Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ESRA İÇİN
ipek ................. 800 OKUDU
bynkutluay......... 644 OKUDU
nevbahar............ 500 OKUDU
esra...................500
bulut..................200 OKUDU
jollita..................800 OKUDU
sevda.................600 OKUDU
fatma.................200 OKUDU
arkadaşı............200 OKUDU

TOPLAM 4444

FATMA İÇİN
ipek.................. 800 OKUDU
bynkutluay.........200 OKUDU
nevbahar............500 OKUDU
esra...................200 OKUDU
bulut...................200 OKUDU
jollita................1000 OKUDU
sevda...............400
fatma..............1000 OKUDU
nevo.................144 OKUDU

TOPLAM 4444

AYNUR İÇİN
ipek................... 800 OKUDU
bynkutluay.......... 500 OKUDU
nevbahar............. 500
esra....................200 OKUDU
bulut....................200 OKUDU
jolita...................1444
sevda...................400 OKUDU
fatma...................205 OKUDU
tuyaneda............200 OKUDU

TOPLAM 4444
ALLAH KABUL ETSİN SEVDAM

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kedersiz, iipekk34+, jollita+, sevdanehri54+

:1shok:

Sevdam netten bebİŞ resmİ buldum ama kopyalamayı beceremedİm

şimdi o resmin olduğu site adresini kopyala yani htttp://..... yazan yerin hepsini kopyala ve avatar değiştir bölümüne gel oarada 1.seçenek url adresi yazınız yazıyo oradaki www. falanı sil ve kopyaladığın adresi yapıştır ve kaydet bu kadar canım sositososito olmazsa söyle

canım ben 8 şubatta oldum yani adetliyim :umursamaz: sen benden önce oldun benim tedaviden dolayı oynadı

AA DOĞRUYA SÖYLEMİŞTİN... BENDE CİDDİ ANLAMDA UNUTKANLIK OLUŞTU DAHA BU YAŞTA BUNADIM GALİBA
NEYSE YA SENİNLE AYNI TARİH OLDUĞUMUZ İÇİN SORMUŞTUM CANIM boshayallersmile

kızlar herkeslere hayırlı günler..nasıllarmış benim canım arkadaşlarım...inşallah kızlar o bebekler gibi bebişleriniz olur...

İPEĞİM GÖRDÜM CANIM ÇOK TATLI ALLAH aANESİNE BABASINA BAĞIŞLASIN YAVRUM BENİM ÇOK SEVİMLİ YAA

Kızlar gÖrdÜnÜzmÜ resmİ o benİm abİmİn kızı agubugu coma koymuŞlar resİmlerİnİ oradan aldım

bak yapmışsınn.maşşallahhh bütün bebekler çok güzell oluyo yaa hele o kokularıııııı misssss cennet kokusuuu sankimmm :sinifsinif: inşallahh bizlerinde olacakkk ipeğimmm :Saruboceq: :Saruboceq:

gece yattım yine ağladımm düşündümm düşündümmm herşey okadar batıyokii bana ama kimse bilmiyoo kendi ailem bile bilmiyooo.abimin eşinin bebeğini öpmesi tamammm annemmmm ne oldu annenmmm demesi bile beni mahvediyo aslında :gitme: annemin babamın onu sevmesi eşiminn bebeğe kaçamak gözlerle bakmasııı beni bitiriyo mafoldumben

gÜnaydın dÜnÜr bız ıyıyız senı sormalı nasılsın bugÜn ..kÖtÜ dÜŞÜncelerı kafandan at canım bebıŞını Üzme

AA DOĞRUYA SÖYLEMİŞTİN... BENDE CİDDİ ANLAMDA UNUTKANLIK OLUŞTU DAHA BU YAŞTA BUNADIM GALİBA
NEYSE YA SENİNLE AYNI TARİH OLDUĞUMUZ İÇİN SORMUŞTUM CANIM boshayallersmile

tahmin ettim canım o yüzden sorduğunu. dediğim gibi benimki sarktı sen benden öncesin hemen peşinden ben geliyom ama kaydirigubbakcemile3 yani gebe kalırsak ilk önce sen müjde verirsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…