Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız madem kocan diş protez teknisyeni o bırakmasaydı ya o iltihaplı dişi çekmesine uyarsaydı keşke neyse olan olmuş geri dönüşü yok bu işin ..sana inci gibi dişler yapar evvelallah :))9

yavrus doktor çekmekte bi sakınca görmeyince toce napsın doktor değil sonuçta bişe dese herif terslese vardır bir bildiği dedi heralde ama ayy kıyamam karşımda o bile ağlıycaktı nerdeyse.ayy sorma benim ağzımda az diş var biliyor musun çenem ufak dişlerim büyük çeneme göre o yüzden sığmamış hep çektirmişiz küçükken falan.zaten bi ön dişlerim var yerine 3 diş rahat sığar davşan misal,toce desen o da hafif davşan bilmiyom bizim minnak nasıl olar

neyse kuzucum ben çıkayım valla belim ağrıdı hemi dizim başlıcak unutma beni nerde kıytırık şeyle rvar can sıkıntısından onları izliyom he,neyse hem dinleneyim hem bişeyler tıkınayım bu arada.tekrardan allah şifa versin bebeğim geçmişler olsun innşallah tez zamanda ağrılardan kurtulursun.öperim ağrıyan yerlerinden şeker lokumlu helvam

evet ne yapsın eşinde ,her beyaz önlük giyeni doktor sanıyoz işte :97:
tamma canım bende çıkıyoprum zaten çok yoruldum kocişin yanına sokulayım barii:86::86:

sağol tatlım allah razı olsunn gül reçelimm

hadi bakalım inşalalh sırasıyla hamiş olalım rabbimin izniyle inşallahhh allahım büyük kalbimizin güzelliğine göre nasip etsin herşeyyi inşallahhhh bende inanıyorum olacak olacak olacakk içim pır pırrrrrr kıpır kıpırrrr

selsebil ikizmi olcak tekrar hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tosti hamilemisin çok sevindim hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin

burdaki arkidişlerim sizede sıra geliyo yupiiiiiii herkes hamiş olcak

TOSTİİİİİİ
SELSEBİLLLLLL
arkadaşlar hayırlı olsun bebişlerinizzzzzzz allah sağlıklı 9 ayın sonundasağlıklı kucaklamanızı nasip etsin inşllahhhhhhh

herkese iyi akşamlar ben çıkarrrrrrrrrhepinizi öperim yarın görüşürük

kızlar ne güzel haber bu böyle gözünüz aydın sağlıcakla gelsinler melekleriniz inşşşşş

selam kızlar nasılsınız bakemmmmm ben hala siteyi bakımda sanıyorum aaaa bi baktım açılmış bile ne zaman açıldı şekerler özlemişim valla

tosti cimmmm
selsebil
tebrik ederim kızlar
çok sevindim
hayırlısı olsun inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
hadi sisde ayanızı bi sürün devamı gelsin inşallah
darısı bizim başımıza inşallah kızlar

tubiş parlatmakmı vuşşşşşşşşşşşşş
y
canımm partlatmak demedim gece çok ağrım vardı bu gece pırtlatabilirim ama münüşü parlatmak lazım ağda yok deidm kızlar onu demiş heralde utandım ama yaaa

tuğbişşşş minnoşu parlat bacımmmmnasıl eğiliyonda yapıyon kızz o göbişlee
aaah şekercim aah minnoşluktan çıkmıiş bi garip bişey olmuş görmeyeli rengi değişmiş şekli bozulmuş vah garibim dedim performanstan düşünce böle oluyomuş dimek didim he parlattım bugün ama ilkkez bu kadar zorlandım eğilemiyorum ayna yardımıyla hallettik işte

aynen bacım ayna koydum çirkini güzelleştireyim dedim ama yoldukça ortaya çıktıkça daha b, çirkinleşti gözümde yaa ööğ geldi uğradığı değişim şaşırtıt beni :2:
allahtan herife göstermiyorum yoksa evi değil memleketi tek edermiş aboooo
sınav konusunda canın sağolsun canım elbet birgün de geç
çok merak ediyorum alacağın sonucu ama dr salakmı ya telefonda ısmarlama iş yapıyo perşembe cuma gel yok bekle 14.gğn gel ne bu ya desene tohtor bey tohtor bey benim adet herzamankindne başkaydı tehlikeli bişeyolqbşilrmi içimde kalan parça varssa pıhtı yani kiste dönermi ne bileyim çok ihmalkar geldi bana yaa ooff tohtor olacak hatunmuşum aslında ben ama geçti artıkın demi ya söz kızımı tohtor edip sizden5 kuruş almadan muayene ettirecem :94:

