çiğdemmmmmmmm çok sıkıldım ben yawwwwneşelendirsene beni zaman geçmiyor hiçççççççççç
bende sıkıldım ablacım napakkkk nurcanım olsaydı sevomda uzun eşek oynardıkkk:)
bende sıkıldım ablacım napakkkk nurcanım olsaydı sevomda uzun eşek oynardıkkk:)
uzun eşşek mi oynuyosunuzbence saklambaç oynuyalım ben ebeyim hadi saklanın bakiimmm:82:
bu şarkı sizi anlatıyorrrrrrrrr benim için
şaka maka kızlar geçen çocuklara bi özendim kii sormayın yakar top oynamak istedi canım hem de çokkk:84:
evet yaww bende çok istiyorum bazen piknikte felan oynuyoz ama acaip nefesim kesiliyorrküçükken o ipleri nasıl atlarmışızz hatırlıyonuzmu bacak boyumuza çıkarırdık ipleri atlardık bücür boyumuzlaa
uzun eşşek mi oynuyosunuzbence saklambaç oynuyalım ben ebeyim hadi saklanın bakiimmm:82:
telefonlarla ve fax larla boğuşup geldimmm
bebekdls hoşgeldin bebemmmmmmm
kız çiğdem güldürdün beni canım sağol
ben dinliyemiyorum bilgisayarımın sesi bozuk daha doğrusu hoparlörün
hee valla kıs demiii şimdi hayatta yapamam valla
gülün gülünnnnn ben saklandım bul beni pınar ablaaaaaa
yaa tühh hemen yeni hoparlör al ablacımm
ohh maşalahh aplammmmmmelikecim bitiyo yarın cnaım çok mersi
oy oy maşalahh gardaşımmkızlar burdan çıktıktan sonra duşa girecem dedim ya öönce dedim şu notları hazırlıyayım ellerim nasıl olsa mürekp olacak öyle duşuma alayım dedim ..neyse oturdum aldım kağıtları giriş kapısı için büyük harflerle (bide süslemişimki harfleri sormayın) HAYATIMIN ANLAMI HOŞGELDİN yazdım .birde kapının arka kısmı içinde (yane evin içindeki tarafınada) EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ KUTLU OLSUN AŞKIM diye bir yazı daha yazdım ..sonra dedim güzel bir tanede şiir yazayım(netten bulmuştum)tam yazmaya başladımki o da ne kapı sesi geliyoben deli danalar gibi yerdeki kağıtları topluyorum (malum kaç defa yazıp olmadı diye attım yere kağıtları) :) elimde bir sürü kağıt koridorda karşılaştık eşimle ne çabuk geldin dedim :26:mangalımız yedik geldik sıkıldık dedi..ellerindekiler ne dedi hiççç bilgisayarın çekmecesinden birikmişler vardı çöpe atacam dedim :96: adamın gözü kör sanki aynadaki yazıyı görmüyor (tahmin ettiğim gibi önce wcye gitti:)) sonra kalktı üstünü değiştirip vestiyere astı(kirlilerini bile oraya koyar uyuz) elbiseleri asınca farketti yazıyı .yüzünde kocaman bir tebesümm oluştu yanıma gelip kocaman sarıldı ve öptü ..ama benim daha sana süprizlerim vardı çok erken geldin dedimm olsun dedi bu çok güzel olmuş dedi...yazdıklarım boşa gitti yaa ona yanarım
başka ne süprizin vardı merak ettim dedi :))hemen faceye girdim durunun profilinden şarkıyı buldumbiraz dans ettikten sonraa sulanmaya başladı müzik bitmeden yatak odasında aldık soluğuu böylelikle duşumuda almış oldumm
akşam zülfü livanelini konseri var oraya gidecez bu arada bugün Aydının kurtluş yılı konser bu yüzden yoksa öyle konserler olmuyo pek buralarda ..sanırım yemeğe falanda götümüyecek çünkü yemek yapayımmı dedim benim için hazırlıyacaksan yapma bu akşam daha bişey yiyemiyecem dedi bencil adam
canım sevo antalyay gidince okumamızı istemiş o zman başlarız o zaman her zaman duacıyız birbirimize ama aynı anda aynı duayı zikretemek başka bişey tabi...inan hep aklımdaısnda bildiğiniz gibi toparlanamadım bi türlü canım allah seni,nde gönlüne göre versin tüm hayatında sesin gibi berrak güzel olsun inşallah
olacak bidenem AZ kaldı Rabbbimin izniyle sık dişinii diğer tuğba doğurdu darısı sana inşalahh
y
canım geçmiş olsun taşındınmı evine[/QUOTE
şükür taşındım ve yerleştim canım sen nasılsın nedne uzun süredir görünmüyodun herşey yolundamı durum güzel yüzlüm paşamız nasıl maşallah bi hayli, büyümüş annesi
sağol...
