Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kızlar öncelikle hepinizden allah razı olsun rabbim inşallah bebeklerini bekleyenlerin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin diğer arkadaşlarında tez zamanda başlarını kaşıyacak bir vakit bulamadıkları birer evlatla evlerini neşelendirsin inşallah arkadaşlardan transfer öncesi ve sonrası neler yaptığımı merak edenler var sizin işinize yarar mı bilmem anlatayım tedaviye ilk başladığımda 2 tane yumurtam vardı eşimle çok üzüldük tedaviyi yarıda bırakalım dedik o arada ben acayip dua ediyorum ama anlatamam yani dr izin vermedi 1 yumurta yeter dedi neyse iğneler ilaçlar son günlere yaklaştık ki benim 3 tane daha yumurta büyüyüverdi hiç anlamadık ben onların tamamen rabbimin bir lütfu olduğuna inanıyorum 5 yumurtam toplandı eşimin sperm sayısı 2. tedavide 27 milyon çıkmıştı ama bu sefer 9 milyon çıktı biz bir daha yıkıldık ertesi günü hastaneyi aradım 5 yumurtanın 3 ü iyi dedi birisi gidiyo gibi dedi 2 gün sonra eşim aradığında o yumurtada döllenmiş neyse biz 5. günü gördük rabbimin izniyle transfer yapıldı ha bu arada hiç dondurulmuşum olmazdı bu sefer 2 tane var bir kaç gün evde dinlendim iş yapmadım ama gezindim asitli içecek hala içmiyorum çay kahveyle zaten aram yok sucuk salam felan eşim almaz nasıl yapıldığını bilmediği için ananas felan yemedim valla bunda sonra kalktık bayramda memlekete gittik garaja giderken servise bindik ben öyle sallandımki tamam gittiler dedim bayramın 3 .günü kalktık birde pikniğe gittik mi malum piknikte asfalt yol yok hele bizim orda ben ve bebeklerim sallana sallana pikniğede gittik akşam oldu biz annem eşim ve abimle önce geldik eve akşam namazlarımızı kıldık hastaneye gittik tahlilii yaptırdık 164 çıkmıştı sonuç 2 gün sonra tekrar yaptırdık yükselmişti allaha şükür haftaya bugün kalp atışları için gidicez tabi aynı şekilde ben bebeklerimle memleketten evime geldim şimdi iş yapmıyorum eşim hallediyo sağolsun bazen herşeyi hazırlıyo o yemek yapıyorum sadece namazlarımı oturarak kılıyorum tabi ama ben her kapıyı duanın açtığına inanıyorum rabbimden isteyin hayırlısını isteyin hayırsızsa hayra çevir rabbim deyin inşallah bu imtihanı rabbimi kırmadan onun gücüne gitmeden atlatmışızdır

allahım o güzel yüreğinize göre nasip etsin herşeyi inşallahhh amin inşallahh

hayırlısı canım ama benim içime öyle doğuyoki çok geçmeden hamile kalırsın sen nahh buraya _________ yazdım çizdimm

canım benim çizdin mi ayy inşallah nurcanım kalbin o kadar temzikii sizde hamiş kalacaksınız bende inanıyorum hemde bütün kalbimleeeeeeeeeeeeeee hissediyorum az kaldı umutlara azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

demek yatıp dinlenmekle olmuyo bu işler rabbim verince hoplayıp zıplasanda 404 gibi yapışıyor
Rabbim elbet görüyor ve duyuyor dualrımızı hayırlı zamanı bekliyo ben inanıyorumki zamanı geldiğinde bizlerinde olacak inşallah ..allah sağlıklı bir dokuz ay nasip etsn canım

yaa şu beğendim butonu neden kaldırdılar kiii
beğendim

selam yavrular nasılsınız bugün çitosum hayırlısı olsun bakalım sende var bi şeyler yurcanın dediği gibi yakındır senden göbüşlü haberler haydi innşallah hayırlısı bakalım.yurcan tatlısı senden naber hiç görüşemiyoruk son zamnlarda karabatak gibi bi varsın bi yoksun yabrum ne iş..beni soracak olursanız sormadınız ama sorarsınız biliyom hi hi hoo hımm fena değil amma kasıklarda batmalar başladı sanırsam kıpırdanmalar duyucam yakında,kasılmalar var amaen kötüsü idrar yollarımda batma oluyor canım acıyor bakalım yarın kontrole gidince unutmazsam hepsini sıralıycam..

