Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

BÜYÜK bir zevkle

günaydınn bacımm seni sabah sabah görmek ne güzel buarada

günaydın yeteerr ben avatarımdan memnunum hele bi gelsin bebeler daha çok çekecekleri var

seni gidii seniii demek mesafeli olduğumuzu düşündün aslında değiliz ama yeni gelenler oluyor kafalarına takılan soru oluyo gelip sorup bizde uzun uzun cevaplamaya çalıyıyoruz ama bir teşekkür etmeden deyim yerindyese arkalaraına bakmadan çıkıyorlar cevaplarımız havada kalıyo bu yüzden ben kendi adıma konuşmam gerekirse ilk gelenlere sadece (hoşgeldin aramıza )diyorum sonra baktım yeni üye bize abone olmuş aradaki mesafeyi kısaltıyorumm

kızlar 10 dk bankaya gitti bir bakıyım çıkıyım dedim size nabersinizzzz
nurcikim iş bittimi canımm çok yoruldun demi gel seni öpeyim bi

günaydın yeteerr ben avatarımdan memnunum hele bi gelsin bebeler daha çok çekecekleri var

günaydın bacım ..bende seni görsem memnun olacam şu gizli modundan çık artık yafff
bizden gizli erelere takılıyon sen bakimm:76::76::76::76:

kızlar 10 dk bankaya gitti bir bakıyım çıkıyım dedim size nabersinizzzz
nurcikim iş bittimi canımm çok yoruldun demi gel seni öpeyim bi
ahh sorma canım yaa öldümm öldüm ,dün merdiven, dam başı,garaj ve bahçeyi temizledik bulaşık teli parmaklarımı deldi vallahaa
göze gelse bari az önce eltim aradı 2 gündür çok yorduk bugün gel kısır yapıp yiyelim dedi oraya gidecem yine
herkese selam...

a.selam

ayyyyyyyy şimdi gelirse çok üzülecem çıkarken yawwwbensiz muhabbet olurmu lannnnaklım burda kalacak
sevom yok bacımm sanırımm sen geç kaldın öylemii bende tam tersi 8 e 10 kala bürodayım eşim erken gittiğinden mecbur beni bırakıyor yol eziyeti çekmektense iyidir napiyimm

kız nurcik napıyon bacımm oh rahatladın valla yat evinde dinlenn

yeterimmmm seni seviyorum canımm gerçekten güçlü kişiliğe sahipsinn

ayyyyyyyy şimdi gelirse çok üzülecem çıkarken yawwwbensiz muhabbet olurmu lannnnaklım burda kalacak
sevom yok bacımm sanırımm sen geç kaldın öylemii bende tam tersi 8 e 10 kala bürodayım eşim erken gittiğinden mecbur beni bırakıyor yol eziyeti çekmektense iyidir napiyimm

kız nurcik napıyon bacımm oh rahatladın valla yat evinde dinlenn

yeterimmmm seni seviyorum canımm gerçekten güçlü kişiliğe sahipsinn

laracım benim aklıma bir fikir geldi yarın ilk işin ,işe gelmeden önce eczaneye uğramak:86: uyku hapı alıyorsun işe başlamadan önce patronuçie hanıma kendi ellerinle tavşan kanı bir çay yapıyorsun içine 2_ 3 tablet uyku hapı katıyorsun :94: o mışıl mışıl uyurken sende rahat rahat muhabet ediyorsunnnnnnnnnnn :87::87::87::87::87::87::87::87::87:nasıl fikir :89::89::89:

[video=youtube;9bsA2yAqkMU]http://www.youtube.com/watch?v=9bsA2yAqkMU&feature=fvwrel[/video]

ama ama ben onlardan değilimmmmmm

şaka yaptım kız
senle laranın mesajı alt altaydı bir baktık biri leylekte biride askıda iki bebiş takılayım kılzara dedim

[video=youtube;tveuaJSkJI4]http://www.youtube.com/watch?v=tveuaJSkJI4&feature=related[/video]

teşekür ederim canlarımmmm
siz böyle söyleyince güçlü hisediyorum kendimi
kızlar kardeşim gelmiş anneme onun yanına gidiyorummm iyi bakın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…