Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

desene sabahtan beri yemeğe gidebiliriz diye
ama sana bişey diyimmi valla bu bizim fikirlerimiz dışarda yemeğe 1000 basar sana söyleyimmduru bacımmmm bizde içimizdeki cevherleri çıkarıyoz bu aradaaaa

hee walla çıkardık cevherimizi

üzülme canım daha iyi bir iş bulur inşallah

süpersin nurcikim

aşkolsun yaaaa neden uğraşalım senle canım ne güzel fikir paylaşımı yapıyoz işte
bizde aynı şeyleri yapıyoz ne yapsam etsem soruyoz hep birbirimizeee
bizim olsa sen bize fikir vermicenmi

veririm vermez olurmuyum ama uygularmısnız bilmem :))) mumsuz internet ışığıyla dans edin ,kalan yemekten önüne koy ,ne uğraşacan canım DERİM... al sana fikrim valla bundan sonra böyle özel günlerde duru bacımıza danışmakta fayda var güzel fikirler var altında hatunun

15 dk lık bir işim var halledip geliyorum kızlarrrrrrrrrrrr
kolay gelsin

bende öyle dedim canım inşallah hayırlı bi kapı açar rabbimmm

çiğdemcim inşallah kardeşine uygun daha güzel işler bulur bu arada işkur a falan kayıt yaptırdınız mı onlar ona göre iş bulabilirler

başvurduk canım zaten işkur yollamış eşimde işkura kızdı ne elman istediklerini biliyorlar çocuğun üzülmesine sebep oluyorlar bilmiyor mu ne istediklerini dedi ee doğruyu söylüyor neyse inşallah iyi hayırlı bi iş olur allahım izniyle inşallahhh

yok kız kırk yılda bir kafam çalıştı desem
notlar girişte başlasın sen salonda yada yatak odasında son bulsun otur bekle geldindede öp onu
abuuuuuuuuuuuuu

Evet durucumun fikirleri gayet güzel acaba kendisi eniştemize uyguluyormu merak ettim

Laracımm seninde hakkını yememek lazım

geldim bile kızlarr
çiğdemim sıkma canını bitanemm merak etme güzel bir iş mutlaka bulur kardeşin hep işsiz olacak değil yaa
en önemliside mutlu olabileceği bir iş yeri olmasıı hayırlısı olsun canım

eeeeee sevom duru bacım yaş olarak bizden tecrübeli yaaaa az fındıklar kırmamış bellliiiibizim ondan öğrenecek çokkkkkkkkk şeylerimiz varr

evet ablacım haklısın mutlu ve hayırlı bi iş yerinde çalışsın inşallahhhhh
bencede bende arada bi romantik dersleri alayım sizdennnnn

yok kız kırk yılda bir kafam çalıştı desem
notlar girişte başlasın sen salonda yada yatak odasında son bulsun otur bekle geldindede öp onu
abuuuuuuuuuuuuu
estafirullah canım her zaman mantıklı şeyler çıkyıor altından :))
girişe şunu yazacam
EVİMİN DİREĞİ, ERKEKİM BENİM HOŞGELDİN EVİNEE

Evet durucumun fikirleri gayet güzel acaba kendisi eniştemize uyguluyormu merak ettim

Laracımm seninde hakkını yememek lazım
bende merak etmiyo değilim yane

yaa ben salakkk pcye foto neden yikleyemiyorum yaaa :84:vestiyer4in aynasına rujla seni seviyorum yazdım büyük bir kal çizdim birde 2_3 tanede resim koydum aynanın önüne..bir hevesle çektim resimleri size göstereyim diye ama başaramadımm

bende hiç denemediğim için bilmiyorum yönlendirelim diyecem amaa:26:

yaa çok korktumm kızlar vakıa yı yanlış hesapladım eksik okudum hep zannettim çok üzüldüm başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki meğer bizim gelinin okuduğunu unutmuşumm :76:

yaa çok korktumm kızlar vakıa yı yanlış hesapladım eksik okudum hep zannettim çok üzüldüm başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki meğer bizim gelinin okuduğunu unutmuşumm :76:
benide hesaplıyorsun dimi gerçi az bi sayı ama . bende başlıycam yakında çünkü bitincede meryem süresi okuycam 41 gün sürüyor oda yarında okunacak dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…