Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok o kadar kurcalama canımmm allahım izniyle bişey olmaz inşallahhhh

bende geldimmmmmmm kısa bir süreliğineeee gel bende seni öpeyimmmmm

bir bilgim yok canım benimde:26:

hoşgeldin canımmm o kısa süre akşam 6 ya kadar olsunnnnn inşallahhh

slm canlarımmm ben geldim açın kollarınızı sarılayım biii

arkadaşlar erkeğin antibiyotik kullanması döllenmeyi etkilermi yada döllenme olursa sorunlu bir gebelik olurmu?:44:

yok o kadar kurcalama canımmm allahım izniyle bişey olmaz inşallahhhh

hoşgeldin canımmm o kısa süre akşam 6 ya kadar olsunnnnn inşallahhh

ayyyy inşallahhhhh ama nerdeeeee

ehh inşallahhh
anlatın bakalım nelerer var neler yokk
ne yaptın anacınla çarşıdaaaaa

gezdik biraz iyi geldi bana bide hırkam var benim polarlı fermuarın anahtarı ikide bir bozulup duruyordu tamir ettirdim incik boncuklara baktık yani gümüşlere o kadar güzel ki hastayımdır bakmakla kaldımmmm ahh şu borçlar bi bitse bi bitseeee

oh iyi yapmışsınız hava değişimi olmuş sizee
sorma bende hastayım onlaraaaama benim ya altın yada gümüş kullanmam lazım başkaları alerji yapıyor fena yara oluyorum bide öyle böyle değill2 hafta önce kemer göbeğime temas etmiş hala geçmedi yarası sinirrr oluyorumm

ayy çok kötü canım yaaaa geçmiş olsun canımm bende altına meraklıyımdır kociş bana hep ne altıcı hatunmuşsun derrr napayım seviyorummm

patroniçe geldi ama patronun bilgisayarındaaaa
çiğdemim altına meraklı olmayan hatunmu var cancazımallah kocişlere bol para versin onlarda bize her özel günümüzde yüzük kolye bileklik neyim alsın demi yani böyle dua ediyim bariiiyazık bi tüp bebe paralarını çıkarsalardı oda yeterdi gerçi amaaa neysee

hakklısın ablam doğru diyorsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…