Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese günaydın nasılsınız bakalım
kedersiz sigara içmişsin çok kızdım klava: kötükedihüso
nevbaharım sanada kızdım çok geç hatırlamışsın dua edemedim ben hamileliğin hatırına sana oklava çıkarmıyorum

1. fsdedp.....................
2. umudunukaybetme....
3.jollita...................
4.bynkutluay.........
5.gülcedetay.......
tefriciye listesi en son böyleydi geçen hafta ftsdp gelmediği için etipufa okuduk şimdi
bynkutluay ftsdp gülcedetay kaldı ama bu gülcedetay kimdir nasıl liste girmiş bilmiyorum ona okunucakmı ben hiç görmedim burada bu arkadaşı

canım ilgin için teşekkür ederim bu ay bende denemeyi düşünüyordum
tamam yıldızım eşini gücendirme istemezse yazmasın ama sen yazmayınca acaba bize darıldımı niye diye düşünüyordum ..sende ALLAHa emanet ol canım benim çok özletme kendini

bunalımdaydım kanki ne yapıyım zaten acısı fena halde çıktı başım çatlıyacak gibi ağrı girmişti :bbo:

Sİzİ kıskandım sevdam kedersİzİm bende kart baŞvurusu yaptım
ooo iyi hade bakalım bak 50 _60 tl lik hediyeler geliyormuş ama sanırım biz kaçırdık keşke daha erken başvursaydık neyse başka sefere artık hihoyyyt

sevda kazen bey msn de yok gelince yazarım canım
bu arada bugün yada yarın kartlarımız yola çıkacak dün kazen dedi

KANKı BUNALIMDAYIM BAHANESıNE SIĞINMA O ZAMAN ALKOLDE ALSAYDIN
SıGARA ıÇTıNDE SıGARAMI DERMAN OLDU SANA HEY ALLAHIM YA
ÖZRÜ KABAHATıNDEN BÜYÜK klava:
SEVDAM SEN NE YAPIYOSUN GEÇMıŞE Mı DALDIN

günaydın canım böyle güzel şeyler duyunca moralim düzeliyo amin inşallah hislerin doğru çıkar

[sıze="2"]
canım o arkadaş girdiği zaman banada okurmusun diye rica etmişti ama pek uğramıyor buraya onu şimdilik eliyelim ozaman yerine srp16 arkadaşımız koymak istiyorum
yane liste şöyle olsun

1.bynkutluay...
2.fsdedp..
3.srp16..
[/sıze]

herkseee günaydınlaarrrr
ne bu yaa oku oku bitmedi erken yatın anacımm ne bu okumak zor oluyo :roflol:
demek kıskandın ipeğim sende başvurdunn çok iyi olmuş canım benimm hepimiz pembiş olcazz :sm_cool:
kedersizim tamam gelince kazen beye söylersin canım
demek kartlarımız gönderilecek hadi hayırlısı :hooray:

KANKİ BUNALIMDAYIM BAHANESİNE SIĞINMA O ZAMAN ALKOLDE ALSAYDIN
SİGARA İÇTİNDE SİGARAMI DERMAN OLDU SANA HEY ALLAHIM YA
ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK klava:
SEVDAM SEN NE YAPIYOSUN GEÇMİŞE Mİ DALDIN
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Kedersİz bu bİrkaÇ mesajdan alıntı yapmak nasıl oluyodu

NO KISMINA BASIYORSUN EN SONKİNİDE ALINTI YAPIYORSUN CANİKOM

canım tefriciye almak istiyorumama ben alttan fitil kullanıyorum abdestime güvenemiyorum sence okunurmu

evett yaa nevomm geç söylemiş dua olayını yoksa bizde yapardık gerçi onada arkadaşı söylemiş demekki oda geç duydu..

nazracamm bu kadar kendini dinleme stres yaparsın çok fazla oluruna bırak ve güzel sonuç alacağına inan gerisini Rabbime bırak canım benim yoksa çok gerilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…