Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevom benceee bebek mevlütünee gitmeeeee tedavi öncesiiiii kötü olurrr bencee sonra hediyesini alırr gidersinnnnnnbebeğinle birlikteeee

kuzucum kıymayla yapıyosan sakıınnn !! derim ben bu zamana kadar deli gibi canım çekmeğine rağmen yemedim sende sık dişini avucunu yala göğsüne göbeğine sür... birde bak ne zamandırSIRADA aklımda istersen yavaş yavaş kremlenmeyev başa yırtılmamak için yada daha az yırtılmak için ben birden 5.ayda yırtıldım basenlerden spnra bebe yağı badem yağı kakao yağı kullandım fayda etmedi rosense nin vazelini durdurdu yırtılmamı bilgin olsun

LİSTE ÇOK GÜZEL ELLERİNE,EMEĞİNE SAĞLIK NURCAN.. HAMİLELERDEN TOSTİ,SELSEBİL EKSİK

GEÇMİŞİ OKUDUM AMA AKLIMDA BİŞEY KALMADI HERKES İYİ ZATEN ÇOK ŞÜKÜR ALLAHA EMANET OLUN

yeni listeyi ararken bun buldum hamişleri eleyince umudun asla bitmemesi gerktiğini bikez dahaanladım şükürler olsun darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun

günaydın hayırlı cumalarrr
şifaaaa kupa sana çok yakışmışşşş
sağol tatlım bir ara senide oyunlarda görüyordum gel sende bissürü kupa var sende kap
ne oldu sana ne yanığı kuzummmm kaçırdım yine
geçmiş olsunnn:38
üzülme tatlım iyileşiyorum bile canım sıcak su döküldü omzuma ve koluma biraz da sırtıma geçen çarşamba günü yani 10 gün oldu Rabbim kimseye vermesin hepimizze başta sağlık inşşş
canım benim kıyamam bir an önce iyileş demek kaşıntı var bu çok iyi hemencecik iyileşeceksin allahım izniyle inşallahhhh
maşallah mmaşallahhhh
canım sağol evet yaaa deli gibi kaşınıyorum hemde evet cnm boş kaldığındaa sende kap bi kupa
günaydım pampişlerimmm hayırlı cumalarrrrr
hemşom ne güzel kaşınması iyiye işaret zorunu atlatmışsın çok şükür bundan sonrasından korkma bebekim
sanada hemşom hayırlı cumalar evet yaaa slında her geçen günlerimiz bence iyiye işaret olmalı inşşş umut dolu anlarımızın ardından bomba gibi hamiş çıkalım bu patika yoldan
Günaydınn millet:)
seni burda görmek güzel naber nasılsın tatlım dr a gittinmi
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
çiğdem listemizi yapıyorum canım sesim bu yüzden çıkmıyo :86::86:
hayırlı cumalar Nurcik im aaa bakıyımmm cillop gibi yeni listelere ellerine sağlık tatlım şimdiden
oleyyyyyyyyy ben inanıyorum bu liste hepimize çok uğurlu gelecekkeski listeden herkes nasıl muradına tek tek ulaştıysa bizde tek tek tek ulaşacazzzz inşallahhhhh
inşşş hemşommm
rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşşş
aminnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
allahım şu mübatek günde inşallah dualarımızı kabul etsin bu liste 1 yıl sonra hamiş ve bebiş dolu olsun
aminnnnnnnnnnn hemşom inşş bu mübarek günde edilen ve şimdiye kadar edilmiş dualar kabul olsun inşşşşşşşşşşşşşşş
bu arada romanyadan getirttiğimiz ilaca eşim başladı içmeye
erkeklerde de işe yarıyormuş bakalım ses çıkarmadan içiyor şimdilikbir umut iştee
inşş hemşom inşş tedaviye gerek kalmadan artık gelsin kuzun
Günaydın akidelerim şekerleirm hayırlı cumalar olsun hepinize
hayırlı cumalar Durum Dupdurum
günaydın herkesciklere naber nasılsınız bakalım herkese hayırlı cumalar rABBİM GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERSİN EN KISA ZAMANDA İNŞALLAHHHHHHHHH
sanada hayırlı cumalar Nurayım aminnn inşşşşşşş
ayyy tablo süperrr olmuşşşş ellerine sağlık bacımmm bide beni 1.sıraya koymuş canım benim yaaa inşallahh hepimiz teker teker diğer listeye geçicezzz
ayyy evet yaaaa inşşş sen ordan hemen kalkıcan hamiş olcan inşşş cnm hayırlı cumalar
inşşşşşşşşşşşşşşş olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209

