Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

KIZ BİZ NE YAZDIK SANA VALLA HATIRLAMIYORUM
BENİM SANA EN GÜZEL LAFIM DELİ KIZ DİYE HİTAP ETMEMDİR BUNAMI DUYGULANDIN DELİ KIZolumunekankayizsmile

yok gıı sende deli olduğumu biliyorum zaten dr gitsem raporsuz yollamaz gerikaydirigubbakcemile3 nevoyla benim hakkımda iyi şeyler karalamışsınız ona duygulandım zatenalıntı yaptım acı mektuptan önce :roflol:

HAY ALLAH BİLSEM DUYGULANACAĞINI YAZMAZDIM KIZ ..bilmiyorumkismile

KIS TUBİŞ BAK SANA BU AVUKAT BOZUNTUSUNUN MESAJINI KOPYALADIM BELKİ BİRAZ GÜLERSİN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

manyak gaci çıksın kapıya karın üstünde çıplak yuvarlansın olmadı gelsin bana ben onu soğuturum palandöken dağından aşağı iyi bi yuvarlarsam bu seferde gelir ayy çok dondum der avukatmış sokak serserisi avukatın eline peçete bile olamaz gııı bunlar dur bak ne dicem geçen benim faceye beni bi hatun eklemiş bende kabul ettim sonra sordum tanımadım kimsin o gacida ne yazsa ii resmin çok hoşuma gitti ben lez...m takılalımmı inan öle utandımki erkeklerin adı çıkmış dedim kızlara bak ne hale gelmişler bu avukat bozuntusuda erkek değilse kesin öle bi densizdir

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: AKLIMA GELDİKÇE GÜLÜYORUM VALLA

anaaaaaam bu ne gıı gerçekmi acaba tövbe yarabbim neler duyacaz daha eşinin patronu ha yazık o adama gıı evlat diye okşar artık veledin saçını:roflol::roflol:

KIS NE HİKAYELER VAR SENDE ANAM BÜTÜN DELİLERDE SENİ BULMUŞ
KIZ VALLA DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ
SEN NE CEVAP VERDİN ONA kaydirigubbakcemile3

anaaaaaam bu ne gıı gerçekmi acaba tövbe yarabbim neler duyacaz daha eşinin patronu ha yazık o adama gıı evlat diye okşar artık veledin saçını:roflol::roflol:

biz ona ne kadarlık evlisin diye sorduk oda 1 senelik dedi peki tüpyapmak için raporu nasıl aldın diye sordum cevabı öyle oldu

KIS NE HİKAYELER VAR SENDE ANAM BÜTÜN DELİLERDE SENİ BULMUŞ
KIZ VALLA DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ
SEN NE CEVAP VERDİN ONA kaydirigubbakcemile3

ooo bende cevapmı yok ne cevap vermedimki ama burda yazamam kazen amca atar beni özlerim sonra sizi tahmin et artık aklına ne gelirse yadımda yazdım kesin gözü yorulmuştur azcık karakteri varsa mesleğini bırakmıştır belkide sorma ya valla heralde ben deliyim ya kan çekiyo nerde deli oda tubişin başında :roflol:

Kız baya geÇ oldu sabah uyanamıyacaz kızlar merak eder bİzİ

evet ramazan olsa sahur yapar öle yatardık hadi bacım çok saıol ii geldin valla ilaç gibi hayırlı uykular en güzel rüyalar seninle olsun ama sonra gerçek olsun caniş

kıs senin her mesajına katıla katıla gülesim geliyor varya
sen beni güldürüyorsun ya allah senide güldürsün

kıs senin her mesajına katıla katıla gülesim geliyor varya
sen beni güldürüyorsun ya allah senide güldürsün

hep gül hayatım en çok buna ihtiyacımız var çünkü hadi hayırlı geceler gözlerim acıyo nedense bende yatayım

evet ramazan olsa sahur yapar öle yatardık hadi bacım çok saıol ii geldin valla ilaç gibi hayırlı uykular en güzel rüyalar seninle olsun ama sonra gerçek olsun caniş

HE VALLA NE GÜ<ZEL OLURDU AMA İNŞ RAMAZANDA SAHURA KADAR SOHBER EDERİZ YİNE
TAMA CANIM SANADA TATLI UYKULAR RÜYANDA BEBİŞİNİ GÖR

canım merhabalar...geçmişi okuyamadım..ama ilk sayfasına göz attım....erkek inferlitide keçi boynuzu sperm de çok etkisi var....benim arkadaşımın eşindeydi sorun..sperm&#37;1 bile yoktu..2ay eşine sabah akşam keçi boynuzu yedirtti.....vede 3kez tüp bebek tedavisine başlayamadan kendiliğinden hamile kaldı....canım inşalllaaahh darısı başına.....eşine keçi boynuzu al ve yedir...hayırlı haberlerini bekliiyorum..saglıcakla kal...

gunaydin canlarim benim,nasilsiniz?kedersizim,canim beni merak etmissin,sagol canim,ALLAH razi olsun senden,ALLAHA sukur iyiyim,sadece esim bilgisayar basinda cok oturuyosun diye kiziyor,ben de ona soz verdim .aksamalari girmiycem,sabahlari 1bucuk saat vaktim var,onda yazarim canlarim,hep sizinle olucam,sizin gibi iyi insanlar bulmusum,keybetmeye hic niyetim yok.kendinize iyi bakin,cumartesi net butun gun var,esim de isde oluyor,o zaman doyunca konusuruz.opuyorum.ALLAHA EMANET OLUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…