http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/180129-forum-icin-birkac-hareketli-avatar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/244366-kkda-kullanmaya-uygun-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
canım buralarda cici avatar ve profiller var seç beğen al
amin canım aminn inşallah başarılı olurum sınavdaallahım yardımcın olsun canım bir an önce kurtulun inşallah şu okul ve derslerdennnnn
seçeyimmmmşekerimm
amin durucuğum çok sağol sanada kolaylıklar , tabi tüm çalışan arkidişlereşifaam allah zihin açıklığı versin
2 abim var nurcikim 1 kızkardeşim bu bebek 2. abimin
bizim bu sene 3. bebeğimiz oluyor yanine güzel demi aralarında 7 ay var
doğana kadar 7 ay olacak
Nurcik hayalet mi oldun yoksa kızzzzbi ara Bi Nurcik Görmüştüm Sanki :86:
bazı resimlerde sorun oluyo bi müddet sonra görünmüyolar ama sayfalara bakın hep mutlaka bulursun resimya şifacım ben o siteye girdim hiç bi foto görünmüyor canım yaa neden acabaaaa:26::26::26::26::26:tek tek baktım yok
maşallah ..ne güzel gittiğin her yerde bebek seviyorsun ..
yok bu hayalaet ben değilim vallahide billahide iki gözüm öneüme aksınki bende değilimmm
kesins evodur yinee :82::82::82:
KORKAK SEVO KORKAK SEVO :86::86::86: ÇEVİRİMİÇİ OLUP GELEMEZ Kİ GELEMEZKİ KORKAK KORKAK :76:
NEREYE GİDİYON KIZZZ ÇOKKK PİSS ÇİZELGE YAPASIM VARDI BENİM SANADA YAPACAKTIMMM :87: EVLİLİK TARİHİNİZ KAÇTI BACIMCIĞIMkızlar acil çıkarsam haber vermeden kusura bakmayın olurmu
gelmek üzere bizimkilerr
NEREYE GİDİYON KIZZZ ÇOKKK PİSS ÇİZELGE YAPASIM VARDI BENİM SANADA YAPACAKTIMMM :87: EVLİLİK TARİHİNİZ KAÇTI BACIMCIĞIMkızlar acil çıkarsam haber vermeden kusura bakmayın olurmu
gelmek üzere bizimkilerr
heeee yazamaz çünkü o bi hayalettsevoo bize yazamazzsevo bize yazamazz Sevo bize yazamazzz
bazı resimlerde sorun oluyo bi müddet sonra görünmüyolar ama sayfalara bakın hep mutlaka bulursun resim
2 ayrı linki 2 ayrı sayfada aç bakalım fırsat buldukça kurcala :92:Yada direk son sayfaya git geriye devam et beğendiğin resmi bulana kadar :81:
alemsiniz yawww
NEREYE GİDİYON KIZZZ ÇOKKK PİSS ÇİZELGE YAPASIM VARDI BENİM SANADA YAPACAKTIMMM :87: EVLİLİK TARİHİNİZ KAÇTI BACIMCIĞIMBANA ÖZEL MESAJ AT Bİ ARA HADİ KOLAY GELSİN HEMŞOMMM HAA BURADA YEĞENİN YOLDAYMIŞ DOĞACAKMIŞ HAYIRLICA DOĞSUN SAĞLIKLICA İNŞ DARISI SANA TATLIM
O RESMİN ÜSTÜNE SAĞ TIKLA ÖZELLİKLERE TIKLAbi tane buldum beğendim canım
ne yapmam gerek
üzerine tıkladım olmuyorrr
KORKAK SEVO KORKAK SEVO :86::86::86: ÇEVİRİMİÇİ OLUP GELEMEZ Kİ GELEMEZKİ KORKAK KORKAK :76:
sevoo bize yazamazzsevo bize yazamazz sevo bize yazamazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?