Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bende herkesi öperek kaçarımmm ballarım kaymaklarımmyarın görüşürüzzzzzz tabi ben buçuğa doğru çıkıyorum ama çıkmadan yapmam gereken işlerim varrmuck muck muck iyi akşamlarrrrrr

aaa tedaviyemi başlıyosun haydi hayırlısı canım allah yardımcın olsun herşey gönlünceolsun mutluluğu ffazlasıyla hak ediyorsun
sen yinemi taşınıcan şifaaaaa
cnm inşallah başlıcazz tedaviye dediğim gibi 3 ayı bulabilir amin cnm benim amin o güzzel gönlüne sağlık
evet cnm taşınmak benim alın yazım oldu malesef tayin isteyeceğiz il merkeze ( hem geldiğim yerden farkı yoktu buranın küçük bi ilçedeyim ) inşallah tayin merkeze çıkarsa taşıncazzz sonrada kısa süre sonra tedavi

evet hemşom üçümüz bir arada aradan çıkalım inşş inşşş Sevomdan müjde yakın zaten evet hemşom benimde aklıma yattı ballı karışım cnm hemşom yaaa eşinin işyerinde pürüzler çıkmış inşallah kışın kendi işyerinizi açarsınız

sağol cnm benim ama daha var tedavi öncesi taşınma tayin işimiz hayırlısı ile hallolsa cnm tekrar geçmiş olsun bugün daha iyiymişsin Rabbim daim etsin sağlık versin

cnm benim hg aaaa üzüldüm gitmiş tel. neyse cana geleceğine mala gelsin Rabbim sizleri korusun nazarlardan ooooo maşallah mevlüt telaşı varr hayırlı olsun şimdiden ALLAH kabul etsin o güzel gönlüne dualarına aminn diyorumm

canım göremedikki seni akşam yoksa kolundan tuttuğumuz gibi buraya alırdık neyse sağlık olsun başka zamana cnm yaaa akşama akşam kafa basmadıydı salakgillerden olduydum :86::86::86::86:

aman cnm yaaa aydınlattığın iyi oldu amann beeee bende de kist sürekli oluyor ALLAH korusun kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sağol tatlım

iyim canım bende dün rahim filmi çekildim işte rahim yıpranmış iyice sanırım bu sefer çok canım yandı ....1-2 ay daha bekleyip en geç kurban bayramından sonra başlıycam tedaviye inşallah
aaa bi tedavi haberi daha geçmiş olsun tatlım röntgende canın yanmış inşallah bu son tedaviyle yüzün güler

slm cnm hg

hemşommmmmm gel artık bacım bırak geçmişiiiher seferinde geç geliyon iki muhabbetin belini kıramadan çıkıyoz bizdeesonra bakarsın geçmişee
canım hemşom pc açık kalıyo yaaa geçmişte kısmet olmuyoo gelecekte tam eşimin eve geleceği saatte açıyom tam oturuyom pc başına hoppp kapı çalıyooo koş şifa koş sonrada hemen oturamıyomm pc açık kalmış oluyooo veee senide kaçırmış oluyomm hemşommmmm

selam bacılar nasılsınız?
slm eda hg iyiyim cnm sen nasılsın

kızlar tam size bir şeyler yazacktım yeğenimle kardeşim aradı size glceğiz dedii bıdık beni özlemiş
onlar gidincede bıdığın dağıtıklarını toparladım ancak bitti işim

evet şifacım canım çok yandı inşallah son olur bu 4. çekilişimdi...

