ayy inşallah bilir kıyamam sesi de nefes nefeseydi sanki bana mı öyle geldi diyecem ama yoruldum dedi ayy kıyamamm
hadi bende çıkarım iyi akşamlar
hepinizi öperim muck muck muck
cnm inşallah başlıcazz tedaviye dediğim gibi 3 ayı bulabilir amin cnm benim amin o güzzel gönlüne sağlıkaaa tedaviyemi başlıyosun haydi hayırlısı canım allah yardımcın olsun herşey gönlünceolsun mutluluğu ffazlasıyla hak ediyorsun
sen yinemi taşınıcan şifaaaaa
evet hemşom üçümüz bir arada aradan çıkalım inşş inşşş Sevomdan müjde yakın zaten evet hemşom benimde aklıma yattı ballı karışım cnm hemşom yaaa eşinin işyerinde pürüzler çıkmış inşallah kışın kendi işyerinizi açarsınızhemşommmm sen ben nurcik aynı zamanlara denk gelebilir tedavimiz inşallahhhhhcanım üçümüz birden heyecanla bekleyelimmm ama önce sevoya halaylar çekecezz inşallahhhh
kızlar eşinde problem olmayanlarr bal+tarçın+çörek otunu yapın beeyaa ne kaybedersiniz bence çokta vitaminli bişey fik fike de faydalı olurrrr
eeee bana gelince akşam biraz moralimiz bozuldu eşimle birliktebende kendimi uykuya verdim sanırsam 11 saat felan uyumuşumdur bugün
eşimin yeni başladığı işle ilgili üzüldük biraz önce 1500 lira maaş demişlerdi şimdide 1200 liraya düşürmüşler şerf..szlerbide işin devamlılık garantisi yokmuş ellerinde iş olursa işçiler devam yoksa çıkış vereceklermiş çok üzüldük yaw eşim gidip gitmemek konusunda çok kararsız kaldı ben haketmiyorum bu maaşı dedi ama mecburen gitti ssk için devam edecek gittiği yere kadar ve kış sezonunu en azından işsiz atlatmamk için sonrada kendi dükkanımı açarım diyor işte böyle bacılarr yaww bazen isyan etmek istiyorum sonrada diyorumki allahım bunada şükürr
sağol cnm benim ama daha var tedavi öncesi taşınma tayin işimiz hayırlısı ile hallolsa cnm tekrar geçmiş olsun bugün daha iyiymişsin Rabbim daim etsin sağlık versinevet canım biraz daha iyiyim şükür canımm
eşinin iş kkonusunda şimdi bende üzüldüm bak alllahım yardımcınız olsun herşey gönlüüzce olsun canım sıkma canını
bu arada ben geçmişi okudum hep unutuyorum ya şşifam tedaviye başlayacakmış inşalllahhh
nurcanım kursa başlıyor hadi bakalım şıkır şıkır görelim takılarııı
düşünüyorum düşünüyorum aklıma bişey gelmiyorrrrrr ayy hastalık ne kadar kötü bişey miş yaaaaaaaaa:84:
cnm benim hg
günaydın kuşlarımmmmm nasılsınız sizleri çok ama çok ösledim ...
geçmişi pek okuyamdan direk dalmak istedim çünkü benimki heran uyanabilir..... kızlar bu arada ben perşembe günü tel. i çaldırdım şuan tel. sizim hattımı çıkardık ama daha bi tel. alamadım.. sizleri o yüzden arayamıyorum ..... hepinizi çok ama çok seviyorum ..... dualrım sizinle.... benimde kısmetse bu hafta kızımın mevlidi var onun telaşı var... dün saolsun komşularım ve eltilerim baklavaları açtılar .. bu hafta yoğunun geçicek... RABBİM bu mutluluğu sizlerede tattırsın inş... tez vakitte kucaklarınızı bebelierinizle doldursun... yavrumu her emzirişimde sizler içinde bol bol duA ediyorum... her zaman gelemsemde aklım hep .... kendinize çok iyi bakın olarmı ..........bnim ki mızıldanmaya başladı...... kocaman öpüyorum hepinizi.......
