Hipnozla Tüp Bebek Tedavisi
Ankara’da yeni açılan bir tüp bebeği merkezi, Türkiye’de ilk kez ‘hipnoz’ yöntemi uygulayarak embriyo transferi sırasında kadınların çok daha rahat etmelerini sağlıyor.
Ankalife Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi psikiyatristi Dilek Türkoğlu, tüp bebek tedavisine başlayan kadınları hipnoz ederek rahatlatıyor. Anne adaylarına uygulanan hipnoz, rahim kaslarındaki kasılmayı azaltarak, gebe kalma oranını da belirgin oranda artırıyor. Psikiyatrist Dilek Türkoğlu, tüp bebek tedavisine başlayan kadınların genellikle gergin, stresli ve korku dolu olduğunu belirterek, “Hipnoz ile hastanın gerginliği alınıyor, rahatlıyor. Her şey daha kolay hale geliyor. Ve elbette hipnoz yöntemi
ile başarı oranı artıyor. Biz hipnoz yöntemini kullanıyoruz, stresi azaltıyoruz” dedi.
Hipnoterapi yöntemi ile hamile kalmayı başaran ve ikiz çocuk dünyaya getiren Zeynep Çağla ise, hipnoz tekniği sayesinde korku ve heyecan yapmadan gebe kaldığını söyledi.
Hipnoz ile tüp bebek tedavisi yaptıran Aysel Turna ise, eşi ve kendisi engelli oldukları için tüp bebeği tercih ettiklerini belirterek, bu yöntem ile çok rahatladığını ve korkularından kurtulduğunu söyledi.
net çok yavaş bnde...fatoş bilemedim ki ne istersen yaz minnoş oğluş 107 günlük oldu 3,5 aylık...kanki uyandı bakıyo gülüyo birazdan ağlar...sevom daha hamleyken siparişlerimin arasında yollamıştı kankim
hipnozcu geldi hanııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm
oy kuzular dün gece ateşli bi gece geçirdik yanlış anlamayın haaaaa
paşa ateşlendi iyi gibiydi ama atlatamadı heralde hastalığı sabahı edemedik herif kaptı dra götürdü
ben kızla evde kaldım hastaneye gidince ateş düşmüş
ama gelince gene çıktı anlamadım bişi
şimdi düşürdüm ama fitille
erkek çocuklarına çok fitil vermek iyi değilmiş prostatlarına zarar veriyomuş
ama kar zarar hesabı yapmak zorundayım mecburen verdim
inşallah bu günleri atlatırız kuzular...
oy kuzular dün gece ateşli bi gece geçirdik yanlış anlamayın haaaaa
paşa ateşlendi iyi gibiydi ama atlatamadı heralde hastalığı sabahı edemedik herif kaptı dra götürdü
Hipnozla Tüp Bebek Tedavisi
Ankara’da yeni açılan bir tüp bebeği merkezi, Türkiye’de ilk kez ‘hipnoz’ yöntemi uygulayarak embriyo transferi sırasında kadınların çok daha rahat etmelerini sağlıyor.
Ankalife Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi psikiyatristi Dilek Türkoğlu, tüp bebek tedavisine başlayan kadınları hipnoz ederek rahatlatıyor. Anne adaylarına uygulanan hipnoz, rahim kaslarındaki kasılmayı azaltarak, gebe kalma oranını da belirgin oranda artırıyor. Psikiyatrist Dilek Türkoğlu, tüp bebek tedavisine başlayan kadınların genellikle gergin, stresli ve korku dolu olduğunu belirterek, “Hipnoz ile hastanın gerginliği alınıyor, rahatlıyor. Her şey daha kolay hale geliyor. Ve elbette hipnoz yöntemi
ile başarı oranı artıyor. Biz hipnoz yöntemini kullanıyoruz, stresi azaltıyoruz” dedi.
