HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
canım ilgin için teşekkür ederim bu ay bende denemeyi düşünüyordumcanım merhabalar...geçmişi okuyamadım..ama ilk sayfasına göz attım....erkek inferlitide keçi boynuzu sperm de çok etkisi var....benim arkadaşımın eşindeydi sorun..sperm%1 bile yoktu..2ay eşine sabah akşam keçi boynuzu yedirtti.....vede 3kez tüp bebek tedavisine başlayamadan kendiliğinden hamile kaldı....canım inşalllaaahh darısı başına.....eşine keçi boynuzu al ve yedir...hayırlı haberlerini bekliiyorum..saglıcakla kal...
tamam yıldızım eşini gücendirme istemezse yazmasın ama sen yazmayınca acaba bize darıldımı niye diye düşünüyordum ..sende ALLAHa emanet ol canım benim çok özletme kendinigunaydin canlarim benim,nasilsiniz?kedersizim,canim beni merak etmissin,sagol canim,ALLAH razi olsun senden,ALLAHA sukur iyiyim,sadece esim bilgisayar basinda cok oturuyosun diye kiziyor,ben de ona soz verdim .aksamalari girmiycem,sabahlari 1bucuk saat vaktim var,onda yazarim canlarim,hep sizinle olucam,sizin gibi iyi insanlar bulmusum,keybetmeye hic niyetim yok.kendinize iyi bakin,cumartesi net butun gun var,esim de isde oluyor,o zaman doyunca konusuruz.opuyorum.ALLAHA EMANET OLUN.
bunalımdaydım kanki ne yapıyımherkese günaydın nasılsınız bakalım
kedersiz sigara içmişsin çok kızdımklava: kötükedihüso
nevbaharım sanada kızdım çok geç hatırlamışsın dua edemedim ben hamileliğin hatırına sana oklava çıkarmıyorum
ooo iyi hade bakalım bak 50 _60 tl lik hediyeler geliyormuş ama sanırım biz kaçırdık keşke daha erken başvursaydık neyse başka sefere artık hihoyyytSİzİ kıskandım sevdam kedersİzİm bende kart baŞvurusu yaptım
canım yaa yaşadığın ufak tefek ağrıların normal olduğunu bende duymuştum benimde komşum 3 ay önce yapıldı hemen hemen aynı durumla karşı karşıyaydı ama şükür oldu onunki tuttu.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah hadi hayırlısı üzülme kafanada takma tahlil gününe kadar unut sen hiç bir operasyon görmedin tamammıklava: sadece dinlenmeye bak ağır bişi yapma inşallah olcak nevoyada demiştim içime iyi şeyler doğuyo diye sendede olcak inşallah ay bende falcı gibi konuştum sanki tövbe haşa yarabbim kaydirigubbakcemile3allahım dualarını emeklerini boşa çıkarmasın inan yeterki..allahım o hayırlı haberi almayı sanada nasip etsin inşallah canım
[sıze="2"]1. Fsdedp.....................
2. Umudunukaybetme....
3.jollita...................
4.bynkutluay.........
5.gülcedetay.......
Tefriciye listesi en son böyleydi geçen hafta ftsdp gelmediği için etipufa okuduk şimdi
bynkutluay ftsdp gülcedetay kaldı ama bu gülcedetay kimdir nasıl liste girmiş bilmiyorum ona okunucakmı ben hiç görmedim burada bu arkadaşı
bu arada size günaydın demeyi unutmuşum GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN
günaydın canım böyle güzel şeyler duyunca moralim düzeliyo amin inşallah hislerin doğru çıkar
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismileKANKİ BUNALIMDAYIM BAHANESİNE SIĞINMA O ZAMAN ALKOLDE ALSAYDIN
SİGARA İÇTİNDE SİGARAMI DERMAN OLDU SANA HEY ALLAHIM YA
ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜKklava:
SEVDAM SEN NE YAPIYOSUN GEÇMİŞE Mİ DALDIN
Kedersİz bu bİrkaÇ mesajdan alıntı yapmak nasıl oluyodu
canım tefriciye almak istiyorumama ben alttan fitil kullanıyorum abdestime güvenemiyorum sence okunurmu[sıze="2"]
canım o arkadaş girdiği zaman banada okurmusun diye rica etmişti ama pek uğramıyor buraya onu şimdilik eliyelim ozaman yerine srp16 arkadaşımız koymak istiyorum
yane liste şöyle olsun
1.bynkutluay...
2.fsdedp..
3.srp16..[/sıze]
sağolasın canım ağrılarım var ama fena değilim sen nasılsın dr.um yatma fazla dedi beni tutup tutmadığı yiyip bitiriyo testim ayın 18.nde[sıze="2"]zuhal nasılsın canım çok ayaklanma aşkım dinlen kendine
test tarihin ne zaman canım?? [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?