Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevo,şifaa yarın için bol şanslar .inşallah bildiğiniz sorular çıkar karşınıza

sorma para ve zaman kaybı bunun yanı sıra sinir sitres sahibi oluyozzzz ben daha siftah 1. sınıftayım belkide hep 1. sınıf olarak kalacağım

aynenn öleee canımm
hımm daha 1 desin yanii uzunn bir yol var haberin olaa

rica ederim bacım ne demek ..Allah dileğini ,muradını gerçkleştirsin emeklerini boş çevirmesin bir tanemm

aminn cümlemizinki inşallahhh

olmuş çiğdem olmuş köpekcik ailesi kapmışsın güle güle kullan

ahaa şimdide bayan prenses olmuşsun çok beğendim çok yakışmış :81:

teşekkür ettimmmmmen sonunda becerdimmm

bende beğendimm artık canın sıkılınca değiştirirsin çiğdemcim

öğrendim ya değiştiririm bol bolll ablacımm :)

daha işi bitmedi Çiğdem in kişisel rütbe ve çizelgesi olmalı eksiksiz kk nimetlerinden yararlanalım

Çiğdem kişisel rütbeni de ayarala el atmışken :92:

yararlanalım yararlanalımda yeni yeni çözmeye başlıyorum canım onlarını nerden yapacam canımmm valla seninde başını şişiriyorum canımmm

çiğdem avatarın çok hoş olmuş sahibesi gibi :81::81:

:78::78::78::78::78::78::78::78::78:teşekkür ederimmmm

kızlar ben çıktımmm öptüm sizleriii müsait olursam gelirim nede olsa ders çalışamıyom
tamam canım sana kolay gelsin .yarın içide sana ve şifaya allah zihin açıklığı versin
şifa bacım hade sende çık artık sorular seni bekler hadee hadee :88::88::88::88:

http://davf.daisypath.com/xT16p3.png TATLIM BUNU Kontrol Paneli
ne tıkla sonra profili düzenleye tıkla orada çizelge yazıyor oraya yapıştır kaydet

şifacım allah binkere razı olsun senden vallahi
beni çırılçıplak buldun şimdi sayendee prenses oldummm
hadi bana baş baş ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum muck muck muck

şifacım sayende hepimizin profili şenlendi renklendi ellerine sağlık bacım çiğdemin takvimide çok güzel olmuş..inşallah çok geçmeden bu takvimler değişir gebelik takvimleri hazırlrsın bize ve kendine

şifacım allah binkere razı olsun senden vallahi
beni çırılçıplak buldun şimdi sayendee prenses oldummm
hadi bana baş baş ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum muck muck muck
canım benim seve seve yaptım :87: güle güle kullan hepsini ama harbi çıplak gibiydin öyle giyindin kuşandın bir renk geldi nickine hadi güle güle kolay gelsinn

canım benim ben elimden geleni seve seve yapmayı severim sıra sıra tüm kızları giydireyim çıplak kalmayalım aminn canım benim aminnn kısa süreli geçici kullanıyoz bunları inşşşşş bebişlerimizi paylaşacağızzzz

slm kızlar nasılsınız ben bir haftadır uğrayamadım yoğun ev işlerim yüzünden kışlıklarla uğraştım iki gündürde biraz rahatsızım yazgünüü grip oldum:2::2::2::2: sizde ne var ne yok bakalım
herkese hayırlı cumalar olsun inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin ve en kısa zamanda bizi meleklerimizle buluştursun

aleykümselam cnm hoş geldin geçmiş olsun cnm cereyenda filen mı kaldın :26: Rabbim sağlık versin bende çıkıcam birazdan yarın ve cumartesi sınav var biraz bakınıcam derslere ohh kışlıklarında hazırlanmış bak hemen sanada çizelge hazırlayımda gideyim :81: evlilik tarihini verir misin tatlım bide çizelgende ne yazayım ne istersin

hoşgeldin canım
hayırlı cumalar güzle duana amin diyorum

şifaaamm ellerine sağlık çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…