Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Çiğdemciğim canım beni merak etmişsin buralardayım ama denk gelemiyoz seninle ben bugün erkenciyim ondan karşılaştık

yarın ve pazar sınavım var uzun zaman sonra sınava hazırlanıyommm yani sadece göz atacağım sorulara felan çıkıcamm birazdan
[/QUOTE]

allahım yardımcın olsun canım bir an önce kurtulun inşallah şu okul ve derslerdennnnn

seçeyimmmmşekerimm

ya şifacım ben o siteye girdim hiç bi foto görünmüyor canım yaa neden acabaaaa:26::26::26::26::26:tek tek baktım yok

2 abim var nurcikim 1 kızkardeşim bu bebek 2. abimin
bizim bu sene 3. bebeğimiz oluyor yani ne güzel demi aralarında 7 ay var

doğana kadar 7 ay olacak

maşallah ..ne güzel gittiğin her yerde bebek seviyorsun ..

Nurcik hayalet mi oldun yoksa kızzzz bi ara Bi Nurcik Görmüştüm Sanki :86:

yok bu hayalaet ben değilim vallahide billahide iki gözüm öneüme aksınki bende değilimmm
kesins evodur yinee :82::82::82:

ya şifacım ben o siteye girdim hiç bi foto görünmüyor canım yaa neden acabaaaa:26::26::26::26::26:tek tek baktım yok
bazı resimlerde sorun oluyo bi müddet sonra görünmüyolar ama sayfalara bakın hep mutlaka bulursun resim

2 ayrı linki 2 ayrı sayfada aç bakalım fırsat buldukça kurcala :92: Yada direk son sayfaya git geriye devam et beğendiğin resmi bulana kadar :81:

maşallah ..ne güzel gittiğin her yerde bebek seviyorsun ..

yok bu hayalaet ben değilim vallahide billahide iki gözüm öneüme aksınki bende değilimmm
kesins evodur yinee :82::82::82:

KORKAK SEVO KORKAK SEVO :86::86::86: ÇEVİRİMİÇİ OLUP GELEMEZ Kİ GELEMEZKİ KORKAK KORKAK :76:

kızlar acil çıkarsam haber vermeden kusura bakmayın olurmu
gelmek üzere bizimkilerr
NEREYE GİDİYON KIZZZ ÇOKKK PİSS ÇİZELGE YAPASIM VARDI BENİM SANADA YAPACAKTIMMM :87: EVLİLİK TARİHİNİZ KAÇTI BACIMCIĞIM BANA ÖZEL MESAJ AT Bİ ARA HADİ KOLAY GELSİN HEMŞOMMM HAA BURADA YEĞENİN YOLDAYMIŞ DOĞACAKMIŞ HAYIRLICA DOĞSUN SAĞLIKLICA İNŞ DARISI SANA TATLIM

kızlar acil çıkarsam haber vermeden kusura bakmayın olurmu
gelmek üzere bizimkilerr
NEREYE GİDİYON KIZZZ ÇOKKK PİSS ÇİZELGE YAPASIM VARDI BENİM SANADA YAPACAKTIMMM :87: EVLİLİK TARİHİNİZ KAÇTI BACIMCIĞIM BANA ÖZEL MESAJ AT Bİ ARA HADİ KOLAY GELSİN HEMŞOMMM HAA BURADA YEĞENİN YOLDAYMIŞ DOĞACAKMIŞ HAYIRLICA DOĞSUN SAĞLIKLICA İNŞ DARISI SANA TATLIM

bi tane buldum beğendim canım
ne yapmam gerek
üzerine tıkladım olmuyorrr

olurrrrrrrristersen şi.r.mide vereyim
sağol canım allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

Kedersiz,kivancigdem+,lara_+,duru81+,
casperimiz gitmişş

KORKAK SEVO KORKAK SEVO :86::86::86: ÇEVİRİMİÇİ OLUP GELEMEZ Kİ GELEMEZKİ KORKAK KORKAK :76:

sevoo bize yazamazz sevo bize yazamazz sevo bize yazamazzz

len geçmişi okuyodumm bi okutmadınız haaa

herkese günaydınlarrrrrr hayırlı cumalarrrrrrr

şifamm seni burda görmek ne güzel süresiz banlanmadın yaniii

fatoşta gelmiş pc si yapılmış hoşgelmiş

tuğbiş tamam seni gitmeden arayacağımm zaten kaçarın yok

nurcikimm nasılsın çiğdemim laram nasılsınızzz

çok kalamıyacağımm kızlar bugün cuma çok yoğunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…