Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet esımde verıcek tabıkı ama bu hap ıle hamıle kalabılırmıyım dıe sordum ınan cok zor durumdayım olmuor 1 senedır

olabilir tabiki veya yeterli gelmeye bilirde keisn bişey söyleyememki bu konuda Ama doktorun en doğru şekilde başlamış yumurta takibi yaparak dediğim gibi olmazsada daha ileri aşamalara geçilecektir.
Bizlerde aynı durumdayız aramızda 5,6,8, 12 senedir olmayan var canım anlayabiliyoruz ama stres yapmamanı tavsiye ederim daha yolun başındasın en kısa zamanda inşallah bebeğine kavuşursun

ins sızlerde bebgınıze kavusursunuz bende bır yere gıdıosun yenı dogmus bebekler bızımle yasıt annelerı bazılar 2.ye hamıle bızler boyle cok kotu durum ....

anooooooooooommmmm nevom ne yazmış rüyasında nurcik hamiş demek allahım inşallah
sonrasında diğer arkidişlerm ayyy çok güzel beeee
bi halay çekiimm ben şimdiden

nabersiniz cicoşlar
rüya deyince bende alakasız bşr rüya gördüm erkek terliğimizi amcamların evinden alıyom aaaa niye burda bırakıyosunuz dye anneme ve abime kızıyorum neysekli aldım siyah terliklerimi sonra halamın evi yok yıkılmış güya sadece arsası ve temel atmak için çukur kazılmış kare şeklinde peşi sıra diğer evlerde öyle halam vefat etmişti bu arada akşam açık yattım galiba

hayır olsun durucum rüyann baya karışık görmüşsün canım
bu arada gelmiyon doğru dürüst yoğunmusun bacım

yeni gelen arkidişler hoşgeldiniz
sevom nasılsın az kaldı dimi
yeter bacım sen nassın
nurcik kısırmı yiceniz abuuuuuu çok severim ama heç güsel yapamam
nevom allah kabul etisn orucunu
tubiş kısçemiz ne yapıyo sen nasılsın az kaldı maşallah
laram eşin hayırlı bol kazançlı işler bulsun canım
çiğdem nerde bugün gelmedimi tansiyonu nasıl oldu
şifam taşınıyosun bu ikincimii ben anlamadım
melike nasıl gidiyo hamişlik
diğer melikemiz naptı aceppp
tarfil, bebekdls, tosti, papatya, sevdamceee, asi, leydim,ipek ve diğer kızceler (adını unuttuğum varsa affedin) sizler nasılsınız
bulut nasılsın ömer paşa nasıl

anooooooooomm ne kadan kalabalığız maşallah beeeee

hayır olsun durucum rüyann baya karışık görmüşsün canım
bu arada gelmiyon doğru dürüst yoğunmusun bacım

sabahları uğruyorum sonra çıkyorum
bide bilgisayar çok fena ağır bugün ne hikmetse daha iyi sanki
ben okuyup yazana kadarda siz başka konuya geçiyonuz işler bir yoğun bir durgun şimdi züchex fuarı başlıyo bi telaş var

aferin sana kamer aferinnn tövbe de çabuk benim yaptığım hatayı yapma lütfen ben dedimki hamile kalayım 9 ay midem bulansın bulantıda neymiş dedim 9 ay yatakta yatayım dedim ama bak bugün olmuş çıkarıyorum bulanıyo deli gibi midem ve yaşadığım sıkıntılaırn ardı glmiyor bi türlü şimdi sende gebe kal doğur ondan sonra ekmek alamayacak durumagel oldumu şimdi ne olacaksa olsundeme allah korusun çocuk olsun eşine sana bişeyolsun ne yapayım o çocuğu o zman çocuğun olsun ciddi bi hastalık çıksın yada hayatınızda herşey ters gitsin evde huzur kalmasın ne anlaıdm o çocuktan biz neyi nasıl di,lersek gönülden diledikten sonra rabbim veriyo biliyosun onun için ben geçte olsa anladımki doğru istemek lazım allah sana ve tüm isteuenlerekatındna hayırlı sağlıklı bir evlat versin sağlık uzur bereketiçinde analı babalıbüyütmek nasip etsin inşallah lütfen deme öyle kendimden biliyorum inan başta demesi kolay ama insan yaşayınca lal olsaydım diyesi geliyor

hem bak ben dedimki aman hamiş kalayım kocayı görmiyim hergün yıkanmaktan kafamın derileri soyuldu üff demiştim bak şimdi düz duvara tırmanıyrorum heriiiif heriiiifffff di,ye dolanıyorum evde herifi dizlerimin üstüne kovalarken herifim benden kaçı,kaçı veriyoo
(beni tanıyanlar için yazdım niyetimi bilenler biliyo amacım tebessüm ettirmek yei
üyeler gerçek sanmayın kırılırım valla ben son derece cinselliğe karşı soğuk bir bayeenim )

sevo annem dersteymiş kmonuşamadım konuşunca hemen yazıcam aklımdasıın
konukevindeki arkadaşıda aradım konukevinde değilmiş merkezdeymişfaceden yazım cevap bekliyorum