canım göremedikki seni akşamherkesee günaydınlarrrr nasılsınızz bakalımm
yaa akşam bende kimse yok diye oyun bölümüne takıldım sonradan herkeş gelmiş bol bol muhabbet etmişsiniz yaa
bu arada şifaa anlayamama yeteneğine bayıldımmmcanım benimm yaaa
bu arada şifaaaa ve kist olayları çabuk olan arkadaşlar bal polen veya incirleri dikkatli kullanmanız gerekli bünyesi kistte meyilli olanlar aman dikkat derim.
süt maydanoz buharını bende yaptım ondan sonra sistit oldum ve hiççç geçmedi azaldı ama hala sorunlarım mevcut..herkeste aynı sonucu vermez bu tarz şeyler var olan sağlamlığınızda gidebilir.
aaa bi tedavi haberi dahaiyim canım bende dün rahim filmi çekildim işte rahim yıpranmış iyice sanırım bu sefer çok canım yandı ....1-2 ay daha bekleyip en geç kurban bayramından sonra başlıycam tedaviye inşallah
slm cnm hgslm arkadaşlar
canım hemşom pc açık kalıyo yaaa geçmişte kısmet olmuyoo gelecektehemşommmmmm gel artık bacım bırak geçmişiiiher seferinde geç geliyon iki muhabbetin belini kıramadan çıkıyoz bizdee sonra bakarsın geçmişee
slm eda hg iyiyim cnm sen nasılsınselam bacılar nasılsınız?
cnm inşallah başlıcazz tedaviye dediğim gibi 3 ayı bulabilir amin cnm benim amin o güzzel gönlüne sağlık
evet cnm taşınmak benim alın yazım oldu malesef tayin isteyeceğiz il merkeze ( hem geldiğim yerden farkı yoktu buranın küçük bi ilçedeyim ) inşallah tayin merkeze çıkarsa taşıncazzz sonrada kısa süre sonra tedavi
evet hemşom üçümüz bir arada aradan çıkalım inşş inşşş Sevomdan müjde yakın zaten evet hemşom benimde aklıma yattı ballı karışım cnm hemşom yaaa eşinin işyerinde pürüzler çıkmış inşallah kışın kendi işyerinizi açarsınız
sağol cnm benim ama daha var tedavi öncesi taşınma tayin işimiz hayırlısı ile hallolsa cnm tekrar geçmiş olsun bugün daha iyiymişsin Rabbim daim etsin sağlık versin
cnm benim hgaaaa üzüldüm gitmiş tel. neyse cana geleceğine mala gelsin Rabbim sizleri korusun nazarlardan ooooo maşallah mevlüt telaşı varr hayırlı olsun şimdiden ALLAH kabul etsin o güzel gönlüne dualarına aminn diyorumm
canım göremedikki seni akşamyoksa kolundan tuttuğumuz gibi buraya alırdık neyse sağlık olsun başka zamana cnm yaaa akşama akşam kafa basmadıydı salakgillerden olduydum :86::86::86::86:
aman cnm yaaa aydınlattığın iyi oldu amann beeee bende de kist sürekli oluyor ALLAH korusun kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sağol tatlım
aaa bi tedavi haberi dahageçmiş olsun tatlım röntgende canın yanmış inşallah bu son tedaviyle yüzün güler
slm cnm hg
canım hemşom pc açık kalıyo yaaa geçmişte kısmet olmuyoo gelecektetam eşimin eve geleceği saatte açıyom tam oturuyom pc başına hoppp kapı çalıyooo koş şifa koş sonrada hemen oturamıyomm pc açık kalmış oluyooo veee senide kaçırmış oluyomm hemşommmmm
slm eda hg iyiyim cnm sen nasılsın
canım benim bıdığı bizim yerimizede bol bol öpkızlar tam size bir şeyler yazacktım yeğenimle kardeşim aradı size glceğiz dedii bıdık beni özlemiş
onlar gidincede bıdığın dağıtıklarını toparladım ancak bitti işim
tatlım tekrar geçmiş olsunevet şifacım canım çok yandı inşallah son olur bu 4. çekilişimdi...
