Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım az kaldı yolculuğa
allah razı olsun canım benimmm amin inşallahhh canımm hepimizinn olacakk en yakın zamanda
tuğbişiminde az kaldı eccik daha dayancak sonra yavrusuna kavuşcak

günaydın kızlar .keyfiler nasıl bakem

çiğdem kızlara katılıyorum özel bir doktor bulmalısın kendine kafadan salma doktorları s..tir edin gitsin o kadar para döküyoruz işini iyi yapmıyorsa ilgilnemiyorsa ne yapıyım o doktoru

güle güle çiğdem

hoşgeldin bacım nasılsın bakalım

iyiyim bacıcımm sen nasılsın... heyecan varmı heyecançok az kaldı tedavin yaklaşıyor senin kadar en az bende heyecanlıyım eşimde muratlar ne yaptı başladılarmı tedaviye diyo o da merakla bekliyo .inşallah güzel sonuçlar alacaksın bizede umut olursun canım

slmmmm kıslarrrrr nasılsınızzzzz bakemmmmm yavvv sevoyuu heycanlandırmayın beeee saiın sakin olsunnnnn deilmiii ne olacak sankii bebeğini karnınaa koyup gelecek hiç heycan yapılacak bi durum deilllll sanki

Son düzenleme:
slm kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir
ben tasindim biliyorsunuz ki ve net hala baglamadik
evimede 1 hafADIR GELDIM
TATILI KAYINVALIDEMDE GECIRDIK
INS BU AY ESIM NETI BAGLAYACAK
COK SUKUR YENIDEN HAMILEYIM BIR BUCUK AYLIK KESEYI BUGUN GORDUK
DUALARINI BEKLIYORUM NETIMIN BAGLAMASINI DORT GOZLE BEKLIYORUM
COK OZLEDIM SIZLERLE SOHBET ETMEYI ALLAHA EMANET OLUN SU AN BIR ARKADASTAYIM FAZLA KALAMIYCAM
HOSCAKALIN

ben kaçarrrrrrr canlarrrr slm verip çıkıyorum amaaa emir büyük yerdenkayganaaa kahvaltıya çagırıyorr erken gelebilirsem görüşürüzzzz yinee byyyyyyyyyyy

yaaa inanmıyorum ne kadann temiz kalpliymişim:97: bak daha geçenlerde kızlara dedimkii tosti yakında gelip bombayı patlattır demiştimm yanılmamışım ..çok sevindim canım benimm allah tamamınada erdirsin inşallah bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ...darısı bizimde başımızaaa

ben bugün canım burnumda tansiyonum mu oynadı bilmem sık sık nefes alıyorum,yerimde duramıyorum kalp atışlarım hızlı aynı çok heyecanlanmış gibi oluyorum ama bunun tedavi olacağımla alakası yok sanırım eşimi stres yaptım çaktırmasamda abowww böle ayrılıklar hiç bana göre değil günde 4-5 kere arıyo görüşüyoruz ama ıhıh kazadan beladan herşey korkuyorum

bana bir sor bin ah işit

demek eşinde merakla bekliyo inşallahh güzel haberler veririmde eşinde düşüncesinden vazgeçmez

kötü şeyler getime aklına canım ..biliyorum kolay değil ..eşimden bende ayrı kaldım hemde yeni evliyken tazecik gelinken:) insan kendini boşlukta hisediyor ..Allah onları başımızdan eksik etmesin..öküz möküzler ama onlala hayat güzel :86:

inşallah olacak sveom inşallah ..sen güzel şeyler düşün kendini telkin et hiç olumsuzlukları getirme aklına ..nevomunda dediği gibi hayalini kur hep :97:

slmmmm kıslarrrrr nasılsınızzzzz bakemmmmm yavvv sevoyuu heycanlandırmayın beeee saiın sakin olsunnnnn deilmiii ne olacak sankii bebeğini karnınaa koyup gelecek hiç heycan yapılacak bi durum deilllll sanki

sormaa bugün fenayım zatii

ahh dediğin gibi herşey kolay şekilde geçip bitse

tostii nerelerdesin sen yaaa
çok tebrik ediyorummm inşallahh bu sefer sağlıcakla hamileliğin sürer ve kucağına alırsınn allah nazarlardan korusun seni ve bebeğini

sormaa bugün fenayım zatii

ahh dediğin gibi herşey kolay şekilde geçip bitse

tostii nerelerdesin sen yaaa
çok tebrik ediyorummm inşallahh bu sefer sağlıcakla hamileliğin sürer ve kucağına alırsınn allah nazarlardan korusun seni ve bebeğini

getirmemeye çalışıyorum neyse yarın akşam gelecek inşallahhh evet öküz möküzler ama başımızdan eksik etmesinler

valla nevomun ve sizlerin dediği gibi hayal ediyorum hepp ozaman kendime geliyorumm hayali bile güzelll

ben çıkıyorum canım patron geldiii müsait değilimm

tamam canım kolay gelsin bende çıkacam gelir birazdan bizim hödük

bugün dr u aradım yarın saat kaçta geleyim diye adet durumu sordu azaldı az geliyor o zaman adetin ilk gününden itibaren 14.gün gel dediiii

allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah nazarlardan korusun

ayy canım dikkat et kendine sevom müsait olunca bana dön oldu mu canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…