Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

fatoşumm şükür kavuşturana yaaa özledik seni çokk, umarım bir daha bozulmaz o gıcık pcin

gardaşım hayırdı guzumm miden niye bulanıyoo ..aman sakın 2.ci yolda olmasınn

evettttttt cnmm bendeee siziiii çokkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yavvv tugbişin gizlediğiii hamişşş kimmmmmmmmmmmmm çatlıyacam meraktan anammm yoksamm melikenınn ikinci sıpasımıı yoldaaaa

şimdi gördüm valla ..uykum gelmişti uyuyacam dedim ama yatağa girince kaçtı .uyku muyku kalmadı bende yine açtım pcyi :86:
ama benim uykum var yatıcamm çizelgesi pembişli :87:

adaşım hoşgeldin şükür pc yede bizede kavuştun

hadi kaçtımmm iyi geceler size hoş sohbetler

evettttttt cnmm bendeee siziiii çokkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yavvv tugbişin gizlediğiii hamişşş kimmmmmmmmmmmmm çatlıyacam meraktan anammm yoksamm melikenınn ikinci sıpasımıı yoldaaaa

selsebil diye tahminde bulunduk sanırım hamile olan kendisi ama tenezül edipte yazmadı hala bekliyoruz :97:

çizelgem senin şaheserin tekrar teşekkürler

çıkmasaydın iki laf edeydik şurda ..dur çıkmadan dilek tutayım ikinizin arasında49:)

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh iyiii olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşifam hoşgeldınn şikerimmm naberrrrrrrrrrrrrrr
tam pc yi kapıyordumki mail geldi de geldim bi buraya hoş buldum adaşım asıl sen hoş geldin ama çıkıyommm pc yatak odasında ve kociş uyuyamıyo homurdanıyooo :79:

selsebil diye tahminde bulunduk sanırım hamile olan kendisi ama tenezül edipte yazmadı hala bekliyoruz :97:

amannnnn yaaa ne heycanlıdırrrrrr şimdii özlemınden kurtulsundaa gelmesın canı bıdee bebesi sag olsunn yeterrrrrrrr bizlerde kurtulakk inşallahhhhhhhhh

kızlar iyi geceler hepinize..

bi sorum olacak sizlere.. sat 10 ağustos.. bu ayın 7 sınde regl olmam gerekıyordu hala bişey yok.. olmaz da inşallah.. sorun şuki çok karnım ağrıyo ve çok gazım var.. ara arada midem bulanıyo ama bunu psikolojiktir diye önemsemiyorum.. ayın 5 inde idrar testi yaptım negatifti ama henüz ade gecikmesi olmamıştı ozaman bu yuzden umursamadım.. c.tesi kan tahlili yaptırıcam ama heyecandan halaaa uyuyamadım..
hamileysem bu karın ağrısı normal mi ?

amannnnn yaaa ne heycanlıdırrrrrr şimdii özlemınden kurtulsundaa gelmesın canı bıdee bebesi sag olsunn yeterrrrrrrr bizlerde kurtulakk inşallahhhhhhhhh

öyle öylee ..sağlıklı bir hamilelik geçirsinde yazmasada olur

ee sen ne yapıyorsun neler yaptın boncuk işi yapıyordun en son bitirdinmi..bak resimleri isterim haa bakalım benimkiler kadar güzel olmuşmu:76::76::76:

canım başımdan hiç hamilelik geçmedi ama kk da okuduğum kadarıyla adet belirtileri hamilelik belirtileri hemen hemen aynı :87: inşş hamişsindir yarın müjdenle gelirsin inşş

canım bu saydıkların hamilelik belirtiside olabilir deidğin gibi psikolojikte olabilir ,idrar tahlilinde gecikme olmadan çıkmaz ona güvenme zaten cumartesi günü kan tahlili yapacaksın inşallah istediğin gibi sonuçlanır canım

tam pc yi kapıyordumki mail geldi de geldim bi buraya hoş buldum adaşım asıl sen hoş geldin ama çıkıyommm pc yatak odasında ve kociş uyuyamıyo homurdanıyooo :79:

saolllll şikerimmm hoşbuldukkkkkk bendee çıkayımm urcanım ayıp olurmuu sana kaynım başımdaa beklıyoo hadı yengee dıyıp duruyoo onaa vereyım pc yıı yarın bol boıllllll sohbet ideriz olmazmııı haaa nurcanım bu aradaaaaaaa evlilik yıldonumunuzzzzzzzzzüüüü ktlarımmmm dahaa guzel senelereee 3 kişi olarak inşallahhhhhhhhh

tamam bebem bende çıkayım barii inşallah uyurum bu sefer :97:

canım başımdan hiç hamilelik geçmedi ama kk da okuduğum kadarıyla adet belirtileri hamilelik belirtileri hemen hemen aynı :87: inşş hamişsindir yarın müjdenle gelirsin inşş

rabbim hepimize taddırsın bu duyguyu inşallah canım.. bir tane düşüğüm var bu nedenle korkuyorum bende

nurcikim anca 2 peçeteee yaptım bıraktımmmmmmmmmmmmmm yarın resımlerimmmmmmm hadi hepınızee eyiiiiiiiiiiiii gecelerr öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

rabbim hepimize taddırsın bu duyguyu inşallah canım.. bir tane düşüğüm var bu nedenle korkuyorum bende

aklına böyle kötü düşünceler getime bak burda senelerdir bekleyip hiç hamile kalamayn arkadaşlarımız var (bende dahil)en azından hamile kalabiliyosun buda güzel .inşallah bu sefer sağlıklı bir 9 ay geçirir sağlıkla alırsın kucağına bebişini..bizi muhakak haberdar et merakta bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…