slm kızlar
uzun zamandır yazamadım anca kendime geldim.evdeyim artık ..sizler ne yaptınızz?
saol hayatım geldi ama geçeceğe benzemiyo eşimde korkuyo iltihap oldu diye oda bi değişik beni düşünmüyo bebek olmuyodu artık hiç olmaz dedi bende bağırdım kapadım teli çokmu acımasız davrandım acaba bilmiyorumkismile
acilin dr u anlarmı bilmemki bu akşamda yaprak dökümü var kıs gitsem diziyi kaçırırımkaydirigubbakcemile3 ama duramıyorumda belimi ağrıtıyo rengim benzim gitti gözlerim yuvasından patlamış gibi ne bileyim ya bi kurtulsam şu memleketten ölmeden hayırlısıyla:Saruboceq:
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
nevbahar76, bynkutluay+, cicek00, elg+, iipekk34+, Kedersiz+, nurunayn, s.tugba+, sevdanehri54+
selam kızlar maşallah maşallah kalabalığız
şimdi geldim üstümü değiştim hemen yazim dedm
çok şükür yükselmiş 474 olmuş canlarım dualarınız sayesinde
geçmişe hiç bakamadım
inş. yaramaz bişey yoktur
ben daha ikindiyi kılmadım şimdi çıkim
bay mantığı uyutup gelirim
eve benimle geldi
bu arada umudunukaybetme için
500 + 144 tefriciye okudum
nurcanım okudu diye ekle canım
opuyorumnanaktan
bence sen değil senin eşin sana acımasız davranmış Çok üzgünüm çoook
saol hayatım geldi ama geçeceğe benzemiyo eşimde korkuyo iltihap oldu diye oda bi değişik beni düşünmüyo bebek olmuyodu artık hiç olmaz dedi bende bağırdım kapadım teli çokmu acımasız davrandım acaba bilmiyorumkismile
slm kızlar
uzun zamandır yazamadım anca kendime geldim.evdeyim artık ..sizler ne yaptınızz?
nevbahar76, bynkutluay+, cicek00, elg+, iipekk34+, Kedersiz+, nurunayn, s.tugba+, sevdanehri54+
geçmişe hiç bakamadım
eve benimle geldi
opuyorumnanaktan
sisden ayrılamıyom ama şimdi çıkmak zorundayım kızlar öpüyoruuuummm
geçmişe hiç bakamadım
eve benimle geldi
opuyorumnanaktan
ya bırak şu diziyi ben sana özetlerim senin sağlığın daha önemli bence hiç ihmal etme hatta şimdi kalkıp git bence
şimdi gidememki eşim 19 30 da geliyo yalnız çıkamıyorum bu memlekette dışarı her defasında vukuatım oluyo çünkükaydirigubbakcemile3 en son geçen ay 45 50 li yaşlarda bi adamın karnına çanta geçirmiştim :lepi:
hoşbulduk ipekcim biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın.artık agırlaştım biraz agır vasıta gibi hareket ediyorummm.hoşgeldin nasılsın prensesin nasıl
hoşgeldin sisi özlettin kendini neyse artık evdesin konuşuruz bol bol nasılsın kızımız nasıl :ecrin_bebek:
nevommm maşallahhh çokk iyi tamam sen işine bak yine gerlisin cnaımmm
tuğbacım sende hala diziyi düşünüyonn ne ilginçsin gıı kaydirigubbakcemile3 bırak çok ağrın varsa acil olarak git ilgilensinler canım geç.miş olsun böbrek ihmale gelmezz.Bu arada sende okadar temizlik yapıpta eşin öyle diyosa o haklı ozamanlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?