canım yaa dimi birsürü masraf yapılıyohayırlısı datlım inşalah birkir yapasınız
inşallahhh yapabiliriz inşallah bu sene prim verirlerde hiç olmassa onu ataarız kenara
koılay gelsin canım yakın olsaydık inan ki bakardım oğluşuna seve seve
koılay gelsin canım yakın olsaydık inan ki bakardım oğluşuna seve seve
inşallahhh yapabiliriz inşallah bu sene prim verirlerde hiç olmassa onu ataarız kenara
inşalah verirler canımm
canım Allah razı olsun çok saol işte yunusla zor oluyooo
olmaz mı tabii çok zor olur yok mu yardımcın yaaa
ohh maşalahh aplammmmm
oy oy maşalahh gardaşımm
ahahhaaaaaaaacanım sevo antalyay gidince okumamızı istemiş o zman başlarız o zaman her zaman duacıyız birbirimize ama aynı anda aynı duayı zikretemek başka bişey tabi...inan hep aklımdaısnda bildiğiniz gibi toparlanamadım bi türlü canım allah seni,nde gönlüne göre versin tüm hayatında sesin gibi berrak güzel olsun inşallah
olacak bidenem AZ kaldı Rabbbimin izniyle sık dişinii diğer tuğba doğurdu darısı sana inşalahh
oy kıyamam inşaah geçersimn aplam eşiminde sınavı var bu hafta sonnuu ve paZAR sınavdan çıkıp gelecek eşya taşınacakk
beğendimmmmmmmmmmm
geçmiş olsun anım çok şükürr
maşalahh düğünlerebak bizde sadece 1 düğün var o dabu ayın sonuna
oyy kıyamam datlımm sen hamileykende eşin alsın kucağına inşalahhkaldıramazki artık yeni gelinken 47 kiloydum hop kaldırıveriyodu şimdi 57 kiloyum zorlanıyo hamileyken ne olur bilmemmm
az kaldı zorlansanda birkaçgün sonunda missssssss gibi oturursun bir hafta birşeye elini sürmeden yarat dinlenirsin ohhgelişimle gidişimm bir oluyo biliyorum ama toplamak beni deli ediyo artık daha bitmedi bu hafta sonu taşınıyoz cumartesi temizliğe gidecezz pazar taşınacaz affff yaaaaaaakolay gelsin bebişim
olmaz mı tabii çok zor olur yok mu yardımcın yaaa
ayy evet bebekli zor ama anneni kaana bakıcı tutarsın artık melike 2 günn anneler yapar bu görevi seve seve bencee
yok canım maleseff komşumla gidecem temizliğe saolsun yunusla sırayla ilgilenirizz
ohh maşalahh aplammmmm
oy oy maşalahh gardaşımm
ahahhaaaaaaaakaldıramazki artık yeni gelinken 47 kiloydum hop kaldırıveriyodu şimdi 57 kiloyum zorlanıyo hamileyken ne olur bilmemmm
az kaldı zorlansanda birkaçgün sonunda missssssss gibi oturursun bir hafta birşeye elini sürmeden yarat dinlenirsin ohhkolay gelsin bebişim
ayy evet bebekli zor ama anneni kaana bakıcı tutarsın artık melike 2 günn anneler yapar bu görevi seve seve bencee
57de kilomu bebem ben 65 kiloyum şu an döt baş bi yeregidiyoo wallaaa
yok bebem nerde yatacam yaa annem kalamaıcak 1 hafta yerleşmeye çalışırımm((
saol bidenemm öptüm zatii 1 haftada gelemem buraya net bağlanması falan erken baya sürer
ben kaçıyorum en acilinden öpüldünüzzzzzzz
annen gelmiycekmi canım bende gelir diye düşünmüştüm
öptüm datlımgüle güle canım öpüldünnn sendekolay gelsin
yok canım maleseff komşumla gidecem temizliğe saolsun yunusla sırayla ilgilenirizz
57de kilomu bebem ben 65 kiloyum şu an döt baş bi yeregidiyoo wallaaa
yok bebem nerde yatacam yaa annem kalamaıcak 1 hafta yerleşmeye çalışırımm((
saol bidenemm öptüm zatii 1 haftada gelemem buraya net bağlanması falan erken baya sürer
gitmeden haber ver canım özlerik seni öptümmmm ayrıca 65 normal kilon daha yeni doğum yaptın veririsin yavaş yavaş
gitmeden haber ver canım özlerik seni öptümmmm ayrıca 65 normal kilon daha yeni doğum yaptın veririsin yavaş yavaş
ben de 65 kiloyum boyumda 65 hem de daha doğurmadım
yaşımda 65 olmadan doğursam baree
benim boyumda 58 canım kilomda 57-58 gibi bişeyy
aynıyız yani hemen hemen kiloda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?