iyi tamam o zaman sonra yaparsın belki uğurlu gelirr oarası banaaama günahımı alıyorsun(ben o listeyi aylar oldu günceliyemiyorum (biliyorsun mesaj düzenleme paneli yarım saat geçerli (geçen seneye kadar böyle bişey yoktu istediğimiz zaman istediğimiz mesajı değiştirbiliyorduk)sadece ilk mesajımdaki hamile listemizi düzenliyebiliyorum şimdi
ahh bide bunları fatoşta düşünseiçimizde en gencimiz en sorunsuz diyeceğimiz infertiliteci (ayy bu lafa çok güldüm infertiliteci ne demek yaa )
olmaması için iki neden var biri Rabbimin bildiği ikinciside kendini inandırmaması stres yapması..
nevom hep diyoya kendini hamiş olarak düşün kendini hayal et falan beynini ele geçir..bu gerçekten bilimsel olarak var olan bişey..bir kalın hamile kalmayı düşündüğü an ve bunu beyne sinyalini verdiği an ben hamile kalıcam buna göre hareket edicem diye beyin tüm vucuda sinyaller gönderere vucudu hazırlarmış..ve dinimizdede der ki ; tam böle demezde hatırladığım kadar okuduklarımdananne olmaya hazır bir bünye sağlıklı bir bünye ancak anne olabilir gibi şey okumuştum..
canlarım bana müsade ben erken çıkacam pek tadım yok hasta olacam sanırım sabahtan beri hapşuruyorummmm:94:
nurcanım o duzuenlıye bıldıgın hamıleee lıstemızın hmn altınadaaa özlem çekenlerin ismini yazz o zmn ıkısınıdee güncelliyebilirsin olmaz mı şikerim:86:
ahh bide bunları fatoşta düşünseiçimizde en gencimiz en sorunsuz diyeceğimiz infertiliteci (ayy bu lafa çok güldüm infertiliteci ne demek yaa )
olmaması için iki neden var biri Rabbimin bildiği ikinciside kendini inandırmaması stres yapması..
nevom hep diyoya kendini hamiş olarak düşün kendini hayal et falan beynini ele geçir..bu gerçekten bilimsel olarak var olan bişey..bir kalın hamile kalmayı düşündüğü an ve bunu beyne sinyalini verdiği an ben hamile kalıcam buna göre hareket edicem diye beyin tüm vucuda sinyaller gönderere vucudu hazırlarmış..ve dinimizdede der ki ; tam böle demezde hatırladığım kadar okuduklarımdananne olmaya hazır bir bünye sağlıklı bir bünye ancak anne olabilir gibi şey okumuştum..
tamam canım geçmiş olsun bende işyerinde en az 20 kez hapşırırım hastalıktan değilde alerjiden
işttee bu senden beklediğimizzz
geçmiş olsun cancazımm ,limonlu çay ,ıhlamur falan içcanlarım bana müsade ben erken çıkacam pek tadım yok hasta olacam sanırım sabahtan beri hapşuruyorummmm:94:
nurcanım o duzuenlıye bıldıgın hamıleee lıstemızın hmn altınadaaa özlem çekenlerin ismini yazz o zmn ıkısınıdee güncelliyebilirsin olmaz mı şikerim:86:
infertiliteci heeetefeci gibi bişey oldu
evet herşey beyinde bitiyo kötü düşününce hep kötüsü gelir ya başımıza (benim hep böyle oldu )birazda iyi düşünmeye çalışlaım ne kadarda zor olsa beynimize gönderelim bu sinyali nevonun söyledikleri altın değerinde hepimiz yapmaya çalışalım rahat bir yerde uzanıp gevşeyip hamile kaldığımızı ,bebeğimizi kollarımızda hayal edelim bunları yaşıycam diye beynine hüküm verelim birde bunları yapalım biraz :97::97:
günaydın geçmişi okumaktan vazgeçtim sizleri kaçırmamak için ne var ne yok nasılsınız ....benim oğluşun doğum tarihi
31.05.2011 çizelye ilgilenenlere duyrulur
evet hanımlar beyin naqsıl şartlanırsa onu yapıyo ben ilk aşılamada hamile kalırsam düşük olmasından çok korkuyodum
yatıp kalkıp hipotroidi olanlar düşük yapıyomuş ya düşerse diye diye dşük yaptım ve sonraki tedavilerdede hep umutsuz asabi
korkaktım 2.tüpte hepsinden sıyrıldım şimdi oğluşum var ona göre davranın ...kankim senin aldığın tulum çok yakıştı teşekkür ederiz
ayyy güle güle kullansın paşammevet hanımlar beyin naqsıl şartlanırsa onu yapıyo ben ilk aşılamada hamile kalırsam düşük olmasından çok korkuyodum
yatıp kalkıp hipotroidi olanlar düşük yapıyomuş ya düşerse diye diye dşük yaptım ve sonraki tedavilerdede hep umutsuz asabi
korkaktım 2.tüpte hepsinden sıyrıldım şimdi oğluşum var ona göre davranın ...kankim senin aldığın tulum çok yakıştı teşekkür ederiz
ayyy güle güle kullansın paşammevet hanımlar beyin naqsıl şartlanırsa onu yapıyo ben ilk aşılamada hamile kalırsam düşük olmasından çok korkuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?