bnde bebeğim olsun ıstıyorum ama kocamı ıkna edemıyorum
neye tedaviyemi yoksa ilişkiyemi yani, korunmasız ilişkiyemi:26:allah gönlüne göre versin sizler için en doğru zamanda çok aratmadan versin rabbim inşallah
evet canım az kaldı yolculuğa
allah razı olsun canım benimmm amin inşallahhh canımm hepimizinn olacakk en yakın zamanda
tuğbişiminde az kaldı eccik daha dayancak sonra yavrusuna kavuşcak
sadece be değil canım hepimiz sırayla sahi şuan ilk pıırtlatacak olan benim demi ayy heyecan yaptım ardımdan selsebil sonra tosti sonra sen sonra nurcan sonra yada aynı zamanlarda aralarda sürpriz haberlede alırsak sıra sıra pırtlatacaz aay ne güzle ya topic şenlenicek inşalllahhhh ama bu ilk pırtlatma işi beni tırsıtıyo ya yokmu benden önce pırtlatmak isteyen ben yusuf yusufa bağladımda :18::18::18:

COK SUKUR YENIDEN HAMILEYIM BIR BUCUK AYLIK KESEYI BUGUN GORDUK
DUALARINI BEKLIYORUM NETIMIN BAGLAMASINI DORT GOZLE BEKLIYORUM
COK OZLEDIM SIZLERLE SOHBET ETMEYI ALLAHA EMANET OLUN SU AN BIR ARKADASTAYIM FAZLA KALAMIYCAM
HOSCAKALIN
kötüsün seeeeen neden hemen sölemedin çok sevindim canım inşallah sağlıklı bi şekilde sorunsuz gebelik geçiri,r vakti zamanında kucaklar analı babalısağlıkla büyütürsün inşallahhh darısı sıradaki arkadaşlarımızın başına dualar karşılıklı olsun canımm tebrikker tekrar

bugün dr u aradım yarın saat kaçta geleyim diye adet durumu sordu azaldı az geliyor o zaman adetin ilk gününden itibaren 14.gün gel dediiii
senin doktorun emeklisi falanmmı gelmiş yada doktor olduğundna eminmisin yoksa doktorlar dizisindnemi fırlamış çıkamaıdm işin içindne yaa afedersinde
malmı bu nasıl ihmaldir ne rahatlıktıt ne yemini etmiş sorsana o doktorcuna

CANIMMSINNNNN ŞÜKÜRLER OLSUNKİ BUNLARI SENİN KALEMİNDNE OKUYABİLDİM DARISI SIRADAKİ BEKLEYEN HEWRKESİN BAŞINA ALLAH O GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERDİ DEVAMI GELSİN İNŞALLAH SORUNSUZ GEBELİK GEÇİR SAĞLIKLA KUCAKLA ANALI BABALI BÜYÜT EN GÜZEL GÜNLERİNİ GÖR HATÇİİİİKKK MAŞALLAH DİYORUM VE ÖPÜYORUM İÇİNDEKİ EMBRİYOLARI BU ARADA KESE GÖRDÜNMÜ KAÇ KESE VAR BİRMİ İKİMİ AYY İKİSİDE TUTUYOMUŞ

öyle bir geçer zamanki dizisini izlemiyorum o yüzden çıkaramadım keratayı bende Sülümanı izledim bile çokkk seviyomm Muhteşem Yüzyılı

evet Durucuğum malesef sıcak su hatta kaynar su döküldü omzuma sırtıma tabi koluma bugün sargı yapılmadı iyileşmeye başlıyomuşum açık bırakıldı artık pansumana da gitmicem ölü derim gidicek inşşş cillop gibisi gelecek teşekkür ederim bu arada

hemşom aynen yaaa girdim mi girdim işte sınava :86: ne çıkarsa bahtıma :87: cnm sağol tatlım halaaa cız cız cızlayarak acısada ilk güne göre iyiyim hamdolsun tşk

şifaaaaaaa ne oldu yeni gördüm oofffffff nasıl oldu yaa kaçıncı derece yanık ama üzüldüm şimdi çook oof nasıl duş alıyosun peki sıcak su iyice yakar canını canımm geçmiş olsun allah beterindne korusun görüp göreceğin en acı olaybu olsun bundna sonra herşey gönlünce olsun çok üzüldüm ben çook

sibel can ve suistimal EVET EVET BENİM KAFA GİDİK BU ŞARKIYI ŞUAN RAHAT 15.DİNLEYİŞİM VE ÇENEMDEN AŞAĞI SIZAN GÖZYAŞLARIMA ANLAM VEREMİYORUM ÇÜŞ DİYORUM BAŞKA PARÇAMI YOK AĞLICAK KIZLAR BEN DELİRİYOR OLABİLİRMİYİM ACEEBAAAA

