canım hayalet senmiydin?
nice senelere beraber sağlıkla girersiniz inşallah rabbim seninde yuvanı şenlendirsin
sekizinci senende bebeğine kovuşursun inşallah ama rabbim daha önce eşinin sağlığına kavuşmasını nasip etsin
idare eder bu günüme şükür
hıhı o sevimli haylet benimmmm
canımmmmm iyi ol kuzummmmmm çok daha iyi ol inşşş
bende hayalet olmak istiyorum:84::84::84:
allah razı olsun rabbim hayırlısıyla hasretimizi sonlandırırsa iyi olacağız hep beraber
herkese i,yi akşamalr
geçmişi okudum ama aklımda çok kalmadı
nurcik geçmiş olsun demek sende yandınn neyseki bir bardak dökülmüşş
tuğbişş evham yapmışsın tanıdığın hamile ile ilgili bence pek bilgim olmasada senin korkucak bişeyin kalmadı hayırlısıyla iğnenide oldun.demekki o tanıdığının kilosu herşeyi yerinde de olsa ciğerleri tam gelişmemiş buda olabiliyomuş nevomunda dediği gibi
tuğbiş buradyım iiyiym canımeşim geldiya eksiğim tamamlandı şimdi uyuyoken gireyim dedim.özlemişiz birbirimizi siyam ikizi gibiyiz ayrılmıyoz 2 gündür allah bozmasın hiçbirimizin evine tatsızlık girmesin hep mutluluk olsun inşallahhh..
ben biraz oyun oynayayımmm
annenlerde gelmiş ooh sefanız olsun göün aydın canım gerçi uzaktalarmıydı pek bilmiyorum sen nerdeydinki :26: şimdilik kabul edilirse1.tercihimiz aydın ama zamanla değişebilrde neden olmasın canım kimbilir belki aynı ilde yaşama şansımızda olur zaman bakalım ne göstericek... şimdlik resmi herkes belki doğumdan spnra bi gözydına gelirlerse kaynaşırız yoksa herkes kendi bilir ben pek girişken olmayı dğşünmüyorum komşuluk konusunda kapım çalınırsa ancaktuğba canım bende şuan dağların ortasındayım
benim moralim bozuk tu ama bu gün annemler geldi onlarla olmak iyi geldi gezdik burdaki dağ köylerini
neyazıkki gittiler.
Ayrıca bunalımda olduğumdan mı bilmem bu ara kendimi öyle hissediyorum çok yoruldum belki ailemden komşularımdan ayrıldığım için böyledir eminim geçecek düne göre daha iyim ama şimdilik rütbemi değiştirmeyi düşünmüyorum içim ataşlanırsa yazarım
canım ya senin komşularda bi garipmiş orda hepiniz gurbettesiniz daha sıkı bağ kurmanız gerekirken bu resmiyette neyin nesiymiş valla benim komşular karı koca öğretmenler ama hepsi hoş geldine geldiler
keşke tayininiz buraya çıksa seninle komşuluk etmek çok isterdim:13:
canım yıldönümünüz kutlu olsun bundna sonraki yıldönümüzde bebeğini,z kucağınızda olsunhayıorlısıyla inşallah allah kalbindekini nasip etsin buruk olma mutlaka vardır zamanı ben innaıyorum 2 kişi başladınız ama 3.kiicikte olucak inşallahh allah can sağlığı huzurversin tekrar mutluluklar...tatlışlar iyi akşamlar
bu gün evlilik yıl dönümüzdü:26::26: 8. yıla girdik eşim ve ben yalnız yinegeçen 7 yılda olduğu gibi iki kişi başaladığımız evliliğimize hala iki kişi devam ediyor olmanın verdiği buruklukla kutladık yıl dönümüzü
rabbim bu günlerimiz aratmasınnn:26::26::26: bu gün tüm dualrımda hepimiz anne olması vardıı
çokmu yordun kız adamı erkenden uyumuş enüştem allah bozmasın canım mutluluğunuz ömür boyu kat kat artarak sürsün
annenlerde gelmiş ooh sefanız olsun göün aydın canım gerçi uzaktalarmıydı pek bilmiyorum sen nerdeydinki :26: şimdilik kabul edilirse1.tercihimiz aydın ama zamanla değişebilrde neden olmasın canım kimbilir belki aynı ilde yaşama şansımızda olur zaman bakalım ne göstericek... şimdlik resmi herkes belki doğumdan spnra bi gözydına gelirlerse kaynaşırız yoksa herkes kendi bilir ben pek girişken olmayı dğşünmüyorum komşuluk konusunda kapım çalınırsa ancak
canım yıldönümünüz kutlu olsun bundna sonraki yıldönümüzde bebeğini,z kucağınızda olsunhayıorlısıyla inşallah allah kalbindekini nasip etsin buruk olma mutlaka vardır zamanı ben innaıyorum 2 kişi başladınız ama 3.kiicikte olucak inşallahh allah can sağlığı huzurversin tekrar mutluluklar...
