bak yapmışsınn.maşşallahhh bütün bebekler çok güzell oluyo yaa hele o kokularıııııı misssss cennet kokusuuu sankimmm :sinifsinif: inşallahh bizlerinde olacakkk ipeğimmm :Saruboceq: :Saruboceq:
gece yattım yine ağladımm düşündümm düşündümmm herşey okadar batıyokii bana ama kimse bilmiyoo kendi ailem bile bilmiyooo.abimin eşinin bebeğini öpmesi tamammm annemmmm ne oldu annenmmm demesi bile beni mahvediyo aslında :gitme: annemin babamın onu sevmesi eşiminn bebeğe kaçamak gözlerle bakmasııı beni bitiriyo mafoldumben
tahmin ettim canım o yüzden sorduğunu. dediğim gibi benimki sarktı sen benden öncesin hemen peşinden ben geliyom ama kaydirigubbakcemile3 yani gebe kalırsak ilk önce sen müjde verirsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok dünürüm..artık bebeğimi ve kendimi üzmeyeceğim...çok şükür iyiyiz..rabbime emanetiz..bebeğimi korusun bebeğime sağlık versin..hayırlı evlar olmasını nasip etsin.....
SEVDA YAA HEPİMİZ AYNI ŞEYLERİ YAŞIYORUZ HEPİMİZİN HİKAYESİ AYNI BENİMDE EŞİM ELTİMİN ÇOCUKLARINI SEVERKEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM ONA KİM BİLİR BİZİM OLSA NASIL SEVECEK ÇOCUĞUMUZU :gitme:
ha şöyle yola gel dün deli danalar gibi başlık açıp duruyordun
ha şöyle yola gel dün deli danalar gibi başlık açıp duruyordun
SEVDA AĞLATMA BENİİİİİ mafoldumben
tamamm canımm sustummm geliyo işte bazen böylee sen bana bakmaa :tomato: :1hug: :çok üzgünüm:
tamamm canımm sustummm geliyo işte bazen böylee sen bana bakmaa :tomato: :1hug: :çok üzgünüm:
hepimize geliyo hangimize gelmiyoki gerçek hayattakiler bir yana
dizilere bile sinir oluyorum leylayı boğmak geldi içimden dün bebek kıyafetleri almış yemek falan hazırladı sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?