bnde bebeğim olsun ıstıyorum ama kocamı ıkna edemıyorum
evet canım bakalım yarın gidecem ona göre kararımı verecem bu sefer nolacak bakalım buarda sevom yolculuk az kalmış çok dua ediyorum yatıyorum kalkıyorum siz geliyorsunuz aklıma bide tubişim hayırlısıyla bi doğursa kucağına alsa ona çok üzülüyorum rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşalalhhhh ama inanıyorum içimdeki ses olacak diyo hepimizin hayırlı evlatları bebişlerimiz olacakkkkkkk
evet canım az kaldı yolculuğa
allah razı olsun canım benimmmamin inşallahhh canımm hepimizinn olacakk en yakın zamanda
tuğbişiminde az kaldı eccik daha dayancak sonra yavrusuna kavuşcak
güle güle çiğdem
hoşgeldin bacım nasılsın bakalım
slm kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir
ben tasindim biliyorsunuz ki ve net hala baglamadik
evimede 1 hafADIR GELDIM
TATILI KAYINVALIDEMDE GECIRDIK
INS BU AY ESIM NETI BAGLAYACAK
COK SUKUR YENIDEN HAMILEYIM BIR BUCUK AYLIK KESEYI BUGUN GORDUK
DUALARINI BEKLIYORUM NETIMIN BAGLAMASINI DORT GOZLE BEKLIYORUM
COK OZLEDIM SIZLERLE SOHBET ETMEYI ALLAHA EMANET OLUN SU AN BIR ARKADASTAYIM FAZLA KALAMIYCAM
HOSCAKALIN
iyiyim bacıcımm sen nasılsın... heyecan varmı heyecançok az kaldı tedavin yaklaşıyor senin kadar en az bende heyecanlıyım eşimde muratlar ne yaptı başladılarmı tedaviye diyo o da merakla bekliyo .inşallah güzel sonuçlar alacaksın bizede umut olursun canım
kötü şeyler getime aklına canım ..biliyorum kolay değil ..eşimden bende ayrı kaldım hemde yeni evliyken tazecik gelinken:) insan kendini boşlukta hisediyor ..Allah onları başımızdan eksik etmesin..öküz möküzler ama onlala hayat güzel :86:ben bugün canım burnumda tansiyonum mu oynadı bilmem sık sık nefes alıyorum,yerimde duramıyorum kalp atışlarım hızlı aynı çok heyecanlanmış gibi oluyorum ama bunun tedavi olacağımla alakası yok sanırım eşimi stres yaptım çaktırmasamdaabowww böle ayrılıklar hiç bana göre değil günde 4-5 kere arıyo görüşüyoruz ama ıhıh kazadan beladan herşey korkuyorum
bana bir sor bin ah işit
demek eşinde merakla bekliyo inşallahh güzel haberler veririmde eşinde düşüncesinden vazgeçmez
slmmmm kıslarrrrr nasılsınızzzzz bakemmmmm yavvv sevoyuu heycanlandırmayın beeee saiın sakin olsunnnnn deilmiiine olacak sankii bebeğini karnınaa koyup gelecek hiç heycan yapılacak bi durum deilllll sanki
evimede 1 hafADIR GELDIM
COK OZLEDIM SIZLERLE SOHBET ETMEYI ALLAHA EMANET OLUN SU AN BIR ARKADASTAYIM FAZLA KALAMIYCAM
HOSCAKALIN
slmmmm kıslarrrrr nasılsınızzzzz bakemmmmm yavvv sevoyuu heycanlandırmayın beeee saiın sakin olsunnnnn deilmiiine olacak sankii bebeğini karnınaa koyup gelecek hiç heycan yapılacak bi durum deilllll sanki
evimede 1 hafADIR GELDIM
HOSCAKALIN
kötü şeyler getime aklına canım ..biliyorum kolay değil ..eşimden bende ayrı kaldım hemde yeni evliyken tazecik gelinken:) insan kendini boşlukta hisediyor ..Allah onları başımızdan eksik etmesin..öküz möküzler ama onlala hayat güzel :86:
inşallah olacak sveom inşallah ..sen güzel şeyler düşün kendini telkin et hiç olumsuzlukları getirme aklına ..nevomunda dediği gibi hayalini kur hep :97:
getirmemeye çalışıyorum neyse yarın akşam gelecek inşallahhhevet öküz möküzler ama başımızdan eksik etmesinler
valla nevomun ve sizlerin dediği gibi hayal ediyorum hepp ozaman kendime geliyorummhayali bile güzelll
ben çıkıyorum canım patron geldiii müsait değilimm
günaydın kızlar .keyfiler nasıl bakem
çiğdem kızlara katılıyorum özel bir doktor bulmalısın kendine kafadan salma doktorları s..tir edin gitsin o kadar para döküyoruz işini iyi yapmıyorsa ilgilnemiyorsa ne yapıyım o doktoru
evimede 1 hafADIR GELDIM
HOSCAKALIN
ben bugün canım burnumda tansiyonum mu oynadı bilmem sık sık nefes alıyorum,yerimde duramıyorum kalp atışlarım hızlı aynı çok heyecanlanmış gibi oluyorum ama bunun tedavi olacağımla alakası yok sanırım eşimi stres yaptım çaktırmasamdaabowww böle ayrılıklar hiç bana göre değil günde 4-5 kere arıyo görüşüyoruz ama ıhıh kazadan beladan herşey korkuyorum
bana bir sor bin ah işit
demek eşinde merakla bekliyo inşallahh güzel haberler veririmde eşinde düşüncesinden vazgeçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?