Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi tamam o zaman sonra yaparsın belki uğurlu gelirr oarası banaa

bende öyle biliyorum ama amuda da kalksak olmıyı iş bacımm

canlarım bana müsade ben erken çıkacam pek tadım yok hasta olacam sanırım sabahtan beri hapşuruyorummmm:94:

tamam canım geçmiş olsun bende işyerinde en az 20 kez hapşırırım hastalıktan değilde alerjiden

nurcanım o duzuenlıye bıldıgın hamıleee lıstemızın hmn altınadaaa özlem çekenlerin ismini yazz o zmn ıkısınıdee güncelliyebilirsin olmaz mı şikerim:86:

işttee bu senden beklediğimizzz

infertiliteci heee tefeci gibi bişey oldu

evet herşey beyinde bitiyo kötü düşününce hep kötüsü gelir ya başımıza (benim hep böyle oldu )birazda iyi düşünmeye çalışlaım ne kadarda zor olsa beynimize gönderelim bu sinyali nevonun söyledikleri altın değerinde hepimiz yapmaya çalışalım rahat bir yerde uzanıp gevşeyip hamile kaldığımızı ,bebeğimizi kollarımızda hayal edelim bunları yaşıycam diye beynine hüküm verelim birde bunları yapalım biraz :97::97:

beynımın içineee pisssss mendebur farelerr girmişş beni kemiriyolarrrpis fareler beni üzmekten başka bi halt işledikleri yokkkk

canlarım bana müsade ben erken çıkacam pek tadım yok hasta olacam sanırım sabahtan beri hapşuruyorummmm:94:
geçmiş olsun cancazımm ,limonlu çay ,ıhlamur falan iç
nurcanım o duzuenlıye bıldıgın hamıleee lıstemızın hmn altınadaaa özlem çekenlerin ismini yazz o zmn ıkısınıdee güncelliyebilirsin olmaz mı şikerim:86:

tamam bir ara yapayım :78:

günaydın geçmişi okumaktan vazgeçtim sizleri kaçırmamak için ne var ne yok nasılsınız ....benim oğluşun doğum tarihi
31.05.2011 çizelye ilgilenenlere duyrulur

sormaa bacım yaaa tefeci gibi harbiden ama ne diyeceğimi şaşırdımm ne edemmm

evett evett hepimizzz bu altın değerindeki ipuçlarını uygulayalım

evet hanımlar beyin naqsıl şartlanırsa onu yapıyo ben ilk aşılamada hamile kalırsam düşük olmasından çok korkuyodum
yatıp kalkıp hipotroidi olanlar düşük yapıyomuş ya düşerse diye diye dşük yaptım ve sonraki tedavilerdede hep umutsuz asabi
korkaktım 2.tüpte hepsinden sıyrıldım şimdi oğluşum var ona göre davranın ...kankim senin aldığın tulum çok yakıştı teşekkür ederiz

tulummu almış kankinn güle güle kullansın paşamız

ayyy güle güle kullansın paşamm

ayyy güle güle kullansın paşamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…