seyhan oh kavuşmuşsun eşine allah ayırmasın tez vakittede yuvanız şenlensin allah tedavini olumlu sonuçlandırsın inşallah
tatlışlar iyi akşamlar
bu gün evlilik yıl dönümüzdü:26::26: 8. yıla girdik eşim ve ben yalnız yinegeçen 7 yılda olduğu gibi iki kişi başaladığımız evliliğimize hala iki kişi devam ediyor olmanın verdiği buruklukla kutladık yıl dönümüzü
rabbim bu günlerimiz aratmasınnn:26::26::26: bu gün tüm dualrımda hepimiz anne olması vardıı
canım benim tebrik ederim o güzel gönlüne göre Rabbim tez ve hayırlı zamanda sağlıklı evlat versin , vee dualarına aminn diyorum , bende aynen hepimiz için ve tüm bebek özlemi çeken düntadaki herkes için dualarımız inşş olucakkkkkktatlışlar iyi akşamlar
cnm iyi geceler bende yatmadan bi bakayım dedim ancak vakit bulabildim :86: valla hele pazar günleri burası böleee ıssız adaya gelmiş gibi hissediyom :18: Rabbim daim etsin cnm hamdolsun bende iyiyimslmmmm inler cinlerrr nasıl sınızzzzzzz beni sorarsanızzz iyiyimmmmmmmm yatmakk uzereyimmmmmalum topıkte inler cinler top oynuyoooooooo
bu sabah arkadaşım hast.gitti 38+2 hamile sezeryana giricekti nst ye girmiş normal usg çekilmiş 29 eylülde alalım ciğerleri tam gelişmemiş bebek gelişimini tamamlasın iyice demiş doktor amca... aynı zamanda bebeğin 3.800 gr olduğunu sölemiş inanılmaz kaafam karıştı neredeyse 4 kg olmuş bir bebeğin daha ne kadar gelişmesi gerekiyor hem bu ciğer gelişimide neyin nesi 2 hafta önce dr bana yani 32+4 teyken büyüyen böbreğimden dolayı bebeği 34.haftadan sonra alabilirz xdemişti hatta ciğer ggelişimi çin iğne yapmışlardı max 36.hafta alırız ama böbreğin durumu böle giderse 34 te alabilirz demişti şimdi ben pzts doktora gidicem bana bebeği alalım derse böbreğim riskte olsun fonksiyonlarını yitirmek üzereymiş olsun tek böbreğe razıyım der beklerim en azından 36,37 yi görmek için ama 38haftası bitmiş bi bebek ciğer gelişmemiş diye alınmıyorsa benim 36 haftalık minik kuzumu nasıl alıcaklar yo yok uyuyamam ben pztsye kadar varmı beni aydınlatıcak birileri allah affetsin ama ben arkadaşınyaanlış anladığınıda düşünmedim değil kilo konusunda yani bana 2 kiloyu geçtimi her an alınabilir korkma demişti doktor o nasıl olurda 3800de gelişmesi bekleniyo der off korktuklarımla sınav etme yüce ya raab
ayşe ve tarfil listeye ekledim sizide hayırlı uğurlu olsun:) kusura bakmayın kasıtlı yapmadım listeyi alel acele yaptım zaten aklıma geldikçe ekliyecektim ...