HAAA BU ARADA SEVOOOOOOOO ÇİĞDEEEEEEEM SİZİ VARYA ELİME GEÇİRİRSEM PINÇİKLİCEM LEYN GECE AVAZ AVAZ ANNEEEEEEEE DİYE BAĞIRTTINIZ BENİ BE HERİFİMİN TUĞBAA KENDİNE GEL DEMESİYLE UYANDIM ONADA Bİ ÇÜŞ ÇEKTİM İNSAN BİRAZ KİBAR DAVRANIR NE BAĞIRIYON DEDİM DUYMUYOSUN DEİD VAR GÜCÜNLE NE BAĞIRIYON KOMŞULAR KAPIYA GELECEK BEBEĞE BİŞEY OLUCAK DEDİ NEYSE UZATMIYIMDA KONUYA GELEYİM
RÜYAMDA GÖRDÜM İKİNİZİ AMA ÇÖZEMEDİM NE OLAKİ BU DEDİM ASLINDA KENDİMCE YORDUM AMA DUR ÖNCE RÜYAMI ANLATAYIM GÜNDÜZ NİYETİNE TÜ,TÜ,TÜ
çiğdemle telde görşüyoruz sonra buluşup biyere gidicekmişiz (hocaya okutmaya) o sırada sevo arıyo ben gitmeden benide okutun diyo neyse çiğdem yanımda gündüz yola koyulduk gidiyoruk hocaya ama hocanıın kapısına varınca birden hava kararıyo :2:zindan zifiri yani öyle çiğdem diyoki ben konuşamam sen söle ama önce sevoyu değil beni söle diyo camdan bakıyorum hoca kadın elinde tel işaret ediyo güya dışardan içeriyi hocayı yani telle arıyorum çiğdem için konuşcaz suratını ekşitiyo çiğdem için kaşlarını çatıyo niyeyse zilli karı neyse sevo aklımdna geçiyo telde onu anlatayım derken hoca kadın kapıyı iişaret ediyo ama ürkütücü hoyrat bi sureti var kapıya yönelirken yavaşça... hatun kolumdan beni bi çekiyo kendine elleri büyüyo bir anda içeri göz atıyrum garip şeyler görüyorum sen büyücüsün bırak diye bağıırıyorum o sırada kadın nereye işaret ettiyse bi sürü haline koopek üstüme geliyo heyvanlarla büyücü hatunun kapısı arasına sıkıştım ama yinede içeri girmedim bağırıp sesimi duyurmaya çalışıyorum sadeec o sırada gözlerini kocaman açıp korkmasın beklesin yakındır dedi ama kime dedi ne yakındır çözemedim hayır olsun okuyan ilk hayra yosun kızlar için hayırlı haber olsun
telefon görmek haberdir karanlık siyah olduğu için tezdir köpek pis nefistir yani etrafmda pis gözle bakan biri vardır dicem ama tipten çıkmış halime kmin nefsi geçerki büyücü kadın görmek kafamı kurcaladı :44::44:
bi ara konuşalım hatunlar avea hattı bulun ben döneyim size yada ayarlayn msn de görüşelim

dr değiştirecem zaten tubişim canım ayy okut kızııda bizim gibilere çare bulsun inşallah prensesimizzzz

geçmiş olsun şifacımmmm çok üzüldümmmm

anammm tubişimmmmmm kalbin temiz senin diyeyim benim hattım avealı haberin ola canımm

günaydın canlarımmmm

tuğbişim rüyan hayır olsun canım, hamileliğin başında ve sonunda böyle korkutan rüyalar görülürmüş hep :26: herkes yaşıyomuş bu durumu çok duydum ben dualar oku uyumadan önce canımm

hemşom tekrar geçmiş olsun canımm bayağa çokmuş canım yanığın oyyy yavrum nasıl yaptın bunu yaww içim bir tuhaf oldu bebem dikkat et kendine

çiğdemimmmm günaydınn canım sadece ikimiz varız sanırımmm

Son düzenleme:

günaydın ablacım evet sadece ikimiz varız napan ablacım ya benimde yemek konusunda canım sıkıldı eşim devamlı mesai ye kala kala yemek yapmayı unuttum sonra 3 gündür mseai yok ne yemek yapma lezeti yakalayamıyorum artık

evet canım arada bende de oluyor insanın elinin ayarı değişebilyor takma bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…