Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çiğdemmmmmmmm çok sıkıldım ben yawwwwneşelendirsene beni zaman geçmiyor hiçççççççççç

telefonlarla ve fax larla boğuşup geldimmm
bebekdls hoşgeldin bebemmmmmmm
kız çiğdem güldürdün beni canım sağol

şaka maka kızlar geçen çocuklara bi özendim kii sormayın yakar top oynamak istedi canım hem de çokkk:84:

şaka maka kızlar geçen çocuklara bi özendim kii sormayın yakar top oynamak istedi canım hem de çokkk:84:

evet yaww bende çok istiyorum bazen piknikte felan oynuyoz ama acaip nefesim kesiliyorrküçükken o ipleri nasıl atlarmışızzhatırlıyonuzmu bacak boyumuza çıkarırdık ipleri atlardık bücür boyumuzlaa

evet yaww bende çok istiyorum bazen piknikte felan oynuyoz ama acaip nefesim kesiliyorrküçükken o ipleri nasıl atlarmışızzhatırlıyonuzmu bacak boyumuza çıkarırdık ipleri atlardık bücür boyumuzlaa

hee valla kıs demiii şimdi hayatta yapamam valla

uzun eşşek mi oynuyosunuz bence saklambaç oynuyalım ben ebeyim hadi saklanın bakiimmm:82:

telefonlarla ve fax larla boğuşup geldimmm
bebekdls hoşgeldin bebemmmmmmm
kız çiğdem güldürdün beni canım sağol

gülün gülünnnnn ben saklandım bul beni pınar ablaaaaaa

ben dinliyemiyorum bilgisayarımın sesi bozuk daha doğrusu hoparlörün

yaa tühh hemen yeni hoparlör al ablacımm

melikecim bitiyo yarın cnaım çok mersi
ohh maşalahh aplammmmm
oy oy maşalahh gardaşımm

babam derdiki bana küçükken tilki gibi ordan oraya zıplıyon derdi
şimdi nerdeeeeeeeeeeee merdivenleri arkamdan eşime ittirterek çıkıyomm

yaaa aynı benim gibisin
yürüyüşe çıkarız dönüşte asansöre binmek isterim eşim olmaz yürücez der ben çıkamam sürünürüm merdivenlerde o iter arkamdan

gelişimle gidişimm bir oluyo biliyorum ama toplamak beni deli ediyo artık daha bitmedi bu hafta sonu taşınıyoz cumartesi temizliğe gidecezz pazar taşınacaz affff yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…