ah şifam beni gecenin yarısında güldürdün uykum açıldı
allah razı olsun moral vermeye çalışmışsın demek benim kendiliğimden hamile kalabileceğime inanıyorsun
o tren kaçalı çok oldu rahimle baya bi oynandı birsürü tedaviler operasyonlar geçirdi artı 2 kürtaj iki doğum yaptı yani anlayacağın artık kendiliğinden olması biraz zor canım
bundan sonra rabbim kısmet ederse tedaviyle olur belki oda olmaz malum ikide başarısız tedavim var

İÇİM ŞİŞTİ BEEE ne oluyo bee her yolu kapmışsın mübarek
bak gönlünden güzel şeyler geçir allah kulunun kalbini günde sayısız yoklarmış şimdi sen az evel bunları yazdın allah korusun eşref saatine denk geldi ve tuttu ne yapcan hemen tövbe de lütfen adet oluyoruz sorunlu yada değil şükür münüşümüz (rahmimiz )var allah sağlık ve imkan versin ee tıp ne aşamada görüyosun neden olmasın nedne sabır ve daha çok dua doğru istemek varken şu telaffuz ettiklerine bak olucak inşallahhh be arkadaşım

bu sabah arkadaşım hast.gitti 38+2 hamile sezeryana giricekti nst ye girmiş normal usg çekilmiş 29 eylülde alalım ciğerleri tam gelişmemiş bebek gelişimini tamamlasın iyice demiş doktor amca... aynı zamanda bebeğin 3.800 gr olduğunu sölemiş inanılmaz kaafam karıştı neredeyse 4 kg olmuş bir bebeğin daha ne kadar gelişmesi gerekiyor hem bu ciğer gelişimide neyin nesi 2 hafta önce dr bana yani 32+4 teyken büyüyen böbreğimden dolayı bebeği 34.haftadan sonra alabilirz xdemişti hatta ciğer ggelişimi çin iğne yapmışlardı max 36.hafta alırız ama böbreğin durumu böle giderse 34 te alabilirz demişti şimdi ben pzts doktora gidicem bana bebeği alalım derse böbreğim riskte olsun fonksiyonlarını yitirmek üzereymiş olsun tek böbreğe razıyım der beklerim en azından 36,37 yi görmek için ama 38haftası bitmiş bi bebek ciğer gelişmemiş diye alınmıyorsa benim 36 haftalık minik kuzumu nasıl alıcaklar yo yok uyuyamam ben pztsye kadar varmı beni aydınlatıcak birileri allah affetsin ama ben arkadaşınyaanlış anladığınıda düşünmedim değil kilo konusunda yani bana 2 kiloyu geçtimi her an alınabilir korkma demişti doktor o nasıl olurda 3800de gelişmesi bekleniyo der off korktuklarımla sınav etme yüce ya raab

ciğer geliştirici iğne benim kardeşimde yaptırmıştı tuğbiş bizimki anne karnında gelişmediği için zayıf olduğu için yapılmıştı:26: 38 haftalık felandı sanırım, bence doktoruna güven canım yoksa hep strese giriyosun herşey için korkma sen bişey olmaz onlarrrrr çokk güçlü oluyolar gerçekten canım(şimdi kızımın gıdısı kocaman öpmeye doyamıyorum o gıdıyımerak etme hemencik toparlanıyorlar tombiş bişi oluyolarrr sıpalarrr:)

papatyaaaaçokkkkkk kızdım söyleme öyle şeyler canımm, olacak bak görürsün allahın izniylee
hemşoommmmmmmm naber tatlım

