Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bunları bulabildim

Havanın açılması sevinç ve mutluluğa, kararması üzüntü ve kedere, Gündüzün havanın ansızın kararması orada meyadan gelecek sıkıntılı bir duruma

Rüyada büyü yapan birini, büyücü görmek ; gerçek yaşamınızda bazı şeylere farklı bir açıdan bakmanız gerektiğini, sorunlara değişik açılardan yaklaşmanız ve başarılı bir ilerlemeye ihtiyacınız olduğunu gösterir

Rüyada büyücü ile konuşmak, büyücüyle konuştuğunu görmek ; sihirli yaratıcılık ve merak huyunuzu simgeler.

Rüyada telefonla konustugunu görmek, uzaktan bekledigi bir haberi alacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada telefon görmek veya telefon île konusmak, haber almaya ve borçlanmaya isarettir. Rüyada telefon görmek; çok güzel bir habere, miras veya yüksek bir makama erismeye isarettir.

Köpek sevenler için rüya dost, sevmeyenler için ise düşmandır.
Rüyada köpek, sadakatle tabir olunur. Rüyasinda bir köpegin kendisine saldirdigini, fakat isirmadigini görmek, düsmanlarinin kendisine dis bilediklerine, fakat zararlari dokunmayacagina delalet eder.

az önce video sunu izledim senin dediğin gibi yapmıştı ama tereyağı eritirken tuzda katıyordu daha lezzetli olur demişti

tuz zaten konulur canım, ama ben yağa atmıyorumki suyunu ekleyince üzerine atarım karıştırıp altını hafif kısarım pişmesini beklerim
haaaa tuzlu suda bekletmek tuzlu olması anlamına gelmiyor sonra kaçkere yıkayıp öyle süzüyorum pirinci

bence böyle şeyler aklınızdan geçirdiyseniz rüyanıza girmiştir yavruşlarımmben bişeyi düşününce kesin o gün rüyama girerr

hayır olsun bakalımmm

valla ben bilmem videodaki kadın öyle yaptı daha lezzetli olur dediii

canım bende pek ağrı olmadı adet döneminde bu ay ilkler gerçkleşiyor sanırım hiçççç günümde geçmezdi bu ay 2 gün adetimde gecikti anlamadım yaa

bence böyle şeyler aklınızdan geçirdiyseniz rüyanıza girmiştir yavruşlarımmben bişeyi düşününce kesin o gün rüyama girerr

sende aynı eşim gibi dedin haa yaww hiç aklımda yokkken bir rüya görürüm yada pis bişey görürüm senin aklında demek öle varmışta uyumadan ölemi düşündünde başlar artık aslında hiçç alakası yoktur benim için

tuğbiş hamiş olduğundan rüya çok görür dediğin gibi canım korkutulur bide çiğdemin doktoruna sinirlendi banada tedavi için gerekli şeyleri devamlı izah ettiğinden aklında kalmış olabilir tuğbişin dediğin gibi :26:

yeter geçmiş olsun

bu arada benim bildiğim tuzlu suda bekletmenin nedeni princin beyaz kalması için diye hatırlıyorum

canım bende pek ağrı olmadı adet döneminde bu ay ilkler gerçkleşiyor sanırım hiçççç günümde geçmezdi bu ay 2 gün adetimde gecikti anlamadım yaa

yılda 2 sefer adet döngüsü değişebilir bu normal olabiliyo ağrında üşüttüğün için olabilir özellikle bel ve ayaklar

normalde olmuyorsa ağrın ayaklarını felan üşütmüşsündür canımsıcak bişeyler iç iyi gelirr

anammmmm burasııı çok sıcakkkkkkk yanıyorrrr geceleri bile çok dikat ediyorum ama ne bileyimmmm birde benimm böbrek ve idrar yolu enfeksiyonum var ayaklarım azıcık üşüse acelde alıyorum soluğu

sağol kuzummm

sevom ggogul amcadan sordum geldim canım sebebi pirincn kırılmasını önlemek içinmişevet bende sonradan hatırladım onun içindi, ben senelerdir aynı yaparım

evet ama doğru söylüyor eşinn bende de aynı olur çünkü
mesela senle konuştuk ya o gün rüyama girdin iştee ama hatırlayamadım sonradan

hımm olabilir belkiiii:26:

selammm hatunlarr nasılsınızzzzzzzzzz

slm canım hoşgeldinnn

hayır olsun diyelim

bende nasıl olammm sevommm boş boş oturuyorummmm beynımdeee o kadar çok neden diyeee soruu işaretlerii varkiiiiiiii kemiriyorummm kendimi işteeee

canım yıpratma kendinii allahım izniyle olacak inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…