- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
yazıcımız yok canım ..el yazısı olacak artık ne yapalım ,hem daha samimi olur dimiyaptıklarımı resimliyecem size :82:
Hoşgeldin balımm
ayyy kıyamam yaaa inşallah daha iyi işler bulacak üzülmesinnn
desene sabahtan beri yemeğe gidebiliriz diye
ama sana bişey diyimmi valla bu bizim fikirlerimiz dışarda yemeğe 1000 basar sana söyleyimmduru bacımmmm bizde içimizdeki cevherleri çıkarıyoz bu aradaaaa
slm canlarım ben geldim sabah yazdım hemen çıkmak zorunda kaldım kardeşim iş görüşmesine gidecekmişti bana sende gel yanımda ol ablacım dedi kıyamadım hemen çıktım apar topar az önce geldim adamlar konuşabilen istediler kardeşimde işitme engelli olunca olmadı biraz üzüldü bende üzülme daha iyileri seni bekliyor kapıda dedim moral vermeye çalıştım ama inşallah yüzü güler yakındaaaa
öyle demeyin üzülürüm vallasabahtan beri benimle uğraşıyorsunuz güzel ve mantıklı fikirler ürettiniz hiç birni yapmaya niyetim yoktu ama aklıma soktunuz ..yapacaklarım şunlar
vestiyerin aynasına kırmızı rujla kalp yapacam seni seviyorum aşkım diye minik bir not düşecem :)
ciclerimi giyecem hafif bir makyaj güzel kokular sürecem
sonra kağıttaki notlar olacak(hala ne yazacağımı bilmiyorum)
sonra durunun bugün paylaştığı müzik çalacak (sesli bir şekilde)
eee daha ne olsunn ..sizin sayenizde olacak hepsii
aşkolsun yaaaa neden uğraşalım senle canımne güzel fikir paylaşımı yapıyoz işte
bizde aynı şeyleri yapıyozne yapsam etsem soruyoz hep birbirimizeee
bizim olsa sen bize fikir vermicenmi
kolay gelsin15 dk lık bir işim var halledip geliyorum kızlarrrrrrrrrrrr
yazıcımız yok canım ..el yazısı olacak artık ne yapalım ,hem daha samimi olur dimiyaptıklarımı resimliyecem size :82:
hoşgeldin balımm
ayyy kıyamam yaaa inşallah daha iyi işler bulacak üzülmesinnn
çiğdemcim inşallah kardeşine uygun daha güzel işler bulur bu arada işkur a falan kayıt yaptırdınız mı onlar ona göre iş bulabilirler
hee walla çıkardık cevherimizi
üzülme canım daha iyi bir iş bulur inşallah
süpersin nurcikim
veririm vermez olurmuyum ama uygularmısnız bilmem :))) mumsuz internet ışığıyla dans edin ,kalan yemekten önüne koy ,ne uğraşacan canım DERİM... al sana fikrimvalla bundan sonra böyle özel günlerde duru bacımıza danışmakta fayda var güzel fikirler var altında hatunun
kolay gelsin
Evet durucumun fikirleri gayet güzel acaba kendisi eniştemize uyguluyormu merak ettim
Laracımm seninde hakkını yememek lazım
geldim bile kızlarr
çiğdemim sıkma canını bitanemmmerak etme güzel bir iş mutlaka bulur kardeşin hep işsiz olacak değil yaa
en önemliside mutlu olabileceği bir iş yeri olmasıı hayırlısı olsun canım
eeeeee sevom duru bacım yaş olarak bizden tecrübeli yaaaa az fındıklar kırmamış bellliiiibizim ondan öğrenecek çokkkkkkkkk şeylerimiz varr
estafirullah canım her zaman mantıklı şeyler çıkyıor altından :))yok kız kırk yılda bir kafam çalıştı desem
notlar girişte başlasın sen salonda yada yatak odasında son bulsun otur bekle geldindede öp onu
abuuuuuuuuuuuuu
bende merak etmiyo değilim yaneEvet durucumun fikirleri gayet güzel acaba kendisi eniştemize uyguluyormu merak ettim
Laracımm seninde hakkını yememek lazım
estafirullah canım her zaman mantıklı şeyler çıkyıor altından :))
girişe şunu yazacam
EVİMİN DİREĞİ, ERKEKİM BENİM HOŞGELDİN EVİNEE
bende merak etmiyo değilim yane
yaa ben salakkk pcye foto neden yikleyemiyorum yaaa :84:vestiyer4in aynasına rujla seni seviyorum yazdım büyük bir kal çizdim birde 2_3 tanede resim koydum aynanın önüne..bir hevesle çektim resimleri size göstereyim diye ama başaramadımm
bende hiç denemediğim için bilmiyorum yönlendirelim diyecem amaa:26:
benide hesaplıyorsun dimi gerçi az bi sayı ama . bende başlıycam yakında çünkü bitincede meryem süresi okuycam 41 gün sürüyor oda yarında okunacak dimi ?yaa çok korktumm kızlar vakıa yı yanlış hesapladım eksik okudum hep zannettim çok üzüldüm başımdan aşağı kaynar su döküldü sankimeğer bizim gelinin okuduğunu unutmuşumm :76:
yaa çok korktumm kızlar vakıa yı yanlış hesapladım eksik okudum hep zannettim çok üzüldüm başımdan aşağı kaynar su döküldü sankimeğer bizim gelinin okuduğunu unutmuşumm :76:
olmuyooo olmuyoo olmuyooo çok beceriksizim yaaaaa :95: :95: :95:haydi merakla bekliyoruzz:81::81::81::81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?