KIZ BİZ NE YAZDIK SANA VALLA HATIRLAMIYORUM
BENİM SANA EN GÜZEL LAFIM DELİ KIZ DİYE HİTAP ETMEMDİR BUNAMI DUYGULANDIN DELİ KIZolumunekankayizsmile
çok sıcak ya benim odam çok sıcaklandım
BEN KIZINCA VURURUM alsanaalsanasmile
tehlikeli maddesin desene neyse vur anam vur sende vur canın sağolsun hak etmedim değil yanii
yok gıı sende deli olduğumu biliyorum zaten dr gitsem raporsuz yollamaz gerikaydirigubbakcemile3 nevoyla benim hakkımda iyi şeyler karalamışsınız ona duygulandım zatenalıntı yaptım acı mektuptan önce :roflol:
rica ettik eşimin patranu sağolsun o bize yardımcı oldu biz aşılama felan yaptırmadık
KIS TUBİŞ BAK SANA BU AVUKAT BOZUNTUSUNUN MESAJINI KOPYALADIM BELKİ BİRAZ GÜLERSİN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tehlikeli maddesin desene neyse vur anam vur sende vur canın sağolsun hak etmedim değil yanii
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: AKLIMA GELDİKÇE GÜLÜYORUM VALLA
manyak gaci çıksın kapıya karın üstünde çıplak yuvarlansın olmadı gelsin bana ben onu soğuturum palandöken dağından aşağı iyi bi yuvarlarsam bu seferde gelir ayy çok dondum der avukatmış sokak serserisi avukatın eline peçete bile olamaz gııı bunlar dur bak ne dicem geçen benim faceye beni bi hatun eklemiş bende kabul ettim sonra sordum tanımadım kimsin o gacida ne yazsa ii resmin çok hoşuma gitti ben lez...m takılalımmı inan öle utandımki erkeklerin adı çıkmış dedim kızlara bak ne hale gelmişler bu avukat bozuntusuda erkek değilse kesin öle bi densizdir
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
nasssı yaniii dur kız milet yanlış anlıcak öp ama kalp malp çıkmasın öle kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
anaaaaaam bu ne gıı gerçekmi acaba tövbe yarabbim neler duyacaz daha eşinin patronu ha yazık o adama gıı evlat diye okşar artık veledin saçını:roflol::roflol:
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:nasssı yaniii dur kız milet yanlış anlıcak öp ama kalp malp çıkmasın öle kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
KIS NE HİKAYELER VAR SENDE ANAM BÜTÜN DELİLERDE SENİ BULMUŞ
KIZ VALLA DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ
SEN NE CEVAP VERDİN ONA kaydirigubbakcemile3
Kız baya geÇ oldu sabah uyanamıyacaz kızlar merak eder bİzİ
ooo bende cevapmı yok ne cevap vermedimki ama burda yazamam kazen amca atar beni özlerim sonra sizi tahmin et artık aklına ne gelirse yadımda yazdım kesin gözü yorulmuştur azcık karakteri varsa mesleğini bırakmıştır belkide sorma ya valla heralde ben deliyim ya kan çekiyo nerde deli oda tubişin başında :roflol:
kıs senin her mesajına katıla katıla gülesim geliyor varya
sen beni güldürüyorsun ya allah senide güldürsün
evet ramazan olsa sahur yapar öle yatardık hadi bacım çok saıol ii geldin valla ilaç gibi hayırlı uykular en güzel rüyalar seninle olsun ama sonra gerçek olsun caniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?