evet inşallah tedaviye başlıycam ...bu kış hamile patlaması yaşanacak topikte hepimiz başlıyoz tedaviye nerdeyse ayy yinemi taşınıyon canım yaa çok zor oluyodur sanırım rabbim yardımcın olsun ziraa ben bu aralar ev işi yapmaya bile çok üşeniyorum bi tuhafım depresyondayım sanırsam

selam tatlişler nasılsınız
nerelerdesiniz yaaaaaa ben geldim :79: zati her zaman vaktim olmuyo gelincede kimseye denk gelemiyom faceye takılıyom bende ordada sıkılıyom ösledim sisi beyav ne var ne yok geçmişe takılmadım direk daldım topiğe kimseleri bulamadımm :84:
neyse hepinisi mıncırdım kendinize iyi bakın görüşürükkkk

kızlar tam size bir şeyler yazacktım yeğenimle kardeşim aradı size glceğiz dedii bıdık beni özlemiş
onlar gidincede bıdığın dağıtıklarını toparladım ancak bitti işim
canım benim bıdığı bizim yerimizede bol bol öp

tatlım tekrar geçmiş olsun inşallah tedavinle tedavilerimizle hasretimiz son bulacak sağlıklı ve hayırlıca evlatlarımızı kucağımıza alıp doya doya kokluyycazzz ( tabi hiç doymayız ya :86: ) ALLAH ım başta sağlık versin hepimize cnm evet yaaa çok sık taşınıyomm hiç istemesekte amin cnm aslında bende iş yapmak istemiyom bu sıralar
hoş geldinde geç geldin be güzelim neyse iyisin yaa bende seni öpt

o kadar alıntı yaptım parmağım nereye değdiyse gitti sinir ya bugün kaçtır yapıyo aynı şeyi aklıda kalanlar kamer eşinin iş konusnu beklediğiniz gibi olmamış üzüldüm ama vardır mutlaka bi hayır sizinde kısmetsizliğinizmidir nedir ya bune şanssızlıktır.birde tedaviyi değilde yeni girişeceğiniz işlerde başka şeyi niyetleseniz belki dahja kolay ilerler herşey yanlış anlama insanın çok istediği şey ulaşılmaz olurmuş ya ondna dedim

şifam valla senin kaderin taşınmak olmuş hayırlısı olsun da çok yıpranıyosun bacım ya ben birkez taşındım annemi bırakebem ağladı resmen çok zor çook eşyada yıpranıyo sağlık olsunda hepsi gelir geçer unutulur yeterki sağlık ve huzur olsun canım

tarfill sende tedaviye start vericen he ayy çok sevindim canım allah emeklerini boşa çıkarmasın sen ve isteyen herkesin

sevom akşam arıcam deidm arradın sana öpücükten başka bişi yok

duru ne güzel enerjiyle gelip gitmişsin öperiz seni kız şeker anne

çiğdem seninlede konuştuk hayırlı haberlerle gel doktordan

yeter sen nasılsın bu arada aklımda kaç gündür sölemek istiyorum sen gerçekten takdire değer bi hanım sın eşin rahatsız anladığıum kadarıyla herşeye sen koşuyosun kardeşine hastaneye postaneye filan ama yinede içimizdne birinin morali bozulsa moral verip ekranı cicilerle dolduruyosun çokpozitifsin maşallah sana

aklımda kalnalr bunlar önemli bişey yok zaten ç şükür herkesi öperim

Herkeslere kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Selam kızlar..öncelikle yeni gelen arkadaşlara bu topiğn onlara uğur getireceğini söylemek istiyorum..eskiler beni unutmadılarsa bilirler bende 6yıl hasret çektim bebeğime rabbim öyle bir mucize gönderdiki kendiliğinden hamile kalıp ..şimdi ömerimi kucağıma almayı nasip etti...2,5 aylık olduk ve zaman su gibi geçiyor....

Dünürüm (kedersiz) biliyorum sizleri kırdım...ara ara gelip özür diledim ama kimse hiç cevap yazmadı..bende dedim artık yaptığım hatanın sonucunu çekeyim dedim...eğer ki cezam bittiyse bende sizlerin arasına katılmak istiyorum..ömerimle beraber teyzeleri....

