herkese günaydınlar gerçi kimse yok ama olsun
şimdi alıntı yapılınca gördüm nurcik dişin ağrıyomuş geçmiş olsun 20 lik dişlerinmiydi
şifacım demek senin iyi sayılmaz sınavın canım aynen yaa bakalım belki geçeriz. bugün yarın sorular yayınlanır bakarız artık
demek senin kistin vardı cnaım ben bunları hep kaçırmışım yaaşuan kaç cm cnaım soğan kürü yapsaydın kendine biliyosun ben 6 cm yakın kistlerimi bile böle geçirdim 2 adet döngüsünde hepsi bitmişti.
çiğdem hadi bakalım doktor ne diyecek haber bekliyos :26:
hemşomm resimi silmek içn uğraştım ama silinmedi olsun zararı yok kalsın kızıım ordaademek sınavın iyi geçmedi canım canın sağolsun inşallah attıkların tutar hemşom
çiğdemim güzel haberlerle gel canım
sevommm canımm evcil hayvanlarla çok muhattab değilsen gerek görmezler belki o testeebenim arkadaşım şu an 4,5 aylık hamile o mikroptan çıktı kanında ama köpekleri vardı bahçede besliyorlardı ondan geçmiş
herkese günaydın bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizi seviyorummmmm
günaydın ...tubiş senden başlıyorum tatlım inşallah küvöze gerek kalmaz gönlünü ferah tut beslenme konusunda dediklerine katılıyorum
bütün hamişler peynir ve sütü mutlaka yesinler hergün bir yumurta muz badem çeviz 2 bardak süt peynir (ben her geçe bir büyük bardak süt bir tabak peynir yer yatardım çok faydası oldu koçeroma) pekmez yemeyi ihmal etmeyin hatta tedaviye başlıçaklarda bu şekilde beslenmeye başlasınlar tubişim lohusalıktan sonra fikfik başlıyo ve korunmada başlıyo doktor olmaz dye bişey yok gebelik bir çok şeyi düzeltiyo hamile kalabilirsin dedi gerçektende benim hormonlarım düzeldi artık troit kontrolü için senede iki defa kontrole çağırdılar adet olmam düzeldi eskiden bir gün sürerdi şimdi bir hafta normal kadınlar gibi kanamam oluyo bendeki bu düzelmeler ve doktor tavsiyesi bizi korkuttu korunuyoruz ....selsebil hayırlı olssun allah tamamına erdirsin.....çiğdem çok geçmiş olsun kendine dikkat et eğer düşük yaptıysan çok hassas bir dönemdesin dinlenmye bak ...benim oğluş uyandı sağlık oçağına gideçektik bir gidip gelelim
yaa 2 bebe ile hem yemek hem onlara bakım heleki köy yerinde çok zor olur. kar etmek için mi yaptı yoksa kaynanalığını göstermek içinmi anlamadım.
benim annemde sabah aradım yalnız başına topluyodu bu sene fındığımız hiç yok işçi tutulamayacak kadar düşün. oyüzden kıyamıyorum haftasonu gelicem yardıma didim kabul etmedi biz yavaş yavaş topluyos ben gelicem seni görmeye didiben ona kıayamıyom o bana
demek hep beraber hamile bırakçanız beni hipnozmu etceniz beni yoksam inşallahh sırasıyla hepimiz hamiş kalıcaz nurcik fatoş şifa tedaviye başlıcak zaten,lara da parasal hazır olunca başlar,çiğdeme bence gerek kalmadan hamiş kalır,ayşede korkusunu yenip başlasa, pınarda birazdaha zaman verip toparlanıp başlasa daha kimler kaldı şuracıkta :26: unuttuğum varsa affola
günaydın canlarım dün dr a gittimmmm ayy sinir oldum doktora dr odasında ne bi ultrason makinesi var ne bi ilgi şikayetlerimi anlattım elime kağıt tutuşturduu şağıya inip gün alacakmışım ultrason için deliye döndüm bende çıktım işede gelmedim sinirlendim tubişim o gün sizinle paylaştığım gün iş yerimin hastanesine gittim tanıdıklar çoktu orda sağolsunlar ilgilendi kanda çıkmadı dedilerrr off offff ne bileyim nolacak böyleeeeee
deli gibi dr arıyorum devlet hastanelerine gitmek istemiyorum ultrason makineleri odalarında yoktu gitmem çünkü o kadar kalabalık oluyor ki hem dr kendi bakmıyor ultrasonu bi kere gitmiştim bekarken hala aynı mı bilmiyorum
günaydın canım çok tuhaf yani kanda çıkmadıysa ne acabaacanım özel doktoramı gidiyodun önceden özel bir hastaneye gitsen, ben şimdi burdaki doktorları düşünüyorum burda çok fazla kadın hastalıkları üzerine özel hastaneler varr tüp bebek merkezleri haricinde çok iyi doktorlarımız sayısız ünlü doktor var oralarda yomu öyle bişeyler
