Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm tubişim ben gönüllüyüm varımmm canım ne kusuru kuzum canım sen canınla uğraşırken bide beni düşünüyorsun canım benim kıyamam sana allahım bir an önce herşeyin en iyisini hayırlısını nasip etsin dualarımdasınız hepp gene konuşuruz canım benim sen şuanda sadece kendine çok ama çok dikkat et kıyamam sana alalhım o güzel yüreğine göre versin herşeyi inşallahh canımsın yaa

Evet durucumun fikirleri gayet güzel acaba kendisi eniştemize uyguluyormu merak ettim

Laracımm seninde hakkını yememek lazım

yoook uygulamıyorum ama eşim bilgisayrda iken ben ona soda getiririm bilir ve kağıda teşekkür notunu önceden yazmış beni bekler odaya girince elime tutuşturuveriri

aman yok be kırk yılda bir kafam çalıştı filmlerden kopya çektim abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ben bunu beğendim madem beğenme butonu yokk:)

nurcik çok hoş olmuş beğendim heee

geçmiş olsun canım i

canım geçmiş olsun taşındınmı evine

slm tubişim ben gönüllüyüm varımmm canım ne kusuru kuzum canım sen canınla uğraşırken bide beni düşünüyorsun canım benim kıyamam sana allahım bir an önce herşeyin en iyisini hayırlısını nasip etsin dualarımdasınız hepp gene konuşuruz canım benim sen şuanda sadece kendine çok ama çok dikkat et kıyamam sana alalhım o güzel yüreğine göre versin herşeyi inşallahh canımsın yaa sağlıcakla kucağına al bebişini inşallahhhhh

geçmiş olsun canım dert etme kasık ağrıları normaldir hem doktorda bebeğin sağlıklı demiş gönlün rahat olsun
canım anladım şimdii fotoğraf makinesinin bilgisayara takılan kablosu var mıı varsa anlatayım canım istersen

tamamdır kızlar yaptımm sağolunn

geçmiş olsun sancılar doğum sancısı değil yine böbreklerden geliyor bence ...hayırlısıyla zamanında bir doğur ilk işin şu taştan kurtulmak olsun ..çok az kaldı azcık daha dayan..

geçmiş olsun demek taştan dolayı sancı göründü Hayırlısıyla vakti saatinde gelince doğumun olur inşallahhh canım. Az kaldı biraz daha sabretse kızın :26:

Evet öle dedinde zaten işin başından aşkın hallettim ben çok zorlanmadım canım allah razı olsun bitti zaten hemen hemen

waaooowwww waaooowwww waooowwwwww nurcanım ellerine sağlık yalnız diğer 2 si açılmadı bendee nedenki neee:26::26::26::26:

Son düzenleme:
cidden öylemi yapıyorr

Tuyaneda sendemi rahatsızlandın geçmiş olsun neyseki bebişin iyimiş allaha şükür

tuğbişim dua olayları için erken nurcikimde dedide daha sonra başlarız inşallah hele bi gideyim antalyaya da ozaman başlarız

kızlar ben çıkıyorum artık yavaş yavaş hazırlanayım daha duşa bile girmedimm görüşürüzzz .iyi bakın kendinize

çok geçmiş olsun canım

tuğbişim çok geçmiş olsun allahtan iyiye gitmiş canım az kaldı biraz daha sabırrrr
uzaktan söylemesi kolay deme seni seviyorumm

ben geldim hatunlarr kocam gittiiş görüşmesi varmış ondan çok durmadıı

nurcikimmmmmmmmm alıntı yapmadım özellikle canım gerçekten güzel olmuş canım
çok hoşuna gidecek eşinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…