sağol hemşom çok incesin naziksin ama ben şiir almıyım sağol şiir dokunuyor bana gaz yapıyor :86::86::86::86::86::86::86:olurrrrrrrristersen şi.r.mide vereyim
sağol canım allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
CANIM EVET YAA NURCİK İN SAYESİNDE BURDAYIM :87:len geçmişi okuyodumm bi okutmadınız haaa
herkese günaydınlarrrrrr hayırlı cumalarrrrrrr
şifamm seni burda görmek ne güzel süresiz banlanmadın yaniii
fatoşta gelmiş pc si yapılmış hoşgelmiş
tuğbiş tamam seni gitmeden arayacağımm zaten kaçarın yok
nurcikimm nasılsın çiğdemim laram nasılsınızzz
çok kalamıyacağımm kızlarbugün cuma çok yoğunum
len geçmişi okuyodumm bi okutmadınız haaa
herkese günaydınlarrrrrr hayırlı cumalarrrrrrr
şifamm seni burda görmek ne güzel süresiz banlanmadın yaniii
fatoşta gelmiş pc si yapılmış hoşgelmiş
tuğbiş tamam seni gitmeden arayacağımm zaten kaçarın yok
nurcikimm nasılsın çiğdemim laram nasılsınızzz
çok kalamıyacağımm kızlarbugün cuma çok yoğunum
teşekkürler cnm çalabilirsin kurbağacık ailesi çoğalsın topiğimizdeşifa avatarın süpper miş
teşekkürler cnm çalabilirsin kurbağacık ailesi çoğalsın topiğimizde:86::86: En güzelleri senin olsun tatlım :92:
iyi hade güle güle sana kolay gelsinn
O RESMİN ÜSTÜNE SAĞ TIKLA ÖZELLİKLERE TIKLA
http:// DİYE BAŞLAYAN YER VAR KOMPLE KOPYALA AVATAR YÜKLEMEYE GİT PROFİLİNDEN YAPIŞTIR KAYDET
SORMA SEVOM NERDEEEEE ÇALIŞAMADIM HİÇ BUGÜN Bİ GÖZ ATTIKLARIMLA GİDİCEM SADECEyok canım bu sana özel kalsın müsait zamanda bende değiştircem avatarımı
şifammm senin kaç dersin vardı çalıştınmı bakayım geçebilicenmi
ben zannetmiyorum kalıcam büyük ihtimal 2 ders ömrümü yedi yaa
haa bazı resimlerin ebatı büyük oluyoo ondan öle yazıyooo küçük beğen yani o büyük resimlere küçülten arkadaş var o topikte sürekli uğruyor istekleri yerine getiriyorgeçersiz dosya tipi diyoooo(( beceremiyorum yaaa
ben sana özelden açıklayım birazdansevom günaydın hoşgeldin
anam benim bu pc çok yavaş bekle bekle ufff yenilencekmiş 1 aya kadar
şifa niye banlandın kaçırmışım ben
SORMA SEVOM NERDEEEEE ÇALIŞAMADIM HİÇ BUGÜN Bİ GÖZ ATTIKLARIMLA GİDİCEM SADECEAHH CNM BENDE KALDIM KESİN 6 DERSİM VAR TORU TOPU :86: NE YAPALIM BAŞTA SAĞLIK OLSUN ÜZÜCÜ Bİ DURUM AMA SAĞLIK OLSUN SAĞLIK
ahaa şimdide bayan prenses olmuşsun çok beğendim çok yakışmışolmuş çiğdem olmuş köpekcik ailesi kapmışsın güle güle kullan
sorma para ve zaman kaybıdesene sende bendensinöle tabi sağlık olsun canım da para gidiyoo boşunaaa bide bir yıll dile kolay inan 3.sınıf derslerini bitirmemiş olsaydım 2. sınıfta olsaydım 2 senelik mezun olurdum alırdım diplomamı artık çekemiyorum ders sınav olaylarını sen kaçıncı sınıftın canım
nurcik bu arada çok tşk ediyorum allah razı olsun en kısa zamanda göbüşün dolsun diyorumanlamışsındır ne olduğunu
ahaa şimdide bayan prenses olmuşsun çok beğendim çok yakışmış:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?