evet inşallah tedaviye başlıycam ...bu kış hamile patlaması yaşanacak topikte hepimiz başlıyoz tedaviye nerdeyse ayy yinemi taşınıyon canım yaa çok zor oluyodur sanırım rabbim yardımcın olsun ziraa ben bu aralar ev işi yapmaya bile çok üşeniyorum bi tuhafım depresyondayım sanırsam
hoş geldinde geç geldin be güzelimselam tatlişler nasılsınız
nerelerdesiniz yaaaaaa ben geldim :79: zati her zaman vaktim olmuyo gelincede kimseye denk gelemiyomfaceye takılıyom bende ordada sıkılıyom ösledim sisi beyav ne var ne yok geçmişe takılmadım direk daldım topiğe kimseleri bulamadımm :84:
neyse hepinisi mıncırdım kendinize iyi bakın görüşürükkkk
Herkeslere kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Selam kızlar..öncelikle yeni gelen arkadaşlara bu topiğn onlara uğur getireceğini söylemek istiyorum..eskiler beni unutmadılarsa bilirler bende 6yıl hasret çektim bebeğime rabbim öyle bir mucize gönderdiki kendiliğinden hamile kalıp ..şimdi ömerimi kucağıma almayı nasip etti...2,5 aylık olduk ve zaman su gibi geçiyor....
Dünürüm (kedersiz) biliyorum sizleri kırdım...ara ara gelip özür diledim ama kimse hiç cevap yazmadı..bende dedim artık yaptığım hatanın sonucunu çekeyim dedim...eğer ki cezam bittiyse bende sizlerin arasına katılmak istiyorum..ömerimle beraber teyzeleri....
Asla ettiğiniz dualarınız unutamam burdaki dostlarımın ..şuanda okunan sabah ezanın hürmetine rabbim hepinizin muradını versin....aminnnnnnnnnnnnnnnnn
cevabınızı bekliyorum...
vayy dünür sen buralara uğrarmıydın yahuu :86:Herkeslere kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Selam kızlar..öncelikle yeni gelen arkadaşlara bu topiğn onlara uğur getireceğini söylemek istiyorum..eskiler beni unutmadılarsa bilirler bende 6yıl hasret çektim bebeğime rabbim öyle bir mucize gönderdiki kendiliğinden hamile kalıp ..şimdi ömerimi kucağıma almayı nasip etti...2,5 aylık olduk ve zaman su gibi geçiyor....
Dünürüm (kedersiz) biliyorum sizleri kırdım...ara ara gelip özür diledim ama kimse hiç cevap yazmadı..bende dedim artık yaptığım hatanın sonucunu çekeyim dedim...eğer ki cezam bittiyse bende sizlerin arasına katılmak istiyorum..ömerimle beraber teyzeleri....
Asla ettiğiniz dualarınız unutamam burdaki dostlarımın ..şuanda okunan sabah ezanın hürmetine rabbim hepinizin muradını versin....aminnnnnnnnnnnnnnnnn
cevabınızı bekliyorum...
o kadar alıntı yaptım parmağım nereye değdiyse gitti sinir ya bugün kaçtır yapıyo aynı şeyiaklıda kalanlar kamer eşinin iş konusnu beklediğiniz gibi olmamış üzüldüm ama vardır mutlaka bi hayır sizinde kısmetsizliğinizmidir nedir ya bune şanssızlıktır.birde tedaviyi değilde yeni girişeceğiniz işlerde başka şeyi niyetleseniz belki dahja kolay ilerler herşey yanlış anlama insanın çok istediği şey ulaşılmaz olurmuş ya ondna dedim
şifam valla senin kaderin taşınmak olmuş hayırlısı olsun da çok yıpranıyosun bacım ya ben birkez taşındım annemi bırakebem ağladı resmen çok zor çook eşyada yıpranıyo sağlık olsunda hepsi gelir geçer unutulur yeterki sağlık ve huzur olsun canım
tarfill sende tedaviye start vericen he ayy çok sevindim canım allah emeklerini boşa çıkarmasın sen ve isteyen herkesin
sevom akşam arıcam deidm arradın sana öpücükten başka bişi yok
duru ne güzel enerjiyle gelip gitmişsinöperiz seni kız şeker anne
çiğdem seninlede konuştuk hayırlı haberlerle gel doktordan
yeter sen nasılsın bu arada aklımda kaç gündür sölemek istiyorum sen gerçekten takdire değer bi hanım sın eşin rahatsız anladığıum kadarıyla herşeye sen koşuyosun kardeşine hastaneye postaneye filan ama yinede içimizdne birinin morali bozulsa moral verip ekranı cicilerle dolduruyosun çokpozitifsin maşallah sana
aklımda kalnalr bunlar önemli bişey yok zaten ç şükür herkesi öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?