işte bişeylerine oynuyosun canın ne istiyosa kaybeden yapıyookağıt oyunu pişti, kozmaça, ihale vb. hangi oyunu biliyosan
sevom canımmm herşey gönlünce olsunnn allahım o güzel yüreğine göre nasip etsin herşeyi inşallah bana haber ett merak ederim seni çok ama çok öpüyorum seni muck muck mcuk canım benimmmm dualarımız seninle şimdiden hayırlı yolculuklarr canım
kızlar ben çıkıyorum kuaföre gidecem akşam girerim öptüm sizleri
ayyy bende gitmek istiyorummmmmaklıma yine o şeyler geldi tam yazıyordum vazgeçtim sildim hadi ben kaçtımmmmmmmm
ben oluruna bıraktım sevom anladım sanırım ayaklarımı üşütünce oluyor gece patik giymeden yattım galiba ondandırrr:26::26::26::26:
inşallahhhhhh rabbim dualarımızı kabul etsin gönlümüze göre nasip etsin herşeyi inşallahhhhh
rabbim hayırlısıyla herşeyi kolaylaştırsın karnıcığına bebk kondursun inşalalhhhhhhhhh
kızlarrrr ben geldim nihayet bilgisayarıma ve sizlere kavuştum bugün tamir oldu aslında tam oldu sayılmaz ama şimdilik idare edicem artık hepinizi çok özledim nasılsınız
aminnnnnnn kuzum aminnnnnnnnnnnnn
sevda nehriiiiii bebeğim her şey gönlünden geçen gibi olsun inşşşşşş
kızlarrrr ben geldim nihayet bilgisayarıma ve sizlere kavuştum bugün tamir oldu aslında tam oldu sayılmaz ama şimdilik idare edicem artık hepinizi çok özledim nasılsınız
15 gün yoktum 200 sayfa yazışmışsınız kızlar sizi gevezeler sizi hepsini okuyamıcam ama ne yazdığınızı da merak ediyorum:26: var mı bi değişiklik seyhancım tedavin başladımı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?