- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
demek bana yakışmış saol tatlım bende çok sevdimm.senin leylekde güzel inşallah antalya dönüşü hamile avatarı koyacaksın canım ...
istediğimiz kadar kalamıyormuyuz yaaaben sonucum belli olana kadar kalmayı düşünüyordum
Ben uçakla dönmem herhalde yine otobüsle gelirim :44:
evet bende de uçak fobisi var sadece bir kere bindim ..dediğin gibi nabız ve kalp atışım çok hızlandı bayılacak gibi olmuştumyirim kız embriyolarınıbence bişey olmaz artık otobüsler çok rahat ve sarsmıyo, ben kendimi düşünüyorum hiç uçağa binmemiş olarak belki huzursuz olurum gibi geliyor kalbim hızlanır nabzım yükselir heycanlanırım ne biliyim bu daha riskli gibi sanki
hadii yaaa bu çok kötüühayır canımm yaaa kalamıyoruzzz transferden sonra 2 gün en fazla
eşim gelince çıktım hemenYaa nereye gitti bu nurcik :44:
yumurtluyo olabilirmisin acaba :44:Ya benim sağ kasığım yine ağrıyor canalrım ya dr larda bişey yok deyip duruyorlar :26::26::26:
evet bende de uçak fobisi var sadece bir kere bindim ..dediğin gibi nabız ve kalp atışım çok hızlandı bayılacak gibi olmuştum
hadii yaaa bu çok kötüü((
eşim gelince çıktım hemen
yumurtluyo olabilirmisin acaba :44:
ne bileyim canım daha önce hiç böyle bişey olmamıştı bi geçenlerde olmuştu bide bugün :26::26::26::26::26:bennim bu ay yumartam soldaymış drun demesine göre ama benim hep sağda ağrıyor
doktora git diyecem ama yine bişeyin yok diyip eve gönderecek
uyuda büyüüüüü
çiğdemimm napıyosun canımm neden geçmiyor senin bu ağrın:26::26::26::26::26:
Nurcikk uyumayamı gitti ne güzelllBizim yerimizedeee uyuuu
çiğdem benimde sol kasığımdı seni korkutmak istemem ama sol tüpümde sorun çıktıBöle bir ağrım var diyince aklıma hemen tüpler geldi inşallah sende de öle bişey yoktur
Laracıkk patroniçee gelmedimi bankadan yoksamm
peki naptılar ablacım bende 3 ay falan olmuştur herhalde rahim film çekildiğinde herşey açık demişti dr :26::26::26::26:
slm arkadaşlar ben bu ayın 10nunda adet oldum bugun pembe bir leke geldi ve kasıklarımda çok ağrı war nedenini bilmiyorum:44:
slm arkadaşlar ben bu ayın 10nunda adet oldum bugun pembe bir leke geldi ve kasıklarımda çok ağrı war nedenini bilmiyorum:44:
film çekildiysen ozaman sorun yoktur allaha şükür canım ama neden ağrıyo ozaman :44:
yumurtanın çatlama zamanı bugün büyük ihtimal o yüzden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?