canım ben zaten özele gidiyordum bu sefer askeri hastanesine gittim o kadar kalabalık o kadar ilgisiz kii benim gittiğim özel hastane drum iyidi şimdi düşük yapmış olabilirsin dedi y adr herkes burdaki drlarda saçma buldu hemen çağırması gerek dedi sevom tubişte düşündükçe doğru onun için başka dr a gittim bu rda devlet hastanesinin kadın doğum evi var işte orası çok problemliii ne yapacağımı da bilmiyorumm yaaaaa devamlı devlet hastanesine gidene soracam bakalım bide uzak ters bana ama iyi bi dr olsun daaa yeterki bizim burda sayılııı prof. dr lar
inşallah kafana göre bir doktor bulursun, doktor çok önemli her konuda destek olmalı sanabişey geldi aklıma önceki doktorunun söylediği gün git bakalım ne diyecek, gerçekten düşük yaptınmı diyecek yoksa başla bişeymi:26: sanırım sen bu doktordan memnundun kanda çıkmamış nasılsa belki oda yanılmıştır bildiği bişey vardır ondan cuma günü gel demiştir. bilmiyorum yani öyle düşündüm
eşimde aynı senin gibi düşünüyor hem herşey bakımdan rahatız istediğim gibi arıyorum soruyordum ne bileyim eşimde sen yarın dr a git ondna sonra ona göre karar veririz olur mu dedi ben sanırım bi tane buldum devlet hastanesinde ama dediğim gibi ne olursa olsun dr odasında ultrason makinesi olup dr un kendisinin bakmasını istiyorum
Herkese günaydınlar pek zamanım yok nasılsınız bakalımm
tuğbişimm aynamı koyup parlatacan gel bacım ben yardım ederim alışkınım ben başkalarına yapmaya
Durucum tuğbişim sınavla ilgili şeyler demişsinizde bende inanmak istemedim hayır bu cevap anahtarı yanlış dedim ama gerçekler acıydı
Laracımm bende çok memnun oldum aradığına sesini duyduğumaAa demek rüyanda gördün nasıl unuttun yaa merak ettim bak şimcik
çiğdemcim devlete hiç gitme boşuna zaman kaybı özel bir doktor bul canım iyice araştır bakalım.gebelik olsa idi zaten kanda çıkardı gebelik yok olmamışta ama bu şekilde kanama görmen başka nedenlerden de olabilir.sen hormon testlerini ve smear testini hiç yaptırmışmıydın ? Yada kist olayların olup kendiliğinden parçalanıp gitti olabilir mi acep :26:
günaydın canımmmevet ya unuttum valla seni hatırlıyorumda nerde napıyoruz bilmiyorum unuttum
devlet hastanesinde istediğin ilgiyi bulamayabilirsin ama bunu bilerek git bencebizim eski devlet hastanesinde ultrason yoktu ayrı doktorlar bakıyodu gün verip ultrasonla
hastane yenilendi şimdi her odada ultrason var,
sizin hastane nasıl? belki ultrosan yoktur o zaman ne olacak
Herkese günaydınlar pek zamanım yok nasılsınız bakalımm
tuğbişimm aynamı koyup parlatacan gel bacım ben yardım ederim alışkınım ben başkalarına yapmaya
Durucum tuğbişim sınavla ilgili şeyler demişsinizde bende inanmak istemedim hayır bu cevap anahtarı yanlış dedim ama gerçekler acıydı
Laracımm bende çok memnun oldum aradığına sesini duyduğumaAa demek rüyanda gördün nasıl unuttun yaa merak ettim bak şimcik
çiğdemcim devlete hiç gitme boşuna zaman kaybı özel bir doktor bul canım iyice araştır bakalım.gebelik olsa idi zaten kanda çıkardı gebelik yok olmamışta ama bu şekilde kanama görmen başka nedenlerden de olabilir.sen hormon testlerini ve smear testini hiç yaptırmışmıydın ? Yada kist olayların olup kendiliğinden parçalanıp gitti olabilir mi acep :26:
evet çiğdem bencede devler hastanesinden çok memnun kalmayabirsin sınırlı zaman zaten 5 -10 dk girip çıkacan ne anlıycan canım
en fazla şu anki durumun neden kaynaklandığını öğrenirsin ama kalıcı doktor olması lazım sanaa
çiğdem bu sitede hangi şehirde hangi daktorlar var diye bir yer görmiştim benbak şimdi aklıma geldi bizim gibi orasıda paylaşım alanı birbirlerine doktor tavsiyelerinde bulunuyorlar oraya bak belki bulursun
ama tam yazılışı aklıma gelmedi şimdi
çiğdem bencede yarın git bakalım ne diyecek eğer memnunsan ve ikna edici şekilde tedavini sürdürecekse devam edersin doktorunda
geldilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?