tutuck sanada Allah rahatlık versin canım
kızlar bende çıkıyorum çok yorgunum size söylemedim bugün inşaat temizliği yaptık ,eltimler yeni eve taşınacak ..inşaat temizliği ne kadar zormuş ,her yer harç, kireç ..bulaşık teliyle çıkarmaya çalıştık hepsini, kollarım kalkmıyor gidip uyusam iyi olacak yarın sabah yine gidecem hadi size iyi sohbetler iyi geceler ..iyi bakın kendinize byy
hımm anladım cnm hani eşim yalnız kalıp beklicek ya beni seninleykeneğer seninde eşin olursa eşlerimiz tanışıp kaynaşırlar senlede ben diye düşünmüştüm :97:
sifaa becerebildim sanırım teşekkür ederim çizelge için bacım
renkler güzel ddeğil ama daha canlı renkler olsaydı bence
cnm benim güle gületutuck sanada Allah rahatlık versin canım
kızlar bende çıkıyorum çok yorgunum size söylemedim bugün inşaat temizliği yaptık ,eltimler yeni eve taşınacak ..inşaat temizliği ne kadar zormuş ,her yer harç, kireç ..bulaşık teliyle çıkarmaya çalıştık hepsini, kollarım kalkmıyor gidip uyusam iyi olacak yarın sabah yine gidecem hadi size iyi sohbetler iyi geceler ..iyi bakın kendinize byy
yooo şehir olarak anlamıştım :87::86:canım ya merkez derken şehir merkezini kastetmiştim umarım yannış anlamadın
rica ederim tatlım olmuş çok güzel olmuşsifaa becerebildim sanırım teşekkür ederim çizelge için bacım
inşallah cnminşallah oda olur
tatlım hepimizin renklernin farklı olmasını istedim çatışmasın diyerenkler güzel ddeğil ama daha canlı renkler olsaydı bence
sevindim cnm sıkılırsan tekrar yeni bi renkle yine yaparım söylemen yeterligayet güzel düşünüp yapması bile beni çok mutlu etti
cnm benim güle güleelticik kıymetini bilse bari çayda döktü yaaa en son hadi kolay gelsin kaynanyı terkeden terkedene haaa
yooo şehir olarak anlamıştım :87::86:
rica ederim tatlım olmuş çok güzel olmuşgüle güle kullan tekrardan eeee nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
inşallah cnm
sevindim cnm sıkılırsan tekrar yeni bi renkle yine yaparım söylemen yeterli
tatlım hepimizin renklernin farklı olmasını istedim çatışmasın diyehem ben Eda ya yazdım beğenmezsen istediğin renk yapayım diye oda beğenmiş eklemş bile
inşallah son bulsun mide sıkıntıların şöyle rahatça hamişliğin tadını çıkarırsınvalla midemle pek anlaşamıyoruz bacım tek zorum onunla ya bulanıyo yaa yanıyo bi rahat durduğu yok yani napalım bunada şükür...
amin cnm cümlemizden Razı olsun Yüce Rabbimyok bitanem sağolALLAH razı olsun gayet güzel olmuş eşimde teşekkür etti...
inşallah son bulsun mide sıkıntıların şöyle rahatça hamişliğin tadını çıkarırsın
amin cnm cümlemizden Razı olsun Yüce Rabbimrica ederim :87:
inşallah gidersin artık rahat rahat anneciğineinşallah valla annemlere bile giemiyorum onlar anadoluyakasında ben avrupa yakasında arabaya binemiyorum dolayısıyla gidemiyorum.Bebeğim iyi olsunda napalım gülü seven dikenine kalanırmış
güle güle tatlım cici bakın kendinize öptümmben çıkıyorum iyi geceler uyku zamanı öpüyorum yarın kısmet olursa grüşürüz...
güle güle tatlım bende bikaç oyun oynayıp skor alıyım çıkıcamm ( hafta sonu planımız netleşsin eşimle bi konuşuyum haber veririm ben sanaşifacım bende çıkıyorum hayırlı geceler
canım erken başlamış inşallah çarçabuk biter herkeste aynı olmayailiyomuş gözün korkmasın ama benim hala ara ara bulantılarım ve haftada en z 2 defa çıkarmalarım devamediyovalla midemle pek anlaşamıyoruz bacım tek zorum onunla ya bulanıyo yaa yanıyo bi rahat durduğu yok yani napalım bunada şükür...
ya kız olursa allah nasişp etsinde hayırlı sağlıklıkız erkek fark etmez demi allah gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın11_mayıs_2008 (oğluşum berat annecik seni bekliyor)
abooo süt b buharımı ben bikez oturdumda münüşü haşladımo ay fikfikte hayal olmuştusarımsak ve süt buharı kaç gün yapılcak?
aaa tedaviyemi başlıyosun haydi hayırlısı canım allah yardımcın olsun herşey gönlünceolsun mutluluğu ffazlasıyla hak ediyorsunhey maşallah Nurcik e şipşak anlamışcnm inşş 2 ay ciddi ödemelerimiz var ondan sonra kolları sıvayacağız belkide 3 ay sonra olur ama 3 ayı aşmıcak inşşşş inşallah cnm inşşş müjdeler patlatalım inşşşşş ne kursuna kaydoldun :26: yani bugünde öyle sorular soruyomki millet beni salak zannedecek cnım yani hangi bölüm e kaydoldun örgücümü oldun yoksa
sarımsağı oraya attık diyelim kokuyuda aldık peki nasıl çıkıcak o sarımsak sonra ordan :26:tutucuk süt sarımsak ikilisini duymadım ama pc de eski mısırlıların çocuğu olmayan bayanlara gece yatarken rahme sarımsak yada soğan yerleştirirlermış sabah kalktığında kadının genzine sarımsak yada soğanın kokusu geliyorsa tüpler açık gelmiyorsa tüpler kapalı derlermiş cesaret edebilsem deniycem valla mantıklı gelmişti bana
evet cnm bu zamn içinde taşınıp yerleşme işimde hallolur inşşş
waayyy şıkır şıkır takılar tokalar yapıcann haaaaaaee yani sıkıcı bulursan zıpla tel kırmaya :86::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?