günaydın canlarım nasılsınız bakalımmgece gece ne muhabbetler ohhhh kıskandım valla sizi bende 8:30 da yattım akşamm valla çok iyi geldi turp gibiyim bugünn
nurcikim takı kursun hayırlı olsun canım çok sevindim bacım çok zevklidir kız bende ayılırımbu arada temizlik varmış kolay gelsin bende bir kaçkere yapmıştım kendi evimde dahil o inşaat temizliği zor canım çok kolay gelsinn
hemşommmm sen ben nurcik aynı zamanlara denk gelebilir tedavimiz inşallahhhhhcanım üçümüz birden heyecanla bekleyelimmm ama önce sevoya halaylar çekecezz inşallahhhh
kızlar eşinde problem olmayanlarr bal+tarçın+çörek otunu yapın beeyaa ne kaybedersiniz bence çokta vitaminli bişey fik fike de faydalı olurrrr
çiğdemimm çok sevindim canım iyi olmana kuru kuru bişeyler yemeye devam et canımmbünyen zayıf düşmüştür toparlansın birazz
eeee bana gelince akşam biraz moralimiz bozuldu eşimle birliktebende kendimi uykuya verdim sanırsam 11 saat felan uyumuşumdur bugün
eşimin yeni başladığı işle ilgili üzüldük biraz önce 1500 lira maaş demişlerdi şimdide 1200 liraya düşürmüşler şerf..szlerbide işin devamlılık garantisi yokmuş ellerinde iş olursa işçiler devam yoksa çıkış vereceklermiş çok üzüldük yaw eşim gidip gitmemek konusunda çok kararsız kaldı ben haketmiyorum bu maaşı dedi ama mecburen gitti ssk için devam edecek gittiği yere kadar ve kış sezonunu en azından işsiz atlatmamk için sonrada kendi dükkanımı açarım diyor işte böyle bacılarr yaww bazen isyan etmek istiyorum sonrada diyorumki allahım bunada şükürr
evet canım biraz daha iyiyim şükür canımm
eşinin iş kkonusunda şimdi bende üzüldüm bak alllahım yardımcınız olsun herşey gönlüüzce olsun canım sıkma canını
bu arada ben geçmişi okudum hep unutuyorum ya şşifam tedaviye başlayacakmış inşalllahhh
nurcanım kursa başlıyor hadi bakalım şıkır şıkır görelim takılarııı
düşünüyorum düşünüyorum aklıma bişey gelmiyorrrrrr ayy hastalık ne kadar kötü bişey miş yaaaaaaaaa:84:
günaydın kuşlarımmmmm nasılsınız sizleri çok ama çok ösledim ...
geçmişi pek okuyamdan direk dalmak istedim çünkü benimki heran uyanabilir..... kızlar bu arada ben perşembe günü tel. i çaldırdım şuan tel. sizim hattımı çıkardık ama daha bi tel. alamadım.. sizleri o yüzden arayamıyorum ..... hepinizi çok ama çok seviyorum ..... dualrım sizinle.... benimde kısmetse bu hafta kızımın mevlidi var onun telaşı var... dün saolsun komşularım ve eltilerim baklavaları açtılar .. bu hafta yoğunun geçicek... RABBİM bu mutluluğu sizlerede tattırsın inş... tez vakitte kucaklarınızı bebelierinizle doldursun... yavrumu her emzirişimde sizler içinde bol bol duA ediyorum... her zaman gelemsemde aklım hep .... kendinize çok iyi bakın olarmı ..........bnim ki mızıldanmaya başladı...... kocaman öpüyorum hepinizi.......
