Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

teşekür ederim kuzummmm

bebeğim ben çıkıyorum eşim çay istiyor gelirim yinee

çokmu yordun kız adamı erkenden uyumuş enüştemallah bozmasın canım mutluluğunuz ömür boyu kat kat artarak sürsün

annenlerde gelmiş ooh sefanız olsun göün aydın canım gerçi uzaktalarmıydı pek bilmiyorum sen nerdeydinki :26: şimdilik kabul edilirse1.tercihimiz aydın ama zamanla değişebilrde neden olmasın canım kimbilir belki aynı ilde yaşama şansımızda olur zaman bakalım ne göstericek... şimdlik resmi herkes belki doğumdan spnra bi gözydına gelirlerse kaynaşırız yoksa herkes kendi bilir ben pek girişken olmayı dğşünmüyorum komşuluk konusunda kapım çalınırsa ancak

canım yıldönümünüz kutlu olsun bundna sonraki yıldönümüzde bebeğini,z kucağınızda olsunhayıorlısıyla inşallah allah kalbindekini nasip etsin buruk olma mutlaka vardır zamanı ben innaıyorum 2 kişi başladınız ama 3.kiicikte olucak inşallahh allah can sağlığı huzurversin tekrar mutluluklar...

sağol hepimiz için inşşşşşşşşşşşşşşş

seyhan oh kavuşmuşsun eşine allah ayırmasın tez vakittede yuvanız şenlensin allah tedavini olumlu sonuçlandırsın inşallah

evet ayşe kavuştum sağolasın
aminnn hepimizi rabbim ayırmasın inşallah
cümlemizzimm evi bebeler gelirde şenlenir seninde bu canın sıkkınlığı en tez vakitte geçer inşallah..sonuçta dediğin gibi alenden komşularından ayrıldın alışamadın daha..

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun havva inşaalahh bundan sonraki yıldönümüzü daha kalabalık geçirirsiniz..ama ilk önce sağlık diyorum ilk önce eşin iyi olsunda herşeyin zamanı gelecek inşallahh

slmmmm inler cinlerrr nasıl sınızzzzzzz beni sorarsanızzz iyiyimmmmmmmm yatmakk uzereyimmmm malum topıkte inler cinler top oynuyoooooooo

canım benim tebrik ederim o güzel gönlüne göre Rabbim tez ve hayırlı zamanda sağlıklı evlat versin , vee dualarına aminn diyorum , bende aynen hepimiz için ve tüm bebek özlemi çeken düntadaki herkes için dualarımız inşş olucakkkkkk

slmmmm inler cinlerrr nasıl sınızzzzzzz beni sorarsanızzz iyiyimmmmmmmm yatmakk uzereyimmmm malum topıkte inler cinler top oynuyoooooooo
cnm iyi geceler bende yatmadan bi bakayım dedim ancak vakit bulabildim :86: valla hele pazar günleri burası böleee ıssız adaya gelmiş gibi hissediyom :18: Rabbim daim etsin cnm hamdolsun bende iyiyim

Sevom eşin gelmiş gözün aydın

Papatyam bak işte büyük moral depolamışsın anneciğin gelmiş gözün aydın bak ben 1 yıldır göremiyorum banada zor hepimize zor işte :97: geçicek cnm az gayret et bize moral lazım

tubişim canımmm hiç tatlı canını sıkma allahım izniyle herşey o güzel yüreğin gibi olacak canım benim üzme tatlı canını kıyamam sanaaa

nurcanım çok geçmiş olsun canım dikkat et allahım bi daha yaşatmasın inşallahhh

nurcanıcım çok saol canım hakkını helal et uğraştırıyoz senide ...bu arada geçmiş olsun rabbim beterinden korusun kız yoksa hain elti mahsusmu yaptı

sevommm gözün aydın kociş gelmiş allahım mutluluğunuzu kat kat artttırsın bi daha ayrılık göstermesin canım benim

günaydın canlarımm nasılsınızzz beni sorarsanız iyi değilim zaten tansiyonu düşük olan bi insan sen kalk tuzu kess çok tuzlu yiyor kullanıyormuşumm sonrada baş dönmesi kusma dün patlak verdi dün sağlık kabine gittik evime en yakın olana tansiyonum çok düşmüş ne tuzlu ayran içebildim nede başka bişey bide hafta sonları 2 gün misafirlerim vardı dün daha kötüydüm toplam 3 kere durmadan midemi boşalttım yediğimi çıkardım bugün sbah işe zor attım kendimi iş arkadaşta ateşin çok yüksek dedi gittim hemen beze buz gibi suyla ıslatıp enseme koydum sanırım biraz iyiyim şimdide çubuk kraker yiyorummm iştee böyleeeeee

çok çok geçmiş olsun canım sırf tuz olayından mı bu hale geldinn ateşin neden çıktıkii anlamadımm aman dikkat et kendine eğer tansiyonun düşükse canım kesme bari tuzu

herkese günaydınnnnn
nurcikim geçmiş olsun canım allahtan ucuz atlatmışsın

çiğdemcim sanada geçmiş olsun bebekimm acaba üşüttünmü tansiyonun düşükse neden ateşin var canım, dikkat et kendinee

sevommmmmmmm gözün aydın kocacınla kavuşmuşsunuzzz :24

yeterim evilik yıldönümünz kutlu olsun canımmmm sağlıklı uzun yıllarr

canlar sağolunnnn inşşşşşşşşşşşşş

kızlar bende çokkkkk yorgunum 4 gündür uykusuzum 4 gündür ayrı misafrlerim vardı gece 2 lere kadar oturduk dünde pazar güya dinlenecez ya ama biz salak gibi sabahın 6:30 unda kalkıp balığa gittik:26: akşam eve geldik ve annemler geldi onlarda 12 de kalktılar biz gene uykusuz ve yorgunnn kalktık geldikk kafam düşecek şimdii masayaaaaa

ama bir okadar da mutluyum kocişim sabit aylıklı bir işe başladı :87::87: çok iyi gelecek bu iş bize ve bir iki ay içinde borçları toparlayıp tedavime başlayacağımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…