kızlar beni aydınlatırmıınız bende okumak isitiyorum nasıl okuyacağız birde nereden bulacağım ben bu duayı
fetiH süresi(21 kişi, 1 defa okunacak)
1.ben OKUDU
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil OKUDU
8.fatoş OKUDU
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa
12.s.tugba
13.Lara OKUDU
14.ayşe
15.çiğdem
16.tosti
17.yeter
18.ipek
yetercim sadece bir tane okuyorsun.. seyhan arkadaşımızın tedavisi pozitif sonuçlanmasına diye niyet getir
canım kuranda 510. sayfaydı yanılmıyorsam
fetiH süresi(21 kişi, 1 defa okunacak)
1.ben OKUDU
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil OKUDU
8.fatoş OKUDU
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa
12.s.tugba
13.Lara OKUDU
14.ayşe
15.çiğdem
16.tosti
17.yeter
18.ipek
yetercim sadece bir tane okuyorsun.. seyhan arkadaşımızın tedavisi pozitif sonuçlanmasına diye niyet getir
kızlar ben yarın yokum eşimin raporları için has gideceğim
ben okudum aldığım gün yazdım sanıyodumunutmuşum dmekki.fetiH süresi(21 kişi, 1 defa okunacak)
1.ben OKUDU
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil OKUDU
8.fatoş OKUDU
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa
12.s.tugba
13.Lara OKUDU
14.ayşe
15.çiğdem
ben okudum aldığım gün yazdım sanıyodumunutmuşum dmekki.
selmalarr herkes iyiçok şükür tosti bebkdls hoşgeldiniz kızlar
leydim meleğim allah niyetinizi kabul etsin mevlüt güzel geçmiş sevindim merve hanımın vücudundaki pütürcüklerin ciddi bişey olmadığını sanıyorum ve olmamasınıda diliyorum..
sevom adet oldun çok şükür yarın yolcusun allah herşeyi gönlünce verisn herşey umduğumuz bekledi,ğimiz gibi güzel gelişsin şnşallah
aklımd apek bişey yok uykusuzum çok annem geldi 2 gündğr onunla geçti vaktimiz yeni evimde henüz kimseyle tanışıp görüşme şansım olmadığından annem ilaç gibi geldi evde şenlik seslik oldu nidanın (buseden vazgeçtim galiba nida olucak kızçenin ismi) odasını düzenledik bişeyler ekledik anneannemiz hedşyelr getirdi onları yerleştirdik
annem karnın çok aşağı inmiş bişyere çıkma dedi yeni doğum yapmış arkadaşım ve annesi kaynansıda aynı şeyi sölediler korktum valla dün anneme doğum videolarını izlettim sonradan çok pişman oldum ,zleidkten sonra aradan yarım saat geçmiştikia nnem sigarayakıp balkona oturdu bi gittim yanına dizleri titriyo zangır zangır üşüyomuzun dedim yok sinirim boşaldı dedi sen nasıl doğurucan iki türlüsüde çok zor dedi bende aaah annem sağol sne 3 bebek pırtlatıp bun sölüyosan ben 7.kattayım hazor atlayayım aşağıya dedimşaka maka dündne spnrabeni ölüm korkusu sardı kızlar
öperek kaçarım herkesii
iyi akşamlar kızlar yaa sizi dakika fark ile kaçırmışımm
ipeğim havvam pınarım tostim allah razı olsun sizden ve diğer arkadaşlarımdan okuyan dillerinize sağlık elleriniz dert görmesin inşallah tez zamanda hepimizin allah muradını versin,bebeksizlere bebek,hamilelere hayırlı doğumlar,bebelilere sağlıcakla büyütmek nasip etsinduyguluyum ,heyecanlıyımm yarın öğlende yolculuk var tabi ben daha erken çıkmam lazım evden herşey yolunda gider inşallah
nurcikimm demek kurana da gidicen ne güzel tecvitli okumak okadar farklıkinormal kuran okuyanın tecvite dönmesi daha zor ama onu öğrenmek o şekilde okumak çok güzel..inşallah bunu da becerip en güzel şekilde okurdun canım :81:
kızlarrrr ben geldim nihayet bilgisayarıma ve sizlere kavuştum bugün tamir oldu aslında tam oldu sayılmaz ama şimdilik idare edicem artık hepinizi çok özledim nasılsınız
Allah işinizi rast getirsin canım
kızlar bende yarın sabah üstkattaki komşumla kuran kursuna gidecem... arapçasını okuyordum ama tecvitli okumuyordum komşu gidecem diyince bende gideyim dedim..hem takı kursu hem kuran kursu iyi gelecek bana :87::87::87:
iyi gceler kızlar......... ben geldim tabisi kimse yok...............
