çünkü bitincede meryem süresi okuycam 41 gün sürüyor oda yarında okunacak dimi ?
bende okuyayım canlarım benimde bi yardımın duam dokunsunnnn
olmuyooo olmuyoo olmuyooo çok beceriksizim yaaaaa :95: :95: :95:
vakıa süresi okyordu sevo... 41 gün okunuyor..1. gün 1 ..2. gün 2.. 3. gün 3 böyle böyle sayı artıyor 41. güne gelinceye kadar her gün bir sayı fazlalaşıyor canım yarın bitiyormuş ..sevo isterse versin sanada ..gerçi çok gururlu ben zar zor 5 tane istedim vermiyodu gacı
sevo biliyordur belki
sevo bacımm müsaitsen msnye gelirmisin
vakıa süresi okyordu sevo... 41 gün okunuyor..1. Gün 1 ..2. Gün 2.. 3. Gün 3 böyle böyle sayı artıyor 41. Güne gelinceye kadar her gün bir sayı fazlalaşıyor canım yarın bitiyormuş ..sevo isterse versin sanada ..gerçi çok gururlu ben zar zor 5 tane istedim vermiyodu gacı
biliyorum nurcanım da geçende demiştim yok sağol dediiiibanaaaa
laracım evet resim buraya yükleyebiliyorum amam pcye yüklemekten anlamıyorum eşim yükler hep
laracım evet resim buraya yükleyebiliyorum amam pcye yüklemekten anlamıyorum eşim yükler hep
selam bacılar nasılsınız ben fenayım valla iki gündür kasık ağrım vardı dün doktora gittim.çok şükür bebek iyi sadece idrar yollarımda hafif bakteri varmış ilaç verdi şimdi daha iyiyim....
aboooo mahallemizde yangın var heralde kızlarr:26:ahbira itfaiye geçiyor 4 tane geçtiler baya büyük bişey heralde
allah korusun canlara bişey olmasında mala olsun tek
Bu arada bendeyalnız kaldımPatronda çıktı bende kocişimi çağırdım gel sana kahve ısmarlayım dedim:))
gelirkende b.m e uğra benimo al dedim gelirne kdar burdayımmm
Yaaaaa nurcik insanı merakta bırakıyon yaaaaa
merhaba kızlar nabersinzi ben dün kötü ve zor bi gün geçirdim deli sancılarla apar topar hastane yolunu tuttuk önce dr elle muayene etti çatı mıdır bacamıdır ne onun muayeesini gerdekte bile o kadar canım yanmamıştı neyse şükür açılma yok dedi nst ye aldı sancı var :18::18::18: serum takıldı az sonra tekrar nst vee daha iyi dedi son nst de herşey iyi göründü gece takip altına alalım ama bebekle ilgili değil dedi veee benim böbrekteki lanet taş kanala düşmüş onun sancısıymış ama dr her ihtimali göz önğünd ebulundurucaz gerekirse pramatüre bakımı olan bi yere sevk edebilirm dedi allahtan hayırlsıını diliyorum inanılmaz zor anlarmış allah herkese en sağlıklı en hayırlısını nasip etsin neyse sevocum ben sendne haber bekliyodum biliyosun bana ne zaman istersen ver 25 30 larda ver burdanda dağıtırım demiştim kızdım leyn snaa şimcik neyse vermek istersen alabilirim alo dersin canım allah kabul etsin ardındna tefriciye ve eyetel kürsüde başlayalımmı varmı gönüllü
diğer kızlarda iyisinizdir umarım kıvanççım dönemedim sana kuzu kusurabakma bi türlü denk getiremeidk konuşalım
allaha emanet olun canlar hoşçakalın
slm canım hoşgeldin çok geçmiş olsun canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?