Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canlarım nasılsınızz bakalımm
ben geldim dün druma gittim ultrasonla baktı herşey tertemiz kist gözükmemiş ama sol tarafımda yumurtam büyümüş bu drumda norolojiye sevk etti bende yarın norolojiye gidecem bakaım mutlaka git sonucunuda bana bildir dedi beni sorarsanız gün geçtikçe iyileşiyorum hele dün boll tuzlu ayran içtim iyi geldi bugünde ilk defa azıcık bi parça simit yedim şükür iyiyim

günaydın canlarım nasılsınız bakalımmgece gece ne muhabbetler ohhhh kıskandım valla sizi bende 8:30 da yattım akşammvalla çok iyi geldi turp gibiyim bugünn

nurcikim takı kursun hayırlı olsun canım çok sevindim bacım çok zevklidir kız bende ayılırım bu arada temizlik varmış kolay gelsin bende bir kaçkere yapmıştım kendi evimde dahil o inşaat temizliği zor canım çok kolay gelsinn

hemşommmm sen ben nurcik aynı zamanlara denk gelebilir tedavimiz inşallahhhhhcanım üçümüz birden heyecanla bekleyelimmm ama önce sevoya halaylar çekecezz inşallahhhh

kızlar eşinde problem olmayanlarr bal+tarçın+çörek otunu yapın beeyaa ne kaybedersiniz bence çokta vitaminli bişey fik fike de faydalı olurrrr

çiğdemimm çok sevindim canım iyi olmana kuru kuru bişeyler yemeye devam et canımmbünyen zayıf düşmüştür toparlansın birazz

eeee bana gelince akşam biraz moralimiz bozuldu eşimle birlikte bende kendimi uykuya verdim sanırsam 11 saat felan uyumuşumdur bugün
eşimin yeni başladığı işle ilgili üzüldük biraz önce 1500 lira maaş demişlerdi şimdide 1200 liraya düşürmüşler şerf..szler bide işin devamlılık garantisi yokmuş ellerinde iş olursa işçiler devam yoksa çıkış vereceklermiş çok üzüldük yaw eşim gidip gitmemek konusunda çok kararsız kaldı ben haketmiyorum bu maaşı dedi ama mecburen gittissk için devam edecek gittiği yere kadar ve kış sezonunu en azından işsiz atlatmamk için sonrada kendi dükkanımı açarım diyor işte böyle bacılarr yaww bazen isyan etmek istiyorum sonrada diyorumki allahım bunada şükürr

evet canım biraz daha iyiyim şükür canımm
eşinin iş kkonusunda şimdi bende üzüldüm bak alllahım yardımcınız olsun herşey gönlüüzce olsun canım sıkma canını
bu arada ben geçmişi okudum hep unutuyorum ya şşifam tedaviye başlayacakmış inşalllahhh
nurcanım kursa başlıyor hadi bakalım şıkır şıkır görelim takılarııı
düşünüyorum düşünüyorum aklıma bişey gelmiyorrrrrr ayy hastalık ne kadar kötü bişey miş yaaaaaaaaa:84:

sevindim canım iyi olmana
çok sağol canım

kızlar okullar açıldı ya bizimkiler erken geliyorlar çıkarsam geldiler demektir haberiniz olsun

günaydın kuşlarımmmmm nasılsınız sizleri çok ama çok ösledim ...

geçmişi pek okuyamdan direk dalmak istedim çünkü benimki heran uyanabilir..... kızlar bu arada ben perşembe günü tel. i çaldırdım şuan tel. sizim hattımı çıkardık ama daha bi tel. alamadım.. sizleri o yüzden arayamıyorum ..... hepinizi çok ama çok seviyorum ..... dualrım sizinle.... benimde kısmetse bu hafta kızımın mevlidi var onun telaşı var... dün saolsun komşularım ve eltilerim baklavaları açtılar .. bu hafta yoğunun geçicek... RABBİM bu mutluluğu sizlerede tattırsın inş... tez vakitte kucaklarınızı bebelierinizle doldursun... yavrumu her emzirişimde sizler içinde bol bol duA ediyorum... her zaman gelemsemde aklım hep .... kendinize çok iyi bakın olarmı ..........bnim ki mızıldanmaya başladı...... kocaman öpüyorum hepinizi.......

telefonunumu çaldırdın geçmiş olsun canımm
mevlüdünüz hayırlı olsun allah kabul etsin küçük kızın sağlıklı sihatli büyüsün inşallahhh

duaların içinde allah razı olsun canım

sevindim canım iyi olmana
çok sağol canım

kızlar okullar açıldı ya bizimkiler erken geliyorlar çıkarsam geldiler demektir haberiniz olsun

tamam canımmmmm

allahım kabul etsin canımm herşey gönlünce olsun allah razı olsun canım rabbim kabul etsin dualarımızı inşallahhhh

bu arada unuttum affınıza sığınırım geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim sağolun anca jeton geç düşüyorr kafam bazı şeyleri almaz olduuu algılamam da zayıf oldu bu arada sankiii:26::26:

herkesee günaydınlarrrr nasılsınızz bakalımm

yaa akşam bende kimse yok diye oyun bölümüne takıldım sonradan herkeş gelmiş bol bol muhabbet etmişsiniz yaa

bu arada şifaa anlayamama yeteneğine bayıldımmm canım benimm yaaa

çiğdemcimm geçmiş olsun herşeyin temiz çıkmasına ve daha iyi olmana sevindim se tuzu eksik etme bacımm

nurcik kolay geleee diyorumm inşaat zordur bilirim bu evimde inşaat halinde idi bu arada takı kursun hayırlı olsun

tuğbişimmm nassın ağrın sızın varmı kızın beklemede dimi ? bu akşam arayacam seni inşallahhh

laracımm ohh ne güzell uyuyup kendine gelşmişsin. eşinin iş olayı kötü olmuş ama hiçö yoktan iyidir çıkartana kadar bencede çalışması iyi hem daha çabuk toparlanırsınız.

bu arada şifaaaa ve kist olayları çabuk olan arkadaşlar bal polen veya incirleri dikkatli kullanmanız gerekli bünyesi kistte meyilli olanlar aman dikkat derim.
süt maydanoz buharını bende yaptım ondan sonra sistit oldum ve hiççç geçmedi azaldı ama hala sorunlarım mevcut..herkeste aynı sonucu vermez bu tarz şeyler var olan sağlamlığınızda gidebilir.

tarfilll canım günaydın ses ver bi canım sessiz gelip gidiyosun hepp
hayaletimizde kim acaba sevomu yetermi :26::26: bence sevooo

leydim günaydın canım

yaa nasıl çaldırdın telini geçmiş olsun canım mevlütünü allah kabul etsin inşallah daha sonra gelicem sana ve ipeğe..

günaydın canımmm evet sevom bizde öyle düşündük :26:hiç yoktan iyidirrr en azından ssk olayı için
sevo bende de kronik sistit var canım 5 dk yere çıplak basıyım hemen kıvrandırır beni :26::26::26:bende yapmıştım bu sütten acaba ondanmı oldu dersinn

günaydın canım benim yok etmem artık bol tuzlu yiyorum bu sıralar sonra dengelerim artıkınnn

günaydın canım benim yok etmem artık bol tuzlu yiyorum bu sıralar sonra dengelerim artıkınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…