Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
nevbahar76, bynkutluay+, cicek00, elg+, iipekk34+, Kedersiz+, nurunayn, s.tugba+, sevdanehri54+

selam kızlar maşallah maşallah kalabalığız
şimdi geldim üstümü değiştim hemen yazim dedm
çok şükür yükselmiş 474 olmuş canlarım dualarınız sayesinde
geçmişe hiç bakamadım
inş. yaramaz bişey yoktur
ben daha ikindiyi kılmadım şimdi çıkim
bay mantığı uyutup gelirim
eve benimle geldi
bu arada umudunukaybetme için
500 + 144 tefriciye okudum
nurcanım okudu diye ekle canım

opuyorumnanaktan

inşallah geçer ablam. yaa tamam Rabbim bebişinizi nasib etsin en kısa zaman da da yani seninde sağlığınn çok önemli aranıza girmek istemem ama eşin senin moralini bozarak o acımasız davranmışş

ya bırak şu diziyi ben sana özetlerim senin sağlığın daha önemli bence hiç ihmal etme hatta şimdi kalkıp git bence

hoşgeldinn ablacım çokk şükürrrrrr

bence sen değil senin eşin sana acımasız davranmış Çok üzgünüm çoook

ne bileiyim ya onada üzülüyorum oda haklı bu soğukta hiç rahat durduğum yok duvar sil camları aç bi dakika oturma oda dikkat et diyo ama çocuk konusundada çok hassas olduğu için sanırım ifade edemedi kendini

ayyy tuğbişin böbreklerin mi ağrıyomuş
hemen bol bol su içmeye başla en azından dr.a gidene kadar ağrını hafifletip böbrekleri temizler
canım ya iş. enfeksiyon kum taş filan değildir dikkat et valla dayan suya bak iyi gelecek...

sen acımasız davranmamışsın asıl o seni düşünmemiş ohaoldumsmile sen kendini üzme yanii

slm kızlar
uzun zamandır yazamadım anca kendime geldim.evdeyim artık ..sizler ne yaptınızz?

hoşgeldinnn sisiz evet uzun zamandır yoktun nasılsın

oooh maşallah merak ettik neyseki meraklarımıza değer bi sonuç aldık çok şükür rabbime hadi gözün aydın dikkat et

ESRA ıÇıN
ipek ................. 800 OKUDU
bynkutluay......... 644
nevbahar............ 500 OKUDU
esra...................500
bulut..................200 OKUDU
jollita..................800 OKUDU
sevda.................600 OKUDU
fatma.................200 OKUDU
arkadaşı............200 OKUDU

TOPLAM 4444

FATMA ıÇıN
ipek.................. 800 OKUDU
bynkutluay.........200 OKUDU
nevbahar............500 OKUDU
esra...................200 OKUDU
bulut...................200 OKUDU
jollita................1000 OKUDU
sevda...............400
fatma..............1000 OKUDU
nevo.................144 OKUDU

TOPLAM 4444

AYNUR ıÇıN
ipek................... 800 OKUDU
bynkutluay.......... 500 OKUDU
nevbahar............. 500
esra....................200 OKUDU
bulut....................200 OKUDU
jolita...................1444
sevda...................400
fatma...................205 OKUDU
tuyaneda............200 OKUDU

TOPLAM 4444

ALLAH KABUL ETSıN NEVOM BU ARADA DEĞERıNıNı YÜKSELMESıNE ÇOK SEVıNDıM YEĞENıMıZ GELMEYE KARALI BU SEFER ıNŞ

Son düzenleme:
nevommm maşallahhh çokk iyi tamam sen işine bak yine gerlisin cnaımmm
tuğbacım sende hala diziyi düşünüyonn ne ilginçsin gıı kaydirigubbakcemile3 bırak çok ağrın varsa acil olarak git ilgilensinler canım geç.miş olsun böbrek ihmale gelmezz.Bu arada sende okadar temizlik yapıpta eşin öyle diyosa o haklı ozaman lmaz:

nevom öldük meraktan ama hayırlı haberlerle geldin maşallah canım çok iyi yükselmiş değerin hatırladığım kadarıyla iki kattn fazla olmalı artış sendede öyle allah kalp atışını duymayı kucağına almayı nasip etsin yükselmesinin şerefinede bir halay iyi gider :teytey::teytey::teytey::teytey:

ya bırak şu diziyi ben sana özetlerim senin sağlığın daha önemli bence hiç ihmal etme hatta şimdi kalkıp git bence

şimdi gidememki eşim 19 30 da geliyo yalnız çıkamıyorum bu memlekette dışarı her defasında vukuatım oluyo çünkükaydirigubbakcemile3 en son geçen ay 45 50 li yaşlarda bi adamın karnına çanta geçirmiştim :lepi:

yaa listedee ben kalmışımm okumayan sanki eyvahedigeldismile neyse hızlandırayımm dicem ama işte yoğunum ancak akşamları eve giderken birde otutrsam öyle bugün aynurinki biter zaten yarında fatmaya başlarım

aaa niyeki ggııı naptı adam sana yasakkelime

hoşgeldin nasılsın prensesin nasıl
hoşbulduk ipekcim biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın.artık agırlaştım biraz agır vasıta gibi hareket ediyorummm.
hoşgeldin sisi özlettin kendini neyse artık evdesin konuşuruz bol bol nasılsın kızımız nasıl :ecrin_bebek:

hoşbulduk kedersizim evet ya uzun oldu biraz misafirlerimide ugurladım
ev temizliği derken anca...
kızımda gayet iyi şimdilik çok şükür herşey yolunda görünüyooo

hergün dualarımdasınız.sisi hamile kalınca unuttu bizi diye düşünmeyin sakın .artık sorumluluklar arttı.birde aynı konumda çok oturamıyom belim ve kalcam çok agrıyoo...bu arada bi tarafdan da kpss sınavına çalışmaya çalışıyorum belki kızımın şansına bu yıl atanırım herhangi bi kuruma

valla adam haklı bekarken nerdeyse ayda bi yatak çarşafımı annemin zoruyla değişiyodum pis bi kızdım şimdi haftada cam sil viledaya sarılıp yatıcam nerdeysekaydirigubbakcemile3 ama biliyorum ben bubebek eylemi yüzünden hergün suda olunca birde soğuğun merkezi kombili olunca al sana soğuk evim çok büyük kuzey ve kombili ne kadar yaksamda ısınmıyo ii üşüttüm anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…