Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

işte bişeylerine oynuyosun canın ne istiyosa kaybeden yapıyookağıt oyunu pişti, kozmaça, ihale vb. hangi oyunu biliyosan

heeeee bizde çok yaptık ben kazandım herseferindeee ama yok yerine getirmedi hatta uyanık davrandımm bilezik istedim senind koca gibi benimkisininde hep aynı isteği varrr ama kaybediyor maalesefff :90::90::90::90::90::90:

sevom canımmm herşey gönlünce olsunnn allahım o güzel yüreğine göre nasip etsin herşeyi inşallah bana haber ett merak ederim seni çok ama çok öpüyorum seni muck muck mcuk canım benimmmm dualarımız seninle şimdiden hayırlı yolculuklarr canım

haydi canlarımmm iyi akşamlar pazartesi görüşükk hepinizi kokulu kokulu öperimmm muckkk
melikeee pınar abla özlettiniz kendiniziiiiiii

çok sağol canım zaten gitmeden muhakkak haber veririm hepinize çok tşk ettimmm

laracım not açıyorum sana ihaleyi batağı çokkkkk severimmm

aminnnnnnn kuzum aminnnnnnnnnnnnn

sevda nehriiiiii bebeğim her şey gönlünden geçen gibi olsun inşşşşşş

kızlarrrr ben geldim nihayet bilgisayarıma ve sizlere kavuştum bugün tamir oldu aslında tam oldu sayılmaz ama şimdilik idare edicem artık hepinizi çok özledim nasılsınız

15 gün yoktum 200 sayfa yazışmışsınız kızlar sizi gevezeler sizi hepsini okuyamıcam ama ne yazdığınızı da merak ediyorum:26: var mı bi değişiklik seyhancım tedavin başladımı merak ettim

aminnnnnnn kuzum aminnnnnnnnnnnnn

sevda nehriiiiii bebeğim her şey gönlünden geçen gibi olsun inşşşşşş

allah razı olsun canım

kızlarrrr ben geldim nihayet bilgisayarıma ve sizlere kavuştum bugün tamir oldu aslında tam oldu sayılmaz ama şimdilik idare edicem artık hepinizi çok özledim nasılsınız

nerelerdesin canım yaa pc mi bozulmuştu senin
iyiyiz allaha şükür sen nasılsın

15 gün yoktum 200 sayfa yazışmışsınız kızlar sizi gevezeler sizi hepsini okuyamıcam ama ne yazdığınızı da merak ediyorum:26: var mı bi değişiklik seyhancım tedavin başladımı merak ettim

canım geçmişte hatırladığım çok önemli bişey yok :26:
tedavim başlayamamıştı adet olamamıştım ama şimdi gözün aydın dedi doktordan tel bekliyorum sanırım pazartesi başlıyacak

pınar hoşgeldin merak etmiştik seni dememk pc bozulmuştu .geçmiş olsun:)

bacım adet oldun sonunda hadi gözün aydın ..

sevo ben çıkıyorum bacım eşimle aneannesine gidecez beni bekliyo.hoşçakal

ay nurcikim nereye gittin gııı
yeterim günaydın canım hoşgeldinn
bu arada hepinize günaydın kızlarr sevinçten unuttumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…