Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canlarım ben çıkıyorum ne zaman gelirim bilmem bu sayfa açık olur iş geldi bana hemde baya çok iş iyi oldu hiç olmazsa canım sıkılmayacak hadi hepinizi öperim muck muck muck banada iyi çalışmalarrr

Günaydın cicoşllarım gerçi öğlen oldu ama nasılsınız geçmişi okuycam öğdelen sonra şimdi yemeğe inerim sevoyu merak ettim gittmi Antalyaya
şimdi çıkayım gelirim

hoşbulduk tugbiş demek sende yeni eve taşındın hayırlı olsun dogumada az kalmış
evet taşındım canım çok tşk.ler.evet az kaldı 2 hafta sonra alıcaklar kızçeyi:18:

tubişim canımmmm allah büyük tatlı canını hiç sıkmaaa bak göreceksin herşey çok güzel olacak canımmm demek adını nida koyacaksınız benim çocukluk arkadaşımın adıda nidaydıı
umarım dediğingibi herşey güzel olur korkuyorum çok fazla:18: şimdilik nida favorim ama bakalım son karar ne olucak çiğdem

çatır çatır doğuramıcam kamerim ya sezo olucak aslındabende düşünüyorum epiduralmi,spinalmi,yoksa genel anestezimi genel anestesi bana göre daha iyi görüp hissetmemek o ana şahit olmak düşündürüyo dayanamam gibi geliyo ama dr genelden yna değil bebeğede narkoz gidiyo ve anne daha .ok acı çekiyo daha geç ayaklanıyo dedi ki ben iki defa genel anestezi aldım çok zor atıyorum narkozu buna rağmen genel istemiştim ama bakalım ne olucak şu baş ve bel ağrısı benide düşündürüyo yarın dakşkalarım yüklensin hemen yeni doğum yapan arkadaşlardan fikir alıcam...korkunun ecele faydası yok bi şekilde çı--- ka---- cakkk

meraba arkidişlerim nabersinizzzz

çiğdemcim kolay gelsin canım benimmm iş olduğu iyi olmuş vakit çabuk geçerr

tuğbişim olacak canım allahın izniyle yalnız korkmasan ve hamişliğin tadını çıkarsan yawrum bidaha ne zaman yaşayacaksın bu günleri allah bilirrrr bence doğum olayı dünyanın en güzel şeyi ben öyle düşünüyorum2. side bebek gülüşü

Son düzenleme:
Günaydın cicoşllarım gerçi öğlen oldu ama nasılsınız geçmişi okuycam öğdelen sonra şimdi yemeğe inerim sevoyu merak ettim gittmi Antalyaya
şimdi çıkayım gelirim
duru ablammmm yirim seni nasılsın yawwwwsevoyu bende merak ediyorum ama akşam arayabilirim ancak
ben geldimmmmm tubişim korkmaaaa canım benim

hoşgeldinnnnnnn
siz geldiniz ben çıkacam birazdannn

kız lara yi beni
tubiş ben genel anestezi ile doğum yaptım gerçi bende şker olduğu için ve daha öncede miyom ameliyatı olduğum için mecburendi ama normal doğum istemezdim yine olsa yine genel isterim benim zor geçmedi sadece azcık dikişler acıyodu ama oda geçti çabuk toparladım
yeterr hastaneye gitcen demek hayırlı sonuçlarla dön
tosti nasılsın bebiş nasıl
sevom adet oldun gittinmi canım
çiğdem kaygana ve görümcen varmış
nurciiikkk takı ve kuran kursu bak süper olmuş kafan dağılcak en azından veeeeeeeeeee gelsin bebeleeerrrr hemde 4 üz olsun 2 kız 2 erkekkkkkkk
leydim mevlüt okutmusun Allah kabul etsin mervemiz nasıl büyüdümü annesi maşallah kızımıza
ipek ömer nasıl neler yapıyor dönmeye başladımı
bebekdls canım pc bozukmuş ohh geldin hoşgeldin walla şu tatil reisimlerine bittim haa aklım hala orda kaldı
papatya nasılsın şifayla buluştunmu
şifamm ne zaman taşıncannnn
tarfil nabersin canım neler yaparsın
tuyenada nasıl gidiyor
selsebil sen nasılsın bebiş nasıl
melike yemek yemepğe başladınmı
diğer melikemiz yunusun annesi naptı acaba gel artııık
nevom ikizlerden fırsat bulsa gelecek olsun Allah sağlık sıhhat versin büyüsün bebeler sonra gelir nasılsa
abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kimi unuttum acebaaaaa affedin unuttğum arkidişler sizleri öperim mucuks şılapsss şıalpssss şapurr şupurrrr ohhhhhhhh

tünaydın kızlar bugün pazartesi kişmsecikler yok.... nerde bu nmillet.............

kızlar smıleyları kullanamıyorum neoldu böle....

laracım canım nasılsın nasıl gidiyo iş hayatı...

durucum sen nasılsın EGE BEY nasıllar..... oyyy ısırasım geldi paşayı.... benim yerime ne olur ısır annesi......

sevo ne yaptı acaba canım ya ALLAH yardımcısı olsun....

tubişim canım merak etme ALLAH ın izni ile aslanlar gibi doğurursun canım merak etme.. jiç korkma bebeğini alınca bütün ağrı ve sızıların geçicek.. zaten sık sık ağrı kesici yapıyolar.. sadece ilk kalktığın zaman çok zorlanıyosun acıdan nefesin kesiliyo ama yürüdükçe ağrıların azalıyo... dediğim gibi hiç korkma ben tekrar doğum yapmak istesem sezeryanı tercih ederim....... öpüyorum seni ve NİDA HANIMI......

