Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canımm iyilik güzellik ne olsun sen nasılsın hiç sesin çıkmıyor varmı değişik bişeyler canım

iyim canım bende dün rahim filmi çekildim işte rahim yıpranmış iyice sanırım bu sefer çok canım yandı ....1-2 ay daha bekleyip en geç kurban bayramından sonra başlıycam tedaviye inşallah

sevo aklıma gelmişti bak bir ara şimdi söyleyim didmsenin saçın açık renti demi gebelik olursa nasıl boyatacan dipleri çıkıncaa hiç aklına geldimi buu

ben onu yaptıktan sonra bikaç gün sonra aman allahım evdeyim iş yapıyorum 30 sn de bir çişim geliyo ama tutamıyorum wc ye bile gidemiyorum az az hep öle afedersiniz külotuma yaptım yerde iki büklüm oldum acısından bide baktım kan gelmeye başladı hemen has. ye gittim ilaç antibiyotik kullandım ama o zamandan beridir tam iyileşemedim ve devamlı akıntım var kokulu ve kokusuz
o yüzden seninkide olabilir canım hatta ben şundan bile şüpheleniyorum benim sol tüpümde sorun varya doktor bir operasyon geçirmiş gibi duruyo enfeksiyon kapmış gibi dedi..ve benim aklıma bu olay geldi rahim filmimi bu olaydan önce çektirmiştim temizdi bundan sonra olaylar oldu ama kesin bundan diyeniyorum sadece varsayım..

iyim canım bende dün rahim filmi çekildim işte rahim yıpranmış iyice sanırım bu sefer çok canım yandı ....1-2 ay daha bekleyip en geç kurban bayramından sonra başlıycam tedaviye inşallah

hayırlısı olsun canımm film nasıldı sonucunu aldınmıbiliyosun filmden sonra şansın olabilir bu ay boş durma derim ben
bu arada avatarın çok tatlıı

geçmş olsun ablacım inşallah bu son rahim filmin olur canım bir an önce kucağına alırsın inşallahhhhh

ayyy çok kötü sevom bilmemmi benimde kendime bakmaz dikkat etmezsem kan geliyorr çok üşüttüğüm zamnlarda diyorumya kronikleşti artıkben bir yol buldum canım sancı başladığı zaman hemen sıcak su yapıyorum büyük bir leğene belime kadar gelecek ama suiçine oturuyorum dayanabildiğim kadar sıcak olacak ama bir taraftanda su içiyorum hiç durmadan ama sonra idrar çoğalıyor bir boşaltıyorum onu sonra nefes alıyom vallasende çok zor durumda kalırsan yap işe yarıyorr

sevommm bu hafta sonu sağnak yağış varmış canımm:18: sanırım senin kum heykeller çökecekk

hadi yaaa benimde aklıma geldi ya gidemicez galiba hem uzak.ben sana şifreleri versem siz gidermisiniz hem değişiklik olur benden sana hedaye

geçmiş olsun demek sende tedaviye başlıcan ne güzell inşallahh hepimizin yüzü güler rabbim emeğimizi boş çıkarmazz

sevo aklıma gelmişti bak bir ara şimdi söyleyim didmsenin saçın açık renti demi gebelik olursa nasıl boyatacan dipleri çıkıncaa hiç aklına geldimi buu

yaa sormaa laramm benimde aklımda daha da yeni boyattımm rengini koyu yapmam lazım aslındaki çıkarken sorun olmasın ama kararsızım ne yapacağımı ve nezaman yapacağımı belkide antalyada yaptırırım pahhalımı kuaförler orda nasıl boyatma işi

geçmiş olsunnn canlarım kıyamam size allahım yardımcınız olsunnn biran önce iyileşirsiniz inşallah

aslında ben hamama gitmek istiyodum geçtiğimiz haftasonu ama müsait olamadım misafirler annem falan gelince gidemedim.güzelce vucudumu ısıtmak keselenmek masajımıda yaptırıp rahatlamak istiyodum olmadı..

aslında ben hamama gitmek istiyodum geçtiğimiz haftasonu ama müsait olamadım misafirler annem falan gelince gidemedim.güzelce vucudumu ısıtmak keselenmek masajımıda yaptırıp rahatlamak istiyodum olmadı..

