pınar ahanda buldun aşağıda hayaletin biri saklanmışşşşş
çiğdem de gitmiş hadi herkeze iyi akşamlar
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin nerdesin haniiiiiiii
bende gazeteye dalmışım
hoşbulduk ablacım sorma arkadaş la msnde sohbete daldık halada konuşuyoruz adapazarında düğünü varr eskişehire geliyor tekrar onu konuşuyoruzzz :)
selam kızlar nurcan evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım çiğdemcim geçmiş olsun büyük ihtimal gaz sancısıdır o ben de çok sık çekerim giderek şiddetlenen bi sancı oluyo hemen ilaçlarımı içmessem acillik olurum kesin duru tarfil sizler nasılsınız kızlar ben dün gece sabaha kadar uyumadım eşim gece şirkette kaldı annemler de adapazarına gittiler çok tırstım cenazeden etkilendim bayağı hava aydınlanınca yattım yatağıma öle işte yarın adapazarına kına gecesine gidicez kalmadan dönücez c.tesi arkadaşımın düğünü var çorluda oraya gidicez pazar da başka bi ark. Kınası var sonraki haftalarda da hep düğün artık bööyyykkk geldi düğünden yaaaa
sendekide şans :)geldiğin zaman kimseler olmuyor burda:78:canlar nasılsınızzzz ben geldimmmm [sıze=3][/sıze]
et tabi bak acısını sen çekiyosun canımm
benimkide 10 mmdi 6 çıktı bu defa anlamadım valla oynak bi taş ..sahi eylül 23 tü galiba demi ben nedne unuttumkiiiiiiisen öyle diyosan hayırlısı olsun canımdoğumun sağlıkla olsunda gerisi kolay hallolur inşallah o meret taş eşimdede var her ne kadar acısını çekmesemde çekeni görüyorum 10 ml bizimki kırılmalık yani
kız sevo ekimde dğil eylülde gelecek 15 gün sonr felan burda yanikeşke benimd eimkanım olsaydıda antalyaya gelebilseydim garip gelir belki ama tüp bebek merkezinin konukevinde olmak çok eğlenceli ve hoşuma gidiyo gerçi şükür her iki seferde kafa arkadaşlarım oldu ondandır yani aman allahım oralara sadece ziyaret için gitmek nasip etsin kimseye evlat aratmasın innşallahhh SEVOOOOOO GİTMEDNE EN AZ 2,3 GÜN ÖNCE ARA BENİ ANNEMMM
diğer tuğba :26::26::26::26::26::26::26: ben bişeymi kaçırdımolacak bidenem AZ kaldı Rabbbimin izniyle sık dişinii diğer tuğba doğurdu darısı sana inşalahh
allah yardımcın olsun kolaylık versin canım zor olucak bebeğinle taşınmak yerleşmek neyseki allah razı olsun komşun varmış allah onuda darda bırakmaısngelişimle gidişimm bir oluyo biliyorum ama toplamak beni deli ediyo artık daha bitmedi bu hafta sonu taşınıyoz cumartesi temizliğe gidecezz pazar taşınacaz affff yaaaaaaa
seeeeeeen halaaa şeyy üşüttünmü bi üşütme testi yap demiştim yaptınmııöptüm datlım
bu mide bulantısı deli edyo benii yaa üşüttüm herhaldee
saol tatlımm aminnahh canım alllah yardımcın olsun inş.
bebem 2 kilo aldım homili gırtlak oluncaa veririz inşalahhgitmeden haber ver canım özlerik seni öptümmmm ayrıca 65 normal kilon daha yeni doğum yaptın veririsin yavaş yavaş
inşalahh sizlerde doğumlarınızdan sonra killarınızdan dert yanın emiiiiii
doğuracan datlımmmm kilo problemlerinde olackkk inşalahhben de 65 kiloyum boyumda 65 hem de daha doğurmadım
et tabi bak acısını sen çekiyosun canımm
benimkide 10 mmdi 6 çıktı bu defa anlamadım valla oynak bi taş ..sahi eylül 23 tü galiba demi ben nedne unuttumkiiiiiiikeşke benimd eimkanım olsaydıda antalyaya gelebilseydim garip gelir belki ama tüp bebek merkezinin konukevinde olmak çok eğlenceli ve hoşuma gidiyo gerçi şükür her iki seferde kafa arkadaşlarım oldu ondandır yani aman allahım oralara sadece ziyaret için gitmek nasip etsin kimseye evlat aratmasın innşallahhh SEVOOOOOO GİTMEDNE EN AZ 2,3 GÜN ÖNCE ARA BENİ ANNEMMM
diğer tuğba :26::26::26::26::26::26::26: ben bişeymi kaçırdım
allah yardımcın olsun kolaylık versin canım zor olucak bebeğinle taşınmak yerleşmek neyseki allah razı olsun komşun varmış allah onuda darda bırakmaısn
seeeeeeen halaaa şeyy üşüttünmü bi üşütme testi yap demiştim yaptınmıı
datlım kuzenimin eşi bugün doğum nyaptıı aldı meleğğini kucağına onlarında 2 seneden sonra olduu
amin quzum aminn
yok bebem yapmadım eşim dio alakası yok üşüttün dio evde halılar yokya yalınayak gezincedee böle oldu dioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?