Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

olurrrrrrrristersen şi.r.mide vereyim
sağol canım allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sağol hemşom çok incesin naziksin ama ben şiir almıyım sağol şiir dokunuyor bana gaz yapıyor :86::86::86::86::86::86::86:

CANIM EVET YAA NURCİK İN SAYESİNDE BURDAYIM :87: SAĞOLSUN KAZEN E RİCA ETTİ ODA KIRMADI BANIMI 1 HAFTA YA KISALTTI VE BURDAYIMM CANM SANADA HAYIRLI CUMALAR KOLAYLIKKLAR TATLIM

iyi hade güle güle sana kolay gelsinn

teşekkürler cnm çalabilirsin kurbağacık ailesi çoğalsın topiğimizde :86::86: En güzelleri senin olsun tatlım :92:

yok canım bu sana özel kalsın müsait zamanda bende değiştircem avatarımı

şifammm senin kaç dersin vardı çalıştınmı bakayım geçebilicenmi
ben zannetmiyorum kalıcam büyük ihtimal 2 ders ömrümü yedi yaa

SORMA SEVOM NERDEEEEE ÇALIŞAMADIM HİÇ BUGÜN Bİ GÖZ ATTIKLARIMLA GİDİCEM SADECE AHH CNM BENDE KALDIM KESİN 6 DERSİM VAR TORU TOPU :86: NE YAPALIM BAŞTA SAĞLIK OLSUN ÜZÜCÜ Bİ DURUM AMA SAĞLIK OLSUN SAĞLIK

sevom günaydın hoşgeldin

anam benim bu pc çok yavaş bekle bekle ufff yenilencekmiş 1 aya kadar

şifa niye banlandın kaçırmışım ben

geçersiz dosya tipi diyoooo (( beceremiyorum yaaa
haa bazı resimlerin ebatı büyük oluyoo ondan öle yazıyooo küçük beğen yani o büyük resimlere küçülten arkadaş var o topikte sürekli uğruyor istekleri yerine getiriyor şimdilik küçük bak

olmuş çiğdem olmuş köpekcik ailesi kapmışsın güle güle kullan

desene sende bendensin öle tabi sağlık olsun canım da para gidiyoo boşunaaa bide bir yıll dile kolay inan 3.sınıf derslerini bitirmemiş olsaydım 2. sınıfta olsaydım 2 senelik mezun olurdum alırdım diplomamı artık çekemiyorum ders sınav olaylarını sen kaçıncı sınıftın canım

sorma para ve zaman kaybı bunun yanı sıra sinir sitres sahibi oluyozzzz ben daha siftah 1. sınıftayım belkide hep 1. sınıf olarak kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…