Son düzenleme:
eeee gül tabi tatlım , gülelim hepimiz çünkü hepimizin yüzü yakında gülecek inşşş NazarOL DİYECEK RABBİM OLACAK İNŞŞŞŞNazar yaaa mucizeler elbet bizide bulur tatlım umudumuzu yirirmeyelim

haklısın Tubişim aynen katılıyorumm Papatyam hep umut hep dua inşşşşş bebiş yakında

tatlım hiç bi fikrim yok korkma ama Rabbim o güzel gönlüne göre verecek bebişin gelişmiş ve zamanında kucağında olacak inşşş

inşşş Tubişimizin cici kızıda aynen gayet sağlıklı olacak evet papatyam uyarıları dikkate al ne olsun hemşom 2 gündür yatılı misafirim vardı dün gönderdim bayağıda yorulmuşum ev dandini bugün temizlik yapıcamm :87: senden naber

şifacım çooook geçmiş olsun tatlım ya aklınızda bulunsun yanıklara ilk yardımda YUMURTA AKI BİRE BİR kızlar denedim gerçekten. Bunu bana gelen bir maille öğrendim itfaiyecilik okulunda ilk yardım dersinde öğretiliyormuş. Kayınvalide geçenlerde suyla yandı hemen uyguladı farketmediği bir noktaya sürmemiş yumurta akını sadece o nokta kızardı su topladı.Allahtan hemen bizi aramıştı da söyledik yoksa mahvolduydu.

Yanık anında öncelikle bol soğuk suya tutun sonra 2-3 yumurta akını çırpın sürün baya bi bekletin gerçekten mucize...

keşke keşke yanmadan önce bilgim ollsaydı Nevom neyse her geçen gün iyilşeme kaydettim şimdi deli gibi kaşınıyorumm evet yaaa bendede su topladı nasıl canım yanmıştı yatakta yatamıyordum ki uygun pozisyon bulmak işkenceydi uyumak için neyseki geçti gitti o günler hamdolsun iyiyim tamam tatlım hafızaya kaydettim o değerli püf noktasını sağol tatlım , cicişler uyuyorlarmı nasılsın Nevom

Gelelim sana tubiş.... hem de yabamızla gelelim bak kuzucuk kendine stres yapacak bir olay bulmakta üstüne yok doğrusu....

Birincisi sana ciğer geliştirici iğne yapıldı daha neden korkuyosun kiBen 31 haftalık doğum yaptım ve tek doz ciğer geliştirici oldum iğne olmasaydık tabi problem yaşardık ama ciğerlerimiz gelişmişti çok küçük oldukları için küvezde bakıldılar...

O arkadaşının her şey yolunda gittiği için doğal olarak ciğer geliştiriciye ihtiyaç duyulmamış yani erken doğum risklerinde bu iğne yapılıyor ama takdiri ilahi işte bu zamana kadar ciğerlerin gelişmediği de oluyormuş...

Hiççç korkma Allahın izniyle iğneni oldun sorun yok...

bundan sonra kulağına küpe olsun şifacım ya yanık zor gerçekten de neyse ki atlattın. cicişler uyuyo birazdan hastaneye kontrole gidicez çantayı hazırladım bi bakayım dedim. ben iyiyim çok şükür

tatlım ne olur umutsuz olma sil kafandan olumsuzlukları bilinçaltın sen ne dersen onu yapar...

bu arada liste süper olmuş nurcik ellerine sağlık

bizde durum aynen böyle cadı oğlanı dövmeye başladı ne bulsa kafasına indiriyo

inşallah bebk özlemi çeken kimse kalmayacak bu liste sıfırlanacak...

Son düzenleme:
bundan sonra kulağına küpe olsun şifacım ya yanık zor gerçekten de neyse ki atlattın. cicişler uyuyo birazdan hastaneye kontrole gidicez çantayı hazırladım bi bakayım dedim. ben iyiyim çok şükür
evet cnm kulağımda küpe artık evet atlattım şükür ooo dr ziyareti var ha bugün Rabbim sağlık versin herkese Rabbim daim etsin cnm öptümm tabi cicişleride

bu arada liste süper olmuş nurcik ellerine sağlık

bizde durum aynen böyle cadı oğlanı dövmeye başladı ne bulsa kafasına indiriyo
evet yaaa güzelki nasıl hemde liste ooo Nevom demek ciciş cadı cadalozluk peşinde :86: ALLAH sabır versin kolaylık versin
tatlım ne olur umutsuz olma sil kafandan olumsuzlukları bilinçaltın sen ne dersen onu yapar...
evet paptyam hipnoz yöntemi tavsiyede bulundu Nevomuz sürekli artık hipnozlu bebek bekleyecezzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…