ah sorma minakkım diş ağrısı çekiyorum kaç gündür doktora gitim ilaç yazdı onları içiyorum bitince tekrar gidecem röntgen falan çekilecek bakalım dolgumu olacak yoksa çekilecekmi bilemiyorum bildiğim sadece gece resmen diş ağrısından kıvranıyorum ...dünde görümce ve kuzenle pazara çıktım altını üstüne getirdik yorgunluktan ve yine dişimin ağrısından açmadım pcyi hiç..birde okullar açıldı artık sabah girsem girerim öğleden sonra eşim kapıyo bilgisayarı(şuan uyuyor:)

canım bencede kasıklarındaki batmalar bebeğin hem büyüdüğünden hemde yerini değiştirdiğindne oluyordur(küçük olduğu için sen farketmiyorsun kımıldamalarını)ayy sankim 10 defa hamile kalmışımda fikir veriyorum

çıktım yavruşlarım inşallah gelirim sonraaa
tostiye gelince geniş genişş sevinecemmmmmmmm halay çekecemm öptüm herkesiii

oyyy kıyamam kimler sızlattı o dişleri vah ki ne vah iltihap vardır o yüzden çekmemiştir yavrusum bence iltihabı geçsin ondan sonra eğer kuratarabilirse dolgu yapsın ya da kanal ısrar et azıcık ihtimal varsa kurtarsın dişi çekmesin.bidaha geri gelmiyo biliyorsun.amma sorun değil ağzında diş kalmazsa buyrun ankaraya tocem 32sini birden yapar evelallah.sıkıntı yok amma iyi bak sen yine de...hımmm bayramda sıkıntıdan habire şeker çuku yedin dimi yurcan gözüme bak doğru söyle...şaka bir yana allah şifa versin bebeem valla zordur bilirrim benim ağrılı diş yüzünden gecenin bir yarısı gittiğim acil doktoru çene kemiğimi parça parça etmişti ben çek de3dim dayanamıyom dedim adam da pek bi laf dinler cinsten miş hiç demiyorki diş iltihaplı çekilmez,ha babam davrandı tabi kök sağlam olunca anca parçaladı,varyaa ağlaya ağlaya hüngür sümük kalktım koltuktan resmen doktor da korktu para mara almadı amma ben iki ay çektim ceremesini ,felaket tellallığı yapmış olmıyım amma sen sen ol acıyla çek deme..ağrı kesiciler falan geçirmiyor mu apranax iyi gelir diş ağrısına bak

yavruşlarımmm 5 dk zamnım var bakıyıım size dedim nabersinizzzzzzzz
ateş almaya mı geldin kuzu kulağım bu ne hız böyle ben yazana kadar sen gittin bile zaten
çıktım yavruşlarım inşallah gelirim sonraaa
tostiye gelince geniş genişş sevinecemmmmmmmm halay çekecemm öptüm herkesiii

aaa tosti hamiş miymiş bak ben de topicin bunağı herşeyi en son duyuyorum inşallah özel hayatımda da böyle değildir dimi ,neyse çok çok tebrik ediyorum ve diyorumki tez zamanda daha doğrusu önümüzdeki yaza kalmadan Rabbimin izniyle liste sıfırlanacak ve herkes içi bebiş dolu göbüşlere sahip olacak..ben innaıyorum buna oley be sevindirici haberler sırayla geliyor çok şükür..tekrardan hayırlı olsun tosticik

evet hem şeker hem tatlı yedim bayramda ne yapıyım canım çekti bir daha olmaz

yok kız zaten iltihaplı diş çekilmez senin doktorun hata yapmış EŞİN DİŞ DOKTORUMU BEBEM ANLAMDIM ?
apranax vermedi canım ,arveles ,gargara birde antibiyotik (klavunat)yazmış

evet inşallah burdaki arkadaşlarımla sırasıyla hamiş kalacaz şunun şurasında kaç kişi kaldık dimi ben inanıyorum hepimiz ANNE olacaz

işte doktorun dandiine denk gelirsen öyle olur benimki can havli işte,toce dedi gel hastaneye diye ben yopk idare eder dedim sonra gece duramayınca yakında bi kliniğe gittik mecburen..yok annem toce diş protez teknikeri yane diş yapıyor hacettepede.senin aklında bulunsun ama apranax gerçekten işe yarar ama midende sorun varsa tavsiye tmem çok fazla..sağlam bi ağrı kesicidr
evet inşallah burdaki arkadaşlarımla sırasıyla hamiş kalacaz şunun şurasında kaç kişi kaldık dimi ben inanıyorum hepimiz ANNE olacaz

evet evet bende inanıyorum yurcanım hepimiz bu multluluğu paylaşıcaz sonunda ve annoşlar topici kurucaz oleyy oleyyy oleyyy

kız madem kocan diş protez teknisyeni o bırakmasaydı ya o iltihaplı dişi çekmesine uyarsaydı keşke neyse olan olmuş geri dönüşü yok bu işin ..sana inci gibi dişler yapar evvelallah :))9

yaa şu beğendim butonu neden kaldırdılar kiii
beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…