Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anammm tam yazacam bişeyler oluyı biri geliyi yazamıyom bir türlüüüüüüü
duru bacım hoşgeldin nerdesin sen canım yaawwww

hipnozla neleri büyütüyonuz gıııı abowwwww bu hipnoz göbek küçültmeye yaraıyomu bacılar benim memiş tam kıvamında da ecik göbişü küçültek didiydimm

ben geldiiim azıcık yatıp uyuyayım dedim ama debelendim durdum bide mebden tel bekliyom ondan heralde bakalım pazartesi başlıcam kısmetse okula.yaa bugün doktor anltıyorum uyuyamıyorum diye ilginç dedi özellikle ilk üç ay yoğnuluklu uyku isteği olmalı dedi ama bende en başından beri yok tam aksi uyku sorunu var ya ne anormal bi tipim ya..ne hipnozu ne memesi yine başlamışsınız antin kuntin muhabbetlere aslı astarı nedir biri anlatsın banaaaa

bu hipnoz nelere kadir lara görüyonmu :92::92::92::92:

hu haaa ilahi lara öle mi oluyomuş küçül dersem küçükl büyü dersem büyü büzül dersem büzül süzül dersem süzül ayh hiç gülesim yoktu..benim 75 idi anca 80 oldu şuan keşke hep böyle kalsalar sarkmasın da.herşeyin azı karar çoğu zarar nihayetind eyağ tabaksı canıııım

okulamı başlıyon hade hayırlısı canım okula başladığın zamanda bakalım uyuyamıyorum diyecenmi

göbek küçüllllllllllllll göbekk küçüllllllllllllllllllll
saçmalama lenn göbek büyüü göbek büyüü diyeceksinnn

he bacım sen şişeyi alacan eline iç suyu iççççççççççç diyecenn
hapşuruk geçti de baş ağrısı var yaaaa şimdi dee ateşimde var sankii halsizlikkk

sendeee hasta değilimmmmmmm turppppp gibiyimmm diyecennnnnnnnn

hoşbuldum kızlar benim pc o kadan yavaşki çok bekliyom açılmasını sabah buraya giremedim
teknik servis yensi gelcek diyo çok eskiymiş sen nasıl çalışıyon bunda diyo

ne gülüyon leynn burda yazıyo işte faydasını görende varmış http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...gogus-buyutmek-icin-telkinli-ses-dosyasi.html

hapşuruk geçti de baş ağrısı var yaaaa şimdi dee ateşimde var sankii halsizlikkk

aaaa gripmi oluyorsun yoksaa:26::26:havalar yavaş yavaş değişiyo bir serin oluyo bir sıcak dikkat etmek lazım gece soğuk oluyor uyanıyorum sabahta sıcaktan uyanıyorum eee bünye bu bir sıcağa bir soğuğa gelemiyo

çok çok geçmiş olsun yavrus aman dkkat et bu ara salgın var sanırım,bayramda annemde yengemde el kadar yeğenim de bile vardı hastalık bugün aradım yazık daha bir yaşında ercüyü hastaneye yatıracaklarmış bronşit olmuş tosbağam.o yüzden beslenmene dinlenmene çok dikkat et boğazlarda bi sorun varsa öksürük balgam varsa antibiyotik almadan geçmez zaten .yoksa doktora gitmedin mi

gelme patroniçe gelmeeeeeeeeeeeeeee gelmeeeeeeee gelmeeeeeeee
desem olurmu acabaaaa

he nurcikim onuda diyecem inşallahhhhhhhhhh inşallahhh

hoşbuldum kızlar benim pc o kadan yavaşki çok bekliyom açılmasını sabah buraya giremedim

vakti saati gelmiş o bilgisayar bozuntusunun:86: inşallah yeni bir pc verirler sanada tıkır tıkır kullanırsın :126:

ohh değişir inşllah ablam pcn
patron kısmısı bu anlarlarmı hiç senin nasıl çalıştığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…