Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

BAK BURDAN OKUYABİLİRSİN YETERCİM <<<N U R S E M A>>>©* - FETIH SURESI

EVET KANKİM SEVO YA OKUYOZ

canım kuranda 510. sayfaydı yanılmıyorsam

canlarım işte sizi bu yüzden seviyorum SEFEBER OLMUŞSUNUZ BENİM İÇİN YİNEE emeğinize sağlık
size yazdıktan sonra netten bende buldumm
CANLARIM 1 TANE YAZIN BANA OKUNDU SAYIN YARIN EŞİM SALIDA KARDEŞİM İÇİN ADANMAYA GİDECEĞİZ BU ARADA FIRSAT BULURSAM OKURUM OLMADI ÇARŞAMBA GÜN MUTLAKA (allahın izini ile )OKURUMM
inşş kardeşim seyhanda bebğiyle dönecek aramıza

kızlar ben yarın yokum eşimin raporları için has gideceğim

nurcan canım ben de şimdi okuyorum seyhancım için haberin olsun

fetiH süresi(21 kişi, 1 defa okunacak)

1.ben OKUDU
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil OKUDU
8.fatoş OKUDU
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa
12.s.tugba
13.Lara OKUDU
14.ayşe
15.çiğdem
16.tosti
17.yeter
18.ipek
19.bebekdls

kızlar ben yarın yokum eşimin raporları için has gideceğim

Allah işinizi rast getirsin canım
kızlar bende yarın sabah üstkattaki komşumla kuran kursuna gidecem... arapçasını okuyordum ama tecvitli okumuyordum komşu gidecem diyince bende gideyim dedim..hem takı kursu hem kuran kursu iyi gelecek bana :87::87::87:

iyi akşamlar kızlar yaa sizi dakika fark ile kaçırmışımm

ipeğim havvam pınarım tostim allah razı olsun sizden ve diğer arkadaşlarımdan okuyan dillerinize sağlık elleriniz dert görmesin inşallah tez zamanda hepimizin allah muradını versin,bebeksizlere bebek,hamilelere hayırlı doğumlar,bebelilere sağlıcakla büyütmek nasip etsin duyguluyum ,heyecanlıyımm yarın öğlende yolculuk var tabi ben daha erken çıkmam lazım evden herşey yolunda gider inşallah

nurcikimm demek kurana da gidicen ne güzel tecvitli okumak okadar farklıki normal kuran okuyanın tecvite dönmesi daha zor ama onu öğrenmek o şekilde okumak çok güzel..inşallah bunu da becerip en güzel şekilde okurdun canım :81:

iyi gceler kızlar......... ben geldim tabisi kimse yok...............

hepinizi çok ösledim yaa......

sevom canım demek yarın gidiyosun dilerim iki kişi gittiğin yerden 4 kişi olarak geri dönersin canım.... dualrımız seninle..... herzaman pozitif ol .... bbişlerinle geliceksin inş..... sana fatiha okunauyomuş canım bende okumsk istiyorum ..... ALLAH o güzel gönlün göre verir inş... sana hayırlı yolculuklar diliyorum kader arkadaşım....

kızlar şuan sevoya yoğunlaştım ve okuduğum sayfalar aklımdan uçup gitti. ne olur kusura bakmayın.. hepinizi çok özledim... bu arada hattımı çıkardım kızlar artık bana ulaşabilirsiz...... bende nolarınız olmadığı için arayamıyorum sizler beni arayın kızlar noları kaydediyim.... inş. hepiniz iyisinizdir.....bi yaramazlık yoktur... ALLAH yuvalarınızdan huzuru mutluluğu berekti eksik etmesin.....

beni sorarsanız kızımın bugün mevlidi vardı şükürler olsun bu tatlı telaşta bitti... eltilerim ve komşularımdan ALLAH razı olsun hüçbürşeye elimi sürmedim desem yeri herşeyi onlar halletti saolsunlar .... yoksa o kadar kalabalığı kızımla hakedemezdim... mevlidimiz çok güzel geçti .... kızım prensesler gibi oldu.. inanın milletten utanmasam mutluluktan ağlıyacatım... geçen sene bugünleri göreceğim aklımın ucundan geçmezdi....şükürler olsun çok duygulandım bugün RABBİM en kısa zamanda sizlerede bu mutluluğu yaşatsın ....... dualarım her zaman sizinl... gelemesemde yüreğim burda...... kendinize çok çok iii bakın çıokmk zorundayım eşim çağırıyo herzaman MERVE çağırıdı bu akşamda kocişim çağırıyo ve benimde çok uykum varrrrrrrrrrrrrrr...............

hepinizi kocaman öptüm... yarın erken den prensesi hastaneye götürücez.. hanfendiin vucüdü pütür pütür onu göztericez inş. önemli bişi değildir kızımın cildi çok fena ya inş. en kısa zamanda geçer... neyse çok uzattım kociş kızmasın ...çok çok öptümmmmmmmmmmmmmm

fetiH süresi(21 kişi, 1 defa okunacak)

1.ben OKUDU
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil OKUDU
8.fatoş OKUDU
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa
12.s.tugba
13.Lara OKUDU
14.ayşe
15.çiğdem
ben okudum aldığım gün yazdım sanıyodumunutmuşum dmekki.

