Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne iyi bir eltisin sen benim elti benim temizliği bırak kayınvalıdemin evini temizlerken bile yardım etmez bilirim inşaat temizliği çok zordur hadi çıkta istirat et yorgunluğun geçsin

cnm benim güle güle elticik kıymetini bilse bari çayda döktü yaaa en son hadi kolay gelsin kaynanyı terkeden terkedene haaa

canım ya merkez derken şehir merkezini kastetmiştim umarım yannış anlamadın
yooo şehir olarak anlamıştım :87::86:

sifaa becerebildim sanırım teşekkür ederim çizelge için bacım
rica ederim tatlım olmuş çok güzel olmuş güle güle kullan tekrardan eeee nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

inşallah oda olur
inşallah cnm

valla midemle pek anlaşamıyoruz bacım tek zorum onunla ya bulanıyo yaa yanıyo bi rahat durduğu yok yani napalım bunada şükür...

valla midemle pek anlaşamıyoruz bacım tek zorum onunla ya bulanıyo yaa yanıyo bi rahat durduğu yok yani napalım bunada şükür...
inşallah son bulsun mide sıkıntıların şöyle rahatça hamişliğin tadını çıkarırsın

yok bitanem sağolALLAH razı olsun gayet güzel olmuş eşimde teşekkür etti...
amin cnm cümlemizden Razı olsun Yüce Rabbim rica ederim :87:

inşallah son bulsun mide sıkıntıların şöyle rahatça hamişliğin tadını çıkarırsın

amin cnm cümlemizden Razı olsun Yüce Rabbim rica ederim :87:

inşallah valla annemlere bile giemiyorum onlar anadoluyakasında ben avrupa yakasında arabaya binemiyorum dolayısıyla gidemiyorum.Bebeğim iyi olsunda napalım gülü seven dikenine kalanırmış

inşallah valla annemlere bile giemiyorum onlar anadoluyakasında ben avrupa yakasında arabaya binemiyorum dolayısıyla gidemiyorum.Bebeğim iyi olsunda napalım gülü seven dikenine kalanırmış
inşallah gidersin artık rahat rahat anneciğine

ben çıkıyorum iyi geceler uyku zamanı öpüyorum yarın kısmet olursa grüşürüz...
güle güle tatlım cici bakın kendinize öptümm

canım erken başlamış inşallah çarçabuk biter herkeste aynı olmayailiyomuş gözün korkmasın ama benim hala ara ara bulantılarım ve haftada en z 2 defa çıkarmalarım devamediyo yanma hele kabusum oldu ama çok erken başlamış snede 7.ayda başlar diye biliyodum dah aerken olabiliyomuş bana dr yanma için az az ve sık ye demişti birdne yüklenme demişti aklında olsun allah yardımcın olsun

11_mayıs_2008 (oğluşum berat annecik seni bekliyor)
ya kız olursa allah nasişp etsinde hayırlı sağlıklıkız erkek fark etmez demi allah gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın

sarımsak ve süt buharı kaç gün yapılcak?
abooo süt b buharımı ben bikez oturdumda münüşü haşladımo ay fikfikte hayal olmuştu dikkatet canım

aaa tedaviyemi başlıyosun haydi hayırlısı canım allah yardımcın olsun herşey gönlünceolsun mutluluğu ffazlasıyla hak ediyorsun

sarımsağı oraya attık diyelim kokuyuda aldık peki nasıl çıkıcak o sarımsak sonra ordan :26:

sen yinemi taşınıcan şifaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…