tubiş kısçemiz ne yapıyo sen nasılsın az kaldı maşallah
kızçe anası gibi yiyip doymayan cinsten çıktı durum habire acıkıp bişeyler tıkınıyorum her yarımsaatte ama kızçe el kadar bişey çıkck gibi görünüyo 15 gün önce 2040 dı ama usgde +300 gr görünüyodu eğer artı doğru çıkarsa yani birebir uyumlu çıkarsa normal dünde 2300 çıktı yine 320 gr + sı olabilir dedi dr eğer o artı olmazsa biraz zayıf bi kız olucak artısııyla çıkarsa şükür dicem of çok endişeliyim duru ya yapabilirmiyim bakablirmiyim çk zayıf olursa nasıl tutatım biyerini incitirmiyim ayy içimde bi insna olduğu düşüncesi ben bi garip yapıyıo inşallah delirmem ve lohusalık sendromuna girmem akşam sevoyada söledim bi arkadaş bebğini yadırgamış istememiş ya bend eöle olursam aaah atın beni denizlere

bencede herseyın hayırlısı bende dıorum onu hamıle kalayımda dogurana kadr mıgdem bulansın

duru ablam rüyab hayır olsun inşallahh
yeni gelen arkadaşlar hakkınızda herşeyin hayırlısı olsunnnn

tuğbişimmmm tövbee bacımmallahım korusun sen yanlış anlamışsın beni bu defaabüyük konuşmuyorum asla zaten allah korusun benim demek istediğim şu iş gücü düşünmekten bebek olayını hep askıya alıyoruz bu sefer tam tesini yapıp bebek düşünecem yani önceliğim o olacak demek istedim canımallah verirse tabikideeeesonrada iş güç ne yapmamız gerekirse onu düşünürüz dedimmm aallahın izniyle artık dükkanmı açarız ne yaparız bilemem artık ama zaman geçmeden daha fazla önce tedavime bakmak istiyorumm işte böyle bacımmmm her zaman allahta evlatta dahil herşeyin hayırlısını diliyorum zaten ALLAHIM HAYIRLI OLACAKSA VERSİN HERŞEYİ İNŞALLAH

kusura bakmayın kızlar kısıtlı zamanım olduğundan gönlümden geçeni yazıya aktaramıyorum bazen aceleden oliyi yanlış anlaşılmalarr

tuğbişim ben baktım hemen hemen yol olayını çözdüm diyebilirim tanıdığından cevap gelince yazarsın bana canımcım allah razı olsun bebişin bol bol kilo alsınn annesini üzmesinn

tubişim bak bebeğin kilosuna takılma doğunca anne sütüyle ayda 500 gr alıyorlar ve öyle bir toparlıyoki sende şaşcaksın şimdiden stres yapma bol su içmeye çalışki süt olsun doğumdan sonrda bol bol su içmelisin
bakma konusuna gelince Allah öyle bir güç veriyoki sanki daha önce bebeye bakmışsın gibi bakıyosun sadece senden istediğim tek şey korkak değilde emin dokunacaksın normal bir insana dokunuyo gibi giydiriyo gibi düşünceksin bunu hemşireler söylemişti ben nasıl giydircem demiştim kendinizden son derece emin olun korkak olursanız ay orasını acıtcam yok burasını birşey yapcam derseniz sizin için çok zor olur demişti anlatabildimmi şimdiden klendine telkin et ben yaparım de zaten yapıyosunda yeterki kokrkak olma canım

herşleyin hayırlısı laram

selam kızlar kimse yok ama napıyım ancak gelebildim pazartesi saat altıya kadar toplantı vardı sabah kahvaltı yapıp çıkmıştım ders olmaz erken gelirim diye o saate kadar bir paket çubuk kraker le beslendim artı müdürle yine bozuştuk ilk günden geçen seneki gibi bir gün geç başladı gösterip bir günlük ücretimi yaktı pislik sanki ben zevk için çalışıyorum.neyse eve geldim toce benden önce gekdi tabi kapıdan girdim başladım ağlamaya sinirden yorgunluktan açlıktan bi yarım saat ağladım sonra bişeyle ryedim yattım gece yarımda yine ağlaya ağlaya uyandım noldu anlamadım birden uykuda bunaldım.neyse dün bankada geçti günüm okuldan sonra,bugün nöbetçiydim yine pestil gibi eve geldim neyseki yarın boş günüm biraz evi temizleyip dinlenicem.işte böyle bu sebepten ayrı kaldım yavruslarım ama aklımdasınız geçmişi falan okuyamadım hepinizi öpücüklere gark eder esenlikle rdiler ben kaçarım muah muah

öğretmenim canım benim canım benim, seni ben pek çok pek çok severim.!!!!!!! kolay gelsin sanaa bebişinle okula gidiyosun işte ne güzel şimdiden okuma yazma örenecek kerataasıkma canını bir kaç güne o tempoyada alışırsın canımm ama kendini aç bırakma olurmu bebişe yazıkk yaww
çok öperim senii

çokkk öperek kaçıyorum kızlarrrrrrayrıca sinirimi artık kelimelerle ifade edemiyomm siz anladınız onuu patlamaya yakın bombayım nerdeyse
hepinize iyi akşamlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…