sevindim canım iyi olmana
çok sağol canım
kızlar okullar açıldı ya bizimkiler erken geliyorlar çıkarsam geldiler demektir haberiniz olsun
geçmişi pek okuyamdan direk dalmak istedim çünkü benimki heran uyanabilir..... kızlar bu arada ben perşembe günü tel. i çaldırdım şuan tel. sizim hattımı çıkardık ama daha bi tel. alamadım.. sizleri o yüzden arayamıyorum ..... hepinizi çok ama çok seviyorum ..... dualrım sizinle.... benimde kısmetse bu hafta kızımın mevlidi var onun telaşı var... dün saolsun komşularım ve eltilerim baklavaları açtılar .. bu hafta yoğunun geçicek... RABBİM bu mutluluğu sizlerede tattırsın inş... tez vakitte kucaklarınızı bebelierinizle doldursun... yavrumu her emzirişimde sizler içinde bol bol duA ediyorum... her zaman gelemsemde aklım hep .... kendinize çok iyi bakın olarmı ..........bnim ki mızıldanmaya başladı...... kocaman öpüyorum hepinizi.......
bu arada unuttum affınıza sığınırım geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim sağolun anca jeton geç düşüyorr kafam bazı şeyleri almaz olduuu algılamam da zayıf oldu bu arada sankiii:26::26:
herkesee günaydınlarrrr nasılsınızz bakalımm
yaa akşam bende kimse yok diye oyun bölümüne takıldım sonradan herkeş gelmiş bol bol muhabbet etmişsiniz yaa
bu arada şifaa anlayamama yeteneğine bayıldımmmcanım benimm yaaa
çiğdemcimm geçmiş olsun herşeyin temiz çıkmasına ve daha iyi olmana sevindim se tuzu eksik etme bacımm
nurcik kolay geleee diyorumm inşaat zordur bilirim bu evimde inşaat halinde idibu arada takı kursun hayırlı olsun
tuğbişimmm nassınağrın sızın varmı kızın beklemede dimi ? bu akşam arayacam seni inşallahhh
laracımm ohh ne güzell uyuyup kendine gelşmişsin. eşinin iş olayı kötü olmuş ama hiçö yoktan iyidir çıkartana kadar bencede çalışması iyi hem daha çabuk toparlanırsınız.
bu arada şifaaaa ve kist olayları çabuk olan arkadaşlar bal polen veya incirleri dikkatli kullanmanız gerekli bünyesi kistte meyilli olanlar aman dikkat derim.
süt maydanoz buharını bende yaptım ondan sonra sistit oldum ve hiççç geçmedi azaldı ama hala sorunlarım mevcut..herkeste aynı sonucu vermez bu tarz şeyler var olan sağlamlığınızda gidebilir.
tarfilll canım günaydın ses ver bi canım sessiz gelip gidiyosun hepp
hayaletimizde kim acaba sevomu yetermi :26::26: bence sevooo
yaa akşam bende kimse yok diye oyun bölümüne takıldım sonradan herkeş gelmiş bol bol muhabbet etmişsiniz yaa
çiğdemcimm geçmiş olsun herşeyin temiz çıkmasına ve daha iyi olmana sevindim se tuzu eksik etme bacımm
nurcik kolay geleee diyorumm inşaat zordur bilirim bu evimde inşaat halinde idibu arada takı kursun hayırlı olsun
tuğbişimmm nassınağrın sızın varmı kızın beklemede dimi ? bu akşam arayacam seni inşallahhh
laracımm ohh ne güzell uyuyup kendine gelşmişsin. eşinin iş olayı kötü olmuş ama hiçö yoktan iyidir çıkartana kadar bencede çalışması iyi hem daha çabuk toparlanırsınız.
bu arada şifaaaa ve kist olayları çabuk olan arkadaşlar bal polen veya incirleri dikkatli kullanmanız gerekli bünyesi kistte meyilli olanlar aman dikkat derim.
süt maydanoz buharını bende yaptım ondan sonra sistit oldum ve hiççç geçmedi azaldı ama hala sorunlarım mevcut..herkeste aynı sonucu vermez bu tarz şeyler var olan sağlamlığınızda gidebilir.
günaydın canım ...nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?