evet taştanmış bu defa taş böbrekte değil kanala düşmüş dedi kanal derken neyi kasteddiyse artık onun verdiği bi sancıymış evet çok az kaldı bu ay çıktımı tamam ama ben bittim artık gerçekten bittimmmm...
sağol canım inşallah vakitlice gelir yoksa ben vakitsiz gidecem tövbe tövbeher zaman okumayabhazırım ne dersen dilim döndüğünce aklında olsun okiş allah dualarını kabul etsin
ben her zaman duacınızım ama azönce kıvanççiğdemede yazdım aynı anda hep bir ağızdan zikretmek daha başka olur diye söledim nasıl istersen ne zaman dersen başlarız
laraa:44::44::44: hmm şeymi antalya laramı anlamışsındır hani şu soyadı genç olan bi siyasetçi vardı omuyun sen gııı
neyse kimsne artık hoşgeldin bacıcım topiğe pek sıcakkanlıymışsın kaynaşmışsın hemen sosyal hatun başka tabisağol canım allah razı olsun evet sıkıyorum dşimi yakında dökülecek galiba hayırlsıı olsun bakalım canım sen ne yaptın tedavi işine aramı verdin en son aşılama olmamıştı yanlış hatırlamıyosam
aah bitanem aah zaten şu bebek kucapğımd aolsa o taşı şimdiye 50 defa düşürüp kaynanama yollamıştımdualarınızla geldim bu ana bundna sonrada inşallah vakitlice kucağıma alır hayırlsııyla kurtulurum sıkıntılaırmdan
bu arada son günlerde bi güvensizlik doğuyo içime yapamıcam gibi hissediyorum içind ebulunduğum ruh halindnemidir bilmem ama anlamını yitirmiş gibi herşey yaa tövbe tövbe asi olmayım allah affetsin tövbe dedim neyse çok konuştum öpüldünüz
NURCAN EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN HERŞEY DİLEDİĞİNİZCE,GÖNLÜNÜZCE OLSUN ...
