Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevo bence bu kadar üzülecek bir durum yok ortada böyle bir sorunun varmış doktor görmese dahamı iyidi (cdyi kaybeden doktor görmemiş.. göremeyebilirdi murat beyde)bunda da vardır bir hayır bacım ne olur üzülme ..biliyorum heveslendin bu ay tedaviye odaklandın böyle bir sorun çıknıca ister istemez üzüldün haklısın ...bencede murat beyin yanında bu işlemi görmen daha iyi istanbuldan oraya kadar gittin farzetki bu operasyon için gittin murat beye öyle düşün ve üzme kendini tamammı tatlım...

sevom üzülme ne olur en azından ortada olan bir sorunu tespit etmiş doktorun geç olsun güç olmasın sıkma canını lütfen
allah yardımcın olsun dualarımız seninle

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
sevocum üzülme canım herşeyde vardır bi hayır ALLAH işini rast getirsin inşallah napalım böyle hayırlısı olcaksa biraz daha beklemek en doğrusu canım moralini yüksek tut emi RABBİM yardımcın olsun inşallah onun izniyle alcaz bizde bebişlerimizi kucamıza
nurcişim sende başlıyomuşun hadi hayırlısı olsun canım

hoşgeldin serapcım cok şükür bu günümüze
sen nasılsın

anacım sen neler yapıyorsun
msndeyim kızım :)sevomla konuşuyorum

iyi akşamlar serabım nasılsın...evet hayırlısıyla şubat ayında başlıycam belki sevomla beraber başlarız bellimi olur

canlarım mrhb nasılsınızzz
bana yaptığını tüm dualr için teşekür ederim allah razı olsun sizlerdennn canalrımmmmm ben DUAYI OKUDUM ALLAH KABUL ETSİNN kızlar egçmişi okuyamadım çok yorgunum ama son sayfayı gördümmmm SEVDANEHRİ canımmm benim son gittiğim merkezde sulu ultarson yöntemiyle bakılıyordu perde vs bir şey varmı diyeee çünkü dr banada söyledi böyle bir şey varsa düşüğe sebep olur diye ama korkulacak bir durum değil demişti bu ay tedvai ediyoruz önümüzdeki ay başlıyoruz tedaviye demişti yani şunu söyleyeceğim kuzummmm sorunun ne olduğunu bilem iyidir hiç endişelenme geç olsun güç olmasınnnn

fetiH süresi(21 kişi, 1 defa okunacak)

1.ben OKUDU
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil OKUDU
8.fatoş OKUDU
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa
12.s.tugba OKUDU
13.Lara OKUDU
14.ayşe
15.çiğdem
16.tosti
17.yeter OKUDU
18.ipek
19.bebekdls

herkeze iyi akşamlar
seyhan canım üzülme hiç olmassa farkedildi yaa geçmiş olsun biliyorum zor bi durum kendinizi hazırlamıştınız ben de de perde var bide biliyosun çift rahimliyim maalesef çift rahim(benimki yanii)ameliyatla düzeltilmicek bi durum ama perde olayı çok kolay hemen alınıyo hatta bi doktor hemen alacaktı nerdeyse lokal anestezi ile sonra tüp bebek yaptırıcamız için benim doktorum gerek duymadı öle işte sakın üzülme tamam mı öpüyorum seni

kedersizim benıde okudu yazabilirsin birazdan okuycam
sen ne zaman başlıyorsun anacım tedaviye
bebekcik sende hoşgeldin canım nasılsın

nurcan teşekkür ederim canım yaa 1.sayfaya beni de eklemişsin ben daha dün gördüm çok sağol çok beğendim

kedersizim benıde okudu yazabilirsin birazdan okuycam
sen ne zaman başlıyorsun anacım tedaviye
bebekcik sende hoşgeldin canım nasılsın

iyiyim canım 2 tabak makarnayı indirdim miğdeye eşim geç gelecekte öle salladım yemeği bugün bide temizlik yaptım çok yoruldum sen nasılsın

iyiyim canım 2 tabak makarnayı indirdim miğdeye eşim geç gelecekte öle salladım yemeği bugün bide temizlik yaptım çok yoruldum sen nasılsın

afiyet olsun canım cok şükür bu günüme bende iyi olmaya çalışıyorum midem pek iyi değil ateş var sanki içinde yanıyor bunada şükür yınede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…