slm canım sanırım hemen hemen aynı sorunları yaşıyoruz bende 10 eylülde adet gördüm çarşamba günü benimde pembe lekem geldi bugünde sağ kasığımda şiddetli sancı varrr:26::26::26::26:
ama bende yumurtlama akıntısı yok şuan anlamadım walla
ama bende yumurtlama akıntısı yok şuan anlamadım walla
bende pazartesiden beri bembeyaz akıntı varr ayy ne bileyim artık çözemiyorumm:26::26::26:
inşallahh cnaımm benim leylekli avatarımın teması da antalyaya uçakla gidip bebeğimi alıp geleceğimmm inşallahh
hayır canımm yaaa kalamıyoruzzz transferden sonra 2 gün en fazla
Kızlar kendinizi bu kadar dinlemeyinn oluruna bırakın
kızlar teşekür ederim dualrınıza dilkelerinize rabbim dualrınızı kat bekat karşılıklı kılsın inşşşş
evet bu gün kardeşim ilk tüp bebek tedavisine başladı hayırlısyla inşş her şey yolunda gider önce göbüşüne sonra kucağına konar yavrusu
kimse yokkkk:85::85::85::85::85::85::85:
kimse yokkkk:85::85::85::85::85::85::85:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız geldim ben gene ama kısa süreliğineebu arada patroniçeme bilgisayar alınmış ama haftaya gelecek neyse sayılı gün çabuk geçer dimi yani
sevommmmmmm napıyon bacım yokmu bişey halaaabide sondaj yaptım diyon yok bence becerememişsiniz siz
nurcanda kaçıncı rüyada kimbilir hala gelememişş
bu arada saat ne çabuk geçmiş abuuuuu 4:30 olmuş nerdeysee
ikimizz varık canım birde hayalet var ama kim acaba :26::26::26:
hayalaet kimsen çık ortaya ses verrrrr
benim canımmIşleri toparlamaktan yazamıyomki son saatlerim
hala gelen yok laracımm ama tuğbiş kekik suyu didi onu içtim bakalımmBu saatten sonrada uçak bileti bulmak zor
benim canımmIşleri toparlamaktan yazamıyomki son saatlerim
hala gelen yok laracımm ama tuğbiş kekik suyu didi onu içtim bakalımmBu saatten sonrada uçak bileti bulmak zor
ayyyyyyyyyy arkadaşımla facede yazışıyom doktordan geliyormuş bebeğin cinsiyetini söylememk için takla atıyor gıcık beni sinir etmek içinnmerak ediyom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?