- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
sevom canım sen şimdi kesin ne zaman çıkıyorsun yolculuğunaa dimek hayalet sensin ha seni gidi seniiii allh yardımcın olsun ablacım çabucak anlamadan bitir işleri inşallahhh
hg ablacım bende yalnız kalmıştımmmneyseki geldin demek bilgisayar alınmış evet canım sayılı günler çabuk geçer hadi seninde bizimde gözümüz aydınnn ben de iş bekliyorum hala gelmedii
biran önce akşam olsada eve gitsem örgü çoraplarımı giysem ayaklarım çok üşüyor havada kapalı kızlar kısacık şortları kolsuzları giymişler onları görünce içim üşüyor valahi haaa nasıl dayanıyorlar soğukta diyorum
bugün çok romantik şeyler yaşamak istiyorum şöylee mum ışığında bi odada olmak istedim biran birden istedim yaniii:97:
canım bugün adet olursam yarın sabah yola çıkıcam yarın randevum var 2 de
ama olmazsam allah kerim
canım bugün adet olursam yarın sabah yola çıkıcam yarın randevum var 2 de
ama olmazsam allah kerim
evett sayılı gün çabık geçerrrrrrrrrrrrrrrakşama yap anacım yapamadınya iyice kudurmadann hallet sen bu gece bu işi
erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkmaşallahh erkek geliyomuş ilk bana söyledi ama zaten 1 kız 1 erkek iki çocuğu vardı buda erkekmiş
erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkmaşallahh erkek geliyomuş ilk bana söyledi ama zaten 1 kız 1 erkek iki çocuğu vardı buda erkekmiş
valla gözü kapalıda olsa yapacam sanırımmm herifin üstüne atlayacam bu gecee yoksa sapıtıp gidecemmmm kuduruk oldum çıktımmm
valla gözü kapalıda olsa yapacam sanırımmm herifin üstüne atlayacam bu gecee yoksa sapıtıp gidecemmmm kuduruk oldum çıktımmm
allahım hayırlı evlat nasip etsin yeterkii analı babalı büyütmek nasip etsinnn
etbrik ediyorum arkadaşını darısı bizlerin başına inşallahh
senin gidişat iyi değil zatii bugün ne varsa kusta rahatla yoksa bu halin hal değill
etbrik ediyorum arkadaşını darısı bizlerin başına inşallahh
senin gidişat iyi değil zatii bugün ne varsa kusta rahatla yoksa bu halin hal değill
aminnnnn inşallahhoğlu yeni doğduğunda ziyarete gitmiştim bebeği yıkamışlar bornoza sarıp bana vermişlerdi al teyzesi giydir diyee bornozun önünü açtım çıkaracam ya bi işedi sıpa üstüm başım çiş olmuştuu şimdi 2. sınıfa gidiyor sıpa ve birde erkek kardeşi geliyorr günler nekadar çabuk geçiyor yawwwww
bizde akşam yemekler pişene kadar boş durmayalım diye pişti oynadıkk kazanana istediği teknik uygulamasınaa:):))))) tabi ben kazandımmmmmmmm
ama o teknikleri söylememmm
süle çabuk süle merak ettimmmmmmmmmm
olmaz sülemem
ama çok keyifli oluyor böyle oyunlar oynamak hem eğleniyoruzztabi herzaman ona değil bazende ev işi yaptırıyom kazaman şunu yapacak diyoz mesela bulaşıkları toplatıyomm yada makinayı boşalttırıyomm ama o hep aynı şeyleri isitiyo genelde de ben kazanıyommm
yaaa neymiş o oyun sülede bizde yapalımmmmmm
çiğdemim sende çıkacaksın birazdan iyiakşamlar canım pazartes görüşürüzzz muckkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?