Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slmlar arkadaşlar nasılsınz neler var neler yok güzel haberler varmı yeni hamileler beni sorarsanız aynı tüp bebek raporu aldım kasım gibi inşallah yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım rabbım herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun

kızlar kızlar çoooook güzelllll bi rüya gördüm Allahım inşallah gerçek olsun nolur nolurrrrrrrrrrrrr

öncelikle rüya çok kısa
rüyamda sesler duyuyorum gacılar konuşuyo kendi aralarında
diyolar ki KEDERSİZ HAMİLEEEEEE biliyo musun
Allahım bu rüyam gerçek olsun oruçluyum da bugün
canım arkadaşımın yüzü gülsün evi neşe dolsun uykusuzluktan zombi gibi gezsin tuvalete gitcek vakit bulamasın
ahhhhhh nevoooo ahhh desin
sırayla tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar ver Rabbim
evladı olanların evlatlarını sen koru
hamişlere de hayırlı doğumlar nasippp et
mutluluktan iyi saatte olsunlar geldi bana galiba:76:
hepinizi sefiyorummmm

[
canımm yanlış anlamışsın yada ben doğru ifade edememişim ne sayarsan ben hiçbir zaman erletemekten yana değilim tedaviyi kendimden örnek vereyim ben geçen yıl haziranda aşılama yaptırdım olmadı hemen sonraki ay tüp bebeye geçtim olmadı sonrada cesaretimi toplayamadığım için 6 ay araverdik yani bir yıl içinde üst üste devamettim pes etmeden ve aralarda preseed soğan kürü yumurta takibi bilmem ne boş kalmaıdm hiç ben sana dedimki bi işe başlarken hep tedaviyi niyetleyip başlıyosunuz ya yani bu iş olursa tedaviye başlarız filan gibi yada şöle söliyim eşinin iş yeri açma konusnda dedinki açsın bi kaç ay sonra toparlanır tedavviye başlarız e şimdi işegirme konusundada aynı niyettesiniz ya haklı olarak ben demek istedimki acaba niyetini değiştirsen yani belki bebeğin kısmeti o iştengelmicek başka yerden görünmezinden olacak bi şekilde umarım daha anlaşılır anlatabilmişimdir biraz karışıkta olsa :)) mesela bu iş olursa inşalah borçlarımızdan kurtulcaz gibi niyetlensen zaten borçtan kurtulunca doğal olarak elde birikim olucak oda bebeği getircek inşallah yanlış anlamışsın asla asla ertelenme ki zaten ertelememekteki gerekçelerin çok mantıklı akıllıca öpt.çok sayın bayeen laraa

inşallah emeklerin boşa çıkmaz allah yardımcın olsun emeğinin karşılığı göbüşüne konsun
amiiin orucunuda allah kabul etsin nevom

Son düzenleme:
nurcikimmmmmmhakket doğru diyon sanırım yakında öyle yapacamm müshil daha eğlenceli olurr

yeterim napalım bacımm birgün indiriririz inşallah aşağılara mesela göbüşe olabülürrrr

bugün çiğdem yok mu?:26::26:

tuğbiş özele bak yavrım nasılsınız bebiş ve sen

çiğdem bugün doktora gidicekti dün öyle söledi nörolojiye muayene olucaktı

baktım annem az sonra şettirecem şükür iyiyiz sizlere duacyız sennabersin

ben bi diğer tarafa göz atsam olarmı acep evde işlerim var işlerden önce her iki tarafada bi bakayım öle başlayayım dediydimde görüşürüz canlar

ahanda şimdi anladım tuğbişim çok sağol canımben genede iş güç para pul hepsinin artık içine............tuğbiş yeter artık ne olacaksa bebeğim olduktan sonra olsunnallahıma büyük konuşmayım rabbim verirrse inşallahhh

bende kaçarım kızlarr sonra görüşürüzz

nevommmm rüyan hayır olsun inşallahhhhhhhhhh aynen öyle olsun AMİNN

hayrolsunn rüyan nevomm ne güzel bir rüya böleee Belkide tedavi olmadan süpriz olur hadi inşallahhh nevomm senin rüyalarınn gerçek çıkıyo hatırladığım kadarıyla buda gerçek olur bacımın hasreti biter en kısa zamandaaa
Orucunu allah kabul eylesin canım benimm

ben bi diğer tarafa göz atsam olarmı acep Evde işlerim var işlerden önce her iki tarafada bi bakayım öle başlayayım dediydimde görüşürüz canlar

tüh yetişemedim cnaım görüşürüz sonra neyse

bende kaçarım kızlarr sonra görüşürüzz

Nevommmm rüyan hayır olsun inşallahhhhhhhhhh aynen öyle olsun aminn

güle güle laracık

arkdşlar bısı sorsam cvp verırmısınız aceb

tabiki yardımcı olabilirsek ne mutlu

1 senedır bebgımız olmuor ve doktora cıktım yumurtan var dedı ve tarıh verdı beraber olun dıe aynı dedıgını yaptık ama olmadı gene gıttım adetın 2 gunu serophene dıe ılac verdı adetın 5.gunu gunde 1 adet dedı suan hapı 4. ıcısım 4 gun oldu yanı acaba hamıle kalmam yuksekmıkı hormon tahlılınde yumurtam zayıf oldugu ıcın vermıs doktor catlama problemım yok sanırım adetlerımde duzenlı

burada tam olarak ne sorduğunu yada ne öğrenmek istediğini anlamadım..hamile kalabilri miyim bu şekilde mi soruyorsun :26:

Yumurta destekleyici ilaç verecek yumurta takibi yapmaya başlamış doktorun.bu şekilde istersen bikaç ay denersin yumurtan gelişiyomu,çatlıyomu ona baktırırsın sonrası takdir ilahi tabiki olur yada olmaz diye bişey diyemeyiz..bikaç ay olmaz ise doktoruntedavini yönlendirecektir muhakkak iyi bir doktor ise.. Bu arada eşine de tahlillerine ve sperm testi vermesi gerek boş yere zaman kaybı olmaması adına..bazen kadında sorun ararken erkek en sona itiliyor ama sonunda erkekte sorun çıkabiliyor aklında bulunsun

yumurtan çatlamıyosa yumurtladığın günden 2 gün önce haşlanmış havuç ye

evet esımde verıcek tabıkı ama bu hap ıle hamıle kalabılırmıyım dıe sordum ınan cok zor durumdayım olmuor 1 senedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…