Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

demek bana yakışmış saol tatlım bende çok sevdimm.senin leylekde güzel inşallah antalya dönüşü hamile avatarı koyacaksın canım ...

inşallahh cnaımm benim leylekli avatarımın teması da antalyaya uçakla gidip bebeğimi alıp geleceğimmm inşallahh

istediğimiz kadar kalamıyormuyuz yaaa ben sonucum belli olana kadar kalmayı düşünüyordum
Ben uçakla dönmem herhalde yine otobüsle gelirim :44:

hayır canımm yaaa kalamıyoruzzz transferden sonra 2 gün en fazla

evet bende de uçak fobisi var sadece bir kere bindim ..dediğin gibi nabız ve kalp atışım çok hızlandı bayılacak gibi olmuştum
hayır canımm yaaa kalamıyoruzzz transferden sonra 2 gün en fazla
hadii yaaa bu çok kötüü((

Yaa nereye gitti bu nurcik :44:
eşim gelince çıktım hemen

Ya benim sağ kasığım yine ağrıyor canalrım ya dr larda bişey yok deyip duruyorlar :26::26::26:
yumurtluyo olabilirmisin acaba :44:

ne bileyim canım daha önce hiç böyle bişey olmamıştı bi geçenlerde olmuştu bide bugün :26::26::26::26::26:bennim bu ay yumartam soldaymış drun demesine göre ama benim hep sağda ağrıyor

uyuda büyüüüüü
çiğdemimm napıyosun canımm neden geçmiyor senin bu ağrın:26::26::26::26::26:

uyuda büyüüüüü

Nurcikk uyumayamı gitti ne güzelll Bizim yerimizedeee uyuuu

çiğdem benimde sol kasığımdı seni korkutmak istemem ama sol tüpümde sorun çıktı Böle bir ağrım var diyince aklıma hemen tüpler geldi inşallah sende de öle bişey yoktur

Laracıkk patroniçee gelmedimi bankadan yoksamm

uyuda büyüüüüü

bilmiyorum ablacım yaaa o kadar kızıyorum ki kendime 1 hafta iyisem 3 hafta hastayım hertaraftan bişey çıkıyor rabbim beterinden saklasın diyorum ama inan var ya 4. ameliyat olacam diye ödüm patlıyor allahım yalvarıyorum ne bileyimmm

peki naptılar ablacım bende 3 ay falan olmuştur herhalde rahim film çekildiğinde herşey açık demişti dr :26::26::26::26:

slm arkadaşlar ben bu ayın 10nunda adet oldum bugun pembe bir leke geldi ve kasıklarımda çok ağrı war nedenini bilmiyorum:44:

peki naptılar ablacım bende 3 ay falan olmuştur herhalde rahim film çekildiğinde herşey açık demişti dr :26::26::26::26:

film çekildiysen ozaman sorun yoktur allaha şükür canım ama neden ağrıyo ozaman :44:

slm arkadaşlar ben bu ayın 10nunda adet oldum bugun pembe bir leke geldi ve kasıklarımda çok ağrı war nedenini bilmiyorum:44:

yumurtanın çatlama zamanı bugün büyük ihtimal o yüzden olabilir

slm canım sanırım hemen hemen aynı sorunları yaşıyoruz bende 10 eylülde adet gördüm çarşamba günü benimde pembe lekem geldi bugünde sağ kasığımda şiddetli sancı varrr:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…