rica ederim tatlım , benim için zevkti :87:hoşgeldin canım
hayırlı cumalar güzle duana amin diyorum
şifaaamm ellerine sağlık çok beğendim
duru sende profil resmi ve kişisel rütbe eklesene bi arahoşgeldin canım
rica ederim tatlım , benim için zevkti :87:güle güle kullan valla çok cici olmuş hakikaten
duru sende profil resmi ve kişisel rütbe eklesene bi arabak eksiklerin farkediliyoo :87::86:
aleykümselam cnm hoş geldingeçmiş olsun cnm cereyenda filen mı kaldın :26: Rabbim sağlık versin bende çıkıcam birazdan yarın ve cumartesi sınav var biraz bakınıcam derslere ohh kışlıklarında hazırlanmış bak hemen sanada çizelge hazırlayımda gideyim :81: evlilik tarihini verir misin tatlım bide çizelgende ne yazayım ne istersin
hoşgeldin canım
profil dediğim profilimizdeki resim yani bu robokop değilprofil resmi dediğin avatardakimi
kişisel rütbe dediğinde orkide yazan yer dimi
profil dediğim profilimizdeki resim yani bu robokop değilevet orkide yazan yer kişisel rütbe
AMİN CNM SAĞOL bak bakalım beğenecekmisinsaol canım sınavında allah yardımcın olsun 22.06.2008 seninle sonsuza yazarsan sevinirim
hemen değiştiririm tatlımşifacım eğer benim tablomun yazısını yazmadıysan tek eksiğim bebeğim yazarmısın canım :26::26::26::26:
hemen değiştiririm tatlım
yazdım tatlım kaydetşifacım eğer benim tablomun yazısını yazmadıysan tek eksiğim bebeğim yazarmısın canım :26::26::26::26:
olsun canım benim halloldu zaten yenisi sen kaydetmene bakcanım çok güzel olmuş ama sana değiştir dedim ya zahmet verdim kusura bakma yaptığını bilseydim değiştir demezdim canım
rica ederim hayatım güle güle kullanşifacım çok saol canım ellerine sağlık süper olmuş
teşekkür ederimrica ederim hayatım güle güle kullan
aynı anda veda mesajı yazıyormuşuzteşekkür ederimben çıkıyorum sonra görüşürüz sana tekrar sınavda başarılar dilerim canım kendine iyi bak
aleykümselam cnm hoş geldinGeçmiş olsun cnm cereyenda filen mı kaldın :26: Rabbim sağlık versin Bende çıkıcam birazdan yarın ve cumartesi sınav var biraz bakınıcam derslere Ohh kışlıklarında hazırlanmış Bak hemen sanada çizelge hazırlayımda gideyim :81: Evlilik tarihini verir misin tatlım Bide çizelgende ne yazayım ne istersin
canım hoş geldincnm ben ilk defa girdim bu topiğe çizelge ne oluyor açıklarsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?