canım benim bıdığı bizim yerimizede bol bol öp
tatlım tekrar geçmiş olsuninşallah tedavinle tedavilerimizle hasretimiz son bulacak sağlıklı ve hayırlıca evlatlarımızı kucağımıza alıp doya doya kokluyycazzz ( tabi hiç doymayız ya :86: ) ALLAH ım başta sağlık versin hepimize cnm evet yaaa çok sık taşınıyomm hiç istemesekte amin cnm aslında bende iş yapmak istemiyom bu sıralar
hoş geldinde geç geldin be güzelimneyse iyisin yaa bende seni öpt
teşekür ederim canımeşimi seviyorummm iyi günde kötü günde diye söz verdik birbirimize sözümü tutmaya çalışıyorumm
kardeşlerimde çok değerli insanlar her sıkıntımda yanımdaaalarrrsizlerdeeee ÇOK DEĞERLİSİNİZ benim yol kader arkadaşımsınızzzz ben burada eşimle kardeşlerimle konuşmadığım konuşamayacadığım şeyleri konuşuyorummm sizlerde bana destek oluyorsunuzzzzz seviyorum sizi ne yapayım yafffffffffff
BAKIN SİZE NE İTRAF EDECEĞİMM:26::26: BEN İLK BU TOPİĞE GELDİĞİMDE (ADINDAN DOLAYI GİRMİŞTİM BURAYA )İLK BİR HAFTA FALAN MRHB YAZIYORUM SİZ KENDİ ARANIZDA KONŞUYORSUNUZ MUHABET EDİYORSUNUZ BANA SLMMM NASILSIN DİYORSUNUZ (ben yazıdığım topiklere obene oluyorum )ALLAHIM BURASI NE KADAR MESAFELİ BİR TOPİK DİYORUMMMZAMAN GEÇTİ SİZLERİ DAHA İYİ TANIDIM ŞİMDİ SAYFAMI AÇTIĞIMDA ABONE OLDUĞUM TÜM SAYFALAR AÇILIR BENİM ÇOK ÖNEMLİ 4 TOPİĞİM VARDI GÖZÜM HEMEN ONLARA TAKILIR BUNLARDAN BİR TANESİDE BURASIDIRRR SİZİ SEVİYORUMMM İYİKİ YOLARIMIZ KESİŞMİŞ TANIŞMIŞIZZZ
günaydınn bacımm seni sabah sabah görmek ne güzel buarada
günaydın yeteerr ben avatarımdan memnunum hele bi gelsin bebeler daha çok çekecekleri var
kızlar 10 dk bankaya gitti bir bakıyım çıkıyım dedim size nabersinizzzz
nurcikim iş bittimi canımm çok yoruldun demi gel seni öpeyim bi
herkese selam...
günaydın bacım ..bende seni görsem memnun olacamşu gizli modundan çık artık yafff
bizden gizli erelere takılıyon sen bakimm:76::76::76::76:
ahh sorma canım yaa öldümm öldüm ,dün merdiven, dam başı,garaj ve bahçeyi temizledik bulaşık teli parmaklarımı deldi vallahaakızlar 10 dk bankaya gitti bir bakıyım çıkıyım dedim size nabersinizzzz
nurcikim iş bittimi canımm çok yoruldun demi gel seni öpeyim bi
herkese selam...
bakma sen arada bende öyle yapıyorum laf aramızdaselam
yaa böle daha iyihiçbiyere takılmıyom aslında ama bölesi daha hoşuma gidiyo
seni gidii seniiidemek mesafeli olduğumuzu düşündün aslında değiliz ama yeni gelenler oluyor kafalarına takılan soru oluyo gelip sorup bizde uzun uzun cevaplamaya çalıyıyoruz ama bir teşekkür etmeden deyim yerindyese arkalaraına bakmadan çıkıyorlar cevaplarımız havada kalıyo bu yüzden ben kendi adıma konuşmam gerekirse ilk gelenlere sadece (hoşgeldin aramıza )diyorum sonra baktım yeni üye bize abone olmuş aradaki mesafeyi kısaltıyorumm
ama ama ben onlardan değilimmmmmm
günaydınn bacımm seni sabah sabah görmek ne güzel buarada
günaydın yeteerr ben avatarımdan memnunum hele bi gelsin bebeler daha çok çekecekleri var
ayyyyyyyy şimdi gelirse çok üzülecem çıkarken yawwwbensiz muhabbet olurmu lannnn aklım burda kalacak
sevom yok bacımm sanırımmsen geç kaldın öylemii bende tam tersi 8 e 10 kala bürodayım eşim erken gittiğinden mecbur beni bırakıyor yol eziyeti çekmektense iyidir napiyimm
kız nurcik napıyon bacımm oh rahatladın valla yat evinde dinlenn
yeterimmmm seni seviyorum canımmgerçekten güçlü kişiliğe sahipsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?