Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

SEVDA YAA HEPİMİZ AYNI ŞEYLERİ YAŞIYORUZ HEPİMİZİN HİKAYESİ AYNI BENİMDE EŞİM ELTİMİN ÇOCUKLARINI SEVERKEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM ONA KİM BİLİR BİZİM OLSA NASIL SEVECEK ÇOCUĞUMUZU :gitme:

YOK CANIM MÜJDEYİ İLK ÖNCE SEN VERECEKSİN ÇÜNKÜ SEN DAYANAMAYIP ERKENDEN TEST YAPIYORSUN sırnaşık şey

Şımdı bÜyÜdÜ dahada tatlı oldu 1,5 yaŞına geldı aŞkıtom falan dıyo
saÇlarıda kıvırcık toka taktırmıyo bonus kafa gezıyo Öyle bulduĞu ufacık bır yÜkseĞe hemen tırmanıyo Çok komık bı Çocuk dedıĞınız gıbı allah bzlere de nasıp etsın

yok dünürüm..artık bebeğimi ve kendimi üzmeyeceğim...çok şükür iyiyiz..rabbime emanetiz..bebeğimi korusun bebeğime sağlık versin..hayırlı evlar olmasını nasip etsin.....

yok dünürüm..artık bebeğimi ve kendimi üzmeyeceğim...çok şükür iyiyiz..rabbime emanetiz..bebeğimi korusun bebeğime sağlık versin..hayırlı evlar olmasını nasip etsin.....

ha şöyle yola gel dün deli danalar gibi başlık açıp duruyordun

benimki sevemiyo bile birtek ben tedavi olurken evde yatarken ozman yeğenime emziğini verdi zaten bana benzetiyolar yeğenimi herkes eşimde öyle dedi bizimde böyle olacak değilmi diye :gitme: ama nasip değilmiş olmadı...
çok zor değilmi arkadaşlarr çok zorrr hiçbir duygunu gösteremiyosun inşallahh bitecekk yakın zamanda bunlarr ve bizde kavuşacağız bebeklerimize :Saruboceq:

evet kızlar dün bir yanlış yaptım..kabul ediyorum...bundan sonra yok..dün bir arkadaş benim yaşadıklarımın aynısını yaşamış şimdi 19 haftalığız diyor...onunla biraz konuştuk...rahatladım...kızlar inanın herşey hamile kalmakla bitmiyormuş ..dua ederken hep sağlıklı hayırlı olsun diye dua edin.. önemli olan o...inşalah bebeğimle sağlıklı 9 ay geçirip sonunda onun mis kokusunu duyacağım...rabbimin iznile....inşalllah...hepimiz canlarım....

Sanırım aynur sadece okuyabılıyor ..Şımdı hatırladımda dÜn telefondan gırdıĞını sÖylemıŞtı

tamamm canımm sustummm geliyo işte bazen böylee sen bana bakmaa :tomato: :1hug: :çok üzgünüm:

ANLIYORUM SENİ BURDAKİ HERKES BİRBİRİNİ ÇOK İYİ ANLIYOR HEPİMİZ SORUNU AYNI AMA BÖYLE ANLATIP KENDİMİZİ ÜZMEKTEN BAŞKA BİŞEY DEĞİL
BEN KENDİ KENDİME SÖZ VERDİM BUNDAN SONRA BU KONUDA SİZİ ÜZMÜYECEM SİZE YANSITMIYACAM HİÇ BİŞEKİLDE UMARIM BAŞARABİLİRM :hulya:

1.meryem için (meyra)

kedersiz...300

srp16 için

kedersiz...300

melike için

kedersiz.....300

şimdilik 300 alıyorum eksik olunca alırım yine

Son düzenleme:
hepimize geliyo hangimize gelmiyoki gerçek hayattakiler bir yana
dizilere bile sinir oluyorum leylayı boğmak geldi içimden dün bebek kıyafetleri almış yemek falan hazırladı sinir oldum

:kedi: ne olcak bu halimizz bilmiyorumkismile aynenn dedimm ne oluyo hemenn guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…