hepinizi çok ösledim yaa......
sevom canım demek yarın gidiyosun dilerim iki kişi gittiğin yerden 4 kişi olarak geri dönersin canım.... dualrımız seninle..... herzaman pozitif ol .... bbişlerinle geliceksin inş..... sana fatiha okunauyomuş canım bende okumsk istiyorum ..... ALLAH o güzel gönlün göre verir inş... sana hayırlı yolculuklar diliyorum kader arkadaşım....
kızlar şuan sevoya yoğunlaştım ve okuduğum sayfalar aklımdan uçup gitti. ne olur kusura bakmayın.. hepinizi çok özledim... bu arada hattımı çıkardım kızlar artık bana ulaşabilirsiz...... bende nolarınız olmadığı için arayamıyorum sizler beni arayın kızlar noları kaydediyim....inş. hepiniz iyisinizdir.....bi yaramazlık yoktur... ALLAH yuvalarınızdan huzuru mutluluğu berekti eksik etmesin.....
beni sorarsanız kızımın bugün mevlidi vardı şükürler olsun bu tatlı telaşta bitti... eltilerim ve komşularımdan ALLAH razı olsun hüçbürşeye elimi sürmedim desem yeri herşeyi onlar halletti saolsunlar .... yoksa o kadar kalabalığı kızımla hakedemezdim... mevlidimiz çok güzel geçti .... kızım prensesler gibi oldu.. inanın milletten utanmasam mutluluktan ağlıyacatım... geçen sene bugünleri göreceğim aklımın ucundan geçmezdi....şükürler olsun çok duygulandım bugün RABBİM en kısa zamanda sizlerede bu mutluluğu yaşatsın ....... dualarım her zaman sizinl... gelemesemde yüreğim burda...... kendinize çok çok iii bakın çıokmk zorundayım eşim çağırıyo herzaman MERVE çağırıdı bu akşamda kocişim çağırıyo ve benimde çok uykum varrrrrrrrrrrrrrr...............
hepinizi kocaman öptüm... yarın erken den prensesi hastaneye götürücez.. hanfendiin vucüdü pütür pütür onu göztericez inş. önemli bişi değildir kızımın cildi çok fena ya inş. en kısa zamanda geçer... neyse çok uzattım kociş kızmasın ...çok çok öptümmmmmmmmmmmmmm
ben okudum aldığım gün yazdım sanıyodumunutmuşum dmekki.
selmalarr herkes iyiçok şükür tosti bebkdls hoşgeldiniz kızlar
leydim meleğim allah niyetinizi kabul etsin mevlüt güzel geçmiş sevindim merve hanımın vücudundaki pütürcüklerin ciddi bişey olmadığını sanıyorum ve olmamasınıda diliyorum..
sevom adet oldun çok şükür yarın yolcusun allah herşeyi gönlünce verisn herşey umduğumuz bekledi,ğimiz gibi güzel gelişsin şnşallah
aklımd apek bişey yok uykusuzum çok annem geldi 2 gündğr onunla geçti vaktimiz yeni evimde henüz kimseyle tanışıp görüşme şansım olmadığından annem ilaç gibi geldi evde şenlik seslik oldu nidanın (buseden vazgeçtim galiba nida olucak kızçenin ismi) odasını düzenledik bişeyler ekledik anneannemiz hedşyelr getirdi onları yerleştirdik
annem karnın çok aşağı inmiş bişyere çıkma dedi yeni doğum yapmış arkadaşım ve annesi kaynansıda aynı şeyi sölediler korktum valla dün anneme doğum videolarını izlettim sonradan çok pişman oldum ,zleidkten sonra aradan yarım saat geçmiştikia nnem sigarayakıp balkona oturdu bi gittim yanına dizleri titriyo zangır zangır üşüyomuzun dedim yok sinirim boşaldı dedi sen nasıl doğurucan iki türlüsüde çok zor dedi bende aaah annem sağol sne 3 bebek pırtlatıp bun sölüyosan ben 7.kattayım hazor atlayayım aşağıya dedimşaka maka dündne spnrabeni ölüm korkusu sardı kızlar
öperek kaçarım herkesii
çiğdemimmm günaydınnnnnnn
gğnaydın ablacımmm nasılsın görüştünüz mü sevomla dünn neler yaptınız bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?