yeter geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak suya koy iyi gelir evde süt varsa ısıt iç sıca sıcak o da iyi gelir .ağrı kesici adetliyken iyi değil ağrıyla beraber kanamayıda kesiyo
fatoşum hoşgeldin neyin var bakem ne oldu canın neye sıkıldı yine
sevdamce günaydın canım hoşgeldin canın neye sıkkın
hımm olabilir belkiiii:26:
slm canım hoşgeldinnn
hayır olsun diyelim
canım yıpratma kendinii allahım izniyle olacak inşallahhh
neyyee olacakkkkk benım üzüntüm sıkıntımmm ancaa bebek rüyamda kızım olmuş onu emziriyodumm uyandıgımda ise o yoktu niye yaktu niye beni yalnız bıraktııııı
neyyee olacakkkkk benım üzüntüm sıkıntımmm ancaa bebek rüyamda kızım olmuş onu emziriyodumm uyandıgımda ise o yoktu niye yaktu niye beni yalnız bıraktııııı
inşallahh bendee görecekmiyim acabaaa o günleriii yoksa hepsi rüyalardamı kalacak
bende nasıl olammm sevommm boş boş oturuyorummmm beynımdeee o kadar çok neden diyeee soruu işaretlerii varkiiiiiiii kemiriyorummm kendimi işteeee
yaa bırak bu durumlarıı fatoşş kızıyorumm sana baken güzel yılların çık biraz dışarı hava al eşinle gez toz kendimizi yıpratsakta deli gibi parçalasakta Rabbim istemedikçe ne olabilirkii neden diye sormak ne işe yararki..hadi sirkelenn kendine gel lütfen
bak geçenlerde arkadaş listeme baktım bu sitede burada arkadaşlıklarımız başladığında 15-20 kişi idik şimdi bi baktım bunların içinde sadece 6-7 kişi kalmışız herkes bekledi ama sonunda en güzel duyguları yaşadı..ama unutma herşeyinn zamanı varr sabredicezzz
kızz sen bunamı üzüldün bende sık sık görürüm bebeğimi hatta emzirdiğimi bunlar bilinç altı rüyalar çok düşünüyoruz yaa o yüzden rüyalarımızada giriyo ...sen üzülme inşallah gerçeğinide yaşıycaz ..bak topikçe inandık sırasıyla hamile kalacaz sende inan tamammı önce sırada sevo var
göreceksin canım allahım izniyle ama ağlama üzülmeee moralin iyi olsun ki bebişin çabucak konsun karnıcığınaaa
canım üzülmeee benimde çok olur o emzirdiğimm doğurduğum çok rüya olmuşturrinşallah hepimiz birgün gerçeğini yaşarız
yaa bırak bu durumlarıı fatoşş kızıyorumm sana baken güzel yılların çık biraz dışarı hava al eşinle gez toz kendimizi yıpratsakta deli gibi parçalasakta Rabbim istemedikçe ne olabilirkii neden diye sormak ne işe yararki..hadi sirkelenn kendine gel lütfen
bak geçenlerde arkadaş listeme baktım bu sitede burada arkadaşlıklarımız başladığında 15-20 kişi idik şimdi bi baktım bunların içinde sadece 6-7 kişi kalmışız herkes bekledi ama sonunda en güzel duyguları yaşadı..ama unutma herşeyinn zamanı varr sabredicezzz
bu listede bende varmıydım yawyummmmmmm
şimdi baktımda yokmuşsun ama sayımın içinde vardın merak etme
sevom haklısınn amaa o kadar güzel bir rüyadıykii sütümm gelmiyooo diyeeee üzülüyordummmm off offfff o zmn vakit banada gelecekmi yoksaa böylee özlemleeee bitip gidecekmiyim acaba dıyorumyaa bırak bu durumlarıı fatoşş kızıyorumm sana baken güzel yılların çık biraz dışarı hava al eşinle gez toz kendimizi yıpratsakta deli gibi parçalasakta Rabbim istemedikçe ne olabilirkii neden diye sormak ne işe yararki..hadi sirkelenn kendine gel lütfen
kızz sen bunamı üzüldün bende sık sık görürüm bebeğimi hatta emzirdiğimi bunlar bilinç altı rüyalar çok düşünüyoruz yaa o yüzden rüyalarımızada giriyo ...sen üzülme inşallah gerçeğinide yaşıycaz ..bak topikçe inandık sırasıyla hamile kalacaz sende inan tamammı önce sırada sevo var
evet zamanı gelince özlemi bitenler azalıyor yavaş yavaş...bizim fatoş boşuna stres yapıyo hem yaşı genç hem tedavi olma imkanı var sadece rapor için biraz zaman var oda çok değil inşallah nisan hamişi olacak oda
ama günahımı alıyorsunayyyyyyyy mersü canımmm
nurcikkkkkkkkkk sen neden beni listeye eklemiyonn bacımmmm
sanırım seninde benden umudun yokbaksana aylar oldu şu lara yıda listeye ekleyim dimedinn
evet zamanı gelince özlemi bitenler azalıyor yavaş yavaş...bizim fatoş boşuna stres yapıyo hem yaşı genç hem tedavi olma imkanı var sadece rapor için biraz zaman var oda çok değil inşallah nisan hamişi olacak oda
ama günahımı alıyorsun(ben o listeyi aylar oldu günceliyemiyorum (biliyorsun mesaj düzenleme paneli yarım saat geçerli (geçen seneye kadar böyle bişey yoktu istediğimiz zaman istediğimiz mesajı değiştirbiliyorduk)sadece ilk mesajımdaki hamile listemizi düzenliyebiliyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?