Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

laracım hoş buldum
çok iyim şükürler olsun
demek seyhan merkeze gitmiş rabbim hayırlısıyla yavrusuna kavuştursunda iki kişi olarak dönsünler inşallah
demek patronları yolladın rahata kavuştun iyi olmuş

merhaba kızlar nasılsınız

merhabaaaa iyiyiz sen nasılsın buluştun mu şifaylaaa

valla kaldı ablacımmm az önce daire başkanıyla konuştum noldu diye raporları verdim bekliyoruz bakalım hala bakılacakkkk

amann alsında turşusunu kursun diycem olmucak yaaaaaao zamanda sen kocasız kalırsın yazık sanada dimi

iyi canımmmmmm hoşgeldin sen nasılsınnnn

banada onada yazık ama boşverdim valla ne halleri varsa görsünler dedim artık ne diyeyim aman salla dedimm

evettttttamin inşallah 2 kişi dönelerr

evet ya boşverr kendi kendine bırak ne hali varsa görsünsallaaaaaaaaaa

şifanın profilinde nasıl göremediniz ya ama ben görüyorum nurcan da görmüş yorum bile yapmış ozaman şifa gelince o tarif eder nasıl göreceğinizi ben pek anlamıyorum bu işlerden

haydi güle güle papatya çok güzel ve keyifli geçmiş sohbetler koyu maşallahhharkadaşlığınızın devamı gelsin inşallah bu arada resimleri kim çekti

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben iyiy değilim (( işler iyi gitmedi başlamadan tedavim bitti ( hep bir aksilik olurda geri dönmekten korkuyodum bu kadar da olmaz yaa (

murat bey rahim filmime baktı rahimde perde görünüyor sanki dedi sonra muayene etti baya iyi bir şekilde içime bişeyler sıktılar gözle rahim yoluma kadar baktı evet perde var dedi..burada yaşamış olsan ilk önce bu sorunu çözelim sonra tedav derim dedi.çünkü bu tüp tedavfisi pozitif olsa bile düşüğe neden olabilir dedi.. kararı sana bırakıyorum çünkü uzak yerden geldin başla dersen başlarız yada erteleriz dedi ( yarabbiimm şu okunan ezanlar hürmetine benim hiçbir işim doğru gitmicekmii ((
bunun düzeltmesi histeroskopi ile oluyomuş ve o..pu çocuğu benim yumrta takibimi yapan doktor hani cdleri kaybeden yer bana histeroskopi çekmişti 6.ayda bunu düzeltmemiş (( şimdi aynı işlemi görmek zorundayım..eşimle konuştum ne yapayım diye dön dedi tuğbişi aradım böle böle diye bir arkadaşınında böle sorunu varmış burada tedavi olmuş hatta kemal bey kesinlikle tedavi olmaz böle ilk önce histeroskopi demiş ondan sonra hamile kalmış tedavi ile..

bu akşam istanbula dönecektim ama biletim yok hiçbirşey ayarlanmamış durumda diye konukevinde kalayım dedim.aslında burada operasyon geçirmek istedim çünkü bu doktora güvendim yine sorun olmasından korktum.. eşim tek başınasın olmaz dedi ama şimdi ikna ettim onu olmazsa eşim gelecek perşembe burada yaptırıcaz yarın doktorla konuşayım..işte böle kızlar bende pek iyi haber yokkk maalesefff (( bu operasyondan sonra 1 adet döngüsü kadar ara vermemiz gerek yani 1.5 ay sonra tedaviye başlayabilirz olmazsa hatta biraz daha uzatıp nurcikle tedaviye başlarım :26: tabi yine sorunum çıkmazsaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…