Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevom canım sen şimdi kesin ne zaman çıkıyorsun yolculuğunaa dimek hayalet sensin ha seni gidi seniiii allh yardımcın olsun ablacım çabucak anlamadan bitir işleri inşallahhh

canım bugün adet olursam yarın sabah yola çıkıcam yarın randevum var 2 de
ama olmazsam allah kerim

evett sayılı gün çabık geçerrrrrrrrrrrrrrr akşama yap anacım yapamadınya iyice kudurmadann hallet sen bu gece bu işi

erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkmaşallahh erkek geliyomuş ilk bana söylediama zaten 1 kız 1 erkek iki çocuğu vardı buda erkekmiş

erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkmaşallahh erkek geliyomuş ilk bana söylediama zaten 1 kız 1 erkek iki çocuğu vardı buda erkekmiş

etbrik ediyorum arkadaşını darısı bizlerin başına inşallahh

valla gözü kapalıda olsa yapacam sanırımmm herifin üstüne atlayacam bu gecee yoksa sapıtıp gidecemmmm kuduruk oldum çıktımmm

senin gidişat iyi değil zatii bugün ne varsa kusta rahatla yoksa bu halin hal değill

valla gözü kapalıda olsa yapacam sanırımmm herifin üstüne atlayacam bu gecee yoksa sapıtıp gidecemmmm kuduruk oldum çıktımmm

allahım hayırlı evlat nasip etsin yeterkii analı babalı büyütmek nasip etsinnn

aminnnnn inşallahh oğlu yeni doğduğunda ziyarete gitmiştim bebeği yıkamışlar bornoza sarıp bana vermişlerdi al teyzesi giydir diyee bornozun önünü açtım çıkaracam ya bi işedi sıpa üstüm başım çiş olmuştuuşimdi 2. sınıfa gidiyor sıpa ve birde erkek kardeşi geliyorrgünler nekadar çabuk geçiyor yawwwww

etbrik ediyorum arkadaşını darısı bizlerin başına inşallahh

senin gidişat iyi değil zatii bugün ne varsa kusta rahatla yoksa bu halin hal değill

sorma ablacım sorma iyi değil dün misafirlikte çaktırmadan bi bakış fırlattım benimki akşam görürsünnn hadi ordan dediiii bana kaç gündür fik fik yapamıyoruz zaten hep şu hasta oluşum yok muu anammmm ne varsa döküyorummmm

dimek o sıpa üstüne işedi bide büyümüş maşallahhhhh yaa geçmez miii çok çabuk geçyor hemdeee

bizde akşam yemekler pişene kadar boş durmayalım diye pişti oynadıkk kazanana istediği teknik uygulamasınaa:):))))) tabi ben kazandımmmmmmmm
ama o teknikleri söylememmm

süle çabuk süle merak ettimmmmmmmmmm

olmaz sülemem
ama çok keyifli oluyor böyle oyunlar oynamak hem eğleniyoruzz tabi herzaman ona değil bazende ev işi yaptırıyom kazaman şunu yapacak diyoz mesela bulaşıkları toplatıyommyada makinayı boşalttırıyomm ama o hep aynı şeyleri isitiyo genelde de ben kazanıyommm

iiyi akşamlar kızlarrrrr geldi biraz çıkmam lazım işim varrsevo akşam aramaya çalışacam seni canımmm

yaaa neymiş o oyun sülede bizde yapalımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…