Asla ettiğiniz dualarınız unutamam burdaki dostlarımın ..şuanda okunan sabah ezanın hürmetine rabbim hepinizin muradını versin....aminnnnnnnnnnnnnnnnn

cevabınızı bekliyorum...

rabbim dualarını kabul etsin darısı bizlere inşallah

Son düzenleme:
günaydınlarrr hepinize canlarımmmmyanaklardan kocaman öperimmm hepnizii

şifamm hemşomgene taşınıyomuşsun canım inşallah tayininiz çıkar arkadaşım allahım gönlünüze göre versin herşeyiii inşallahhhhhhevet eşimin işine üzüldük biraz ama olsun bunada şükür şu an devam ediyorr

tuğbişimm canım çok sağol neden yanlış anlayımm ben sizle paylaştıkça rahatlıyorum, sizin sadece allah yardımcınız olsun demeniz bile yeter bana canımm evet biraz üzüldük maaş ve özellikle işin devamlı olmayışı konusunda ama bunada şükür bacım 800 lirayla ev geçindiren aileler var bunları düşününce insan şükrediyorkarı koca çalışıyoruz allah yardım eder toparlanırız bir an önce inşallahhbide bebek konusunu ertelememi söylemişsin ya canım ben bu güne kadar (12) yıl hep bu sebeplerden dolayı erteledim tedavimi ama ikiside olmadı işteşu andaki düşüncemde şu, önce mümkün olduğu kadar imkanları zorlayıp tedavime başlamak hem yaş geçiyor hemde belki kısmetimiz bebemizle açılacak diye düşünüyorumallah verirse inşanllah çocuğumuzun geleceğine dair planlar yapmak bizi daha güçlü kılacak gibi geliyor içimden arkadaşım allahım yardım etsim hepimize inşallahhh

Son düzenleme:
durummmmmmmmm günaydınnnnnn ablam ses ver sesssssss

ege nasıl ağlama krizleri devam ediyormu üzüyormu seni

günaydın canlarım nasılsınızzzzz keyifler nasılmış bakalımm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr şu avatarlardaki bebklerin sizden çektiği neeeeeeeeeeeee ne isityorsunuz bu yavrulardan sizzzdeğiştirin şu avatarları üleennnnnnnnnn

vayy dünür sen buralara uğrarmıydın yahuu :86:
şaka bir yanada madem özür dilemişsin hatanında farkına varmışsın bizede seni affetmek düşer
eee nasıl gidiyor annelik benim damat nasıl:))

teşekür ederim canım eşimi seviyorummm iyi günde kötü günde diye söz verdik birbirimize sözümü tutmaya çalışıyorumm
kardeşlerimde çok değerli insanlar her sıkıntımda yanımdaaalarrr sizlerdeeee ÇOK DEĞERLİSİNİZ benim yol kader arkadaşımsınızzzz ben burada eşimle kardeşlerimle konuşmadığım konuşamayacadığım şeyleri konuşuyorummm sizlerde bana destek oluyorsunuzzzzz seviyorum sizi ne yapayım yafffffffffff

BAKIN SİZE NE İTRAF EDECEĞİMM:26::26: BEN İLK BU TOPİĞE GELDİĞİMDE (ADINDAN DOLAYI GİRMİŞTİM BURAYA )İLK BİR HAFTA FALAN MRHB YAZIYORUM SİZ KENDİ ARANIZDA KONŞUYORSUNUZ MUHABET EDİYORSUNUZ BANA SLMMM NASILSIN DİYORSUNUZ (ben yazıdığım topiklere obene oluyorum )ALLAHIM BURASI NE KADAR MESAFELİ BİR TOPİK DİYORUMMM ZAMAN GEÇTİ SİZLERİ DAHA İYİ TANIDIM ŞİMDİ SAYFAMI AÇTIĞIMDA ABONE OLDUĞUM TÜM SAYFALAR AÇILIR BENİM ÇOK ÖNEMLİ 4 TOPİĞİM VARDI GÖZÜM HEMEN ONLARA TAKILIR BUNLARDAN BİR TANESİDE BURASIDIRRR SİZİ SEVİYORUMMM İYİKİ YOLARIMIZ KESİŞMİŞ TANIŞMIŞIZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…