Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar teşekür ederim dualrınıza dilkelerinize rabbim dualrınızı kat bekat karşılıklı kılsın inşşşş
evet bu gün kardeşim ilk tüp bebek tedavisine başladı hayırlısyla inşş her şey yolunda gider önce göbüşüne sonra kucağına konar yavrusu

Kızlar kendinizi bu kadar dinlemeyinn oluruna bırakın

ben oluruna bıraktım sevom anladım sanırım ayaklarımı üşütünce oluyor gece patik giymeden yattım galiba ondandırrr:26::26::26::26:

inşallahhhhhh rabbim dualarımızı kabul etsin gönlümüze göre nasip etsin herşeyi inşallahhhhh
rabbim hayırlısıyla herşeyi kolaylaştırsın karnıcığına bebk kondursun inşalalhhhhhhhhh

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız geldim ben gene ama kısa süreliğinee bu arada patroniçeme bilgisayar alınmış ama haftaya gelecekneyse sayılı gün çabuk geçer dimi yani

sevommmmmmm napıyon bacım yokmu bişey halaaa bide sondaj yaptım diyon yok bence becerememişsiniz siz

nurcanda kaçıncı rüyada kimbilir hala gelememişş
bu arada saat ne çabuk geçmiş abuuuuu 4:30 olmuş nerdeysee

hg ablacım bende yalnız kalmıştımmmneyseki geldin demek bilgisayar alınmış evet canım sayılı günler çabuk geçer hadi seninde bizimde gözümüz aydınnn ben de iş bekliyorum hala gelmedii
biran önce akşam olsada eve gitsem örgü çoraplarımı giysem ayaklarım çok üşüyor havada kapalı kızlar kısacık şortları kolsuzları giymişler onları görünce içim üşüyor valahi haaa nasıl dayanıyorlar soğukta diyorum
bugün çok romantik şeyler yaşamak istiyorum şöylee mum ışığında bi odada olmak istedim biran birden istedim yaniii:97:

benim canımm Işleri toparlamaktan yazamıyomki son saatlerim

hala gelen yok laracımm ama tuğbiş kekik suyu didi onu içtim bakalımm Bu saatten sonrada uçak bileti bulmak zor

sevom canım sen şimdi kesin ne zaman çıkıyorsun yolculuğunaa dimek hayalet sensin ha seni gidi seniiii allh yardımcın olsun ablacım çabucak anlamadan bitir işleri inşallahhh

ayyyyyyyyyy arkadaşımla facede yazışıyom doktordan geliyormuş bebeğin cinsiyetini söylememk için takla atıyor gıcık beni sinir etmek içinnmerak ediyom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…