Hipnoterapi yöntemi ile hamile kalmayı başaran ve ikiz çocuk dünyaya getiren Zeynep Çağla ise, hipnoz tekniği sayesinde korku ve heyecan yapmadan gebe kaldığını söyledi.
Hipnoz ile tüp bebek tedavisi yaptıran Aysel Turna ise, eşi ve kendisi engelli oldukları için tüp bebeği tercih ettiklerini belirterek, bu yöntem ile çok rahatladığını ve korkularından kurtulduğunu söyledi.
geçmiş olsun canım ..inşallah bir daha çıkmaz ateşi ama olurda çıkarsa sirkeli su ateşi düşürüyor birde öyle deneoy kuzular dün gece ateşli bi gece geçirdik yanlış anlamayın haaaaa
utandırıyorsunuz beniihoşgeldinnn canımm nasılsınnn
bakk yaa kanıtla gelmiş hemide bu seferrçokk sağol canımm yaaa bu bilgiler süperrrr
tahmin ettim canım bacım ince fikirlidir çok bilirimmm boş göndermez
geçmiş olsun canım ..inşallah bir daha çıkmaz ateşi ama olurda çıkarsa sirkeli su ateşi düşürüyor birde öyle dene
utandırıyorsunuz beniio kadarda ince fikirli değilim leydimin kızına hala hediye gönderemedim ama aklımda :87::87:
fatoşum kankim aradı şimdi neti çok yavaş olduğu için yazamamış birde oğluşu uyanmış.o yüzden çıkmak zorunda kalmış .o yaptığın takvim linklerini özeline gönder sen canım geldiği zaman eklesin profiline
tostinin gözü aydın olsun sağlıkla alsın bebişini inşallah bu kez her şey yolunda gitsinnnn
tuğbişin az kalmış hadi hayırlısı yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi benden daha azimliydin tuğbiş maşallah sana vallahi maşallah barekallah bu kadar hastalığa süpersinnnn
şifaya çoooooooooooooook geçmiş olsun
nurcike de geçmiş olsun dişler parlasın şimdiden nasıl olsa hamişken bi iki tane gidecek
sevo heyecan yok bebiş varrrrrrrr
sevdamcee bir masal olacak yaşadıkların masalın prensesler gibi gelecek inşallah
ipeğim paşa nasıl bişi okudum sütyenine inci kolye koyarsan süt çoğalıyomuş kadın denemiş fışkırmış resmen bi yap bakalım bizde süt yok sen dene bakalım nolcek
tamam canımhalletmeyeeee çalışıcammmmm gonderebılırsem gonderırım olmazsaaaaa geldıgınde yenıden yaparımmmmmm
kızlar ben birazdan çıkacağım bankaya gideceğim offffff sıra vardır şimdi duş falan alayım
iyi muhabetler size canlarrr
hoşgeldin hipnozcu nevoo
ama hipnoz olamıyorum benn hanımmmmmmmmmmmmmkafamm güzel şeylei almıyo hanımmmmmmmmm
ahh cnaımm benimmm geçmiş olsunn demek fitil erkeklerde iyi değil bak bişey daha öğrendim :26:
bu aralar hastalık salgın zamanı allah şifa versin canım ateş muhim bişey iyi yapmış hemen götürmekle
canım geçmiş olsunnnçocukarda malesef bu durumlar yaşanıyor (yeğenimden biliyorum )3905 has götürdüğümüz oluyorr ve her seferinde hatış yapılıyor serum takılıyor yoksa düşmüyor
birde ilaçlar bileee 3.5 günde ancak etki gösteriyor rabbim şifa versin canımmm
nevom hoşgeldin cnmmmmmm oy kuzularaaa çok geçmişş olsunnnn RABBİM saglık versinnn
ipekim begenmediysen başkalarını yaparımmmmm
bize teransferde yetmez 9 ay hipnoz lazım sanırımmm
geçmiş olsun canım ..inşallah bir daha çıkmaz ateşi ama olurda çıkarsa sirkeli su ateşi düşürüyor birde öyle dene
utandırıyorsunuz beniio kadarda ince fikirli değilim leydimin kızına hala hediye gönderemedim ama aklımda :87::87:
fatoşum kankim aradı şimdi neti çok yavaş olduğu için yazamamış birde oğluşu uyanmış.o yüzden çıkmak zorunda kalmış .o yaptığın takvim linklerini özeline gönder sen canım geldiği zaman eklesin profiline
sağol canım ..olsun gitsin dişler bebeğim olsunda dişlerim feda olsun takma diş takarım bendeEki Görüntüle 256694
tamam canım
sağolun canlarım Allah razı olsun hepinizden.....sirke limon hepsini denedik salata gibi koktu çocuk
ben sizi hep hipnozlarım siz yeterki inanın...güzel bebeleriniz olacak hanıııımmmmlaaarrrrrr alacak nurcik güzel şeyleri alacak beynin...