oy kıyamam inşaah geçersimn aplam eşiminde sınavı var bu hafta sonnuu ve paZAR sınavdan çıkıp gelecek eşya taşınacakkherkese günaydınlarrr herkes iyidir inşallahh
nurcik olsun yetiştiremesende süprizlerini gayet güzel geçmiş eşin mutlu olmuş daha ne olsun
kızlar ben çıkıyorum size haber vermek istedim bu hafta sınavlarım var işten fırsat bulunca buraya geliyorum ders çalışmıyorum o yüzden haftasonuna kadar sıklıkla gelemeyebilirim haberiniz ola
öptüm sizlerii
beğendimmmmmmmmmmmbenimki ecicik daha ince yani
yazık kocıcm tek güllü çiçek yaptırmış bana bide 13 mumlu pasta almışanlatmıştımyaa
pastanın mor kartonunu da kesmiş üzerine keçeli kalemle seni seviyorum aşkım yazmışiyiki varsın yazmış bide onuda pastaya dayamış çok hoşuma gitmişti amaa
geçmiş olsun anım çok şükürrgünaydın canlarım sabah ben korka korka hastaneye gittim son zamanlarda 1 haftadır sağ karnım çok ağrıyordu herkes apandis dedi çıktı korktum artık ameliyat olmaktan bıktım herşeyden bıktım bir an dr gittim çok iyi bi dr a denk düştüm ilk önce elle muayene etti acıyor mu falan yok dedim ben dokunduğum anda zıplaman sıçraman lazım apandis böyle bişi dedi ne olur olmaz idrar tahlil verelim dedi bide baş dönmesini söyledim kan tahlil hepsini yaptırdı sonuç herşey tertemiz şükür allahıma dedim peki neden ağrıyor dedim gaz sıkışmasından şüpheleniyorum dedi ilaç verdi bitince gel kontrol edecem tekrar bunlar fayda etmezse başka bi yöndem uygulayacam dedii rahatladım şu anda derin derin nefes alıyorum ve allahıma şükürler olsun diyorummm
maşalahh düğünlerebak bizde sadece 1 düğün var o dabu ayın sonunaselam kızlar nurcan evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım çiğdemcim geçmiş olsun büyük ihtimal gaz sancısıdır o ben de çok sık çekerim giderek şiddetlenen bi sancı oluyo hemen ilaçlarımı içmessem acillik olurum kesin duru tarfil sizler nasılsınız kızlar ben dün gece sabaha kadar uyumadım eşim gece şirkette kaldı annemler de adapazarına gittiler çok tırstım cenazeden etkilendim bayağı hava aydınlanınca yattım yatağıma öle işte yarın adapazarına kına gecesine gidicez kalmadan dönücez c.tesi arkadaşımın düğünü var çorluda oraya gidicez pazar da başka bi ark. kınası var sonraki haftalarda da hep düğün artık bööyyykkk geldi düğünden yaaaa
babam derdiki bana küçükken tilki gibi ordan oraya zıplıyon derdi
şimdi nerdeeeeeeeeeeee merdivenleri arkamdan eşime ittirterek çıkıyomm
oyy kıyamam datlımm sen hamileykende eşin alsın kucağına inşalahh
babam derdiki bana küçükken tilki gibi ordan oraya zıplıyon derdi
şimdi nerdeeeeeeeeeeee merdivenleri arkamdan eşime ittirterek çıkıyomm
ohh maşalahh aplammmmm
oy oy maşalahh gardaşımm
canım sevo antalyay gidince okumamızı istemiş o zman başlarız o zaman her zaman duacıyız birbirimize ama aynı anda aynı duayı zikretemek başka bişey tabi...inan hep aklımdaısnda bildiğiniz gibi toparlanamadım bi türlü canım allah seni,nde gönlüne göre versin tüm hayatında sesin gibi berrak güzel olsun inşallah
olacak bidenem AZ kaldı Rabbbimin izniyle sık dişinii diğer tuğba doğurdu darısı sana inşalahh
oy kıyamam inşaah geçersimn aplam eşiminde sınavı var bu hafta sonnuu ve paZAR sınavdan çıkıp gelecek eşya taşınacakk
beğendimmmmmmmmmmm
geçmiş olsun anım çok şükürr
maşalahh düğünlerebak bizde sadece 1 düğün var o dabu ayın sonuna
oyy kıyamam datlımm sen hamileykende eşin alsın kucağına inşalahh
ahh sorma melikecim arkadaşlarımızın evlenmesine çok seviniyoruz ama battık resmen bi tüp parası gitti diyebilirim
ohh maşalahh aplammmmm
oy oy maşalahh gardaşımm
ahh sorma melikecim arkadaşlarımızın evlenmesine çok seviniyoruz ama battık resmen bi tüp parası gitti diyebilirim
canım yaa dimi birsürü masraf yapılıyohayırlısı datlım inşalah birkir yapasınız
gelişimle gidişimm bir oluyo biliyorum ama toplamak beni deli ediyo artık daha bitmedi bu hafta sonu taşınıyoz cumartesi temizliğe gidecezz pazar taşınacaz affff yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?