güle güle canım bende birazdan çıkacam kaynanmlara gidecemteşekür ederim canlarımmmm
siz böyle söyleyince güçlü hisediyorum kendimi
kızlar kardeşim gelmiş anneme onun yanına gidiyorummm iyi bakın kendinize
günaydınlarrr hepinize canlarımmmmyanaklardan kocaman öperimmm hepnizii
şifamm hemşomgene taşınıyomuşsun canım inşallah tayininiz çıkar arkadaşım allahım gönlünüze göre versin herşeyiii inşallahhhhhh evet eşimin işine üzüldük biraz ama olsun bunada şükür şu an devam ediyorr
tuğbişimm canım çok sağol neden yanlış anlayımmben sizle paylaştıkça rahatlıyorum, sizin sadece allah yardımcınız olsun demeniz bile yeter bana canımm evet biraz üzüldük maaş ve özellikle işin devamlı olmayışı konusunda ama bunada şükür bacım 800 lirayla ev geçindiren aileler var bunları düşününce insan şükrediyor karı koca çalışıyoruz allah yardım eder toparlanırız bir an önce inşallahh bide bebek konusunu ertelememi söylemişsin ya canım ben bu güne kadar (12) yıl hep bu sebeplerden dolayı erteledim tedavimi ama ikiside olmadı işte şu andaki düşüncemde şu, önce mümkün olduğu kadar imkanları zorlayıp tedavime başlamak hem yaş geçiyor hemde belki kısmetimiz bebemizle açılacak diye düşünüyorum allah verirse inşanllah çocuğumuzun geleceğine dair planlar yapmak bizi daha güçlü kılacak gibi geliyor içimden arkadaşım allahım yardım etsim hepimize inşallahhh
inşallah emeklerin boşa çıkmaz allah yardımcın olsun emeğinin karşılığı göbüşüne konsunslmlar arkadaşlar nasılsınz neler var neler yok güzel haberler varmı yeni hamileler beni sorarsanız aynı tüp bebek raporu aldım kasım gibi inşallah yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım rabbım herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun
amiiin orucunuda allah kabul etsin nevomkızlar kızlar çoooook güzelllll bi rüya gördüm Allahım inşallah gerçek olsun nolur nolurrrrrrrrrrrrr
öncelikle rüya çok kısa
rüyamda sesler duyuyorum gacılar konuşuyo kendi aralarında
diyolar ki KEDERSİZ HAMİLEEEEEE biliyo musun
Allahım bu rüyam gerçek olsun oruçluyum da bugün
canım arkadaşımın yüzü gülsün evi neşe dolsun uykusuzluktan zombi gibi gezsin tuvalete gitcek vakit bulamasın
ahhhhhh nevoooo ahhh desin
sırayla tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar ver Rabbim
evladı olanların evlatlarını sen koru
hamişlere de hayırlı doğumlar nasippp et
mutluluktan iyi saatte olsunlar geldi bana galiba:76:
hepinizi sefiyorummmm
çiğdem bugün doktora gidicekti dün öyle söledi nörolojiye muayene olucaktınurcikimmmmmmhakket doğru diyon sanırım yakında öyle yapacamm müshil daha eğlenceli olurr
yeterim napalım bacımm birgün indiriririz inşallah aşağılara mesela göbüşe olabülürrrr
bugün çiğdem yok mu?:26::26:
tuğbiş özele bak yavrımnasılsınız bebiş ve sen
kızlar kızlar çoooook güzelllll bi rüya gördüm allahım inşallah gerçek olsun nolur nolurrrrrrrrrrrrr
öncelikle rüya çok kısa
rüyamda sesler duyuyorum gacılar konuşuyo kendi aralarında
diyolar ki kedersiz hamileeeeee biliyo musun
Allahım bu rüyam gerçek olsun oruçluyum da bugün
canım arkadaşımın yüzü gülsün evi neşe dolsun uykusuzluktan zombi gibi gezsin tuvalete gitcek vakit bulamasın
Ahhhhhh nevoooo ahhh desin
Sırayla tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar ver rabbim
evladı olanların evlatlarını sen koru
hamişlere de hayırlı doğumlar nasippp et
mutluluktan iyi saatte olsunlar geldi bana galiba:76:
Hepinizi sefiyorummmm
ben bi diğer tarafa göz atsam olarmı acepEvde işlerim var işlerden önce her iki tarafada bi bakayım öle başlayayım dediydimde görüşürüz canlar
bende kaçarım kızlarr sonra görüşürüzz
Nevommmm rüyan hayır olsun inşallahhhhhhhhhh aynen öyle olsun aminn
arkdşlar bısı sorsam cvp verırmısınız aceb
1 senedır bebgımız olmuor ve doktora cıktım yumurtan var dedı ve tarıh verdı beraber olun dıe aynı dedıgını yaptık ama olmadı gene gıttım adetın 2 gunu serophene dıe ılac verdı adetın 5.gunu gunde 1 adet dedı suan hapı 4. ıcısım 4 gun oldu yanı acaba hamıle kalmam yuksekmıkı hormon tahlılınde yumurtam zayıf oldugu ıcın vermıs doktor catlama problemım yok sanırım adetlerımde duzenlı
1 senedır bebgımız olmuor ve doktora cıktım yumurtan var dedı ve tarıh verdı beraber olun dıe aynı dedıgını yaptık ama olmadı gene gıttım adetın 2 gunu serophene dıe ılac verdı adetın 5.gunu gunde 1 adet dedı suan hapı 4. ıcısım 4 gun oldu yanı acaba hamıle kalmam yuksekmıkı hormon tahlılınde yumurtam zayıf oldugu ıcın vermıs doktor catlama problemım yok sanırım adetlerımde duzenlı
burada tam olarak ne sorduğunu yada ne öğrenmek istediğini anlamadım..hamile kalabilri miyim bu şekilde mi soruyorsun :26:
Yumurta destekleyici ilaç verecek yumurta takibi yapmaya başlamış doktorun.bu şekilde istersen bikaç ay denersin yumurtan gelişiyomu,çatlıyomu ona baktırırsın sonrası takdir ilahi tabiki olur yada olmaz diye bişey diyemeyiz..bikaç ay olmaz ise doktoruntedavini yönlendirecektir muhakkak iyi bir doktor ise.. Bu arada eşine de tahlillerine ve sperm testi vermesi gerek boş yere zaman kaybı olmaması adına..bazen kadında sorun ararken erkek en sona itiliyor ama sonunda erkekte sorun çıkabiliyor aklında bulunsun
yumurtan çatlamıyosa yumurtladığın günden 2 gün önce haşlanmış havuç ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?