bizde bu sabah hastaneye gittik.. kızım alerji olmuş şurup ve 2 tane krem verdi... neye alerjisi olduğunu anlayamayız dedi... kızımın cildi çok kötü kızlar ya kıpkırmızı ve pütürüklü acaba neye karşı alerjisi var... anormal bişey yiyip içmedim... çok üzülüyorum ya..... bide hala kafasını tutamıyo doktor 1 aydaha bekleyelim hala tutamazsa tahlil istiycem dedi.... moralim çok bozuk... neyse canınızı çok sıkmayayım benimki mızıldanmaya başladı belki bidaha gelişimde bol bol sohbet ederiz ... çok çok öptümmmmmmmmmm.....

leydim ben iyiyim egede şu sıralar mız mız herşeyi ağlayarak istiyo işte böyle
merve alerji olmuş geçmiş olsun ilaçla geçer vücut tepki veriyo senle bi alakası yoktur canım sık sık yıkıyosundur zaten geçer ilaçla merak etme annesi

ayy tam sevinmiştim iş geldi diye azıcık yaptım tarayıcım bozuldu bu sefer bakan kişiyi bekliyorum tamir olacak sanırımmm

geldiler ablacım 1 ay boyunca herhafta görmüş olacam nerdeyseeee neyse aman iyi olalım da demi ablacımm

canım çok geçmiş olsunnnn sanırım bahsettiğin şeyi aynısı kardeşimdede olmuştu ama büyükler anneme bebek 40 günü bitirmeden adetli kadınların bebeye bakmamaları gerektiğini ve ki bakmışlarki bebeğin bu hale gelmiş dediklerini duydum acaba ondan mı oldu desem ama inşallah biran önce iyileşir canım kardeşim bepanthen kremi kullanmıştı öyle geçmişti size ne kremi verdi canım tekrar çok geçmiş olsun cnaım

selam millet nabersiniz

bugün sevo ilk muaynesini olucak, Allahım onun gönlüne göre versin inşallah.birazdan arıycam onu:102:

leydim canım benim merak etme MERVE kızım erken doğduğundan tutamıyrdur kafasını bak doktorda öyle söylemiş mantıklı değilmi sencede .üzme kendini annesi mevlüdünüzü Allah kabul etsin darısı düğün mevlüdünede inşallah :81:

duru bacım ne yaptın senn 4 bebeyle ne yaparım, ne yer ne içerizz yazık değilmi bana millet biriyle zor uğraşıyor ben 4 taneyle nasıl baş ederim abowwww gözümde canlandırdımda 4 tane bıcır bıcır bebeler biri ağlıyor susmadan diğeri diğeri ve diğerii :26::26::26:biri uyuyor biri uyanıyor:95::95::95::95: birini temizliyorum diğeri pisletiyo offf yok anam yokkk onlara acımıyorsan bana acı gel şu duanı ikiz olsun diye değişelim

çiğdem misafirlerin varmış göümcekle aranız iyiymiş sevindim canım maşallah diyelim inşallah kayananında kafasına bişey düşerde aklı başına gelir onunda

tuba bacı bir şekilde pırtlatacaksın anne olmak kolay değil diye boşuna dememişler kızına kavuşmak için biraz acıya katlanacaksın hem ben duyup okuduklarıma göre(kkda doğum hikayelerini okuyorum arada) bebeğini kucağına alınca onun melek kokusunu içine çekince bütün acılar unutuluyormuş :97:

Son düzenleme:

ahh nerde nurcanım nerdeeeee bizimkisi oğlanı apacık kıskanıyor dile de getirdiii aklı başına gelmez e bende allaha havale ettim napayımmmm

yavruşlarımmmm patroniçe eve gitti artık akşama kadar burdayımmmmmmmm gerçi saat 4 olmuş ama genede iyi yarından sonra gelecek zaten bilgisayarı

sevommmmmmm aradı beni 1 saat önce felan çok iyiymiş tüp bebe merkezine ulaşmış çok şükürrçok merak ediyodum beni haberdar etmek için aradı haberiniz olsunnnnn
duru ablamm yerim vallaaaa

leydimm sıkma canını bebişin alerjisi geçer fafasınıda tutar canım kız ya nazlı biraz zilli olacak artık nazı sen üzülme canım

çiğdemim hevesin kursağındamı kaldıı neyse iş senin nasılsa bugün olmazsa yarın yaparsın

nurcikimmmmmmmmmmm sevoyu aradıysan detayları bildir bizeeee biz çok konuşmadık sadece haber vermeye aramış merak ediyorummm sanki bu kız bana emanetmiş gibi hissettim yanında kimse yok ya:)

yavruşlarımmmm patroniçe eve gitti artık akşama kadar burdayımmmmmmmm gerçi saat 4 olmuş ama genede iyi yarından sonra gelecek zaten bilgisayarı

sevommmmmmm aradı beni 1 saat önce felan çok iyiymiş tüp bebe merkezine ulaşmış çok şükürrçok merak ediyodum beni haberdar etmek için aradı haberiniz olsunnnnn
duru ablamm yerim vallaaaa

leydimm sıkma canını bebişin alerjisi geçer fafasınıda tutar canım kız ya nazlı biraz zilli olacak artık nazı sen üzülme canım

çiğdemim hevesin kursağındamı kaldıı neyse iş senin nasılsa bugün olmazsa yarın yaparsın

nurcikimmmmmmmmmmm sevoyu aradıysan detayları bildir bizeeee biz çok konuşmadık sadece haber vermeye aramış merak ediyorummm sanki bu kız bana emanetmiş gibi hissettim yanında kimse yok ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…