tamamen gerçek bir hipnoz hikayesi lütfen dinleyin
kızcağızın biri genç yaşında kansere yakalanır hem de evlerden uzak olsun rahim kanserine yakalanmıştır. üstelik evli değildir bekardır.drlar başka çaren yok alacağız rahimi yoksa bütün vücudunu sarar derler. ama kızcağız tamamen tesadüfen hipnozla tanışır. veeee kaybedeceğim bir şey yok diyip tedaviye hipnozla devam eder.
telkin cümlesi şudur "rahimindeki yabancı her şey düşecek bu hastalık seni bırakıp gidecek"
ve mucize gerçekleşir kız rahimini aldırmadan hipnozla iyileşir
günün birinde evlenir ve hemen hamile kalır ama çocuğunu düşürür ikinciyi üçüncüyü de düşürür bu işte bi terslik varrrr
ve sorun telkin cümlesinde bulunur rahimdeki herşey düşecek dendiği için bebekler düşüyormuş...
işte kızlar hipnoz böyle bişi cümlelerinizi çok iyi seçmelisiniz Allah korusun yanlış şeyler de olabiliyo...ve görüyosunuz ne kadar etkili bilinçaltımız nasıl her şeyi kapıyor
bu yaşanmış gerçek bir hikayedir kesinlikle uydurma değildir...
sağolun canlarım Allah razı olsun hepinizden.....sirke limon hepsini denedik salata gibi koktu çocuk
ben sizi hep hipnozlarım siz yeterki inanın...güzel bebeleriniz olacak hanıııımmmmlaaarrrrrr alacak nurcik güzel şeyleri alacak beynin...
tamamen gerçek bir hipnoz hikayesi lütfen dinleyin
kızcağızın biri genç yaşında kansere yakalanır hem de evlerden uzak olsun rahim kanserine yakalanmıştır. üstelik evli değildir bekardır.drlar başka çaren yok alacağız rahimi yoksa bütün vücudunu sarar derler. ama kızcağız tamamen tesadüfen hipnozla tanışır. veeee kaybedeceğim bir şey yok diyip tedaviye hipnozla devam eder.
telkin cümlesi şudur "rahimindeki yabancı her şey düşecek bu hastalık seni bırakıp gidecek"
ve mucize gerçekleşir kız rahimini aldırmadan hipnozla iyileşir
günün birinde evlenir ve hemen hamile kalır ama çocuğunu düşürür ikinciyi üçüncüyü de düşürür bu işte bi terslik varrrr
ve sorun telkin cümlesinde bulunur rahimdeki herşey düşecek dendiği için bebekler düşüyormuş...
işte kızlar hipnoz böyle bişi cümlelerinizi çok iyi seçmelisiniz Allah korusun yanlış şeyler de olabiliyo...ve görüyosunuz ne kadar etkili bilinçaltımız nasıl her şeyi kapıyor
bu yaşanmış gerçek bir hikayedir kesinlikle uydurma değildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?