Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

laracım bu ay zaten korunma var antibiyotik falan kullancam ...1-2 ayda kendimiz deneyelim diye düşünüyoruz olmadı en son kurban bayramından sonra aşılama deniycez canım ...umarım onada gerek kalmaz kendiliğimden kalırım...

seyhancım ne güzel olur yaaa keşke öyle olsaa

banada yetmez gibi geliyo ama bakalımm
hımm bak bunları öğrendiğim iyi oldu hamam kültürüm hiç yok çünkü tşk ettim canım bu arada ben sauna ve buhar odasında en fazla 1 dk durabiliyorum nefes alamıyorum sanırım tansiyondan mı oluyo böle bilmem..
ne güzel anacığınla gitt benim kimsem yok yanımda arkadaşlarım hep küçük bebeli gelemezler kardeşim deli çağında gelmek istemez öle arkadşaı olmayınca,annem ise hem burda değil olsada zaten gelemez tansiyon hastası..

kız ben geleyimmm yada sen gellll canım bence sen yaklaşık1.5 saat kadar hiç sampuan sabun kullanma sıcak su dökkk havuza gir bekle çık tekrar gir allah korusun tansiyonun iyice oynamasınn sonra kese yaptır ama havuzda fazla bekle ki o akşamı fik fik yapasınız pek güzel oluyor ayoolllll :90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:bende bi garipleştimm hastalık yaramıyor bana sapıtıp saçmalayabiliyorum bazennnn

Son düzenleme:

ateşin başına vuruyor dimek bu durumlardaa Tamam önerileirni denicem ama bu akşam gidemem havlum şampğuanım yanımda değil acaba bu akşam gidip saçımımı boyatsam eşimede sormam lazım :26:

ateşin başına vuruyor dimek bu durumlardaa Tamam önerileirni denicem ama bu akşam gidemem havlum şampğuanım yanımda değil acaba bu akşam gidip saçımımı boyatsam eşimede sormam lazım :26:

sorma kız ateş başıma vuruyor bazen sapıtıyorummm hastalık yaramıyor hiç bi şekildeeee hımmm hamam işinden sonra boyat derim ama sen bilrisin canım

hadi bana baş başşş afiyet olsun anacığımla çarşıya gidecezz hepinizi öptüm kokulu kokuluuu

boşverr böle yan etkisi olması güzell

Tamam güle gülee iyi gezmelerrr

slm

arkadaşlar erkeğin antibiyotik kullanması döllenmeyi etkilermi yada döllenme olursa sorunlu bir gebelik olurmu?:44:

ya eşimde boğaz enfeksyonu olunca antıbıyotık kullandı korunmadan beraber olduk bugun 11.ci günüm kafam karma karışık oldu araştırdım bu konuyu bazı sayfalar sorun olmaz dıyo bazılarıda kimyasal gebelik olur dıyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…