off hamam mııı ayy bende istiyorum hamam hastasıyımmmm şifa oluyor bana vallaa gidin gidin

sevom çok sağol canımbiz geçen sene gitmiştik canım dur bakalım belki bozulmaz bacım bu seferde bozulmazsa üzülürüm ben içim içimi yerrantalya çevresidir belki yağış alacak bölgeler belkide hafif atıp geçecek çok şiddetli olmazsa bozulmuyomuş zaten içine yapıştırıcı maddeler kulanıyolarmış beklleyeleim bakalım birazz

geçmiş olsunnn canlarım kıyamam size allahım yardımcınız olsunnn biran önce iyileşirsiniz inşallah

sağol tatlım çok fena bişey sormmaaa allah kimseye göstermesin kıçının üstüne oturamıyor insan hoplatıyor valla

o zaman merkezde (onay hamamı) var oraya gidebilirsin ama ya ilaçlara başladığın zaman iyi gelmezse hamam
bu arada söylemeyi unuttum boya hakkında kesin bişey demeyim canım çünkü ben kuaförde boyatmıyorum hep kardeşim boyadı beni seni yanıltmayıım orda yaptır gel bence

hayırlısı olsun canımm film nasıldı sonucunu aldınmıbiliyosun filmden sonra şansın olabilir bu ay boş durma derim ben
bu arada avatarın çok tatlıı

benimde çok hoşuma gitti avatarım ....

tüpler açık çıktı canım yada hafif tıkanıklık varsada filmle açılmıştır zaten işte o yüzden 2ay kadar erteliyorum tedavi işini belki yine kendiliğimden kalırım ikinci üçüncü düşüktede rahim filminden sonra kalmıştım ..drlar pgtli tüp bebek önermişti bize ama çok araştırdım embriyolardaki bütün kromozomlara değil sadece 15 tanesine bakıyolar ve çok maliyetli bi işlem hepsine baksalar sorun değil ama ya bakmadıkları bi kromozomda sorun varsa yine düşük yaparım o yüzden 1 aşılama denemek istiyorum

geçmş olsun ablacım inşallah bu son rahim filmin olur canım bir an önce kucağına alırsın inşallahhhhh

çok sağol çiğdemcim inşallah en yakın zamanda hepimiz alırız kucağımıza bebeklerimizi...sanada çok geçmiş olsun dikkat et beslenmene

evet canım kısmet olursa öyle düşünüyorum ...ya bu kış bence hamile patlaması yaşanacak topikte hemen hemen hepimiz tedaviye başlıyoruz

ayyy arkadaşım pardon bende burda gitmek istediğini sandım yanlış okudum sanırımm olabilir hamam felan ama sonrasında üşütme kendini

allahım gönlüne göre versin canımmbu aymı yaptıracaksın aşılamayı bence iyi bir fikirr

çiğdemcim ben bir kere gittim hamama ve çok beğendimm yine gitmek istiyom hatta şimdi aradım akşam 9 da kapanıyomuş 2 saat falan yetermi yaa bana akşam gitsem ben gidince sabahtan akşama kadar durmak istiyomda

laracım sen bilirsin canım eğer gitmek isterseniz bir daha seve seve paylaşırım
saç olayını bilemiyorum yaa boyatımmi acaba :44: yoksa dursunmu böle

inşallahh canımmm herkes yazın kucağına alsa bebelerinii ne güzel olur dimii

teşekkür ederim ablacımmmm

2 saat mı bana yetmez valla ben bi gidiyorum buharda yarım saat oturyorum hiç şampuan sabun kullanmadan tam 1 saate yakın su kullanıyorum sonra kese yaptırıyorum o zaman kirler nasıl çıkıyor var yaa anlatamam eğer direk sabun köpüklü şeyler kullanırsan kirler çıkmazmış haberin olsun canım bidee havuza gir 1 saat belin altında sok beklettt beli açarmış rahmi rahatlatırmış bizim bi akrabamız çömlekçiydi o anlatmıştı ben her hamama gittiğimde öyle yaparım canım ayy bende hafta sonu anacığımla gideyim bari yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…