amann alsında turşusunu kursun diycem olmucak yaaaaaaahh nerde nurcanım nerdeeeee bizimkisi oğlanı apacık kıskanıyor dile de getirdiii aklı başına gelmez e bende allaha havale ettim napayımmmm
merhaba kızlar nasılsınız
merhaba kızlar nasılsınız
yavruşlarımmmm patroniçe eve gitti artık akşama kadar burdayımmmmmmmmgerçi saat 4 olmuş ama genede iyi yarından sonra gelecek zaten bilgisayarı
sevommmmmmm aradı beni 1 saat önce felan çok iyiymiş tüp bebe merkezine ulaşmış çok şükürrçok merak ediyodum beni haberdar etmek için aradı haberiniz olsunnnnn
duru ablamm yerim vallaaaa
leydimm sıkma canını bebişin alerjisi geçer fafasınıda tutar canımkız ya nazlı biraz zilli olacak artık nazı sen üzülme canım
çiğdemim hevesin kursağındamı kaldııneyse iş senin nasılsa bugün olmazsa yarın yaparsın
nurcikimmmmmmmmmmm sevoyu aradıysan detayları bildir bizeeeebiz çok konuşmadık sadece haber vermeye aramış merak ediyorummm sanki bu kız bana emanetmiş gibi hissettim yanında kimse yok ya:)
amann alsında turşusunu kursun diycem olmucak yaaaaaao zamanda sen kocasız kalırsın yazık sanada dimi
iyi canımmmmmm hoşgeldin sen nasılsınnnn
evettttttlaracım hoş buldum
çok iyim şükürler olsun
demek seyhan merkeze gitmiş rabbim hayırlısıyla yavrusuna kavuştursunda iki kişi olarak dönsünler inşallah
demek patronları yolladın rahata kavuştun iyi olmuş
merhabaaaa iyiyiz sen nasılsın buluştun mu şifaylaaa
valla kaldı ablacımmm az önce daire başkanıyla konuştum noldu diye raporları verdim bekliyoruz bakalım hala bakılacakkkk
banada onada yazık ama boşverdim valla ne halleri varsa görsünler dedim artık ne diyeyim aman salla dedimm
çiğdemcim iyim canım
şifayla buluştuk şifanın profilindeki oluşturmuş olduğu albüme bakarsan resimlerimizi görürsün canım
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl bakılıyorr
çiğdemcim iyim canım
şifayla buluştuk şifanın profilindeki oluşturmuş olduğu albüme bakarsan resimlerimizi görürsün canım
şifanın profiline girdiğin zaman aşşağıda bir yerde albümler diye yazıyor ordan bakabilirsin
arkadaş listenizde yok sa şifa göremezsiniz oluşturmuş olduğu albümü
çiğdem lara ben çıkıyorum kızlar eve yeni geldiğim için halletmem gereken işlerim var size kolay gelsin sonra görüşürüz:79:
haydi güle güle papatya çok güzel ve keyifli geçmiş sohbetler koyu maşallahhharkadaşlığınızın devamı gelsin inşallah bu arada resimleri kim çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?