Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yeter geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak suya koy iyi gelir evde süt varsa ısıt iç sıca sıcak o da iyi gelir .ağrı kesici adetliyken iyi değil ağrıyla beraber kanamayıda kesiyo

fatoşum hoşgeldin neyin var bakem ne oldu canın neye sıkıldı yine

sevdamce günaydın canım hoşgeldin canın neye sıkkın

neyyee olacakkkkk benım üzüntüm sıkıntımmm ancaa bebek rüyamda kızım olmuş onu emziriyodumm uyandıgımda ise o yoktu niye yaktu niye beni yalnız bıraktııııı

neyyee olacakkkkk benım üzüntüm sıkıntımmm ancaa bebek rüyamda kızım olmuş onu emziriyodumm uyandıgımda ise o yoktu niye yaktu niye beni yalnız bıraktııııı

canım üzülmeee benimde çok olur o emzirdiğimm doğurduğum çok rüya olmuşturrinşallah hepimiz birgün gerçeğini yaşarız

bende nasıl olammm sevommm boş boş oturuyorummmm beynımdeee o kadar çok neden diyeee soruu işaretlerii varkiiiiiiii kemiriyorummm kendimi işteeee

yaa bırak bu durumlarıı fatoşş kızıyorumm sana bak en güzel yılların çık biraz dışarı hava al eşinle gez toz kendimizi yıpratsakta deli gibi parçalasakta Rabbim istemedikçe ne olabilirkii neden diye sormak ne işe yararki..hadi sirkelenn kendine gel lütfen

bak geçenlerde arkadaş listeme baktım bu sitede burada arkadaşlıklarımız başladığında 15-20 kişi idik şimdi bi baktım bunların içinde sadece 6-7 kişi kalmışız herkes bekledi ama sonunda en güzel duyguları yaşadı..ama unutma herşeyinn zamanı varr sabredicezzz

kızz sen bunamı üzüldün bende sık sık görürüm bebeğimi hatta emzirdiğimi bunlar bilinç altı rüyalar çok düşünüyoruz yaa o yüzden rüyalarımızada giriyo ...sen üzülme inşallah gerçeğinide yaşıycaz ..bak topikçe inandık sırasıyla hamile kalacaz sende inan tamammı önce sırada sevo var

bu listede bende varmıydım yawyummmmmmm

evettttttttt

göreceksin canım allahım izniyle ama ağlama üzülmeee moralin iyi olsun ki bebişin çabucak konsun karnıcığınaaa

canım üzülmeee benimde çok olur o emzirdiğimm doğurduğum çok rüya olmuşturrinşallah hepimiz birgün gerçeğini yaşarız

inşallah kızlarrrr dahaa fazlaa beklemedennnn gelirrr meleklerimizzzzzzz

evet zamanı gelince özlemi bitenler azalıyor yavaş yavaş...bizim fatoş boşuna stres yapıyo hem yaşı genç hem tedavi olma imkanı var sadece rapor için biraz zaman var oda çok değil inşallah nisan hamişi olacak oda

sevom haklısınn amaa o kadar güzel bir rüyadıykii sütümm gelmiyooo diyeeee üzülüyordummmm off offfff o zmn vakit banada gelecekmi yoksaa böylee özlemleeee bitip gidecekmiyim acaba dıyorum

nurcanımmmmm inşallahhhh sıraylaaa hamıleeee kalırızzzzz RABBİM en kısa zamandaaaaaa nasip etsinnnnnn sevom daa bize umut olsun inşallahhhhhhhhh

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyyyyyyy mersü canımmm
nurcikkkkkkkkkk sen neden beni listeye eklemiyonn bacımmmm
sanırım seninde benden umudun yokbaksana aylar oldu şu lara yıda listeye ekleyim dimedinn
ama günahımı alıyorsun (ben o listeyi aylar oldu günceliyemiyorum (biliyorsun mesaj düzenleme paneli yarım saat geçerli (geçen seneye kadar böyle bişey yoktu istediğimiz zaman istediğimiz mesajı değiştirbiliyorduk)sadece ilk mesajımdaki hamile listemizi düzenliyebiliyorum şimdi

ahh bide bunları fatoşta düşünse içimizde en gencimiz en sorunsuz diyeceğimiz infertiliteci (ayy bu lafa çok güldüm infertiliteci ne demek yaa )
olmaması için iki neden var biri Rabbimin bildiği ikinciside kendini inandırmaması stres yapması..

nevom hep diyoya kendini hamiş olarak düşün kendini hayal et falan beynini ele geçir..bu gerçekten bilimsel olarak var olan bişey..bir kalın hamile kalmayı düşündüğü an ve bunu beyne sinyalini verdiği an ben hamile kalıcam buna göre hareket edicem diye beyin tüm vucuda sinyaller gönderere vucudu hazırlarmış..ve dinimizdede der ki ; tam böle demezde hatırladığım kadar okuduklarımdan anne olmaya hazır bir bünye sağlıklı bir bünye ancak anne olabilir gibi şey okumuştum..

nurcanım o duzuenlıye bıldıgın hamıleee lıstemızın hmn altınadaaa özlem çekenlerin ismini yazz o zmn ıkısınıdee güncelliyebilirsin olmaz mı şikerim:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…