selmalarr herkes iyiçok şükür tosti bebkdls hoşgeldiniz kızlar
leydim meleğim allah niyetinizi kabul etsin mevlüt güzel geçmiş sevindim merve hanımın vücudundaki pütürcüklerin ciddi bişey olmadığını sanıyorum ve olmamasınıda diliyorum..
sevom adet oldun çok şükür yarın yolcusun allah herşeyi gönlünce verisn herşey umduğumuz bekledi,ğimiz gibi güzel gelişsin şnşallah

aklımd apek bişey yok uykusuzum çok annem geldi 2 gündğr onunla geçti vaktimiz yeni evimde henüz kimseyle tanışıp görüşme şansım olmadığından annem ilaç gibi geldi evde şenlik seslik oldu nidanın (buseden vazgeçtim galiba nida olucak kızçenin ismi) odasını düzenledik bişeyler ekledik anneannemiz hedşyelr getirdi onları yerleştirdik
annem karnın çok aşağı inmiş bişyere çıkma dedi yeni doğum yapmış arkadaşım ve annesi kaynansıda aynı şeyi sölediler korktum valla dün anneme doğum videolarını izlettim sonradan çok pişman oldum ,zleidkten sonra aradan yarım saat geçmiştikia nnem sigarayakıp balkona oturdu bi gittim yanına dizleri titriyo zangır zangır üşüyomuzun dedim yok sinirim boşaldı dedi sen nasıl doğurucan iki türlüsüde çok zor dedi bende aaah annem sağol sne 3 bebek pırtlatıp bun sölüyosan ben 7.kattayım hazor atlayayım aşağıya dedim şaka maka dündne spnrabeni ölüm korkusu sardı kızlar
öperek kaçarım herkesii

hoşbulduk tugbiş demek sende yeni eve taşındın hayırlı olsun dogumada az kalmış

allah işini gücünü rast getirsin sevocum hayırlı haberlerle dön inş.

bu saatte bunun burda ne işi var diyeceksiniz namaza kalktım uyku tutmadı bir bakem dedim
akşamları tavuk gibi erkenden uyuyorum uykumu alıncada böyle ne yapacagımı şaşırıyorum:84::84:
neyse hayırlı bir hafta olsun inş. herkes için haden bana eyvallah gidemde uyumaya çalışam

kızlarrrr ben geldim nihayet bilgisayarıma ve sizlere kavuştum bugün tamir oldu aslında tam oldu sayılmaz ama şimdilik idare edicem artık hepinizi çok özledim nasılsınız

şükür kavuşturana ablacım nihayet geldinnnnn demek pc bozulduuu bu kadar uzun ayrılıklar olmasın bidaaha inşallahhhh

ne güzel canımmmm darısı bizlerin başına inşallah

allah kabul etsin canımmm inşallahh ciddi bi sorunu yoktur prensesimizin alerji olmuş olabilir belki canım

tubişim canımmmm allah büyük tatlı canını hiç sıkmaaa bak göreceksin herşey çok güzel olacak canımmm demek adını nida koyacaksınız benim çocukluk arkadaşımın adıda nidaydıı

günaydın yavruşlar güzel bir hafta dilerim herkese
sevom bugün burdasın hayırlı geçsin inşallah tedavin güzel sonuçlar al bitanemm

tostimm seni gördüğüme sevindim allah sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin canım

tuğbişimm herkes nasıl doğuruyosa sende çatır çatır doğurursun bebemm merak etme olurmu demesi kolay olabilir ama inşallah bizde görelim o günleri allahın izniyleeedün akşam halamlar geldi izmirden onları görmeyi gttik doğum konuları açıldı kızı doğumunda normal doğum, epidural anestezi ile olmuş 1,5 yaşında kızı, hala baş ve bel ağrısı çekiyomuş bilgin olsun diye söyleyim dedim epidural tercih edersen eğer aklında bulunsun canım
leydim allah kızını sağlıcakla büyütmek nasip etsin canımm mevlüdünüzü allah kabul etsin ağlasaydın kız bizim için bundan doğal bişeymi varr, valla ben olsam salya sümük bırakırdımmm

Son düzenleme:
günaydın canlarımmm nasılsınız bakalım hafta sonlarım artık çok yoğun geçmeye başladı cumartesi günü hem benim arkadaşım hem görümce kaynana geldi görümce saçlarımı boyabilir misin dedi bende boyadım 2 renk vardı saçlarında tam tutturmuşum 2 renkte 1bi sarııı sapsarı dipleri koyu kumral gibi siyaha yakın aldığı boya kumral çok güzel gitti bana göre kendiside beğendi ama baya sohbet falan ettik çocuğuyla oynadım eğlendim artık bana iyi davranmaya başladı geççende demiştim sanırım umarım böyle gider ama kaynan için bişey diyemiyecem çünkü oğlunu yalnız yakalayıp konuşmaya çalışıyorr dün de çarşıya gittik düğün var ya bi kaç bişeyler aldım akşamda yatılı misafirim vardı yoruldum haftayada düğün var havalar da serin köyde olacak düğün sanırım üşüyecem ve hasta olmaktan çok korkuyorummmmişte böyle canlarım
şimdi aklıma geldi sevom adet olmuş o gün sonunda şükür herşey çok güzel olacak allahım izniyle bebişi karnında müjdeyi verecek inşallahhhhhhhhhh ayyy heyecanlandımmm

gğnaydın ablacımmm nasılsın görüştünüz mü sevomla dünn neler yaptınız bakalımm

sevo bugün gelecek canım daha gelmedi
cumartesi adet olunca doktor pazartesi gel dedi inşallah allahın izniyle bugün başlıcaklar öğleden sonra burda olacak inşallah pazar günü görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…