Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ohoooo siz gelip yazana kadar ben inip bir çay sigara içiyim barii
bu arada ufak işimde olsa kapatarak çıkıyorum kızlarr çünkü ben bilgisayarın başında değilken geliveriyolar ve patroniçe hemen geçiyo pc nin başına kaç kere yakalandım o yüzden çıkıyorum haberiniz olsun ok

günaydın canlarım dün dr a gittimmmm ayy sinir oldum doktora dr odasında ne bi ultrason makinesi var ne bi ilgi şikayetlerimi anlattım elime kağıt tutuşturduu şağıya inip gün alacakmışım ultrason için deliye döndüm bende çıktım işede gelmedim sinirlendim tubişim o gün sizinle paylaştığım gün iş yerimin hastanesine gittim tanıdıklar çoktu orda sağolsunlar ilgilendi kanda çıkmadı dedilerrr off offff ne bileyim nolacak böyleeeeee
deli gibi dr arıyorum devlet hastanelerine gitmek istemiyorum ultrason makineleri odalarında yoktu gitmem çünkü o kadar kalabalık oluyor ki hem dr kendi bakmıyor ultrasonu bi kere gitmiştim bekarken hala aynı mı bilmiyorum

günaydın canım çok tuhaf yani kanda çıkmadıysa ne acabaa canım özel doktoramı gidiyodun önceden özel bir hastaneye gitsen, ben şimdi burdaki doktorları düşünüyorum burda çok fazla kadın hastalıkları üzerine özel hastaneler varr tüp bebek merkezleri haricinde çok iyi doktorlarımız sayısız ünlü doktor var oralarda yomu öyle bişeyler

canım ben zaten özele gidiyordum bu sefer askeri hastanesine gittim o kadar kalabalık o kadar ilgisiz kii benim gittiğim özel hastane drum iyidi şimdi düşük yapmış olabilirsin dedi y adr herkes burdaki drlarda saçma buldu hemen çağırması gerek dedi sevom tubişte düşündükçe doğru onun için başka dr a gittim bu rda devlet hastanesinin kadın doğum evi var işte orası çok problemliii ne yapacağımı da bilmiyorumm yaaaaa devamlı devlet hastanesine gidene soracam bakalım bide uzak ters bana ama iyi bi dr olsun daaa yeterki bizim burda sayılııı prof. dr lar

inşallah kafana göre bir doktor bulursun, doktor çok önemli her konuda destek olmalı sana bişey geldi aklıma önceki doktorunun söylediği gün git bakalım ne diyecek, gerçekten düşük yaptınmı diyecek yoksa başla bişeymi:26: sanırım sen bu doktordan memnundun kanda çıkmamış nasılsa belki oda yanılmıştır bildiği bişey vardır ondan cuma günü gel demiştir. bilmiyorum yani öyle düşündüm

eşimde aynı senin gibi düşünüyor hem herşey bakımdan rahatız istediğim gibi arıyorum soruyordum ne bileyim eşimde sen yarın dr a git ondna sonra ona göre karar veririz olur mu dedi ben sanırım bi tane buldum devlet hastanesinde ama dediğim gibi ne olursa olsun dr odasında ultrason makinesi olup dr un kendisinin bakmasını istiyorum

devlet hastanesinde istediğin ilgiyi bulamayabilirsin ama bunu bilerek git bence bizim eski devlet hastanesinde ultrason yoktu ayrı doktorlar bakıyodu gün verip ultrasonla
hastane yenilendi şimdi her odada ultrason var,
sizin hastane nasıl? belki ultrosan yoktur o zaman ne olacak

Herkese günaydınlar pek zamanım yok nasılsınız bakalımm

tuğbişimm aynamı koyup parlatacan gel bacım ben yardım ederim alışkınım ben başkalarına yapmaya

Durucum tuğbişim sınavla ilgili şeyler demişsinizde bende inanmak istemedim hayır bu cevap anahtarı yanlış dedim ama gerçekler acıydı

Laracımm bende çok memnun oldum aradığına sesini duyduğuma Aa demek rüyanda gördün nasıl unuttun yaa merak ettim bak şimcik

çiğdemcim devlete hiç gitme boşuna zaman kaybı özel bir doktor bul canım iyice araştır bakalım.gebelik olsa idi zaten kanda çıkardı gebelik yok olmamışta ama bu şekilde kanama görmen başka nedenlerden de olabilir.sen hormon testlerini ve smear testini hiç yaptırmışmıydın ? Yada kist olayların olup kendiliğinden parçalanıp gitti olabilir mi acep :26:

günaydın canımmmevet ya unuttum valla seni hatırlıyorumda nerde napıyoruz bilmiyorum unuttum

evet çiğdem bencede devler hastanesinden çok memnun kalmayabirsin sınırlı zaman zaten 5 -10 dk girip çıkacan ne anlıycan canım
en fazla şu anki durumun neden kaynaklandığını öğrenirsin ama kalıcı doktor olması lazım sanaa

olduğunu sanmıyorum zaten ablacımmm

en iyisi öyle yapayım özel hastanelerde hangi drlar var ona bakayımm
hiç bilmiyorum ki canım yarın kendi dr uma gidecem eşimin iknası ultrasonda bi baksın ondan sonra iş yerime yakın acıbadem hastanesi açıldı bide öğlen arası oraya giderim bide burası ne dityecek iş yerime yakın özel hastane çok gerçi bakalım bi araştırayımmm:26:

evet ablacımmm kalıcı dr lazımmmm banaaa

çiğdem bu sitede hangi şehirde hangi daktorlar var diye bir yer görmiştim benbak şimdi aklıma geldi bizim gibi orasıda paylaşım alanı birbirlerine doktor tavsiyelerinde bulunuyorlaroraya bak belki bulursun
ama tam yazılışı aklıma gelmedi şimdi

ablacım ben ona bakmıştım zaten daha o gün dr tel ettiğinde hiç iyi drlar değil tavsiye ettikleri o kadar çok şey duyuyorum ki işte sorup soruşturup gidiyorum çok zor yaa insanın kafasıda karışıyor

çiğdem bencede yarın git bakalım ne diyecek eğer memnunsan ve ikna edici şekilde tedavini sürdürecekse devam edersin doktorunda

çiğdem bencede yarın git bakalım ne diyecek eğer memnunsan ve ikna edici şekilde tedavini sürdürecekse devam edersin doktorunda

evet canım bakalım yarın gidecem ona göre kararımı verecem bu sefer nolacak bakalım buarda sevom yolculuk az kalmış çok dua ediyorum yatıyorum kalkıyorum siz geliyorsunuz aklıma bide tubişim hayırlısıyla bi doğursa kucağına alsa ona çok üzülüyorum rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşalalhhhh ama inanıyorum içimdeki ses olacak diyo hepimizin hayırlı evlatları bebişlerimiz olacakkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…