şifa bacım senin yanık iyileşti benim yanık başladı :) akşam kaynanaya gitmiştik eltimde çay doldurdu bende sehpa çıkarıp önlerine koyacaktım benim salak elti çayları yere koymuş tepsiyle beraber ... elti salak bende hem kör hem sakar :))görmedim ayağım tepsinin kenaarına girince çaylar devrildi neyseki hepsi ayağıma dökülmedi bir çay bardağı denk geldi sadece:) mutfağa koşup soğuk su çıkarıp döktüm eltimde de yanık melhemi vardı onu sürdüm biraz iyi geldi aldı o acı sızıyı ..ayağım iki defadır yanıyor bu çaylardan inşallah son olur bu :)
nurcanıcım çok saol canım hakkını helal et uğraştırıyoz senide ...bu arada geçmiş olsun rabbim beterinden korusun kız yoksa hain elti mahsusmu yaptı
herkese i,yi akşamalr
geçmişi okudum ama aklımda çok kalmadı
nurcik geçmiş olsun demek sende yandınn neyseki bir bardak dökülmüşş
tuğbişş evham yapmışsın tanıdığın hamile ile ilgili bence pek bilgim olmasada senin korkucak bişeyin kalmadı hayırlısıyla iğnenide oldun.demekki o tanıdığının kilosu herşeyi yerinde de olsa ciğerleri tam gelişmemiş buda olabiliyomuş nevomunda dediği gibi
tuğbiş buradyım iiyiym canımeşim geldiya eksiğim tamamlandı şimdi uyuyoken gireyim dedim.özlemişiz birbirimizi siyam ikizi gibiyiz ayrılmıyoz 2 gündür allah bozmasın hiçbirimizin evine tatsızlık girmesin hep mutluluk olsun inşallahhh..
ben biraz oyun oynayayımmm
günaydın canlarımm nasılsınızzz beni sorarsanız iyi değilim zaten tansiyonu düşük olan bi insan sen kalk tuzu kess çok tuzlu yiyor kullanıyormuşumm sonrada baş dönmesi kusma dün patlak verdi dün sağlık kabine gittik evime en yakın olana tansiyonum çok düşmüş ne tuzlu ayran içebildim nede başka bişey bide hafta sonları 2 gün misafirlerim vardı dün daha kötüydüm toplam 3 kere durmadan midemi boşalttım yediğimi çıkardım bugün sbah işe zor attım kendimi iş arkadaşta ateşin çok yüksek dedi gittim hemen beze buz gibi suyla ıslatıp enseme koydum sanırım biraz iyiyim şimdide çubuk kraker yiyorummm iştee böyleeeeee
evet ayşe kavuştum sağolasın
aminnn hepimizi rabbim ayırmasın inşallah
cümlemizzimm evi bebeler gelirde şenlenir seninde bu canın sıkkınlığı en tez vakitte geçer inşallah..sonuçta dediğin gibi alenden komşularından ayrıldın alışamadın daha..
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun havva inşaalahh bundan sonraki yıldönümüzü daha kalabalık geçirirsiniz..ama ilk önce sağlık diyorum ilk önce eşin iyi olsunda herşeyin zamanı gelecek inşallahh
canım benim tebrik ederim o güzel gönlüne göre Rabbim tez ve hayırlı zamanda sağlıklı evlat versin , vee dualarına aminn diyorum , bende aynen hepimiz için ve tüm bebek özlemi çeken düntadaki herkes için dualarımız inşş olucakkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?